ВСС прекрати процедурата по първото предложение за освобождаването на Гешев

Кадровиците допуснаха като първа точка в дневния ред двете предложения, но скоро след това се стигна до обрат и то беше оттеглено

Обратно в новината

Коментари - ВСС прекрати процедурата по първото предложение за освобождаването на Гешев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всичко това аз разбирам, че една шепа държавни служители, на които ние плащаме едни доста сериозни заплати (да не кажа по-големи отколкото ние самите вземаме), са изгубили един ден работно, солидно заплатено време....

Какво ли може да каже Гешев по телевизията утре, дето не го знаем всички? Днес ще се плюят и заплашват, утре пак дружно ще безчинстват. Сган!

Какви прости ограничени тъпи същества са се събрали в този ВСС! Ужас! Да не им поднеш в ръмичките!

Как се компрометира прокурор, който те е прикривал? Като го изобличиш, че те е прикрил и натопиш себе си ли? Създаваш му стресова ситуация при която започва да говори без да се контролира на 100% и неясната етичната компонента се задейства. Не изкарваш нищо от миналото на показ, което да те изобличи,фокуса е върху последните му действия.

С участието на политически коалиции, партии, прокуратура, съдилища, служби, Президенство. Плюят се едни други, заплашват се с компромати, търсят помощ от "нашите съюзници" и накрая "кервана си въври, кучетата си лаят", "хвърлят прах в очите на избирателите", а Политическата Мафия се консолидира, има си конституционно мнозинство и прави каквото си иска/й е наредено.

гарван гарвану око не вади

Толкова години чадъри, дела на трупчета и бухалки - нищо, веднъж да каже Гешев истината, че в парламента е пълно с политически боклук и да му резнат главата!

Тия отрепки ще си изберат Гешев за шеф...жалка робска българска картинка...да живее Гешев, Цацаров и Борисов..

Ако двама се обвиняват в каква ли не тежки престъпления и зависимости, ако сипят един другиму всякакви обиди и епитети (които всички ние също сме са мислили години наред), от които НАЙ-НЕВИННОТО е “боклук”… И някой ги нарече също боклузи - както, забележете, ТЕ САМИ СА СЕ НАРЕКЛИ!!! То тогава как може да се вини и обвинява само този, който де факто е повторил и потвърдил оценката, която тези самите са си дали, и то публично?!? Това е абсурдно!

Чакаме изявлението на Гешев по БНТ да каже цялата истина за продажниците и крадците в Булгаристан. Мат‘рялът заслужава да чуе цялата истина. Искаме Тиквата и Петков да бъдат съдени и вкарани в затвора където им е мястото !!!

Ако Каскета този път поне се изправи наистина като истински смел мъж и почтен, истински главен прокурор - какъвто досега НЕ БЕШЕ! И разкаже ЦЯЛАТА ИСТИНА за мафията в България и представи няколко сериозни и безспорни доказателства., той според мен ще изкупи поне маст от голямата си вина и липса на отговорност досега! Той всъщност е длъжен да го направи! И ако има поне малко акъл ще разбере, че това е не само най-доброто за България, но и за себе си и всъщност единственото му спасение! И трябва да започне обръщението си към нацията с ИЗВИНЕНИЕ към българския народ, и да поиска прошка Така мисля аз!

Резидентската подлога крум зарков-кацамунски забърка тези лайна по заповед на господаря си, който се страхува Гешев да не го разследва за метеж и национално предателство в полза на русия и международния престъпник Путкин

