Коментари - Втората вълна: къде е най-лесно да се заразите с вируса по скала от 10 до 1 | Днес.dir.bg

Коментари - Втората вълна: къде е най-лесно да се заразите с вируса по скала от 10 до 1 | Днес.dir.bg

Коментари

Като ядохте прилепите по китайските ресторанти беше добре. Сега "ние не сме от тия..."

Тогава що неграмотниците бяха затворили Витоша?

Ами стойте си у вас и мрете от глад и страх! Банкерите и политическите проститутки са си подсигурили бъдещето, вие му мислете!

и си носи последстията, не е необходимо да казваш на всички.

споко теб няма никой да те яде

Ако приемем, че все пак има някакъв вирус, то неизбежният извод е, че този китайски вирус се разпространява защото нормалните хора са започнали да живеят по китайски. Кое налага например тъпкането на цялото население на страната в 2-3 града освен алчността на политическите боклуци, лишили населението от препитание ? Или пък неестественото блъскане в градския транспорт. Следва нелогичното строителство на блокове, все едно сме милиарди на тази територия. Живейте естествено и никакви вируси няма да ви достигат ! Още повече медийни.

Експертите съветвали били......... На мене 5 доктора ми казаха да я махам тая маска, че да не хвана някой болест. Как така тея експерти стигнаха до извода че маската те пази, не знам.

Не те пази . Пази околните. Околните пазят тебе.

Правилно са ти казали. Аз съм работил с епидемиолози и от тях знам същото. Тук всичко е за да се вземат пари за всеки един заразен в вирус.

Каквото и да правите, парите са най опасните носители и разпространители на короновируса. Парите трябва да се дизенфекцират в завода преди да ги получат банките!

Ами асансьорите? Колко от 1 до 10?

ако ближеш копчетата, вероятно поне 4.

Според мен 7-8. Тясно пространство, нула дистанция. Обаче престоят е кратък. Във всички случаи - по-добре по стълбите. Аз и преди короната предпочитах стълбите - добро раздвижване особено за офисните хора.

11

е това е ясно. първата работа навсеки уважаващ себе си вирус е да се качи на асансьор.

Да, ако си ги сложиш на главата след употреба!

Кондомите предпазват ли от предаване на Ковид-19?

Топката нали се пипа от тенисистите или играят с ръкавици? Да не се бъркате с Голф?

Кой оцелял тая година от КОВИД 19 - оцелял, другата се пуска КОВИД 20 GTS 650 bi-turbo, и тогава да му мислим!

В самолета 5, а на стадиона 8. Доста тъпо...

Голямата пандемия: -Страх лозе пази... Е в пълен размах по всички коментари.

Църквите - между 8 и 7 явно не е така защото по Великден не стигнахме 80 заразени а след рамазана няма спиране но не е виновен главният мюфтия а главната тиква . Понеже не е влязло народното събрание класацията -явно е поръчкова статия защото знаем какво става там

ТЕСТОВЕ И ПОЗИТИВНИ 6 април: 252 теста - 18 случая (7% заразени) 16 април: 435 теста - 53 случая (12% заразени) 24 юни: 2946 теста - 130 случая (4% заразени) Голям майтап. Увеличение, а?

Има много сериозно увеличение и то в броя на пачките с евро във чекмеджето.

Всъщност ако погледе човек графиките ще види, че няма никакво увеличение съотношението тествани - положителни резултати. Има една Графана в мрежата и си се вижда всичко ;) Ама медиите удобно пропускат някои факти!

3евзек

Тоно заради медиите от щаба редовно напомнят, че се тестват рискови групи. Колкото дойдат и за колкото контакти си признаят, толкова.

DW? Само около 5% от заразените в цял свят са се заразили от случаен контакт, всички останали се заразяват от близко контакти с познати, на разботата или един друг вътре в семейството. И нито един досега не се е заразил през задника от паркова пейка според теориите на големия изтъкнат доктор Ананиев.

Заразяването от пейка е много възможно, ако този, който е седял преди това още не е станал. Така и Спин се предава.

Какви заразени без симптоми бе тъпанари Божке лъъъъжат ви И ви слагот намордници И до тоалетна ще чакате да ви заведат

Я се разкарайте с тоя вирус

ДАЛИ ще има осъдени някой ден, някъде по света - ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА 21 век наречена covid-19 ???????

