Втори мигрант почина след катастрофата на "Тракия" край Ямбол

Към момента няма задържани, защото шофьорът е в тежко състояние в болницата, каза окръжният прокурор Дойчин Дойчев

Обратно в новината

Коментари - Втори мигрант почина след катастрофата на "Тракия" край Ямбол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ , ги преследвайте , направете им ескорт от граница до граница ! Не ги прибирайте и не им издавайте наши документи , пуснат ли ни в Шенген ще ни ги върнат и ще станем Шенгенайка не че сега сме други !

И тая територия иска да е в Шенген!?! Много е смешно.

Немската корумпирана повлекана Меркел,която им викаше "Добре дошли в Германия" няма ли кой да я изкара на площада и да я овъргаля в лайна и перушина?

Всъщност, едва ли идеята е била нейна. Каквото и наредят, това ще е.

Добра новина

Жалко за сирийците а можеха и те да се пекат на Съни бийч.

Не трябва да се чака да катастрофират, трябва да се застрелват на границата

Само един или only one , доктор по малко а другият сигурно е бил атомен инженер

И в гроба му да заровят една свинска глава

Добра новина, един ислямски хрантутник по-малко.

ЗАЩО БОГАТИТЕ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ НЕ ПОМАГАТ НА АРАБИТЕ ОТ СИРИЯ.......КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ...САУДИТСКА АРАБИЯ.....ОАЕ...ОМАН....БРУНЕЙ....ЗАЩО НЕ ПРИЕМАТ ЕМИГРАНТИ.......??????ТЕС С КАКВО С ДЛЪЖНИ НА СИРИЯ И ЛИВАН.....САЩ ,ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ ЗАБЪРКАХА ВОЙНАТА В СИРИЯ А САМО ТУРЦИЯ ПРИЕМА ЕМИГРАНТИ...........ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ТАМ СА БАНДИТИТЕ КОИТО ОРГАНИЗИРАТ ТРАФИКА НА ХОРА И НАРКОТИЦИ ...НАШИТЕ МУХЛЬОВЦИ ПЛАТЕНИ МАРИОНЕТКИ ИМ СЛУГУВАТ ИБРИКЧИИ КОЛКО НАРОД УМГРИХА ТИЯ ПИШМАН ТРАФИКАНТИ ПРЕДИМНО МАНГАЛИ ........КАК МОЖЕШ ДА НАБУТАШ ХОРА.....ЖЕНИ И ДЕЦА КАТОТГОВЕДА В КАМИОН БЕЗ ВЪЗДУХ И ВОДА ........ИЗРОДИ.......

Хех, първо, тези не са бежанци. Второ, планът е - "ислямизация на Европа".

Значи, според нашите продажни управници, не е важно да си защитаваме държавните граници, но е важно да изпращаме колкото се може повече военни помощи на украинският режим! Ясно е какви са приоритетите на създаденото от посолството правителство!

Е как са се събрали 11 души в джип? То е било натъпкано като консерва.

Жалко че всичкото маймуне не се е изтрепало

Огромна трагедия за света

В този сайт, дори и прогнозата за времето да се публикува, се появяват някакви разбирачи и почват да плюят по Русия в коментарите.

Ами явно за това им плащат от посолството!

Ако беше се запетил към демократична рация , а не към загниващия запад щеше сега да е жив...

Тази новина пак да я съобщите с ново заглавие след 15 минути. Много е важна, нали така?

един боклук по малко дето щеше да чупи витрини и да граби из Европа

Само две пиявици?

Каква е разликата между бежанците от Украйна и бежанците от Авганистан и Сирия,та едните ги настаняваме по хотели,а другите в бежански центрове?

Едните са мюсюлмани, а другите православни християни. Ти, като патреот, трябва да ги знаеш тези неща...

Да,ама ако изповядваме демократичните ценности не трябва да делим хората на основата на религия,вероизповедание,пол,етнос....Или сме демократи,или сме лицемери.

Специално укрофашистите от Западна Украйна, които са най големите русофоби там, не са православни, а католици! Иначе както виждаш, Зеленски и неговото обкръжение, както и повечето украински олигарси, са евреи!

Ами реално не трябва да харчим държавни пари нито за едните, нито за другите, но нашите управници гледат да се подмажат на посолството, и да покажат колко силно подкрепяме антируският режим в Киев!

Едните преминават границата легално и са основно жени с малки деца. Някои от тях вече работят. Другите преминават нелегално, без документи са ( и как се разбира дали са от Сирия изобщо?), основно са здрави, прави млади мъже без обраязование, които вместо да се погрижат за собствената си държава, са тръгнали неизвестно защо към Европа. Не съм чела никъде някъде у нас някои от тях да са почнали работа някъде!!! И как ще намерят мястото си в нашето общество? Какво изобщо очакват?

Като са сирийци, да ги върнат в Сирия да ги лекуват.

Все едно да напишат: Две мравки бяха стъпкани по платното от автомобил. Ами няма страшно ве, те се роят и никога няма да свършат, колкото и да умират.

Е, И?? Това новина ли е??

Нашта съдебна система е най хуманната в ЕС недейте тормози шофьорчето пускайте го на свобода

Аз все още недоумявам защо трябва да им пречим, Меркел каза "добре сте дошли" кои сме ние че да спъваме братските немско-сирийски отношения?

Сандокан с трите ножа.