Вучич: Сърбия не се отказва от ЕС, но и от позицията си срещу антируските санкции

Прищина ще продължи агресивните действия, докато не завземе населената със сърби част от Косово, каза президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля че Вучич е сериозен. Да влезеш сега в ЕС е като да си купиш фабрика на 8 септември, и той го знае много добре.

ами къде да влиза бе , льольо ? Във Евразийският съюз или ИБРИКС ? ЕС разпада ли се ? Предният път аха да падне гнилият Запад , пък то взе че СССР умря :))) Смятай щом бомбените от НАТО сърби се натискат за ЕС........да продължавам ли ? Май няма смисъл.....алтернативата е Иран,КНДР,Венецуела и туй то.......

Влизане в ЕС , при това и запазване на независимост....няма как да стане. Ако искат ЕС, ще трябва да се откажат от суверенитета си. Което не вярвам да се случи.

србите явно са по неумни дори от россияните, щото са забравили какво им се случи предния път!

Икономиката на Сърбия е напълно зависима от транзитните такси на турските тирове

Благодарение на Украйна, руската бляд научи за такива чудеса на техниката като тоалетната чиния и пералнята, га га га га...

Чукча серач, чукча не квантов физик.

Е, да ти се връща.

И руски хюй, и европейски.... няма ли да ти дойде множко, српска свинкя! То устата ти е голяма, ама все пак. Бутни единият хюй отзад!

Хората си знаят интереса! А и ЕС скоро ще се откаже от усраина!

"А и ЕС скоро ке се откаже от усраина!" Баба Гущерова ли каза?

Теб те е яд, че и САЩ и ЕС пправят с теб това, което си написал, и мразиш всички свободни хора?

Останаха ли ви живи роднини бе :) Му ха ха ха :)

В тези храсти има укропедерасти :)

Радвам се, че наше оръжие отива в Украйна, макар и през трети страни, и че блядта също го знае! Постоянно им го натяквам като им ходя по форумите. Нека мрат и нека ни мразят, мамицата им руска, и ние ги мразим.

Укрите ни плащат за морално остарялото оръжие и с него в ръце мрат като пилци :)

Вчера пошприказвах с един, който отдавна се е изселил в Канада. Е, та той (децата му са далече от Балканите, а и от Европа) казва, че добре би било да избухне война , за да се прочисти светът. Предполагам, че и ти спадаш към тези, от които иска да прочисти света, и те, канадците и амер да се върнат като господари. М/увпрочем той е от "нашите бедни деца от селски семемейства" (не е бил ком, а само ги е използвал), които доста цоцаха при бай Тошо - т. е хитряги.

Винаги е добре да мрат укросвине :)

Отивай си в Расийската Педерация, при безпишковият парясник, Куросмучич!

А ти беж към Крематорск, укропитек недоубит :)

И усрайна ще влезе в ЕС! Посмъртно :) Му ха ха ха :)

Украйна ви ПОБЪРКА, руски К-пути, а е пъти по-малка държава! Мислехте, че вече Пипи ще раздава ордени, а ребятата ви мрът като мухи, че и генералите ви даже. Непобедимата ви армия е пасмина, лъснаха ви голите жопи. Срещу САЩ нямате шанс. Втори Афганистан вече чука на вратата ви. Икономически скоро сте трупове. Ето някои от опорките на копейкаджийският РосТролПутМаш: Опорка 1: Пипи е непогрешим, дори когато греши, той е подведен. Ми не, Пипи е идиот! Всичко оплеска. До колко е бил подведен е друг въпрос. Очевидно е обграден с подлизури, които са му казвали това, което иска да чуе - че Украйна е слаба, армията и е слаба, а украинците ще го приветстват като освободител. Опорка 2: САЩ и Европа са страхливи гейове и ще се направят на луди Ми очевидно не. НАТО никога не е било по смислено и будно. Опорка 3: руската армия е непобедима. Ми не, да го коментирам ли изобщо.... Опорка 4: украинците са нацисти. Ми не, от вас по-нацисти няма. Опорка 5: украинците само чакат да ги освободим и ни постещат с цветя, хляб и сол…. Ми не, да го коментирам ли изобщо…. Опорка 6: той Пипи само ги гъделичка, белким се опомнят, до сега ако е искал да ги е смачкал сто пъти. Ми айде де, да ги смачка, ама нещо май няма да стане без ядрено оръжие, а тогава Пипи да внимава едни други, презокеански пипита да не решат, че… И да стане една… Опорка 7: Украйна е виновна, те нас нападнаха, виновна е, че не се предава. Ние само искаме да я освободим. Да коментирам ли изобщо? Само празен, промит руски мозък може да разсъждава така. Демек, аз съм прав, като те нападам за да те убия, а ти си виновен, че не умираш.