Кратък отговор - не! Виждайки колко много седят и не отлепят очи от телевизорите и поглъщат всяка новина за вируса .... не се надявай!

Мда, зомбирани идиоти под път и над път!

Ти микробиология ли си завършил? Ще напишеш ли реферат от 20 страници по този въпрос? Можеш ли да ни да докажеш, че covid-19 не съществува?

НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА, ПРОСТО е преУВЕЛИЧЕНА СТОТИЦИ пъти от медиите с цел печаба и облагодетелствува определени кръгове хора. Може и да разбереш някой ден!

Ако завършиш право вероятността нараства .

Mного висок е риска на заразяване, когато си студент в най-малоумния университет в България, а именно Софийски Университет, който през 2020 г. няма капацитет да си проведе лятната сесия онлайн, а я провежда присъствено. Тия хора са още в средновековието, но имат наглостта да се наричат асистенти, доценти и професори. ТРАГЕДИЯ!!!!!!!

Така и не сте написали,за степен 10?!? Явно е от порно оргиите,затова ви е било срам да пишете...

Toва не е втора вълна, това е нормално увеличение на случаите с премахване на ограничителните мерки. Ако нямаше ограничителни мерки, това щеше да се случи много по-рано. Дефакто тези мерки само забавиха неизбежното, както беше казано в началото. А това е баси глупостта - може и в парка да се заразиш, ако си в група, в която не се спазва дистанция.

Абе пич к'во ограничителни мерки бе :)))) Просто повече изследвани, повече заразени (около 5% средно). Изследваш 100 откриваш 5%(т.е.5 човека), изследваш 1000 откриваш 5% ( е да 5% от 1000 не са пак 5 бр.:))))) Ей Трол намери си нормална работа.

Смях пълен. Именно затова ние най-напред затворихме парковете и планините.

Не си маруля, съвсем си вред. Само с планините, отварянето на които винаги активно съм защитавал, има проблем - пътеките са тесни и при разминаване неизбежно си говорим - къде за добър ден, къде това или онова къде е, къде от скука. Но, здраве да е, като говорим с известна дистанция и не се плюем директно в лицето, озонът и ултравиолетът си знаят работата.

Абсолютен тъпанар си

Не можаха да ни спретнат война и ни спретнаха това с вируса.

Войната с огнестрелни оръжия и прочее остана в 19 век. Сега войните се водят онлайн, икономически и т.н. В момента сме във война. която само ще се задълбочава.

Не ми пука кой какво пише, Къде било заразно къде не. Ходя си из града и в парковете ив магазините, където ми е необходимо, пия си кафето и винцето, ям което ми харесва и колкото ми харесва, ходя и на село, живея си живота защото е един и т.н.. Е правя си и кефа - 105 лицеви опори, 105 клякания, 105 набирания на висилка, 105 коремни преси. Но имам глава на раменете и знам кое и как и къде да го направя. Но ми пука за останалите, било то близки или непознати, и няма да направя нещо което да навреди на някого. И накрая желая на всички здраве и щастие.

Благодаря за пожеланията. Имам забележка: Изброил си клякания, лицеви опори и т.н., но не си казал колко "тъпанарки" правиш на ден. :))

Отговарям само на хора с глави на раменете си.

Прилича на един виц... Стига вече с този Перник. Там живеят хора като хора! Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа не обезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Ако перничани бяха такива каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3ио2ухфолчФХ3хОЯФИ3ХФяои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 ФЧфяиочхфияиохф75фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ?ХЕШ@ГШЕГЕГ$ Ш№Г№

105 набирания на висилка, а? Абе ти бъзикаш ли се с нас? 105 набирания, но направени от 20 серии по 5-6 набирания с почивки 10-ина минути между тях? Я дай малко по-сериозно!

Демек навсякъде.

На първо място по риск са болниците и старческите домове, на второ място са самолетите И чак тогава е всичко останало...

В един самолет с болен има по-малко заразени, отколкото на онова детско парти от преди две седмици, за което се разчу онзиден. На партито едва ли въздухът се подменя изцяло на всеки 3 минути чрез климатична инсталация, която създава въздушен поток отгоре надолу и няма рециклиране.

И какво излиза - и при Робинзон и Петкан не е безопасно.

Особено ако им светиш...

Най-важно е да не се събираш с идиоти и глупаци на едно място!!!

