Втора катастрофа с мигранти за ден: След гонка в Бургас заловиха 7 бежанци (видео)

Шофьорът на джипа е отказал да спре на подадена стоп палка на влизане в морския град, оказа се дрогиран, издирват един избягал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

законодателната власт и съдебната власт да бъдат доведени до правилното състояние и да започнат да си вършат работата както трябва. На никой ли не му прави впечатление, че всички присъди са условни или с някакви незначителни глоби. Защо не се налагат адекватни наказания? Моралното нечистоплътие на адвокати и съдии трябва да се спре!

Трафикантите хванати ли са ? Униформените помагачи арестувани ли са ? Нарушителите експулсирани ли са , ако не ЗАЩО ? Защо не се ОСЪДЯТ тези дето ни разградиха ?

Организират гонка, всичката полиция се включва, пътищата са свободни.. и през това време няколко буса безпрепятствено си минават и заминават, натъпкани с незнайно какво. Схема.. кой да я види ! И пак по същото това време, спират бг водачи и им мерят грайфера на " зимните" гуми, проверяват за течност на чистачките и какво ли още не .

Докато не се стреля на месо за всеки прекрачил българската граница няма оправия.Мароканесът показан сутринта се криеше и викаше не ме снимайте.аз имам права..?Какви права може да имаш като си влязъл незаконно в държавата ни и всеки ден заради вас загиват полицаи? Ще се върна при тТошово време,Помня времената.Тогава защо не смееха?

Шило

Да си го кажем- състоянието на охраната на границата, като цяло, достатъчно добре и ясно показва състоянието на страната ни.

По време на тъмният социализъм ,нощните наряди в зависимост от случая бяха 3-4 момчета,всичките с АК-47/ 7,62мм,обикновено се носеше хоризонтално на дясно рамо.През нощта се предвижвахме в сенките на дърветата,което след време ,става почти автоматично ,та даже след уволнение ,известно време тези навици все още оставят.Имаше даже шеговит израз ,нещо от типът "Къде нощно време има най-много будни софийски момчета а отговора беше ,,ами на границата".Поради политическо късогледство и демократично ,и неолиберално слабоумие с голям ентусиазъм бяха разрушени защитните съоръжения ,по границата , а те подходящо реновирани, и допълнително ъпгрейдвани с нови съоръжения за наблюдение и сигнализация щяха да бъдат като втора линия на защита на границата ,заедно със смехотворната,некачествена ,но в замяна на това безкрайно скъпа ограда.Преди много ,много години ,ние по друг начин разбирахме защитата на границата на тогавашната Народна република България.Момчета на 18-20 години бяха ден и нощ ,в свиреп студ , в снежна виелица ,която затрупва стъпките ни след 10 минути , в проливен, леден есенен дъжд ,в августовска жега , когато земята кънти под краката ,те винаги бяха на граничната бразда и нямаше сила ,която да ги отклони от техните задължения. ,Те се бяха клели пред знамето на НРБ ,да защитават неприкосновеността на границите И. Знаеха ,че няма да направят крачка назад защото зад тях е България и това не беше празна, лишена от смисъл фраза.Та отговора на този засилен имигрантски натиск, щеше да е такъв ,че повече този натиск нямаше да съществува . Границата е не е място за разходки ,независимо от посокта на двежение .Има си места за преминаване и това са ГКПП. С настъпване на необратимите неолиберални промени граничарите бяха системно и последователно демонизирани, едва ли не те на закуска хапвали човешко месо.За две години имахме само три задържания и нито един ранен ,всички живи и здрави ,и след заставата ,заминаваха за ГО ,за да бъдат разпитвани.Само веднъж съм чул от други приятели ,че са съжалявали ,че не са избили нарушителите на границата.,но и те много късно са разбрали причините за тяхното нарушаване на границите. Просто онези нарушители били изнасилили и убили момиче ,което било на бригада в тяхното село ,та решили да преминат границата- огромната част от бегълците бяха от този род и разни абдали.Тогава това момче част от наряда ,казваше ,че целият наряд е съжалявал ,че не са ги разстреляли на границата ,но те просто не знаели ,какви са причините за тяхната постъпка, та само ги задържали и по "верига " към следствените органи, дано са ги разстреляли

Фсикчо е точно! фалшивите държави имат фалшиви граници с фалшиви огради и с фалшива охрана... защо се чудите и коментирате, а?

