ВСС не гласува отстраняването на Иван Гешев, първо изслушват следствието и израелския експерт

Пленумът на ВСС не уважи нито искането на главния прокурор за отлагане на процедурата, нито за прекратяването ѝ

Обратно в новината

Коментари - ВСС не гласува отстраняването на Иван Гешев, първо изслушват следствието и израелския експерт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чао, каскеД дано скоро търкаш наровете със съкилийник боко

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Сценарият е: ВСС отстранява Гешев Бойко си дава имунитета Бойко е оправдан Бойко е изпран ПП изпълнява своята част от сделката.

Благодаря за възможността да го гледаме на живо, но нямам време и нерви да го направя! Чакам крайния резултат само Имайте късмет да махнете Гешев и тогава ще видите какво ще се случи - може и гражданска война, пепел ми на устата, де!

Вчера: Гешев се закани на политиците с операция "Чисти ръце" Днес: ВСС гледа искането за отстраняването на Гешев Утре: Всичко е точно!

Вдругиден: Гласувайте за нас! Продължаваме напред!

17 страници за нещо което се казва със 7 изречения, множко изглява, иначе за буклука е прав, същото е като, каскет върху лъскаво, тъпо, мильовско кубе.

Целият този цирк, който се прави от мафията в България е техния покровител и чадър Гешевта да остане на поста си.

"... управления свързани с Кремъл" Кои управления - на ГЕРБ, на ПП и ДБ, на предстоящата коалиция между тях? Защото все "Копейкин" ви е в устата, ама той не е управлявал? БСП само малко ама те бяха в коалиция с ПП? Или си забравил?

Има ли кой да каже легитимен ли е ВСС?

Част от ВСС защитават интересите на Народа. Нали си спомняте какви хора организирани от Л. Петрова защитаваха нашата радост Гешев. Нека видим кои са уважаваните личности от ВСС, които изразяват народното мнение. Имената, моля! И ако може имотното състояние, за да го сравним с това на народа..

Мунчо по фамилия Решетников не е ли свързан с Кремъл бе, абдал?

Отстранявайте го по-бързо докато не се е разпял! До вечерта да го няма, че както ви е набрал, утре 2/3 от парламента ще ги викат на разпит.

SU-152

Из серията "Ненаучените уроци на Историята" Сто години по-късно - още по-актуален! «Трябва да се роди из недрата на народа една нова „партия“ – голяма колкото целия народ, – която да сложи гробна плоча над всички досегашни и сегашни партии, чиято дейност е била само злотворна и пагубна за народа; трябва да излязат начело истинските синове на народа – нови честни хора, – а не ония хора без морал, които са управлявали до днес България» 1921 година,Гео Милев.......

Каскета е същата зависима, мафиотизирана и корумпирана свиня, като другите. А Бойко е тежък бандит.

Че има много боклуци сред политици и управници в България е ноторно известно и вече безспорно! Ние това го говорим не години, а вече десетилетия! Но Гешев също е не по-малък боклук! Най-малкото че до сега години наред той не ги видя тези боклуци - за които ние говорехме и коментирахме непрекъснато! Нещо повече - той самият дължи поста си и кариерата точно на тези боклуци за да ги обслужва, и той го правеше и беше техен чадър и бухалка, Кога точно Гешев разбра за тези боклуци? Преди 3 дни?? Преди седмица? В колко часа? И какво му даде това просветление? Някой да има някаква идея?

Гешев трябва спешно да бъде отстранен на всяка цена. Гешев преследва лидерите на ГЕРБ и ППДБ за да им попречи попречи да съставят евроатлантическо, про американско и анти руско правителство. Гешев и Радев работят заедно за Русия.

Няма да се разпее, уви. Страхлив, бездарен малодушник е.

Ако е "на всяка цена" дай адрес, ще дойда да ти донеса пистолет и патрони и ще те заведа да си изпълниш мисията. Междувременно ще затрия пред очите ти всичко генетично свързано с теб до 3-то коляно, за да е ясно но всички, що е то "на всяка цена". мръсно долно копеле десейбарско гнусно!

Като сте хванали краварския посланик за курс, си мислите, че ще ви търпим да крадете, лъжете и дерибействат е, шибани педераси

Браво, много сте умен. А сега напишете и цените на основните стоки и услуги (хранителни продукти, жилищни наеми, разходи за отопление, дрехи, обувки) в посочените държави.

Ако верно си тъп и питаш, доскоро прокуратурата беше заложник! А Гешев получи Просветление, защото има добра карма - затова магията стана! Будизмът, който е най-трезвомислещата религия, наистина вярва и в магии - всички тези неща, коиот не могат да бъдат обяснени по привидно рационален начин, но са се случили - с очите си можеш да ги видиш, с ръцете си да ги пипнеш!