Вие си лайте, а операцийката си върви :)

Айде, едно копейко-птиченце се разчурулика....

Или един укропедераст, в твое лице, се разсмърдя :)

Сърбия ще влезе в ЕС а усрайна ще изчезне!

Ще клекнат пред САЩ и ЕС, но подготвят населението, че иначе Вучич ще падне от власт.

Щом казваш :)

не ставай смешен. Няма такова нещо като хем това в онова, хем душата в рая. Или си с едните или си с другите. Тази разкрачена позиция, която се каниш да заемеш, най-много да ти сцепи гащите и да завършиш разчекнат.

Според накои тъпаци които пишат тук сърбите били боклуци, но да сте чули нашите политици(национални предатели) да говорят за независимост. Затова българите ще си останем роби защото нашите политици се дупят на всички.

Нещо си объркал времето друже вутицч. ДРуже Тито са въртеше дирника и номерата му минаваха, ама сега е положението АКО САКАШ. Иначе ще си гледате Ес през крив макарон.

Уй за усрайна :)

Тоопак се мисли за неква клечка.

Да взимаме пари от фондовете не ЕС, но да подкрепяме политиката на Путин и Китайците и да си сътрудничим с тях. Ама много е хитър този Вучич

Твърде много "не" за страна която има достъп до европейските пазари и получава милиарди от ЕС, без да ги връща. Не признава Косово, но изгради руска база в Ниш, под лъжливите название "Хуманитарен център". Въоръжи се до зъби с руско оръжие. Създава смут и кризи в бившите югорепублики, като организира пуч в македонския парламент и покушение над черногорския премиер Мило Джуканович. Където Сръбската православна църква насажда шовинизъм и национализъм. Открито съботата правителството на БИХ, като насърчава отцепването на Сръбска република. Страна която се датира от ЕС финансово и която се въоръжава даром от агресивна Русия, неможе да бъде неутрална. След войната в Украйна, западът трябва вече да е научил, че наивността му и предоверяването се наказват скъпо.

Ама блядски хуец вкусваш, услажда ти се?

Кура ми смучич, помийо српска!

С такива клозетни хомосексуалисти, като теб - толкова!!!!

Тогава ти гарантирам още много анален кекс от мен, както навремето като студенти в Ленинград, шибахме В жопата едно русначе, Вова Глубокая оутин Даваше всичко за пакет Стюардеса или компот от дренки.

Сърбите не са продажен народ. Имат достойна история. Сами се освободиха от турско робство. Избраха сърбин за монарх. Храбро се бориха срещу фашистка Германия и дадоха милиони жертви! .... И сега ще направят правилният избор.

Не е вярно че сърбите сами са се освободили от турско робство. Края на 19 век се създават националните държави. Влизостта на Сърбия до запада, помощта от Австроунгария, Русия и разлагането се Османска империя, както и участието на чети от различни поробени балкански народи, вкл и българи, донасят освобождението на сърби, черногорци, гърци. Във всички сръбски въстания са участвали българи, албанци, черногорци, хървати...

Чужда армия, взела участие в освобождението на Сърбия - имах впредвд. А за останалите аргументи нещо да кажете?

Сърбите са продадени народ, седят винаги на два стола и накрая опират пешкира. В своята история винаги са били васали, на Византия, Османската мперия, на СССР, Запада, сега на Русия. Винаги са крали от чужди народи територии, култура, традиции, история.

Да бе сами се освободиха. Русия води война с Турция за да ги признае. Преди това турците почти са смазали въстанието им. Относно сръбските княжески династии, взаимно се колят като добитък.

Не става или едното или другото и не защото руснаците не са в Европа, а защото болшевиките управляват кочината им.

В Русия не може да има нормално управление, руснаците са с извратено мислене и си поддържат такива управляващи!!!

Уй за усрайна :)

Абе, Вучич, ти не разбра ли, че не може оная работа до края и душата в рая??? :)))) Ще гледате ЕС през крив макарон!!! Да руски макарон ... ако има такива иначе и макарони няма да видите!!! Нещастници жалки!!!