Мисля си - ако Гешев бе използвал не квалификацията “политически боклуци”, а например “шарлатани”, “войнолюбци”,…, “престъпници”, “крадци”, “късопишковзи”,…, “НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ”. Допи … “поръчители на убийства”?!?!? Тогава това щеше ли да е “по-допустимо” поведение (и кварификация) за внезапно отпушените уши и събудените морални и етични критерии и съвест на ВСС? Защото - да поясня - САМИТЕ СУБЕКТИ на квалификацията на Гешев (и веднага да спомена, че в НОРМАЛНА, а не ПРЕВЗЕТА от МАФИЯТА ДЪРЖАВА са недопустими не само и толкова подобни обидил но далеч по-същественото , ОТНОШЕНИЯ!!! между властите!!!) .. НАРИЧАТ СЕБЕ СИ ТАКА?!?!?! Да опростим - виждаме двама да са карат на улицата - в Парлавента. В президенството, …, прокуратурата, Главна прокуратура!!! - обиждайки се и обвинявайки се взаимно, че са ПРЕСТЪПНИЦИ, МАФИОТИ, ЗАВИСИМИ, ЧЕ СИ СПРЕТВАТ ДОРИ … АТЕНТАТИ със заложени БОМБИ, или инсценировки на атентати…, че са БОКЛУЦИ!!! И някой отстрани (а всъщност не точно встрани. но така са представя), изведнъж се намесва на ЕДНАТА СТРАНА, като се оказва, че от всичко чуто и видяно ЕДИНСТВЕНОТО ПОТПЕСАВАЩО НЕЩО било … четата кварификация БОКЛУЦИ?!? И тя, томно тя и САМО тя … накърнявала авторитета им?!?! И точно и само тя била НЕДОПУСТИВА?!?! Това щеше да е толкова смешно и комично, ако не касае съдебната система и държавата, които го прави трагично и отвратително!!! Това. неуважаеми Господа нисши магистрати, а на САМО “боклуците” на Гешев, който до вчера це един от вас и вие защитавахте на живот и на смърт - е всъщност недопустимо! И Впромем като сте толкова загрижени СЕГА и ИЗВЕДНЪЖ за репутацията си, защо не споделите пред всички каква точно си вислите, че е тя всъщност! Как мислите - какво е истинската ви репутация сред гражданите??! И има ли накъде повече тя да пада?

И като е казал „политически боклук“ - КАКВИ ЩЕТИ са настъпили и за кого?! За да се освободи главния прокурор на една държава - трябват ДОКАЗАТЕЛСТВА за реални практически щети настъпили в обществения живот на държавата България! ..... Ако такива щети няма - то насилственото освобождаване на главния прокурор е АНТИНАРОДНО, понеже нали правосъдието и правораздаването е все - "В името на Народа"! ........... Веднага да се спре процедурата, защото интелигентни хора членове на ВСС се самокомпрометират с безумно беззаконие и лично унижение! ..... СПРЕТЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ МАНДАТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА ДЪРЖАВАТА БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАСТЪПИЛИ ЩЕТИ ЗА НИКОГО!

Оставете човека на мира, като вълци го ръфате от години, затова че влезе в ДС гнездото на резидента - предател

Чапкънова, Бошнакова, Пашкунова, Мутафова, какви хубави български фамилии?

По едно време по обяд им се учудвах как успяват толкова време да издържат на едно място и да преливат от пусто в празно без да изперкат, но като гледам сега вече почти всичките участници във фарса са изморени и максимално отегчени, така че може и скоро да приключат с гаврата.

Не виждам никакъв шанс да го остранят за подобно нещо. Ще е нелепо и само ще се изложат.

Не става така, както искат! И ефектът ще е точно обратният и за тях, и за ония които са ги спешили! И точно те трябва най-добре да го знаят и показват!

И точно какъв ще е обратния ефект? И ти си от пусто в празно. Не разбирам защо занимават цялата държава с работното място на един човек. Махат го и слагат друг. После пак така и ... да си върви живота. Никой не е незамени ... още по-малко интроигантски плужеци, коиото вместо да работят се занимават с клюки и политиканстване.

те не са се събрали да го съдят а са се събрали да го осъдят!