Ако се замислиш в тази посока - тям, където мафията си Ива държава вече поне 33 години кое всъщност е легитимното? ДПС е например създадена от организирана престъпна група - ОДС ДС като етническо движение! Регистрацията й Кото партия е абсолютно незаконна и противоконституционна! БСП е наследник на БКП, която е престъпна а трябваше също да бъде забранена! ГЕРБ също бе създадена от на практика същата мафия, със същите кукловоди. С лидер взет от организираната престъпност / от СИК. Малкото ДПС - ИТН също. Копейкин си е откровена подлога на извода Путин и службите му! Какво легитимност в България!

Не ме е страх... И се покри, а адвокатката се разболя Гешев, Гешев...

Дори си имаме и богиня на магията, нещо с К беше, мързи ме да ровя - има 4 ръце. Абе чак 4 ръце са много, трудно се синхронизират - само 2 ръце стигат, но в едната бухалка, а в другата райфъл. :) :) :)

ВСС няма как да спре да работи, защото едни депУтати не са си свършили работата. Докато не изберат нови членове на ВСС, функциите си изплняват досегашните. Това ще каже КС, но просто тупаме топката.

Русия: Бояришник - 1 000 000 рублей Китайски масквич - 10 000 000 рублей Почивка на Мурманске ....

Крим руски ли е ? Ми къв да е бе мишко?! Руски е бил и руски ще бъде в следващите 1000години.

Дори само за изцепките не пресконференциите, Гешев трябва да бъде изхвърлен дисциплинарно и съден. 1. Извършваше престъплението обида (боклук, плъх). По конвенцията за защита на човека се води насилие - все едно е ударил някой; 2. Извършваше престъплението клевета ("вероятно от" .. да не политизираме); 3. Нарушава презумпцията за невиновност (горното); 4. Извършва ръсене на омраза по националност (престъпление по член 162 от НК с до 4 години затвор); 5. Нарушава че трябва да е деполитизиран (говори например на ... ценности); 6. Каква е работата на български прокурор в чужди държави? 7. Защо прокуратурата почна да работи, чак след като решиха да го сменят? Престъпно бездействие!

Гешев с теб сме

Бе той да си работи, но работата му ще е незаконна и после ще питата пак "Оти ручахме жабетата?".

Томова, ще те замола да си сипеш простотиите в парцала “Афепа” и да идиш да лижеш задника на боклуците и лайната на онзи голям цоклук Любен Гоцев, с който щастливо се снимаше. И да не се опитваш да ме репликираш, а иди да чакаш пак тези боклуци да ти подхвърлят следващия компромат и записи! Гешев бил получил внезапно просветление - онзи ден?!? Абе вие наистина сте си идиоти, не е само да се правите!

Защо незаконна ? Същото нещо се случва в момента и с КЕВР, централната банка и много други.

Всичките държавни мъже/разбирайте гладни озъбени хиени/ се борят за мастития кокал на всички нива, но никой не се интересува и говори за проблемите на народа. Обикновеният човек, изработващ благата на тази държава, е оставен на произвола на съдбата от тези, които уж е избрал като администратори по различните институции на Държавата. Всичките костюмари са просто държавни служители, които вместо да си изпълняват задълженията, са се почувствали над всичко и всички и си правят каквото искат. Смях и трагедия!

Да не ви запиша ей ся... Кви сте калинки все

Кои сте с него?

Мужина ти дека си онбхуйветина къде ше говориш зъ бърцелона , ем сори пе тогава бе ми стана ама си грозна

ПП-тата в момента имат интерес Гешев да си седи на мястото, щото ББ го е страх от него и ще крепи правителството им и ще слуша. Падне ли Гешев отиваме на избори.

Гешка ела да ме провериш, я сум пе гевара и готва преврат. Лел гешев сори ходи лягай пе се оплача на друг

България за да тръгне напред трябва да се изчисти от боклуците Борисов и Гешев!!!

"И накрая Гешев вика: "Абе, аз обичам се пра'им на луд, ама вие, г-н премиер, май се праи'те много успешно. Не, бе, викам, брат, прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен".

Нека Кирчо и Кокорчо да останат и да ти порят гъза всеки ден.

Всички читави българи

Като ти изтече картата за градския транспорт,пак ли с нея пътуваш?

Не се напрегайте толкова, отивайте бързо пълзешком на Козяк за инструкции, въпроса ще се реши веднагически. И погледа по-нисичко така, че главицата може да...

Я ся като ми е надървен и съм се точил пак жената ли ше го отнесе ?

може да забогатее, но простака никога не може да поумнее.

защо мислиш гешев ходи отвъд океана, и цветанов така, но се върна с оставка, така и с гешев, когато американците подкрепиха протестите и наложиха санкции на пеевски той реши да защити "шефовете" и да се прави на луд, по неговите думи, санкциите магнитски не действали в България и пеевски стана депутат, това дело за Барселона е мижава работа, обезпечил детето си, от този храст няма да излезе заек, а кюлчетата не ги пипа, което буди съмнения, че и той може да е участвал в пълненето на чекмеджето

гешев сам каза, че ги прикривал

Само не разбрах и защо Гешев се яви на заседанието на ВСС с … адвокат:) Като престъпниците! Той не се ли водеше със завършено правно образование?