Уй за усрайна :)

Т. е. СЪРБИЯ се опитва да седи на два стола.

Вижте клипа, в който Байдън не може да си облече ръкава. : Руснаците са ми откраднали ръкава, проклетите руснаци са ми свили ръкава. Вижте в Ютуб клип с него, на по - млади години, когато е бил сенатор. Как говори за войната в Сърбия. Супер безскруполен човек. И от такива зависи света.

Прави впечатление,че Русия не е под толкова жестоки рестрикции,колкото всички си мислят. И точно тук е лицемерието на САЩ. За какви рестрикции може да става дума,щом РФ си доставя всичко каквото й е нужно,а така също продава всичко каквото си иска чрез Сърбия,Турция,Арабският свят. Няма абсолютно никакви рестрикции!!! ЕС също е лицемерен.Защо на Сърбия й се дава свободата да вкарва на теритлрията на РФ всичко иначе забранено Русия сама да си. доставя.Далеч съм от мисълта да куфея от щастие ако се възпират медикаменти ,например,занвъзрастни хора,но нима не са същите тези възрастни руснаци,които гласуват за Путин?Повтарям,абсолютна лъжа е,че Русия страда от някакви рестрикции.Наоротив,на руснаците им се носи и от пиле мляко от техните съюзници,които не са оод рестрикции.Защото ако руските самолети са възпрепятствувани,то самолетите на сърбите,управлявани от руски пилоти не са.Моля,логипно е.Пусто еврейство,а!

Доставя си всичко друг път. Руснаците друго казват, но ти нали си застрелян трол.

Напълно си прав на руснаците изобщо не им пука за рестрикциите на така наречения демократичен свят

За България сърбите са били, са и винаги ще бъдат най-големият враг. Нама по-долно племе от тях на Балканите. Преди две-три години минавам сръбската граница и цървулът там иска пари за кафе, за да нямаме проблеми. Мятам му две евро, той се цупи - много малко вика. Е, викам нали за кафе ги искаш. Бах ти долните цървули са.

О, има, има и точно българите са! Предателска семка, също като хохлите.

и кого сме предали ве , гнидо ? "Братушките" ли ? Аре марш в Сибир !!!

Ъм, не става, хем агнето цяло, хем вълкът сит.. В случаят все сте на грешната страна...

Ще повторя още нещичко,което вече съм казвал многократно.Македонците няма да влезнат в ЕС.Защо??? Защото интересите между сърби,гърци,турци и евреи в политическият живит на Македония се преплетоха като змийски езици около собственният им съюз срещу Майка България. Настоящото правителство в СМ си отива и идва ако не същият хаос,който днес живеем в България,то поне правителство на просръбско ВМРО без стабилно мнозинство.Повтарям,между Сърбия,Македония,,Косово,Босна и т.н. има безгласен лицемерен договор за възстановяване на Лъжата Югославия.Русия е шефката...шефката без право да пикае в чужди дворове.ВМРО ,подобно на ВМРО в България се управляват от руското еврейство.Никой да не се учудва ако съвсем скоро Сърбия ,вече изоставена ит любимата й Русия,която я кътка като котенце БЪДЕ ПОСТАВЕНА ПОД СЪЩИТЕ РЕСТРИКЦИИ КАТО РУСИЯ. На територията на Сърбия има разположени Руски войски и Руско военно снаряжение. Няма друг изход,освен рестрикции. Приятна вепер от Богомилските земи в Южна Франция!

Не може и кора до края и душата в рая. Тъпи сърби, или си европеец или си азиатско Русоробско животно. Не може да си с ЕС, но да си и с Говняшка.

И Лукашенко на времето се пробва да седи на два стола та падна на земята. Вучко съюзо не е бизнесмен да гледа какво е добре за него има само черно и бело. А и много гендъри.... Еко-меко.... А и да не забравяме "демокрация" и "човешки права". Тъпото е Гоше че сте заобиколени от държави на терористична организация НАТО де ви бомбардира....та определено ти е тежко....

е, русия вече отмени човешките права, там вече няма хора, само поданици.

Да явно "експерт" :D

И Косово е сръбско!

Да ти имам помиярските братя.

Се овучи дотука беше!

