17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-голям е риска в болниците.

Не ми се слуша вече за вируса.

и те заразяват, иначе проблеми няма.

Живейте в страх, приятно ли е? Революция!

ама иначе трябва да пишат за пачките и записа.

Общо взето на всякъде може да се зарази човек. Май само в къщи под леглото не може.

Ай махайте тия мерки! Кой умре умре! Ще върлува тая настинка 4-5 години ще отмре, който му е писано да умре - ще умре. Важното е да тече чалгата! А това че ще останем без туризъм и икономика - праз голям - ке рупаме бетоните! Щото даже проститутките ни няма да ги искат вече!

колкото и да се правите, че няма снимки и запис, Индепендънт, Гардиън, Ню Йорк Таймс, турски, гръцки медии излязоха с материали за това, в чужбина мутрата е свършена, ЧАО@!

Живеем в страх от революции! Всичкото революционер - кръвожаден бандит-комита и крадец!

С една дума навсякъде

Заври си главата у бетоня и няма да чуваш за вируса вече!

Измишльотини да сложиш кината степени под фитеса примерно и ти става ясно колко е изсмукана от пръстите тая статия

Бай Ганя маска не носи, или я носи в стил "висящ хий от гащи" с носа отгоре. После що имало заразени.

И в килера :))))

Тази статия е с степен на риск 10.

идва от чекмеджето на Шибаняка от Банкя!

Това за магазините е пълна измишльотина. Там ходят хиляди хора на ден, стоят по половин час и климатиците разнасят всичко. Ама разбира се, че за магазините ще е 2 от 10, всеки ходи там и не могат да спрат хората да пазаруват.

НАЙ - ГОЛЯМ РИСК ИМА ПРИ ЦИГАНИТЕ

"Експертите са категорични, че първото място, което е трябвало да бъде отворено, са парковете. Те са най-безопасното място - открито, с възможност за спазване на голяма физическа дистанция."

Заразените се увеличават с увеличаването на скандалите свързани с "баце".....факт! Виаги могат да изкарат заразени като бройка каквато си решат,защото никой няма как да го провери това или просто да изследват по-голям брой хора в огнища на зараза. Ако сметнете процентно тестваните и заразените, ще излезе, че в БГ има реално около 200-300 хиляди заразени, но не тествани!

ФЕЙК! РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ, ИНСПИРИРАЩА МАСОВА ПАНИКА- ЗАТВОР! В БЪЛГАРИЯ НЯМЯ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ, ПРОЦЕНТЪТ Е СЪЩИЯ, В АФЕРА БГ ДОЦЕНТКА ДАВА ПО СЕДМИЦИ ДАННИТЕ, ПРОЦЕНТЪТ СЕ ДВИЖИ 2_6% ОТ МАЙ ДОСЕГА!

ЗАРАЗАТА СИ ТИ И ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕ

Скалата не е обхванала градския транспорт ... за софийският специално може да се каже, че е най-големия развъдник на всякакви вируси, тъй като е едно от най-мръсните места в София и по-специално линиите ползвани от малцинствата.

И сега ако се намери някой да обясни,-"Защо толкова дълго държаха парковете затворени и глобяваха хора, когато имат степен на риск -1, т.е. са най-малко рискови? За съжаление много от мерките са точно такива-нелогични.

кога щели да са готови експертизите на записа и снимките, казвате?

Ако е за наличието на мозъчно вещество в главата ти, вероятно клони към нула.

НЕНАЯДОХТЕ СЕ!

Най голям е риска да се слушат брътвежите на невежите

ВЕЧЕ ИЗЛЕЗЕ ПОРЪЧАНАТА В ЧУЖБИНА ЕКСПЕРТИЗА ОТ БИВОЛЪ, ЧЕ НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ, ЗАПИСА СЕ ЧАКА ОЩЕ ДА ИЗЛЕЗЕ СТАНОВИЩЕТО.

Да обощим. Богаташчетата дето цъкат тениса са се постарали превантивно да си го подсигурят. Останалите да си стоят вкъщи и с маски.

то и като ходиш на работа може 100-200, дори с 1000 души да си контактен... на това какво ще дадете 8 ? 9 ???

"експертизата" е от един свободен сайт, намери си го в търсачката, и резултатите са толкова достоверни, колкото и снимките.

ама нали каскетът трябва да представи експертизи, защото само неговите са важни. Сега трябва да регистрират лаборатория в чужбина, да вземе тя лиценз и тогава ще ни издаде експертиза и ще я закрият. Като Аликс партнърс, отработено.

гърми за мискинлъците на Тиквоча! И 1000 да станат заразените за 24 часа,резила със записа и снимките на полуголата тиква няма как да бъде заметен под килима!

Кои са тези че да дават акъл на българите?

Вашите къде са? Оставете ги биволите! Вашите защо не са готови?

Тогава други ''експерти'' са си писали по своите поръчки:)))))))

От коремен хирург да очакваш епидемиологично мнение е все едно пощальон да ти гаси запалената къща!

ДРУГИ, ОЩЕ ПО- МИНЕТЧИЙСКИ САЙТОВЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХА ДНЕС С НОВИНАТА, Е ИМАМЕ НОВ РЕДКОРД-162 ДУШИ! ДА, АМА НЕ! 162, АМА ОТ 5872 ТЕСТА, КОЕТО Е ЗАМОТАНО В ДОЛНИЯ ЪГЪЛ НА НОВИНАТА!! ТОВА СА ЖАЛКИТЕ 2,7% - Т.Е ДАЖЕ НАМАЛЯВА ВИРУСА!!!

А на майка ти какви бяха

Най- сигурно е у мазето - с шлем, маска и ръкавици ! Но и това е под съмнение...

Втора вълна няма! Единственото, което трябва да се прави е да се слага маска на закрити общ. места и да се спазват последните разпоредби на МЗ, най-малко заради глобите или кой както го разбира. От там нататък хората не са неандерталци и вече доста са наясно с обстановката, всеки си носи отговорността.

КРЕТЕН КАКВО ОБЩО ИМА БОКО

PEYTSCH

Германската телевизия съобщи днес, че българите работили в кланиците и избягали в България за да се „спасят“ от вируса СА ЗАРАЗЕНИ. Сложиха ли ги в карантина ? Заразата в кланицата е предизвикана от вентилационната система на работните неста и в работническия стол.

До чекмеджето е най-сигурно, че има и пистолет :)

Schilo

Айде стига с тези вълни, бе! Кога спря първата, че пишете за втора? Нормално е. Отмениха се мерките, започна свободното придвижване на хора.Трябва да си много тъп, за да не предвидиш, че ще почне разпространение на вируса и по този начин. Може би е хубаво, като се говори за протичане на заболяването, да се уточни как точно преминава то, при колко симптомите са леки, хайде до средни и колко са в тежко състояние и защо. Ясно е, че не можем да виним хората, които нямат симптоми, но са вирусоносители. Доколкото разбирам, мнозинството се е преборило с вируса в домашни условия, а не в болнични заведения.

Schilo

Май карантината падна за идващите от Германия.

ИМА "РЕКОРД", АМА НЕ КАЗВАТ ОТ КОЛКО ТЕСТА, БЪЗИКАТ СЕ С НАС! ДА, НО В БУРГАС НЯМА КОРОНАВИРУС- ХОДЕТЕ ДА НИ ПЪЛНИТЕ ХОТЕЛИТЕ ХАХАХХАА

Много общо има баце ви. Откакто се разбра, че нанка до 1 млн. евро ни "захвана втората вълна".

Schilo

"Тук туризъм, там туризъм, няма го"- Принцеса Ангелка.