Хора в природата празно не съществува! Затвориш ли една врата, неизменно отваряш друга!! Истеричната реакция срещу този вирус ще доведе до отключване на други проблеми, които в момента дори и не можем да си представим.....

Че те вече започнаха. Знаете ли колко народ лудна, ами онкоболните, сърдечно съдовите, гастроентерологичните и още и още...., НО НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТОВА!!!. Да не говорим за леталните случаи от тези заболявания, НО......ЗА ТЯХ НЕ СЕ ГОВОРИ

Не знам къде е риска да се заразиш, но знам къде няма да се заразиш: в мазето облечен в скафандър! Откачихте бе! Налага се нова мода - ковид 19!!! Пръскате като откачени с всякакви съмнителни препарати! Същото като 70-те с ДДТ-то! После скок на рак, малформации и други гадости...

Спиртът не е мутаген.

И кой ти говори за спирт бе мухъл? Говоря за препарати, които са далеч от спирт......малеее

Че къде е написано, че спиртът е мутаген? Много хора вече дават фира покрай психозата с този вирус.

Предлагам НОЩ да правят по 100 теста дневно, както в началото и тогава да правим сравнения !

В медиите и ФБ е най-опасно да се заразите! Такава медийна бомба до сега не е имало. Имаше признаци години наред, че медиите търсят нещо подобно и да го радухат до припадък. Е, намериха го. измамата на 21 век. И не, вирус има. Просто не е толкова "свиреп" както се опитват да го изкарат. 21 век е века на медийните булшити и манипулации.

И се твърди, че в Европа от както са мерките, хората са станали 2кг по-тежки. Това ще води до здравни проблеми и смърт в бъдеще.

Лапане нова вълна. Изкупуване на банкрутиралия бизнес по черноморието.

Е АЛЧНИЯ МИШОК генерал Боклукчийски до последно не даваше ПАРКОВЕ И ПЛАНИНИТЕ!!!!

Най-безопасно е в планински и полупланински села, обикновено вече пусти или на доизживяване,където не вирее определен контингент население.

Степен на опасност 10 - демонстрация срещу правителството. Степен на опасност 0 - демонстрация в подкрепа на правителството. Реалност: в България вече никой не демонстрира. Абе, чудя се, милионите дето ги раздадохте на батко и братко не спряха ли заразата? Не успяха съвсем да я убият и ще трябва още, нали? Ясно. Ние гледаме половината свят взима мерки, доколкото е възможно - другите раздават пари от невидимата торба 'кредит'. С малки буквии е написано, че торбата всъщност е обезпечена с нашите задници. Но те преди два века са измислили всичко, което има да се измисля за бизнеса - приватизирай печалбите и национализирай загубите.

Живота си тече нормално от близо три месеца, и нищо лошо не се е случило. Няма и да се случи. Живейте си живота, излизайте навън - живеем ВЕДНЪЖ! Ако "заразата" ще се разпространи - то тя вече се е разпространила. Факт. Именно защото никой не спазва нищо така или иначе :) Т.е. вече е късно за каквито и да е мерки или ограничения - "омешихме" се :) и нещата си дойдоха по старо му. Никой няма да се разболее, и никой няма да умре. Този факт не се харесва на щаба и на политиците ни, но фактите са си факти.

В момента България върви по стъпките на Италия отпреди Коледа и Нова година. Първата вълна все още не е дошла, че да говорим за втора. За странно респираторно заболяване с висока смъртност се говори в Западна Европа от края ноември, така че и България съвсем естествено ще мине по добре отъпкания от Испания, Италия и Великобритания път.

ДА ТЕ ОТЪПЧАТ В ГРОБИЩАТА, ТЪПАНАР ТАКЪВ.