Назначаването и отстраняването на висш магистрат е МНОГО ВАЖНО НЕЩО! Изключително ВАЖЕН ПРОЦЕС!!! ПРОЦЕС!!! И точно ВСС в този са вид е виновен и отговорен, че направи МАЗАЛО с него!!! Трябва ли да бъде отстранен Гешев от поста главен прокурор?!? Абсолютно! Без никакво съмнение! Той НИКОГА не трябваше изобщо да бъде НАЗНАЧАВАН от Борисов и Пеевски и ФОРМАЛНО избран (без друг кандидат, без избор?!?) от ВСС!!! НО ТОВА НЕ СТАВА ТАКА! И не с тези наистина нелепи обвинения а доводи!!! Това е истината накратко! Защото виждате как инсталирането само на един “неподходящ” човек на висок пост от ВАФИЯТА - било зъ кмет, главен секретар или министър на МВР, премиер, президент,…, главен прокурор, шеф на съд (Янева, Цацаров), прокурор (Кокинов, Роман Василев,…) … КАКВИ ОГРОМНИ ЩЕТИ И ПОРАЖЕНИЯ води за България и то с дълготрайни последици и поражения. Ето точно така станахме най-бедни и последни в ЕС - чрез негативната съвсем тенденциозна селекция и “еволюция”…

Първото предложение за уволнение на Гешев е малоумно, второто също. Гешев каза истината.

Tака е! Първото основание не само е несъстоятелно и нелепо, и невярно, но и недоказано. И ако искат да се позоват ПРАВОМЕРНО на него очевидно трябва до го разгледат както трябва и се прави, по същество, тоест не могат да го направят (само) днес! А на всичкото отгоре Антикорупционният фонд вече оповести, че това обвинение е несъстоятелно! И именно затова го оттеглиха, искат трескаво да приключат още днес, за да затворят устата на Гешев - явно такова нареждане им е дадено! Което автоматично поставя въпросът за скандалната зависимост на ВСС от “някого”, когото Гешев е осветил, наричайки го боклук! И самият факт на внасяне на такова лъжливо обвинение би трябвало да се разгледа - защо и кой толкова бързо го внася!!! Докъде се докарахме - ние да защитаваме един вид довчерашната марионетка на мафията Гешев - и то пред мекерета на мафията - само защото искаме най-после народът да разбере кои точно са мафията, босовете и капиите й в съдебната система и политиката!

Аз и много като мен от ден първи откакто Борисов и Пеевски, мафията НАЗНАЧИ (нямаше реален избор) точно Гешев за главен прокурор (след назначения ПАК от тези, от мафията Цацаров) - след безобразията по разследването на КТБ и прикриването на Пеевски и мафията в кражбата - непрекъснато протестирахме и искахме отстраняването на Гешев, като чадър и бухалка на мафията! Стотици пъти сме писали и посочвали нарушенията и дори престъпленията му, с действия и бездействия! Много постинги писахме и за безобразията на Гешев при сготвянето на Иванчева, за славените му свидетели Лазов и Ваклин и техните измами и далавери… И същите тези, които сега трескаво искат оставката му, защото било крайно недопустимо да нарича едни МАФИОТИ боклуци ГО ЗАЩИТАВАХА ДО ДУПКА! И не искаха да чуят и видят дори очевадното, което не само цяла България, но и светът виждаше и се втрещяваше!!! България 33 години е провалена, превзета от МАФИЯТА държава, на тези големият зор е, че някой да факто е обидил публично едни мафиоти!?!?

Освободиха Гешев! Решено е! Познайте кой реши ... ?

