Коментари - Второ поредно денонощие с под 10 хиляди активни случаи на коронавирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото ако е в малко под 5 милионна България е много зле

под 10 000 ?А бе вие май не сте добре....от година не смме имали такова число

Лъжите на ваксините наближават дъното, но може би ще започнат да копаят надолу? Първо обещаха, че ще ви изградят имунитет и прекратят предаването. Не го изпълниха. След това това се промени на: предотвратява сериозни случаи, което също не беше вярно. Сега последното обещание е: Ами, предпазва ви от смърт от COVID в болницата. Поредицата от фалшиви обещания, свързани с иРНК ваксините, е дълга. "Ако се ваксинирате, няма да се заразите с КОВИД", твърдеше президентът Джо Байдън. Това ще спре предаването на вируса, настояваха други. През април 2021 г. шефът на Biontec дори прогнозира, че "стадният имунитет" ще бъде постигнат до август. Но и всичко това беше измамно. Ваксинираните хора също започнаха да се разболяват от COVID."Е, това са само някои редки пробивни случаи", твърдяха те по-нататък. И все пак и тук "редките пробивни случаи" зачестиха. Напълно ваксинирани лица съобщават, че навсякъде се разболяват от COVID, често не веднъж, а два пъти. Така че след това те преминаха към следващото обещание: "Ами, ваксината предотвратява сериозни случаи". Ето, че и това междувременно се оказа пълен мит. Всъщност някои данни сочат, че непропорционално голям е броят на хоспитализациите от COVID сред ваксинираните, независимо от всички странични ефекти. Става ясно, че ваксините с иРНК имат малък или никакъв ефект върху тежестта на инфекцията. Сега това е потвърдено от германския министър на здравеопазването Карл Лаутербах по време на парламентарно изслушване в Берлин вчера 24.10.22г., както отбелязва Щефан Хомбург в Twitter: pic.twitter.com/VYvezDoLzK Лаутербах:Няма защита срещу сериозни заболявания! Когато го питат, @KarlLauterbach избягва и само твърди, че е защитен от смърт - засега. След като защитата срещу инфекция и предаване на инфекцията вече е разрешена от Pfizer, не остава почти нищо. - Stefan Homburg (@SHomburg) октомври 24, 2022 Когато германски парламентарист попита Лаутербах защо толкова много ваксинирани хора се оказват в болница с КОВИД, въпреки че са ваксинирани, след като им е било обещано, че ще получат само леки случаи, здравният министър вече не можеше да отрича, признавайки, че ваксинираните хора наистина страдат в болниците от тежки случаи. Лаутербах нямаше друг избор - трябваше да измисли ново обещание: Ако се ваксинирате, няма да умрете от тежки случаи на COVID в болницата. "Разликата е в това, че има разлика дали ще постъпите в болница и ще бъдете успешно лекувани, или ще постъпите в болница и ще умрете", отговаря Лаутербах. "Хората идват в болниците и преживяват заболяването, защото са били ваксинирани. А ако не бяха ваксинирани, тогава протичането на заболяването щеше да е много по-сериозно и повече хора щяха да умрат". https://twitter.com/SHomburg/status/1584602018932731904?refsrc=twsrc%5Etfw Разбира се, това обещание най-вероятно също ще се окаже напълно фалшиво. Какво би могло да бъде следващото обещание след това? Ако се ваксинирате, надежно ще преминете през портите на Свети Петър?

Усещам мириса на нов локдаун!

Нали щяхме да станем Ковид гето ако не се набодем всички?

Айде да вземете да се спрете вече. Не разбрахте ли, че Марко (вируса) умре или поне отива на затихване цялата работа. Колкото и да се опитвате да нагнетявате страх с измислени статистики няма кой да ви повярва. Достатъчно лъгахте през последните две и половина години. Ясно че паричките за господарите ви от фарма мафията взеха да намаляват драстично и това ги докарва до нервни кризи. Доста експериментални бъркочи ще бъдат изхвърлени поради изтекъл срок на годност. Не знам само каква трябва да е съдбата на тези от ЕК дето ги поръчаха предварително в такива огромни количества. Крайно време е някой да започне да разследва цялата тази история и всеки облажил се с комисионни покрай поръчката на експерименталните течности и пропагандистите им да си получат заслуженото. В противен случай, ако допуснем всичко да мине и замине без последствия, очаквайте след някоя друга година да ни спретнат нова "пандемия", виждайки че стадото доволно пасе, нямайки нищо против да го затварят и бодат с какви ли не експериментални боклуци.

Ало, Пандемия на ваксинираните в западните Ковид гета, троле нагъл, Че непропорционално голям е броят на хоспитализациите от COVID сред ваксинираните, независимо от всички странични ефекти, показват тролските данни. Обикновено давш линк към някое изследване, в което пише точно обратното. И то само защто пак си трол.

Ало, 555, троле наш, Това вече се случи и отмина. Измряха има няма 75 хиляди души над очакваното илинад 1% от населението. В нито една друга държава няма такава честота. А ти изглежда си забравил, понеже си трол.

Ало, тролската гилдия, Какво направихте с Без Паниката бе? Ненужен ли стана след изборите? Толкова евтаназиационни кампании преживя момчето без да го засегнат, сигурно е бил мног ценен кадър. Затова се моля да е жив и здрав и просто да си е намерил истинска полезна работа най-накрая.

Зевзек, от бустера ли имаш мозъчна мъгла или така си по рождение?