Какво значение има? В началото предвиждаха 60-80% да се заразят и че с това ще приключи. Така че всъщност най-добре може да е 100% да имат вируса, че да спрат с цирковете. Този цирк можеха да го играят с всеки вирус, като грип Б, дето бил по-опасен от короната, според изказване преди на Мутафчийски. Това съм го пускал, но да отговорят, че да спрат с лъжите, фобиите и параноята: Статистика: 3237 умрели повече 2019г. спрямо 2020г. за първите 24 седмици от годината. nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици За статистика на умиращи за 2018г. от Евростат изнасяни от НСИ. Умрелите от: Болести на дихателната система (J00-J99) 4 866 nsi.bg/bg/content/3351/умирания-по-причини-за-смъртта-по-пол-и-възрастови-групи Виждал съм изреждане на около 40 типа грип с пневмония, каквото трябва да предизвиква ковида. Тези без пневмония изобщо не трябва да бъдат броени за починали от ковида. А дори част от тези с пневмония, но там цепенето е трудно. За статистика разбита на болести, го дават на коефициент на умрели на 100 000 човека за година. Пневмония (J12-J18) 18.4 nsi.bg/bg/content/3359/смъртност-по-причини-по-пол-и-възрастови-групи Водят ни 6.9 милиона. Което значи че очакваните умрели от пневмония без коронавируса да са 18.4х69=~1270 човека. Въпроси: Защо има 3237 умрели повече 2019г. спрямо 2020г. за първите 24 седмици от годината? Считат ли че 2020г. ще има повече от 1270 човека умрели от пневмония? Защо най-много хора 2020г. умират досега януари-февруари месец, преди да е отчетен случай с короната? Защо въпреки горното, за първите 4 седмици на 2019г. умират 1876 човека повече от за 2020г. и защо не е /било обявявано извънредно положение? Защо при въвеждането на извънредно положение (12-седмица), седмиците преди това и след това нямат никакво изменение? Ако се окаже, че 2020г. са най-малко умиращи от последните 70 години (с оглед на населението), как ще обясят, че е имало пандемия? Ето на това да отговарят от НОЩ, здравният министър и управляващите. Пандемия е, като за България измрат някой друг милион човека. От чумата 1/3-та до говорено 1/2 от населението. Още от Китай бе ясно, че не е нещо изключително вируса като смъртност, а те следват като овце. И обясняват, все едно без мерки ще измрем всички. А някога хората не са знаели що е то миене на ръце, камо ли животните. Хората трябваше да са измрели няколко хиляди пъти, според слушано от НОЩ, пък вървят към 8 милиарда. В известна степен му трябва пандемия. ;)

сега някой трол ще Ви обиди много неприятно, защото нищо не могат да Ви възразят.

За всичко съм съгласен, само не видях, ходенето на работа, колко е рисково?

Най-рисково е получаването на заплата и плащането на малки данъци, По тази причина в България заплатите са ниски, а данъците големи. Така управляващите ни предпазват от измислената зараза.

на макя ти у лесостепите е най-вероятно

А кога трета вълна.....а четвърта,пета

Шило

Животът продължава. Съгласен съм с хората, които призовават да няма психоза. Дир, а направете някакво проучване и напишете нещо извън статистиката, която я получавате от МЗ.

Ти пък ........ да напишеш нещо стойностно трябва да си истински журналист . Тук са събрани полуграмотници да копи/пействат и да спазват инструкциите на владетеля им дето е собственик.

Да, например брой направени тестове към брой новозаразени, но за всеки ден и също така да се отчитат само новите случаи, а не да се включват втори, трети и т.н. тест на вече заразени лица (както се прави в момента).

Тия престъпници си играят с огъня и ни правят на балами . Ама като изгладнеят и най-промитите мозъци ще осъзнаят как ги манипулират,

Никога в живота си не съм боледувал от респираторно заболяване и затова не ме е страх. Дреме ми за коронапсихозата.

Винаги има първи път.

ИМА "РЕКОРД", АМА НЕ КАЗВАТ ОТ КОЛКО ТЕСТА, БЪЗИКАТ СЕ С НАС! ДА, НО В БУРГАС НЯМА КОРОНАВИРУС- ХОДЕТЕ ДА НИ ПЪЛНИТЕ ХОТЕЛИТЕ ХАХАХХАА

Шило

"Тук туризъм, там туризъм, няма го"- Принцеса Ангелка.

Шило

Айде стига с тези вълни, бе! Кога спря първата, че пишете за втора? Нормално е. Отмениха се мерките, започна свободното придвижване на хора.Трябва да си много тъп, за да не предвидиш, че ще почне разпространение на вируса и по този начин. Може би е хубаво, като се говори за протичане на заболяването, да се уточни как точно преминава то, при колко симптомите са леки, хайде до средни и колко са в тежко състояние и защо. Ясно е, че не можем да виним хората, които нямат симптоми, но са вирусоносители. Доколкото разбирам, мнозинството се е преборило с вируса в домашни условия, а не в болнични заведения.