Неуважаеми висши магистрати от доказано непригодния и доказано зависим и тотално компроментиран ВСС. Не се опитвайте отново да прикривате и манипулирате, да мамите обществото, подменяйки дневния ред, дори и когато цялата държава се тресе! Главният прокурор Гешев и заместник главният прокурор Сарафов - ЕДНИ ОТ ВАС!!! - са в открито война и СЕ ОБВИНЯВАТ В УЧАСТИЕ В МАФИЯ (нейни отделни кланове) И ТО С … конкретни ДОКАЗАТЕЛСТВА!!! Още веднъж - ТЕ НЕ САМО КАЗВАТ (и потвърждават) и ДОКАЗВАТ че има МАФИЯ и МАФИОТСКИ ЗАВИСИМОСТИ!!! Да припомня на неуважаемите магистрати : Гешев казва на Сарафов : “нали знаеш, че ТЕ и теб ТЕ ПОХАРЧИХА?!?!!” И Сарафов напълно се съгласява, че има ТЕ, които НАЗНАЧАВАТ и ОСВОБОЖДАВАТ дори главния прокурор и заместника му! Нещо повече - в записаният от Гешев разговор с друг висш магистрат, мисля Стоев, той директно си признава, че ТЕ са го пратили, че е само ТЕХЕН пратеник, ТЕХЕН посредник. И многократно изтъква, че този там НЕ БИЛ В ЛИЧНО КАЧЕСТВО?!?!? Ако ВСС не знае и не разбира подобно “раздвоение на личността” на въпросния им колега дъ им го обясня - МАФИЯ!!! Искат още доказателства - Гешев на заседание пред всичките си заместници има много интересна и (САМО)ИЗОБЛИЧИТЕЛНА размяна на реплики със Сарафов!!! Отново - пред куп “високопоставени” магистрати! Той директно нарича “записалият го” БОКЛУК!!!, и Сарафов го пита: “Да МУ КАЖА ЛИ, че си го нарекъл боклук!” И Гешев отговаря - “Кажи му” Тоест, Гешев директно напича Борисов боклук, пред всички на заседанието там, и Сарафов пита - отново пред ВСИЧКИ дали да предаде това на Борисов?!? И Гешев СЕГА иска имунитета на Борисов. вчера е внесъл още доказателства в Парлавента, утре ще прави и публично изказване, следващата седмица ще прави такова и в Брюксел,.., А ВСС причудливо иска още днес да го отстрани! И не на виждат връзката?!?!? Дори и не допускат, не разглеждат вероятността за такава?!?! И за тях най-големият проблем е, че Гешев И ПУБЛИЧНО е използвал думата “боклук”?!?! И само това?!?!?!

1:0 за г-н Гешев срещу политическият боклук. Следим с интерес продължението ...

Продължението се развива в момента на погребението на мафиотите в присъствието на техните кметове. Истински атестат за работата на Гешеф.

Следващият път бомбата ще бъде истинска. А и да попитам - харесва ли Ви ЕС?! Преди бяхме на СССР, сега на ЕС/САЩ. ‘Щото сме нещастници, а не народ. Мързи ни да се борим, а тези които се бориха са на портрети и на Околчица. Баси народа скапан.

Браво, много шум за нищо.... Нека блеенето продължи.

Ти да не си очаквал на Гешеф тиквеният му Шеф изведнъж наистина да се обърне срещу него, след като на него му виси неосъждането като каскет на пирон.

Нищо не очаквам - виждам че промяната продължава :) ..... Нека шоуто продължи

щото е казал това, което всеки втори българин си мисли (за "политическия боклук"), съвесем ще сринат, ако има и малко останало доверие в т.нар "съдебна система"

Няма да се спрат, докато не махнат и него и Радев. Сорос е платил много пари. Цял Парламент си е купил.

Това, че първата точка отпадна, при това без да избожат мотиви (калинката не била злъжна, видите ли) може и да е капан, защото има доказателства за гледане, свидетели за слушане и прочие, което ще удължи процедурата, но да се надяваме, че не е. Не знам какво предвижда кодексчето за (предполагаема) обида, освен да му дадат възможност да се извини, но преди няколко дена за тепавката у НС наказанието беше мъмрене/порицание или нещо подобно - при това при положение, че имаше счупени цайси и други щети. Така че здравата логика не допуска нищо повече от забележка, мъмрене, порицание и прочие, още повече, че е казал истината.

