17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ВЕДНАГА да се махнат всички перничани, които заемат възлови постове в Държавната администрация !!! Повярвайте ми МНОГО са !!! Във всички Министерства, Агенции и други Държавни институции е пълно с перничани. По голямата част от тях са директори, началници на отдели и сектори и т.н. Те са ВРЕДНИ за горката ни Родина !!!!

Ами така ще е, когато някои хора не знаят, че господин Макаров е измислил знака за равенство между хората.

Имах познати доста състоятелни хора. Отгледаха разглезена дъщеря, завърши езикова гимназия, добър университет, но докато завърши не беше работила, защото и даваха доста пари и и купуваха всичко. Като завърши почна да се ослушва за работа и да иска непрекъснато пари, но те се усетиха. Не я вземаха в семейния бизнес. Баща и каза веднъж, тя ще се оправи, когато почне да работи на чужди хора и то за малко пари. Та тя така и започна работи известно време, но там свикна на дисциплина и да си прави сметката. Издържа се сама, сега доколкото разбрах си е намерила по-добре платена работа в чужда фирма и е дори на някаква средна мениджърска позиция, свикна на труд и на отговорност, спря да врънка за пари. Кучето бяга според тоягата.

Достойна постъпка при създадените обстоятелства...жалко за кариерата на човека...

Тактически ход за да няма отводи от пернишките прокурори. Все пак "са си по наши" от софийските и тарифата е по-ниска.

Крадените пари развръщават и татко и мама и дете. От тези мутри хора не стават.

ама като гледам бащата той е по зле и от сина си .

Голяма част от работещите в системата прокурори, съдии и адвокати , и жени и мъже, са хищни, злобни, лъжливи и крадливи мутри. Такъв е материалът.

Бащата прокурор предприема ход с който да се погаси общественото недоволство. От морална гледна точка въпреки, че няма вина , трябва незабавно да напусне прокуратурата.

Там такава дума МОРАЛ не се знае какво е. Питай някой от Перник какво значи "морал". Изключвам няколко (то) различни индивида.

В нормални свят, този щеше да е извън системата. Но не, той е редови прокурор.

ненормалния свят. Обратното е при нас.

Истината е, че докато не се вкара ред съдебната система ,положението в БГ скоро няма да се оправи.А за това, че бащата на този побойник е правил чадър на него е очевидна и се вижда дори от космоса.Просто нямам думи...И накрая само едно малко понижение..

Това е станало по желание на самия татко БИсер , иначе от ВСС се готвели да го повишат в длъжност- Истории от Булгаристан !

На 18 завършен бияч. На бас че още в детската градина е тормозел децата. Тате мама не си мърдат пръста. Отгледан от портфейла глезен пръдлю

за Перник-гордост. Там смятат, че си ненормален, ако имаш човешки качества. И не е отскоро. От време оно е. Маските падат вече....

България щеше да е цветна градина, ако в НПК имаше поне един закон, в който да е записано : обществено полезен труд най малко две години

Стига да имаше, кой да го прилага безпристрастно. И точно затова ти трябва съдебна реформа и прокурори, който да носят отгворност.

И прокурор не трябва да бъде. Има ли човек в България, на който да не му е ясно че синът е бил закрилян от бащата?

Престъпници в прокуратурата. Трябва уволнение без право да изпълнява такива длъжности. И да му се потърси отговорност за злоупотреба със служебното положение.

ЛГБТ общността да го вземат да го направят човек.

Обаче остава редови прокурор мръсника, забелязахте ли.

Алтаво копеле. Плод на системата. Такъв нагъл, надрусан, татуиран и назобен се посреща директно с изстрел в капачката! Ако не помогне-и в празната кратуна! Добре беше навремето, че имаше Бойчиновци. Като минат там през чистилището доста от тях ставаха хора!

И като имаше Бойчиновци, от къде толкова мутри се нароиха началото на 90-те. Не е като да сме си ги внесли. Нашенци си бяха. Отгледани от прогресивни-работнически семейства... Бойчиновци беше курс по специализация. Не изправително училище. Влизаха скотове, излизаха хиени.

Бащата е изцяло виновен че го е направил този изрод ами дано това синче се окаже ялово че да им се прекъсне рода иначе и неговите деца ще са такива изроди

_stankow

Не, виновен е, че го е прикривал. И за това трябва да отговаря също. Престъпление по служба е !

Синчето в затвора а бащата да му се отнемат всякакви права

Бащата не носи отговорност за действията на пълнолетния си син. Но е постъпил умно като сам се е оттеглил от високата позиция.

Носи отговорност за прикриване на престъпления и злоупотреба със служебно положение.

Може да съм наивник, но вярвам че бащата се е осъзнал. Дано съм прав.

Бащата е бил подложен на натиск и не е имал избор, но наистина предполагам, че личната му драма не е малка, че е отгледал дегенерирал побойник у дома.

Споко, неговата лична драма в бъдеще ще се задълбочава - подобни дегенерати като този накрая посягат и на родителите си, когато вече няма "полза" от тях (като се пенсионират, например). За доста такива четем по медиите.

Наивник си. Бащата толкова години е правил чадър на брат си, който се е занимавал с лихварство. Синчето е "работило" при брата. Та мила родна картинка ОПГ - баш бандюга и брат прокурор.

Няма работа при Бай Ставри а в килия с 10 циганина и ще стане първа хубавица на софийския затвор

Какъвто бащата, такъв и сина. Да ги сложат в една килия да си правят компания.

Познаваш ги и двамата?

бащата вън от прокуратурата а сина вътре в затвора-

кастрация на пишлемето

И? Да повярваме, че тати няма индиректно да оправдае изтърсака си? Просто става по-нисък от тревата за да го позабравят хората! През това време тати ще оправи лайното си!

В кое правосъдие прокурорът може да оправдава?

В нашето ! С връзките си.

михайлов, михайлов, що за баща си ти, че синът ти я е докарал до престънник ? михайлов, михайлов, крушата не падала по-далеч от дървото, ерго и ти ще си престъпен прокурор!

Доколкото знам, а доста знам по тази материя, всички магистрати, в зависимост от ранга и позицията им, съгласно ЗЗКИ (Закон за защита на класифицираната информация), са задължени да имат допуск на ниво минимум "секретно", като при такъв допуск се извършва т.нар. "разширено" проучване за надеждност, което включва и всички роднини по права линия. При криминални прояви дори и на роднини по права линия допускът бива отказвам или отнеман, което е в обструкция на изпълнението на служебните задължения на магистрата. Да видим...

Това момче за 1 месец ще стане писенце ! На вода 15 дни , после леко захранване и възпитание !

Как не се организираха 4-5 човека и да му резнат двете ръчички от китките....

Щеше да стане жертва прокуроски син наглите и тн Баща му герой)

И сега синчето какво ще прави без чадърчето на тате. Ще има да го млатят на всяко кьоше, май. По-добре тате да се ориентира към адвокатската практика, че да отърве келеша от бай Ставри.

ВСС освободи без дебат... а в съседната новина пише, че Гешев лично се бил заел със случая. Нужно ли е да се коментира изобщо нещо повече?

Тоз ако все пак дойде тук, ква хубава булка ще бъде!

Не му е мястото и като редови прокурор!

И смята, че това е достатъчно? Да освободи държавната служба !

Свършиха ли У Перник винкелете ?

Да го пратят при Бай Ставри. Строг, но справедлив.