17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остров Ява е изключително красив. Там съм прекарал 9 месеца. Кацнах със собствения си самолет и наех огромен палат за скромната сума от 30 хиляди долара на месец. Просто беше супер евтиния.

Чудесно, браво на теб! Успя ли да свършиш нещо полезно, или просто гледа птиците и вулканите?

На такива хора трябва да се помогне. Това е природно бедствие, което не може да се предвиди.

От една страна тук маските навън вече са полезни (вулканичната пепел все пак е по-опасна от всякакви коронки), но не мога да не се замисля докъде достига съвременният наратив - да бягаш от вулкан и първата ти мисъл при намиране на укритие е да сложиш маската, защото имало мноого опасен вирус. Алоу опасното е под краката ви, ама сакън да не се заразите!

Да не го е ударила еякулацията?

Това, което е на видеото е пирокластичната вълна. Скорост до около 120 - 130 метра в секунда, температура над 500 градуса по Целзии. Смъртта е незабавна. Горките хора.

Ембарго на вулкана,замърсява околната среда.Може да се изтрие,на да си излея яда за безредието

В един момент , ще се изчисти от нас И чрез земетресения, наводнения и вулкани, ще рециклира всичко построено

С последици за световната икономика на всичко отгоре! Не се помайвайте, ами веднага вдигайте още цените на храни, горива, ток, вода, газ, гъз и каквото там още се сетите! Че не всеки ден се намира такава добре дошла мотивация за "обгрижване" на народа!

тия там нямат ли бял човек че да ми запука малко,омръзна ми все новини за наранеи и загинали чернилки,а когато има загинали бели ни гък ни мък,да ви еюбна новата дискриминация