На протестърите, вдигнали днес плакати "Мафията освобождава Гешев", и на техните форумни симпатизанти, мога да им кажа две неща: Първо, прочететe в съседната статия как на погребението на Галевия са отишли мафиоти, съдени нееднократно, уж осъждани, после пак съдени, после с прекратени дела по липса на доказателства, и сега са си на свобода и си живеят живота, и кметове на градове. Да отдадат последна почит на колегата-мафиот, също живял си на свобода откакто Боко Тиквата любезно го пусна да си ходи по живо - по здраво. И второ, само герберастите можете да бъдете толкова прости.

О С Т А В К А ! ! !

Ако на някой не му е ясно,че сценката за отстраняване на Гешев приключи. И Борисов и Гешев я изиграха добре,за да изложат Просто Кирчо и Кокорчо пред техните дебилни избиратели. Как някой може да си помисли че двамата престъпници ще почнат да си изкарват един на друг ,за да влезнат и двамата в затвора??? Според мен отиваме на избори две в едво. Няма как Борисов да остави тези двама пикльовци да уплавляват 9 месеца,да разтурят мафиотската структура на държавата и те да провеждат местните избори.

Хайде да не бързаш като пуле пред майка си и да видим какво ще каже утре Гешев в обръщението си - ако разбира са не се отметне, което обаче ще е ясно доказателство за мафията в прокуратурата и политиката! И също да видим и внесеното в Парламента искане ог Гешев за сваляне на имунитета на Борисов с обосновката му. И с втората част от внесените от него документи - с още доказателства! ГЕРБ и председателят им не могат повече да ги крият - както до сега - Рашков Кото народен представител е поискал да се запознае с тях и те са ги скрили. ЗАСЕГА!!!

Ей, сега остава Борисов да доведе царската дъщеря от Барселона, Истанбул, Дубай или където е там на шопинг и дълго и щастливо да управляват Царство България, докато порастне някое от дечицата им.

Какво има герберастието да излага Кирчо и Кокорчо? Те изгубиха изборите. Само че Боко Тиквата побърза да ги вкара във властта, след като той ги спечели, само и само да не изпусне кокала. От гербераси - толкова.

При цялото ми неуважение към Гешев, защото той едва през последния месец се сети какво всъщност прави един главен прокурор, и то след като Борисов тръгна открито (чпез Мария Габриел) и най-вече прикрито (чрез “посредници” с предложения) да го сваля, той казва някои очевидно верни неща: “ Според Гешев мотивите за прекратяване на мандата му защитават интереси извън съдебната власт. Освен това той внесе в Конституционния съд питане дали Висш съдебен съвет с изтекъл мандат е легитимен да работи, както и дали може да взима кадрови решения, и поиска производството да спре до произнасянето на съда. Главният прокурор не приема, че е нарушил служебните си задължения по отношение на разследването на взрива срещу кортежа му, тъй като на 1 май, когато стана инцидентът, той е бил заместван от Борислав Сарафов, а заповедта за това е била издадена още на 24 април. ” Самият ВСС е достатъчно компроментиран и при това положение съдник трябва да е гражданското общество, народът! Зъ тази цел - за да се вземе ИНФОРМИРАНО решение (мнение, становище) трябва да се знаят всички важни факти и обстоятелства! Все повече се налага убеждението, че необичайно трескавото бързане да бъде час по-скоро свален Гешев е за да бъде запушена устата му, тоест обществеността да не може да вземе информирано становище на база на ФАКТИТЕ! Вече е всеизвестно, че Гешев утре ще се възползва от правото си да направи публично изказване пред нацията - като главен прокурор в обстановката, където страната е разтърсена от поредица небивали събития, престъпления и взаимни тежки обвинения за мафия и мафиотски зависимости, които и досега бяха очевидни, но никога досега признати и адресирани от ВСС, прокуратурата и властите! Известно и още, че Гешев ще изнесе и в ЕС факти и доказателства за престъпления и кражби но Борисов, управлявал 12 години България, че е внесъл - депозирал такива а в Парламента към искането си за снемане на имунитета на Борисов Моите уважения и към ПП и ДБ. и към Парламента, но народът, ние трябва да знаем какви са тези факти и доказателства по обвиненията срещу Борисов, които главният прокурор прилага! Защото НИКАКВА КОМИСИЯ, продължаваща съгласно “европейската практика” месеци наред?!?!, НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ИЗПЕРЕ НИКОЙ - нито Борисов, нито “изпиращите” го! ВСС години наред не видя, че Гешев е чадър и бухалка на Гешев и Пеевски, досега безусловно го пазеше и защитаваше при къде по-скандални и сериозни негови провинения (КТБ, Иванчева, “8-те джуджета@,…) а сега се е разбързал както никога досега да изпълни поредната политическа поръчка! А най-парадоксалното е, че дори и да успеят ефектът няма да е постигнат - мафията вече е всепризната и нейните босове и защитници и престъпленията, корупцията и кражбите и зависимостите им не могат повече да останат скрити! Твърде много и големи станаха пробойните в лодката й за да не потънат!