До чекмеджето е най-сигурно, че има и пистолет :)

Коментари - Втората вълна: къде е най-лесно да се заразите с вируса по скала от 10 до 1 | Днес.dir.bg

Коментари - Втората вълна: къде е най-лесно да се заразите с вируса по скала от 10 до 1 | Днес.dir.bg

Коментари

Като ядохте прилепите по китайските ресторанти беше добре. Сега "ние не сме от тия..."

Тогава що неграмотниците бяха затворили Витоша?

Ами стойте си у вас и мрете от глад и страх! Банкерите и политическите проститутки са си подсигурили бъдещето, вие му мислете!

и си носи последстията, не е необходимо да казваш на всички.

споко теб няма никой да те яде

Ако приемем, че все пак има някакъв вирус, то неизбежният извод е, че този китайски вирус се разпространява защото нормалните хора са започнали да живеят по китайски. Кое налага например тъпкането на цялото население на страната в 2-3 града освен алчността на политическите боклуци, лишили населението от препитание ? Или пък неестественото блъскане в градския транспорт. Следва нелогичното строителство на блокове, все едно сме милиарди на тази територия. Живейте естествено и никакви вируси няма да ви достигат ! Още повече медийни.

Експертите съветвали били......... На мене 5 доктора ми казаха да я махам тая маска, че да не хвана някой болест. Как така тея експерти стигнаха до извода че маската те пази, не знам.

Не те пази . Пази околните. Околните пазят тебе.

Правилно са ти казали. Аз съм работил с епидемиолози и от тях знам същото. Тук всичко е за да се вземат пари за всеки един заразен в вирус.

Каквото и да правите, парите са най опасните носители и разпространители на короновируса. Парите трябва да се дизенфекцират в завода преди да ги получат банките!

Ами асансьорите? Колко от 1 до 10?

ако ближеш копчетата, вероятно поне 4.

Според мен 7-8. Тясно пространство, нула дистанция. Обаче престоят е кратък. Във всички случаи - по-добре по стълбите. Аз и преди короната предпочитах стълбите - добро раздвижване особено за офисните хора.

11

е това е ясно. първата работа навсеки уважаващ себе си вирус е да се качи на асансьор.

Да, ако си ги сложиш на главата след употреба!

Кондомите предпазват ли от предаване на Ковид-19?

Топката нали се пипа от тенисистите или играят с ръкавици? Да не се бъркате с Голф?

Кой оцелял тая година от КОВИД 19 - оцелял, другата се пуска КОВИД 20 GTS 650 bi-turbo, и тогава да му мислим!

В самолета 5, а на стадиона 8. Доста тъпо...

Голямата пандемия: -Страх лозе пази... Е в пълен размах по всички коментари.

Църквите - между 8 и 7 явно не е така защото по Великден не стигнахме 80 заразени а след рамазана няма спиране но не е виновен главният мюфтия а главната тиква . Понеже не е влязло народното събрание класацията -явно е поръчкова статия защото знаем какво става там

ТЕСТОВЕ И ПОЗИТИВНИ 6 април: 252 теста - 18 случая (7% заразени) 16 април: 435 теста - 53 случая (12% заразени) 24 юни: 2946 теста - 130 случая (4% заразени) Голям майтап. Увеличение, а?

Има много сериозно увеличение и то в броя на пачките с евро във чекмеджето.

Всъщност ако погледе човек графиките ще види, че няма никакво увеличение съотношението тествани - положителни резултати. Има една Графана в мрежата и си се вижда всичко ;) Ама медиите удобно пропускат някои факти!

3евзек

Тоно заради медиите от щаба редовно напомнят, че се тестват рискови групи. Колкото дойдат и за колкото контакти си признаят, толкова.

DW? Само около 5% от заразените в цял свят са се заразили от случаен контакт, всички останали се заразяват от близко контакти с познати, на разботата или един друг вътре в семейството. И нито един досега не се е заразил през задника от паркова пейка според теориите на големия изтъкнат доктор Ананиев.

Заразяването от пейка е много възможно, ако този, който е седял преди това още не е станал. Така и Спин се предава.

Какви заразени без симптоми бе тъпанари Божке лъъъъжат ви И ви слагот намордници И до тоалетна ще чакате да ви заведат

Я се разкарайте с тоя вирус

ДАЛИ ще има осъдени някой ден, някъде по света - ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА 21 век наречена covid-19 ???????