АЛо, ZZZZZZZZZZZZZZ, троле наш, Експерименталните бъркочи въобще не са поръчани в големи количества. Само по 30-ина дози на трол. Но трябва да имаш предвид, че това е щатна бройка, а текучеството е голямо. Средният брой дози, необходими за евтаназия на вече ненужните е около 3-4, поставяни през 3 часа. След тях идват нови, така че ако има излишък, той хич не е голям.

.

Ало, комбайна вършачка, троле наш, Нямам мозъчна мъгла. Това ли успя да измислиш, или и този въпрос е от тролската база с въпроси за случаите, в които отново нямаш какво да кажеш? Трол!

Ето кой не помни! Кирето искаше 75 процента за да махнат мерките и за да не станем Ковид гето. Обаче шефовете му замениха внезапно Операция Ковид 19 с Операция Украйна 2022. Старческото оглупяване не те е подминало.

Съдрахте се да ми блокирате IP-ta. Печелите ли от това или за спорта? Между другото, програмистите ви са леко некадърни, опитали са се да забранят писане на коментари през прокита, но оставили вратички.

Ало, за плоскоземния Зевзек министъра на зз здравеопазването на Германия даже е Трол, троле наш, Виждам даже такава фамилия си си избрал - тролска. А относно министра на зз здравеопазването на Германия, пак е казал точно обратното, а вие разчитате на масово разпространеното сред хората незнание на чужди езици. Което от своя страна е утвърден тролски похват.

Ало, 555, троле наш, Опшерация Украина 2022 замени операция Ковид 19 само в главите на онези, които не могат да мислят за две неща еднвоременно и на другите, на които им е по договор. Ти от кои си? Още малко ще каже и че ковид 19 бил заменил грипа.

Ало, тролската гилдия, Много сте слаби днес. ПР отделът на Възражане ли заседава, че са ви осттавили на изчакване? А понеже преди малко забравих, да не пиша още веднъж... Какво направихте с shadowonthe_wall? Беше обикновен трол, след това започна да използва регистрирано име и след две седмици изчезна безследно. Затова ли цялото ви войнство пишете като нерегистрирани?

Нещо ревеш, че никой не се занимава с отрепка като тебе и сам трябва да си пишеш като лудите, че да си покриеш нормата а? хахаха плувай бе паляк

Поправка: прокСита

Ало, ъ, троле наш, Защо пак избяга от въпроса бе? Освен това лъжеш като разпран. Скъсвате се да се занимавате с мен и ти си пример за това. Сигурно и кръвно вдигате, обаче като ви е по договор, трябва да изпълнявате. Вчера бяхте във вихъра си, а днес нещо се ослушвате, та затова питам. И май познах. Нали бе, трол?

Ха ха, минали са само няколко месеца и вече не помниш... Сега проверих какви препарати се продават за подобряване на паметта, има доста, дори и някакви сиропи. Пробвай, може пък да ти помогнат.

"ковид" е психиатрично заболяване, а тия , дето го "лекуват" са масови социопат и и убийци....

Когато започнат да ми говорят математиците , само на тях им "вярвам".

Ало, 555, троле наш, Не ме интересува какво е искал Кирчо, казвам ти какво е според мен. Ковид гето бяхме от септември 2020 до април 2022, с някои прекъсвания. Не съм политическо мекере, че да си подравнявам спомените и твърденията по политици. А ти изглежда си.

Каза ви се , че корона вируси има, имало е и ще има! Стига с тези безпредметни тестове! Излишни пари, излишна паника, излишна загуба на време....

Тази рубрика отдавна е за закриване, интересът на обществото клони към 0 . Не са необходими особени мерки, освен лична хигиена, по желание маски в маркети,болници и др, сбирщини на хора

"Второ поредно денонощие с под..." Първо, на български не е прието да се употребяват последователно два предлога и второ, "под" не е синоним на "по-малко от".

Г-н Аз, Коронавируси е имало и ще има, обаче досега не са имали масова практика да ходят по хората. Предишните два предизвикваха MERS и SARS, но не прокопсаха дълго. Регистрирани са общо 6, които са опитвали, като 5 от тях вече ги няма.

Е много се радвам, че днес има повече нормални пишещи, на които искам да пожелая лек ден, отколкото тролове, да им изсъхнат тестикулите дано! Затова ще ми е по-интересно да отида на работа.

…когато нямаш какво да кажеш, но ти плащат на пост си готов на всякакви шизофренични изблици, щото само с ядене на пишки не се живей, нали така, боклук?

ако можех щях да завра тая клечка на тъпия идиот публикувал снимката. Глупендери. Не се спряхте с тоя вирус който отдавна стана ендемичен. Да ви ЕПМ.

Господин "Зевзек", Наскоро любимият ни сайт публикува обширна статия, в която ясно беше обяснено, че Ковид 19 вече не е това което беше.....че се е превърнал в обикновен ендемичен корона вирус..... https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/dots-mangarov-covid-v-momenta-e-obiknoveniya-star-koronavirus-nyama-nishto-obshto-s-covid-19

Никой не може да те баламоса така добре като статистиката. Защо изобщо трябва да се води тази статистика, питам аз и отговор не искам.

тормозят гражданите и като ги домързи малкото останали лекари, да се направи локдаун и да измрат тези които имат нужда от медицинска помощ

Мили хора, живея в жк. Свобода гр. София. Във саседство до нас има една докторка, която постоянно агитира разпространители и вредители в квартала мисля, че се казва Искра Йорданова Еленкова. През последните години смъртните случаи в квартала се пивишиха, но не причината е ковид-19 ами и нейната хомосексоална теория за живот. Моля за разбиране!?