Не знам дали при баце е нямало мигранти, ама войни и бомбене, в Близкия Изток имаше още преди 20 години години, пък нямаше "бежанци". Който е пуснал духа от бутилката, му се получава идеята да наводнява ЕС. А онези, които не могат да си опазват границите, си е техен проблем, особено вътрешен.

Не разбрах, някаква война ли има в Мароко, за която не сме чули?

Само че си изнасят напрежението на вън за по-удобно. Милиони излишни мъже оставени от местните елити без препитание и без женки са хукнали да търсят чужди дъщери и чужди пари. И за съжаление дори не им се работи за да ги получат. Искат наготово.

Въмущаваме се ,че някой държави са против влизатлнето ни в Шенген. Е отговорът е очеваден само дето питаме защо? И ние сме готови. Е явно не сме.

Баце нямаше мигранти. При “ бях точен точен с парите” и “ Дамаджаната” бол.

Страната ни превърната в магистрала за мигранти. Просто никой не ги е гонил, че да се блъскат у диреците.

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат хастар.

Шило

А само вчера, колко ли са минали безпрепятствено?

да броиме до толкоз....

Хващаме ги само ако катастрофират??? Че то това като онзи стар варненси виц: "Единствения начин да не завършиш ВИНС е да те блъсне 20 номер докато пресичаш" (пешедодната пътека до сградата и най-често преминаващия автобус от там). И в този случай - еиднсвеноия начин да не минат незаконните мигранти безпроблемно през България е да катастрофират???

- Сър, защо туземците си мислят и нядяват, че тяхната територия може да има сигурни охранявани огради, Сър? - Защото са наивни дебили, Джон!

Хвала на Боци и Валерката че не сложиха стабилна ограда по границата! Да си харчат парите и кюлчетата със здраве! Ще гласуваме за Бойко с хартиена бюлетина..предварително попълнена ! Аллах акбар !

на простия материал, който се надява на някакви "огради". Колко по=лесно е да се патрулира с дронове. да има видео напблюдение и 25 (примерно) подвижни екипа за арестуване на мигранти? Нета е пъулен с видеозаписи на мигранти, които прескачат оградата. Защо никой не следи записите и не реагира?

Шило

25 екипа, казваш? На граница над 100 км?

Ти колко екипа мислиш, че има? 2 са доколкото знам. ОИ какво реагират не е ясно. Ако не ти уйдисва да са 25 предложи ти бройка. Нека се има предвид и че много завсиси какво тончо ще представляват тези екипи. 100/25 - 4 км на екип, не езле да ти кажа.

Шило

Знаеш ли, доста си далеч от тази материя. Ще ти кажа, как беше преди демокрацията- кльонове, сигнализация, не помня името как беше ,ама представляваше една ивица, идеално поддържана, застави и гранични отряди. И, постоянно патрулиращи граничари със следови кучета, обучени за лов на хора. Накратко- ако тръгнеш да преминаваш през кльона или да режат там, се задейства сигнализация и се вдига заставата. Патрулиращите се насочват към мястото. Отделно, граничния отряд предприемаше мероприятия по направлението на нарушението. Ще питаш, за какво е била обработената ивица? Ами, хората не летят, остават стъпките им. Имаше и следови кучета, от селата хората са помагали на граничарите. Не говоря за минните полета, те бяха при война. Всичко това означава подготовка, хора постоянно на място, а не 50 души на смяна. И, не, не може да се разчита на дронове, оградата играе достатъчно голяма роля, ако е направена и осигурена, като хората. Много клипове в нета гледаш

Шило

И, още нещо- 4 км. по тези чукари не са 4 км. , софийско равно поле или където и да е другаде.

Хвала на Боци и Валерката че не сложиха стабилна ограда по границата! Да си харчат парите и кюлчетата със здраве! Ще гласуваме за Бойко с хартиена бюлетина..предварително попълнена ! Аллах акбар !

Аз не искам украински сволочи у нас.

Мароканци може ли?

Стига сте ги наричали бежанци! Това са си нелегални мигранти.

