Вучич пристига утре на официална визита по покана на Борисов

Двамата ще инспектират по въздух напредъка по изграждането на АМ "Европа" и "Балкански поток"

Обратно в новината

Коментари - Вучич пристига утре на официална визита по покана на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как се строи магистрала и газопровод.Те отдавна са направили това и то без европейски пари,което ние още се мъчим да окрадем.

руското мекеренце да не идва без цветан василев

Бойко, като те натикаме в затвора, аз лично ще ти наритам гъза!

Опитвате се от известно време. Какъв е проблемът? Липса на капацитет?

Вие очаквате да сте там по същото време?

Бойко строи и гради за Родината, а комунягите крадат.Толкова са крадливи, че крадат даже и с поглед! Абе Бойко, що не вземеш да я обявиш извън закона тая долна комуняшка бандитска шайка???В Русия още преди повече от 20 години забраниха тяхната КПСС! Време е Корнелка да облече раираната пижамка и да започне да дава показания за аферата "Техноимпекс"!!!

Та корнела никога не е била член на бкп, за разлика от биби, маркуч операторът.

Градим проект, за да спечелим милиони, че Цветан Василев, който открадна 4.5 милиарда лева се разхожда ненаказан в Сърбия. Кога лъжат нека ги попитат? Наистина ли е по-добре за цялата крадлива пасмина тук да оставят Василев там, за да не вади компромати, че още не са измислили как да омаловажат неговите "записки".

Борисов да каже на Вучич,че ако сърбите притискат македонците да се сърбеят,при положение,че са чисти българи,то Сърбия скоро няма да види Европейски Съюз.

връщат Западните покрайнни, Босилеградско и Пирот и всички Български Земи дадени им от еуропейците та чак до Белград.

Като му видя инфантилната, зубраческа мутра на сръбския президент, вечно ме избива да му тегля една по-витиевата!

Сигурно ще доведе и Цветан Василев.

ма тоя найстина мяза на джендър?!

Благодарение на г-н Борисов по Балкански поток няма да тече вече само руски газ , а и от много други доставчици ..затова ги е яд руснаци и русофили че няма да дерат кожите на братските народи с братски цени..ха.ха

И защо го кани? Да покаже как един кух човек може да лъже толкова милиона? Долен краден и мошеник е неукия от Банкя. Той не мисли за нищо друго, освен какво да открадне и така затрива народа си. Не зная дали българи са родителите му, но със сигурност биха се срамували от това, което е сега! И какво ще показва на сърбина- колко сме скапана държава ли или че нищо не ни е наред? Тъп народ, с тъп управляващ! Докато не се събудим никой няма да ни помогне.... Няма го Дядо Иван да ни се връзва на приказките и лъжите вече. Ако акате Англия или САЩ- забравете. Видяхме ги колко им пука за България- искали са да ни разпарчатосат и камък върху камък да не остане от Българис през 1945година. Ако не е бил СССР нямаше да я има тази България, така че не плюйте без да знаете.

Умори ме от смях, човече ! Много здраве на дядо ти Иван.

Самият ти си голямата простотия. Тъпанар комунистически.

Някой слага спирачка на този газопровод за да не достигне до Сърбия! Май, ще последва съдбата на спряният му от САЩ първообраз т.н. "Южен Поток". Изглежда комуникациите през Северна България, които дават възможност за превозване на стоки, други товари и пътници от Варна към Сърбия не са желани за ЕС и САЩ. Не се финансира нито магистрала "Хемус", нито газопровода "Балкански поток" от Евро фондове, а се изхарчиха такива за Къщи за Тъщи, стадиони и игрища в нивите и за какви ли не още смехории!

пешо, ми то сила сибир умре! и северен паток две, тоже! и турецкий паток спатъхна, пешо, щото турция и тя спря да купува от раша! тъй че балкански поток в момента се ражда умрел , бе пешо! само дето ние се набутахме едни 3 000 000 000 лв. дето нивга няма да си ги възвърнем, бе пешо!

Не се коси по балкански поток ще идва Азерски и Ирански газ. А по връзката с Гърция Омански и от САЩ. Е няма да внасяме от братушките, че много пари му търсят ама какво да се прави

ние ще внасяме, но сръбите няма да искат да купуват друга газ асвен от блядовете! те и да искат, путя няма да им разреши де! затова ти пиша, че тия парички никога няма да си ги възвърнем

Точно Вучич да вземе да му обясни на Винету как се сади пиперо! Сърбия без чужди пари построи над 100км магистрала и газопровода за нула време, докато нашият чобан още чеше муде!

Къде къде нашият Банкялия е по-чевръст, ама ако го пришпорват опекуните ни от САЩ, за нещо! А, в случая те, май, слагат спирачки, за всякакви комуникации през наша територия улесняващи трасе Русия - Сърбия

Само дето България приключи две магистрали и строи три нови в момента ..... То трябва и нещо между ушите да имаш, като коментираш

Балкански мутро-комунисти си правят седянка

единият пудел на Путин на посещение при другия пудел на Путин !

Вучич може да е пудел на Путин и има защо . Банскянският плужек е продажна усарско/брюкселска мастия .

Баце е поканил сърбежа да слушат любимата на мутрите и простолюдието чалга с Лепа Брена и Весна Змиянац. Вучко няма как да не слуша Весна, защото мъжът и лека му пръст го издигна за политик.

Мъжът на Цеца.

По покана на Бойко като семеен приятел, като гостуването ще е за сметка на семейството на Бойко или покана от България? Смях

Работният обяд можеше да е и някъде по-близо, даже и в Барселона - зер ние им го плащаме и при това в условията на криза!

Повод сърбина да се изсмее още един път над тиквата.

Сърбия е приключила и с двата проекта.

Вероятно Вучич е решил да връща Ниш и Западните покрайнини на България, които са си български. И идва да съобщи това лично на Премиера.

Най-доброто е да влязат в ЕС и Шенген и да забравим за тия глупости. Войната и конфронтацията не е донесла нищо хубаво за балканите.

Троянският кон на Путин в ЕС и Шенген? Но пасаран!

А Ердоган да ни върне Западна Тракия

Много странно и тъжно, но видно отношенията ни със Сърбия и Гърция с които воюваме от около 1300 години са по-добри от тези с Македония. Дори с Турция под чието робство сме били 5 века са много по-добри от тези с най-близките ни като култура и език. С Румъния също.... Македонците подписали договор с Гърците да им пазят въздушното пространство...... да Гърция и Турция имат най-боеспособните армии в региона. Нашето трудно да се нарече армия сега, но.....можеше малко да се постараем може би?

Както казваше професор Димитров на времето за Македония, Бого да го прости, малкото сестриче порасна и стана голяма к.рва.

Чудесно,да каже и до кога ще продължи подигравката на Сърбия с екстрадицията на Цв.Василев и може да си ходи

Бобсуна дали ще постави пред Вучич въпроса за екстрадирането на Цв. Василев? Или пак само дежурнити лакърдии за зелени Балкани, Балкански потоци и любимите магистралки. Обаче това за инспекцията ще бъде Топ утре в новините. Едно време Соломон Паси с трабанта ги разкарваше, тоя поне ги вози с джипа на НСО.

Хеликоптер е а не джип. Прочетете поне статията преди да тролите....