Кратък отговор - не! Виждайки колко много седят и не отлепят очи от телевизорите и поглъщат всяка новина за вируса .... не се надявай!

Мда, зомбирани идиоти под път и над път!

Ти микробиология ли си завършил? Ще напишеш ли реферат от 20 страници по този въпрос? Можеш ли да ни да докажеш, че covid-19 не съществува?

НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА, ПРОСТО е преУВЕЛИЧЕНА СТОТИЦИ пъти от медиите с цел печаба и облагодетелствува определени кръгове хора. Може и да разбереш някой ден!

Ако завършиш право вероятността нараства .

Mного висок е риска на заразяване, когато си студент в най-малоумния университет в България, а именно Софийски Университет, който през 2020 г. няма капацитет да си проведе лятната сесия онлайн, а я провежда присъствено. Тия хора са още в средновековието, но имат наглостта да се наричат асистенти, доценти и професори. ТРАГЕДИЯ!!!!!!!

Така и не сте написали,за степен 10?!? Явно е от порно оргиите,затова ви е било срам да пишете...

Toва не е втора вълна, това е нормално увеличение на случаите с премахване на ограничителните мерки. Ако нямаше ограничителни мерки, това щеше да се случи много по-рано. Дефакто тези мерки само забавиха неизбежното, както беше казано в началото. А това е баси глупостта - може и в парка да се заразиш, ако си в група, в която не се спазва дистанция.

Абе пич к'во ограничителни мерки бе :)))) Просто повече изследвани, повече заразени (около 5% средно). Изследваш 100 откриваш 5%(т.е.5 човека), изследваш 1000 откриваш 5% ( е да 5% от 1000 не са пак 5 бр.:))))) Ей Трол намери си нормална работа.

Смях пълен. Именно затова ние най-напред затворихме парковете и планините.

Не си маруля, съвсем си вред. Само с планините, отварянето на които винаги активно съм защитавал, има проблем - пътеките са тесни и при разминаване неизбежно си говорим - къде за добър ден, къде това или онова къде е, къде от скука. Но, здраве да е, като говорим с известна дистанция и не се плюем директно в лицето, озонът и ултравиолетът си знаят работата.

Абсолютен тъпанар си

Не можаха да ни спретнат война и ни спретнаха това с вируса.

Войната с огнестрелни оръжия и прочее остана в 19 век. Сега войните се водят онлайн, икономически и т.н. В момента сме във война. която само ще се задълбочава.

Не ми пука кой какво пише, Къде било заразно къде не. Ходя си из града и в парковете ив магазините, където ми е необходимо, пия си кафето и винцето, ям което ми харесва и колкото ми харесва, ходя и на село, живея си живота защото е един и т.н.. Е правя си и кефа - 105 лицеви опори, 105 клякания, 105 набирания на висилка, 105 коремни преси. Но имам глава на раменете и знам кое и как и къде да го направя. Но ми пука за останалите, било то близки или непознати, и няма да направя нещо което да навреди на някого. И накрая желая на всички здраве и щастие.

Благодаря за пожеланията. Имам забележка: Изброил си клякания, лицеви опори и т.н., но не си казал колко "тъпанарки" правиш на ден. :))

Отговарям само на хора с глави на раменете си.

Прилича на един виц... Стига вече с този Перник. Там живеят хора като хора! Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа не обезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Ако перничани бяха такива каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3ио2ухфолчФХ3хОЯФИ3ХФяои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 ФЧфяиочхфияиохф75фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ?ХЕШ@ГШЕГЕГ$ Ш№Г№

105 набирания на висилка, а? Абе ти бъзикаш ли се с нас? 105 набирания, но направени от 20 серии по 5-6 набирания с почивки 10-ина минути между тях? Я дай малко по-сериозно!

Демек навсякъде.

На първо място по риск са болниците и старческите домове, на второ място са самолетите И чак тогава е всичко останало...

В един самолет с болен има по-малко заразени, отколкото на онова детско парти от преди две седмици, за което се разчу онзиден. На партито едва ли въздухът се подменя изцяло на всеки 3 минути чрез климатична инсталация, която създава въздушен поток отгоре надолу и няма рециклиране.

И какво излиза - и при Робинзон и Петкан не е безопасно.

Особено ако им светиш...

Най-важно е да не се събираш с идиоти и глупаци на едно място!!!