Усраина беше до тука :)

Сърбия ще влезе рано или късно в ЕС, докато усраина никога!

Най-вероятно ще е обратното.

А да видим :)

Тоя келеш май още не е разбрал, че Титовските номера вече не минават. Въпросът е дали ЕС ще иска шумадийските свиняри.

ЕС не иска укросвине!

определено не знае какво иска

Мило мишленце :)

И ЕС не трябва да има нищо общо с ФАЩ!

Вучич,Сърбия е в абсолютна пета глуха и волята на Москва да сте троянски гръцки кон в ЕС може да се окаже предтекст за харакири. Ще бъда по-конкретен.Сърбия е в шах-мат,а парадоксът,е че именно Русия,която й подари изконни Български земия набута в състояние на нелечимост. Русия се ебава със Сърбия,защото Москва ,оказва се,няма нищо общо с началото на Руската Държава,което бе поставено от Българи.В Москва песто ги приСЪРБява от факта,че до Буда всичко е България.В Москва ги ориСЪРБява и от факта,че руснаците нямат абсолютно нищо общо не само със създаването на Българската Азбука,но и с отвратително произнасяният Бългатски,който най-нагло фъфлят.Проблемът е,пе и Сърбия е в същата,че дори още по-незавидна ситуация,тъй-като сърбите са в неизплатим исторически дълг към България,а пропуснаха уникалният си ланс да възстановят заграбените безпесрно ит Българуя земи.Бай-малкото,можеха да проявят кавалерство в дискусията ни със Посърбена Македония и признаят нейният исторически Български характер. Също така Сърбите говорят на Български диалект,но подобно на руснаците,нямат никакво благопеиличие да кажат истината. Е,в началото казах,че сърбите са в шах и мат като финал скромният си коментар ше пиясня защо. БЪЛГАРУЯ НИКОГА БЯМА ДА ОТБЛОКИРА ПЪТЯТ НА СЪРБИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС,ЗАЩОТО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ ДИ БЕЛГРАД ВКЛЮЧИТЕЛНО,ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ,ЧЕ СРЪБСКИЯТ Е БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗА ЛАТИНИЗИРАНЕ НА ЕДИН ЕЗИК,КОЙТО НЕ Й ПРИНАДЛЕЖИ,ДА ОВЪЗМЕЗДИ МАТЕРИАЛНО ВСИЧКИ ДО ЕДИН ПОТОМЦИ НА УБИВАБИТЕ ВАРВАРСКИ БЪЛГАРИ ЗАГРАБЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИ ЗЕМИ. ЛАКО НОЧ,СРЪБИ! ПРИЯТНО МИ Е ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ! ДА ЖИВЕЕ БЕЗСМЪРТНА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

По-добре са от нас дори в момента! Когато влязат в ЕС ще станат като Унгария!

си помисли

Очевидно е :)

НЕ РУСИЯ ПОДАРИ ИЗКОННИ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ, А АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ. В БЕРЛИН 1878 Г И НЬОЙ-1919 ГОДИНА. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ Е КАЗАЛ ПРИ ЗАВРЪЩАНЕТО ОТ ПАРИЖ В БЕГЕТО: НОСИМ ВИ ЕДИН СМЪРТНИК!

Помня навремето как ловехме РТС с усилватели, 'щото БТ беше пълна боза в сравнение с тях, и въпреки това никога не съм изпитвал особени симпатии към сърбите. В случая обаче позицията на Вучич е съвсем на място - с 'новия световен ред' и с оглед на предстоящото 'зануляване' трябва да се гледа по мащабно.

Сръпски духач ще гледаш ЕС само на снимка

ТО ПА ЕДНИ ЕС НИЕ НЕ СМЕ МНОГО В ЕС и повече беди ни докарва за сега

Или се бъркаш със зеленясалия чифут?