интересното е, как никой не задава най-важния въпрос: КОЙ и защо финансира импорта на тази подчовешка гнус, носеща със себеси само и единствено омраза, мизерия, страдание, смърт и всички видове подприматска диващина? става въпрос за хиляди милиарди в брой! всякакви огради и стратегии са тотално безполезни докато парите (за физическото унищожаване на белите европейци) валят.

При капитализма е така - корупция и беззаконие, беззаконие и корупция. И всичко това гарнирано с огромни дози престъпност и узаконен грабеж на трудещите си. Това са все неща, които са си в реда на нещата.

a pri sotzializma kak beshe be shamshal,ili ti beshe edin ot tyah ili tyahno chedo

Българина е дълбоко тъп едва ли масата от тяхще останат тука повечето имат роднини в Германия Франция Белгия Холабдия Англия но и тн те искат там

Арабите и африканците са клиенти,българите са електорат без права,освен правото на плаща 100 вида данъци.

За няколко месеца четвърти полицай загина от ръцете на мигрантите,само в България мигранти убиват полицаи .

Нарочно микробус с няколко араби не спира за проверка,за да отклони вниманието на полицията.През това време десетки микробуси минават през пътища без контролни органи. Мигрантите имат информация от полицията къде няма КПП или полицаи от КАТ. Както с наркотиците,дават малка пратка ,но минава голям тонаж дрога.

Трябва група мигранти да извършат терористипен акт в училище или автобус,за да се вземат мерки.Дотогава трафика на мигранти ще бъде държавна политика.

Мигрантите имат скъпи телефони,нови дрехи , обувки и маратонки. 80 процента от българите стари телефони (над 2 години),дрехи от втората употреба,стари обувки и маратонки. България дава на мигрантите 1200 лева плюс безплатно отопление,вода,ток,подслон . Въпреки това бягат от България. България взема 1000 лева без данъците и 90 процента оставя в магазина, в Енергото или в Топлофикация.

Предлагаш да им дадем 2400 за да останат? Мисля, че са малко! За по-малко от 5000 няма да останат.

Сирийски майки с деца, а? Все отбор разгонени мъжки магарета са

ГОЛЕМИЯ Въпрос е ЗАЩО Властимащите и Предишните и Сегашните- ГЕРБ ДПС, БСП, ДБ, ВМР, ПП, Президента и останалите, ДОПУСКАХА и ДОПУСКАТ НЕЛЕГАЛНО Преминаване на Границата ни и МЪЛЧЕЛИВО с тези си ПОВЕДЕНИЯ ТОЛЕРИРАХА и ТОЛЕРИРАТ Това и ДОКОГА това ще ПРОДЪЛЖАВА ?????? НА СЪВЕСТА на ВСИЧКИ тези Властимащи - АКО все пак те ИМАТ и КАПКА ТАКАВА ???, ТРЯБВА да ТЕЖИАТ Всички тези ЖЕРТВИ и МИЛИОНИ на Данакоплатците ни, Хвърлени за УЖ Охрана на Границата ???

Щяха да ги избият всичките още в Резово. Бокова държава край няма. С тиквите и калинките толкоз добре че сега няма убити полицаи.

Вече не минават. При Баце мигрантите клоняха към нулата.

Мигрантите тръгнаха, след като Борисов падна от власт.

В една продънена и прогнила от корупция и беззаконие територия като американската задморска БГ-мутрокочина е така - корупцията е нещо като национален спорт и всичко живо от царя до пъдаря се "прехранва" и препитава с някакъв вид хайдутлук. С такава проста и лакома рая толкова!

shto za idioti ste tezi trimatadeto ste slojili minusi /

Докато не стане както е в цивилизованите страни, неподчинението на полицай да е наказуемо и то сериозно няма да се оправим. Я да се осмелят така да бягат примерно в Германия или Англия, ако ги хванат ще си полежат много време за неподчинение на полицай. А има и голяма вероятно да ги гръмнат без много да му мислят. Не е нормално тука, гонки, начупени коли, 20 патрулки го гонят и накрая 1 година условна.

Голяма част от трафикантите са известни на органите. Престанете да работите заедно с тях, а ваши колеги да загиват!

И “ бях точен с парите” не мислят тъка.