Хора в природата празно не съществува! Затвориш ли една врата, неизменно отваряш друга!! Истеричната реакция срещу този вирус ще доведе до отключване на други проблеми, които в момента дори и не можем да си представим.....

Че те вече започнаха. Знаете ли колко народ лудна, ами онкоболните, сърдечно съдовите, гастроентерологичните и още и още...., НО НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА ТОВА!!!. Да не говорим за леталните случаи от тези заболявания, НО......ЗА ТЯХ НЕ СЕ ГОВОРИ

Не знам къде е риска да се заразиш, но знам къде няма да се заразиш: в мазето облечен в скафандър! Откачихте бе! Налага се нова мода - ковид 19!!! Пръскате като откачени с всякакви съмнителни препарати! Същото като 70-те с ДДТ-то! После скок на рак, малформации и други гадости...

Спиртът не е мутаген.

И кой ти говори за спирт бе мухъл? Говоря за препарати, които са далеч от спирт......малеее

Че къде е написано, че спиртът е мутаген? Много хора вече дават фира покрай психозата с този вирус.

Предлагам НОЩ да правят по 100 теста дневно, както в началото и тогава да правим сравнения !

В медиите и ФБ е най-опасно да се заразите! Такава медийна бомба до сега не е имало. Имаше признаци години наред, че медиите търсят нещо подобно и да го радухат до припадък. Е, намериха го. измамата на 21 век. И не, вирус има. Просто не е толкова "свиреп" както се опитват да го изкарат. 21 век е века на медийните булшити и манипулации.

И се твърди, че в Европа от както са мерките, хората са станали 2кг по-тежки. Това ще води до здравни проблеми и смърт в бъдеще.

Лапане нова вълна. Изкупуване на банкрутиралия бизнес по черноморието.

Е АЛЧНИЯ МИШОК генерал Боклукчийски до последно не даваше ПАРКОВЕ И ПЛАНИНИТЕ!!!!

Най-безопасно е в планински и полупланински села, обикновено вече пусти или на доизживяване,където не вирее определен контингент население.

Степен на опасност 10 - демонстрация срещу правителството. Степен на опасност 0 - демонстрация в подкрепа на правителството. Реалност: в България вече никой не демонстрира. Абе, чудя се, милионите дето ги раздадохте на батко и братко не спряха ли заразата? Не успяха съвсем да я убият и ще трябва още, нали? Ясно. Ние гледаме половината свят взима мерки, доколкото е възможно - другите раздават пари от невидимата торба 'кредит'. С малки буквии е написано, че торбата всъщност е обезпечена с нашите задници. Но те преди два века са измислили всичко, което има да се измисля за бизнеса - приватизирай печалбите и национализирай загубите.

Живота си тече нормално от близо три месеца, и нищо лошо не се е случило. Няма и да се случи. Живейте си живота, излизайте навън - живеем ВЕДНЪЖ! Ако "заразата" ще се разпространи - то тя вече се е разпространила. Факт. Именно защото никой не спазва нищо така или иначе :) Т.е. вече е късно за каквито и да е мерки или ограничения - "омешихме" се :) и нещата си дойдоха по старо му. Никой няма да се разболее, и никой няма да умре. Този факт не се харесва на щаба и на политиците ни, но фактите са си факти.

В момента България върви по стъпките на Италия отпреди Коледа и Нова година. Първата вълна все още не е дошла, че да говорим за втора. За странно респираторно заболяване с висока смъртност се говори в Западна Европа от края ноември, така че и България съвсем естествено ще мине по добре отъпкания от Испания, Италия и Великобритания път.

ДА ТЕ ОТЪПЧАТ В ГРОБИЩАТА, ТЪПАНАР ТАКЪВ.