Понятието "политически боклук" е абсолютно точно и казано на място! Особено за последните две години! Ако визираните не са такива, нямаше да се припознаят и засегнат! Гешев не е назовал имена! Лапни шараните веднага клъвнаха, закачиха се на кукичката и се самоидентифицираха! Ми като са простои, кой им е крив! Бий Гешеф, бий!!!

И политиката, и съдебната система са всеизвестни с лицемерието си! И със СКРИТИТЕ си зависимости, корупция, алчност и наглост, маскирани зад “висши държавни интереси”, “отдаденост на работата в полза на хората”, лъжи и манипулации и претенции за висок морал и етика и висок професионализъм! И се скандализират не толкова от подобни думи и квалификации - примерно вижте президента, Парламента,… - колкото че такива срамни истини се изпичат директно! Иначе тези същите дето искат оставката на главен прокурор за абсолютно още неразследвана “намеса в разследване от неизвестен и неразпитан израелски експерт” но не и ТЕЖКИТЕ директни обвинения между Гешев и Сарафов в МАФИОТСКИ обвързаности и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ още веднъж де факто демонстрират собствената си непригодност и зависимости! Те не виждат слона в стаята им, но се загрижили страшно много за … мухата в нея, дето на всичкото отгоре я и няма!

И усвояване и присвояване и пак и пак и "...така на всеки километър до края на света..."

Нито ще има реформи в конституцията, нито в правосъдието, нито ще махнат Гешев. ЕДИНСТВЕНОТО нещо, за което е инсталирано това правителство е за ОБЕЗОРЪЖАВАНЕ НА АРМИЯТА и ПРОБУТВАНЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС.

Че за тес работи мой и без правителство ва, а то защо ний?

Играта е ясна. Оттеглят първото предложение, защото процедурата за доказване на първото обвинение е дълга и сложна, свидетели и пр. Не оттеглят второто предложение което е по повод репликата "политически боклук". Кратко и ясно, могат и искат да гласуват за отстраняване още днес. Нареждането на мафията е да не се губи никакво време,защото Каскета всеки ден прави нови разкрития. ВСС е жалък, с 2-3 изключения

Съмнявам се, да гласуват за оставката. Ще станат за резил. Казването на истината НЕ Е уронване на престижа на съдебната власт. Просто няма как да мине подобно искане и те много добре го знаят.

А защо тогава оттеглят само първото обвинение? Защо не и двете и въпросът е приключен??????????

Защото органът ВСС остава не умит, а сега имат възможност да запазят лице. Прекалено много мераци изплуваха в последните дни и някой може да се замисли за собственото си бъдеще.

Катастрофа, след катастрофа. Миналата седмица записи, после коалиция с герберастите, вчера другарят Пеевски експрт по конституционни промени, днес фаул в процедурата за сваляне на главния прокурор. На марскистките другари много фаулове им се подредиха. :-)

Това е капан, ако не бяха оттеглили първото предложение, щеше да продължи всичко(свидетелски показания и тн.) допълнителни дни. Сега, с дискусията само по второто, е възможно, още днес да бъде премахнат.