Така

Добре дошли в България, скъпи арабски бежанци! На Слънчака и около него, има 650 000 свободни легла, които с нетърпение чакат вас!

Престанете вече да ги наричате бежанци това мигранти и това е. Какви бежанци са тия от Мароко.

Туристическия сезон бил провален…. Че то пълно с екскурзианти бе! Щъкат из България на цели групи. Рейсове, бусове…а те по колите ги търсят. Утре ще се окаже че цяла влакова композиция са си наели да се развозват! Ако не беше трагично, щеше да е смешно…

КОВИД-Чипираните, пардон, Ваксинираните, може да Пътуват само със Зелен Паспорт, това Гласуваха преди дни и на Г-20, само с Дигитален Ваксинационен Паспорт - иначе, повече пътуване със Самолет за Плебеите - няма!

Шенген, а? Външна граница, кво?

Оградата на границата е кокошкарска, граничарите са измекяри без подготовка и със забрана да ползуват оръжие, нищо и никой не може да спре емигрантите. Много печелят от тяхното превеждане през страната..

Пуснете далаверно патреот и Крадливия макака Боци да я пазят щото те с шайката си крадливи еничари обещаха парите и сега да се оправят следващите

Едно време ,,когато имаше граница,, се даваше 20 дни домашен отпуск за заловен или прострелян нарушител.

С тая разлика, че стреляхте по тия отвътре дето искаха да минат навън, а не обратното. Не помня да имаше желаещи да влязат в соц. кочината...

последиците от 12 годишното мутренско управление на Тулупа.

На скапания български материал правителството му е виновно, ЕС и Нато ги използвали, съседа го притеснява. Никой не си гледа в канчето и не отговаря за престъпленията, които извършва. Все друг му е виновен. Сбъркана семка.

Ми тогава ТИ си виновен :))) ,,Демокрацията е законност и правила,, прилагани от правителството !!!

Да отворят границите всички желаещи да минават свободно, те няма да останат у нас, защото сме по бедни от тях. Даже държавата да им взема пари за премибаването през нас. Поне няма да загиват хора да ги спират

А не е ли по добре директно да ги стрелят. Все пак са нарушители на държавната граница и застрашават националната сигурност.

Прав си, но то и без това няма ,,граница,, последните 30 години само взимат пари !!! Граница имаше преди 30 години, сега е ,,плащаш минаваш,, :)))

Управляващите не променят законите за борба с нарушителите на границата, защото им се снасят пари от каналджийте..за пред ЕС отвреме на време пращат нещастници-полицай да загиват при опит уж да спрат трафика…

Приеха ни в ЕС за да бъдем буфер между богатата западна Европа и Азия, пушечно месо, ратаи и слуги… гнусят се от нас, не ни допускат до Шенген, третират ни по зле от бежанците и емигрантите от Африка и Близкия Изток. Заповядват ни какво да правим, как да живеем и да им ближем задниците. Няма разлика между ЕС и СеСере-то

Къв буфер бе шматака, там са много и малоумните либерали ги приветстват а тук са малко и основно танзит . А ако са те третирали зле , то на 100 % е защото си малоумен русофилистик

Съюз бе бате, СЪЮЗ.........съветски, европейски - все тая

Наричат се “нелегални имигранти” и “престъпници - нарушители на границата”, а не бежанци

Глупаци! Какви бежанци са мароканците??? Мароко е държава в Африка, няма нищо общо със Сирия, която е в Азия. Тези са нелегални имигранти и мястото им е в затвора!!!!

Електрически ток на оградата , ако случайно премине някой жив...стрелба. За тарикатите трафикантш....да им се осигури каквото им се полага...къртовски труд в някоя кариера. Едно време имаше, дано не са ги унищожили и тях

айде стига бе! двата нови масови спорта - забавления за масова употреба са : 1/ тарани на полицейски коли и 2/ гонка с полицейски коли ! кво искате да постигате с тези глупости?

Интересно е друго,че вече имаме загинали и тежко ранени полицаи и ЕС нищо не казва по въпроса,но ако някой полицаи гръмне мигрант влизащ през границата ни ще ревне целия ЕС,та ще се чуе чак на Луната... Нищо,че влизат постоянно терористи камикадзета и главорези изнасилвачи и всякакви откачалки де посягат на деца,жени и каквото им падне...