Какво значение има? В началото предвиждаха 60-80% да се заразят и че с това ще приключи. Така че всъщност най-добре може да е 100% да имат вируса, че да спрат с цирковете. Този цирк можеха да го играят с всеки вирус, като грип Б, дето бил по-опасен от короната, според изказване преди на Мутафчийски. Това съм го пускал, но да отговорят, че да спрат с лъжите, фобиите и параноята: Статистика: 3237 умрели повече 2019г. спрямо 2020г. за първите 24 седмици от годината. nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици За статистика на умиращи за 2018г. от Евростат изнасяни от НСИ. Умрелите от: Болести на дихателната система (J00-J99) 4 866 nsi.bg/bg/content/3351/умирания-по-причини-за-смъртта-по-пол-и-възрастови-групи Виждал съм изреждане на около 40 типа грип с пневмония, каквото трябва да предизвиква ковида. Тези без пневмония изобщо не трябва да бъдат броени за починали от ковида. А дори част от тези с пневмония, но там цепенето е трудно. За статистика разбита на болести, го дават на коефициент на умрели на 100 000 човека за година. Пневмония (J12-J18) 18.4 nsi.bg/bg/content/3359/смъртност-по-причини-по-пол-и-възрастови-групи Водят ни 6.9 милиона. Което значи че очакваните умрели от пневмония без коронавируса да са 18.4х69=~1270 човека. Въпроси: Защо има 3237 умрели повече 2019г. спрямо 2020г. за първите 24 седмици от годината? Считат ли че 2020г. ще има повече от 1270 човека умрели от пневмония? Защо най-много хора 2020г. умират досега януари-февруари месец, преди да е отчетен случай с короната? Защо въпреки горното, за първите 4 седмици на 2019г. умират 1876 човека повече от за 2020г. и защо не е /било обявявано извънредно положение? Защо при въвеждането на извънредно положение (12-седмица), седмиците преди това и след това нямат никакво изменение? Ако се окаже, че 2020г. са най-малко умиращи от последните 70 години (с оглед на населението), как ще обясят, че е имало пандемия? Ето на това да отговарят от НОЩ, здравният министър и управляващите. Пандемия е, като за България измрат някой друг милион човека. От чумата 1/3-та до говорено 1/2 от населението. Още от Китай бе ясно, че не е нещо изключително вируса като смъртност, а те следват като овце. И обясняват, все едно без мерки ще измрем всички. А някога хората не са знаели що е то миене на ръце, камо ли животните. Хората трябваше да са измрели няколко хиляди пъти, според слушано от НОЩ, пък вървят към 8 милиарда. В известна степен му трябва пандемия. ;)

сега някой трол ще Ви обиди много неприятно, защото нищо не могат да Ви възразят.

За всичко съм съгласен, само не видях, ходенето на работа, колко е рисково?

Най-рисково е получаването на заплата и плащането на малки данъци, По тази причина в България заплатите са ниски, а данъците големи. Така управляващите ни предпазват от измислената зараза.

на макя ти у лесостепите е най-вероятно

А кога трета вълна.....а четвърта,пета

Шило

Животът продължава. Съгласен съм с хората, които призовават да няма психоза. Дир, а направете някакво проучване и напишете нещо извън статистиката, която я получавате от МЗ.

Ти пък ........ да напишеш нещо стойностно трябва да си истински журналист . Тук са събрани полуграмотници да копи/пействат и да спазват инструкциите на владетеля им дето е собственик.

Да, например брой направени тестове към брой новозаразени, но за всеки ден и също така да се отчитат само новите случаи, а не да се включват втори, трети и т.н. тест на вече заразени лица (както се прави в момента).

Тия престъпници си играят с огъня и ни правят на балами . Ама като изгладнеят и най-промитите мозъци ще осъзнаят как ги манипулират,

Никога в живота си не съм боледувал от респираторно заболяване и затова не ме е страх. Дреме ми за коронапсихозата.

Винаги има първи път.

ИМА "РЕКОРД", АМА НЕ КАЗВАТ ОТ КОЛКО ТЕСТА, БЪЗИКАТ СЕ С НАС! ДА, НО В БУРГАС НЯМА КОРОНАВИРУС- ХОДЕТЕ ДА НИ ПЪЛНИТЕ ХОТЕЛИТЕ ХАХАХХАА

Шило

"Тук туризъм, там туризъм, няма го"- Принцеса Ангелка.

Шило

Айде стига с тези вълни, бе! Кога спря първата, че пишете за втора? Нормално е. Отмениха се мерките, започна свободното придвижване на хора.Трябва да си много тъп, за да не предвидиш, че ще почне разпространение на вируса и по този начин. Може би е хубаво, като се говори за протичане на заболяването, да се уточни как точно преминава то, при колко симптомите са леки, хайде до средни и колко са в тежко състояние и защо. Ясно е, че не можем да виним хората, които нямат симптоми, но са вирусоносители. Доколкото разбирам, мнозинството се е преборило с вируса в домашни условия, а не в болнични заведения.

До чекмеджето е най-сигурно, че има и пистолет :)