ВСС не приема по-голяма част от предложените промени в Конституцията

Според кадровиците има не достатъчно пунктуални мотиви, част от промените не могат да се гледат от обикновено НС, а други са дискриминационни

Обратно в новината

Коментари - ВСС не приема по-голяма част от предложените промени в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След зрънари, миньори и енергетици, май съдии, прокурори и адвокати ще минат през месомелачката. Хайде, да им е честито. Защо не. Вземат да осъдят някой докато още могат без партиен печат? Например Кирчо когато беше лъже министър. Или този, който е делегирал и продал правата на. Мъжете и жените по ИК за явно превишаване на правата си (коригира конституцията).

"Министърът обяви, че е изненадан от "МОНОЛИТНОСТТА на СТАНОВИЩЕТО" на Съвета." Бойчо/ГЕРБ вече написа НОВА Конституция; Сега я пишат Бойчо, Пеевски, Кирчо и Бойкикев...

ВСС ще излезне адекватно? Или сме свидетели на поредната игра за пред овцете?

Щом на боклуците от всс не им харесват промените, значи са добри и трябва да се приложат!

не всички са безмозъчни като теб и подобните сороспии

"Принципът за самоуправление е приложим изцяло за съдиите." Точно на тях трябва да им се държи най-много сметка за малоумните решения, условните присъди на рецидивисти и своеволията, водещи до убийства през ден. Те са в основата на чувството за безнаказаност у криминалния контингент !

се убеждавам в некадърността и некомпетентността на соросоидните елементи от ДейБъ

SirBob

Професионалистите им го казаха на дебилите от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. Очаквано, разбира се. С такива "капацитети" в правото като Пеевски, Стою и Атанасова, естествено резултатът ще е гротеска. Тия нямат един ден реална практика като юристи, а тръгнали основния закон да променят, позор!

Ко ши прайм? Махаме ВСС, защото са руски подлоги?

фантомас

Оставка бе тулупи

ВСС е на Бойко, както и гл. прокурор в момента. Бойко подхлъзна ПП да предлагат глупости и сега им показва КОЙ командва. Кухите лейки се провалят на всяка крачка, и са много учудени от развитието на събитията като нарочения за съдебен министър.

Оставка Канадци

Нема.

Държавите, които искат ред и дисциплина в обществото се чудят как да дадат още права на прокурорите си.. Ние се чудим как да ги ограничим!!! Малоумни сме.

Малоунен си.Ти не си виновен,де

Ален Прост, това ти ли си? Нима мислиш, че слаб прокурор, без правомощия може да ти гарантира справедливост?? Буахаха, хахаха! Прост си., но за това сам си си виновен

Всичко ми е ясно, с изключение на едно : може ли ВСС с изтекъл мандат да обсъжда промени в Конституцията ?

трябваше да се запиташ как смениха Гешев същите съдии, но една млада сороспийка няма толкова акъл

да се заблуждава, че след 34 години режисирана от кремъл "демокрация", през която нищо не се промени, мафията сега ще промени каквото и да било, при положение, че се е хванала за ръце е кръгова отбрана , от което зависи съдбата и! --- Киртака ви го каза в Записа - ' ще правим ала бала!' - В момента БКП (щото всички са БКП) подготвя почвата за "обективната предпоставка" след фалшивите "избори" да си разглоби сглобката и да създаде условия за "законово" тупане на топката до "изборите за ЕП" - Тук НИЩО няма да се промени, докато трае войната на блядовете със Европа и САЩ....а това значи поне още 10 години - разпад!!

Какъв Кремъл те гони бе, олигофрен.

Никой не се интересува от тази тема. Никой.

ДЕБАТИ, ДЕБАТИ, А НАРОДА БЪЛГАРСКИ ИЗЧЕЗВА!

Това измислено и зависимо ВСС, що не се гръмне?

Черепът нареди, изпълнявайте! Прокурорът да е фигурант, като Президента!

На тия нали им изтече отдавна срокът ?

Ако ще е ограничен, по добре да няма Главен прокурор! Ще бъде ограничен прокурор!