Абсолютмо точно, видя се колко неудобно се чувстваха тези 6 отрепки които оттеглиха предложението, но заповедта на мафията е ясна

Баба ми казваше: "Който е много припърд, гельпи". Ако бързат да свършат всичко днес, може съвсем да се оплетат.

Гешев Президент!!!

Абе ОПГ ПП-ДБ кога ще свалят Гешев? Буахахаха!

Като няма хляб, поне зрелища да има. Всъщност точния превод на "Panem et circensem" би трябвало да е циркове. И в момента гледаме поредния цирк - махат главния прокурор, защото нарекъл едни хора "политически боклук". А би трябвало да го махнат за това, че не си е вършил работата, че има дела "на трупчета"... ама нали тогава някой трябва да почне да работи по тия дела. Да си припомним Алеко Константинов: Колкото пари смъкнем от гърба на немците, всичките за фишеци ще ги хвърлим. През ден, през ден илюминации и огнестрои, през ден, през друг паради ще правим; Зоологическата градина може лесно да се превърне в арена за всеобщи тържества, в нея ще се помести цялото столично население. Народното събрание в едно от нощните си заседания може да изкалъпи надве-натри едно допълнение към наказателния закон: който оскърби някой член от народната партия, осъжда се на разтерзание от дивите зверове. Това наказание да се извършва публично в Зоологическата градина; осъдения ще го хвърлят в клетката на лъвовете пред очите на тържествующето столично население и в това време ще свирят музики и ще пукат фишеци.

А, бе, до кога ще не занимавате с тоя негодник, бе???

Цирк! Осраха се тотално със смешни основания за отстраняване на Главния и сега оттеглят. Надяват се втората глупост да мине по-лесно, но ще има изненади. Гешев крие много козове в ръкава. Доста глави ще хвърчат. Бая са се назобили през годините за наша сметка.

Но си акат редовно и нямат колики!!!

Нещо случи ли се? Някой да внесе яснота? Кой отива в ареста днес? Новия правосъден министър или мирковския каскет? Не ни дръжте в неведение!

Демокрацията и правосъдието, но няма да ходят в затвора, направо ще ги бесят.

"Когато всичко пак рухне, и когато поредната политическа седянка бъде разтурена. Партиите на прокопиев ще трябва да се ребрандират за пореден път за да позамият малко това че са се компрометирали пак. Предлагам име за по-новата коалиция която в едно вплита цялата им същност на левичарите Коалиция ГъЗъ - Глобално Затопляне. Ще засегне хем ЗатоплизЪма хем идеологиите около Истанбулската Конвенция"

"Гъз, ти си нашето знаме!" Помним и скърбим. Сега наследниците, малките гъзенца, пак смучат биберона на батю си бойко.

Ще се пукна от смях. От Жълтопаветната левица на Сорос и Прокопиев пак са зарезил

Да видим след почивката какво ще измислят.

А те дали могат да мислят...

американците дърпат конците на всички наши главочи и ги правят за смях.

Цитат : ".....шестимата членове на Прокурорската колегия на ВСС, внесли първото предложение за срещу Гешев, го оттеглиха." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ми посолството им е звъннало и тия от шубе, да не си загубят топличките места))))))))))))))))))))))))))))))) Баси и цирка)))))))))))))

Да бе посолството. Стига с тия посолства. Тия са на работа при Пееф. Той им плаща, назначава и държи на тези позиции.

Човекът тъкмо се разработи и те искат да го сменят !? Между другото - откриха ли кой организира атентата срещу него ?

Един подлец не се превръща автоматично някак си в праведник, понеже е решил да постъпи няколко пъти правилно или от интерес за народа. Или един праведник не се превръща в злодей, ако сбърка.

PEYTSCH

Да го наричате „цирк“ вече е изтъркано...Правистите са демагози. Депутатите са объркани. Държавата потъва...