Като виждат какво се случва с България едва ли изобщо ще искат да влязат в ЕС

Когато обявяваме съединението с Източна Румелия изпращаме цялата си армия на границата с Турция защото очакваме че ще ни нападнат моментално . Обаче се оказва че турците изобщо не искат да ни нападат въпреки че Източна Румелия е протекторат на султана.И най малкото което очакваме е че сръбската армия под въздействието с подкрепата на руския цар ни напада най веролом о в гръб когато нямаме никаква армия на западната граница. Нашите войски изминават 500 км като не спират да вървят нонстоп . Двама са подпирали един който е спал ,после са се сменяли. И като сме ги подпукали не с азнавли на кой свят са. Тръгнали сме да взимаме Белград но австроунгария се е застъпила за тях и сме спрали . Сърбите ни нападат защото са се уплашили от голяма голяма обединена България която евентуално може да ги застраши впоследствие

Зад КРАЛ МИЛАН СТОИ АВСТРО-УНГАРИЯ, А НЕ РУСИЯ! Австро-унгария кара сърбите и нейното протеже КРАЛ МИЛАН да ни нападне. Защото една голяма православна държава като Санстефанска България е можело да попречи (по мнение на австрийците) на завладяването на Балканите от Австро-унгария. НЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ КОГАТО БИЕМ СЪРБИТЕ ПОЛУЧАВАМЕ АВСТРИЙСКИ УЛТИМАТУМ. ТОВА Е ЗАЩОТО АВСТРИЯ КАРА СЪРБИЯ ДА НИ НАПАДНЕ. По това време Сърбия ВРЕМЕННО Е австрийско протеже, ВРЕМЕННО се ориентира към Австрия като покровител.

А СЛЕД ТОВА "МИНИСТЪР-ПРЕЗИДЕНТЪТ" СТЕФАН СТАМБОЛОВ ИЗВЪРШВА НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ИСТОРИЯТА НА ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. ОБЕЗГЛАВЯВА АРМИЯТА НИ, КАТО ИЗБИВА ГЕРОИТЕ ОТ СЛИВНИЦА И СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА. ЗАЩОТО МНОГО ОТ ТЯХ УЧАСТВАТ В РУСОФИЛСКИТЕ БУНТОВЕ. НО СТАМБОЛОВ ВМЕСТО ДА ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА ГИ ОБЕСВА. И КОГАТО ИДВА БАЛКАНСКАТА ВОЙНА. НИЕ ТЪРПИМ РАЗГРОМ В МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКАТА. ОСВЕН ТОВА ОЩЕ В КРАЯ НА 1912 ГОДИНА ФРОНТЪТ В ТУРЦИЯ СЕ ЗАТЯГА И ТЪРПИМ НЕУСПЕХИ. ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА "БЛАГОДАРИМ" НА СТАМБОЛОВ, БЪЛГАРСКИЯТ ЙОСИФ ДЖИГАШВИЛИ-СТАЛИН, КОЙТО ОБЕЗГЛАВИ РУСКАТА АРМИЯ ПРЕДИ НЕМСКОТО НАПАДЕНИЕ В 1941 Г. ПО СЪЩИЯ НАЧИН СТАМБОЛОВ ОБЕЗГЛАВИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ПРЕДИ БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ. И КАТАСТРОФАЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ЛОГИЧЕН И ЗАКОНОМЕРЕН.

Да взимат албанците цяло Косово тия сръбски шовинисти ни взеха толкова българска територия, избиха хиляди и прогониха милиони българи. Да не влизат в ЕС

И Косово е сръбско!

Косово е албанско. Айде улево!

Сръбско е!

Превода ! …ПреводааааА ! …т.е. Пак ДъСъ “объркал” в Превода Ясно#Кой ! …(Вучич) Сърбия - Обмисля как ще Се Присъедини Към санкциите Срещу (Срещу !) Кремъл. ..Точка.

Абе Вучич да пита Бойко как се правят нещата. И с Меркел и с Путин и с Ердоган, на всички да се надупи едновременно

Ти ли си ма, урво триперлива :)

Сигурен съм Европата го гледа в недоумение и се кръсти боже опази

Май, май идва време да се постави въпросът за Босилеград и западните покрайнини. Една договорка с американците и може да се върнат у дома. Иде време за разплата.

Мисля, че американците също са подписали Парижките мирни договори от 1946 година. Които потвърждават резултатите от Ньойския договор 1919 г. за България по отношение на територии и граници със съседите.

Някога бяха комунисти, ама с капиталистите!

Същите бяха и при комунизма, само те не членуваха в СИВ и варшавския договор!

Не става..Или си руски гей или си европейски мъж. И сърбина го кара като педала Путин.. не държи на думата си. Първо условие за да си в ЕС да върнат българските територии населени с българи... в Сърбия.

ТО ПА една Европа само от ГЕОВЕЕ в колко много страни да разрешени геи браковете ав Русия НЕ

Мъж :)