Коментари - ВСС изслушва бившия районен прокурор Радослав Димов за изнудваните гръцки бизнесмени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така изслушва? Къде са обвиненията? А съд? Това, което се е случвало през годините, организирано и ръководено от Управляващи, Съд, Прокуратура и служби е подмяна на установения конституционен ред на управление в държавата, което е равносилно на преврат и държавна измяна!

Софийска районна прокуратура сключва 12 споразумения с 12 условни присъди чрез СРС с радиоводещ за измами

Къде ми е коментара ???

И за делото на МестН ли не си чула- което чака давност? И за Пернишкият убиец , на татко детето , и за него ли не си чула, че пак е на свобода? Глухи и сляпи и неми! Имаш очи да ни баламосваш- от 2020 до сега са 4 години на престъпно бездействие! Как се сдобихте безпристрастните съдии и прокурори с тези недвижими имоти???

Не ви ли стига, че постоянно ми блокирате възможността за коментари, а сега сте блокирали и опцията да гласувам за коментарите? Не ви ли е срам бе, долни скуги на мафията?

Познавам го лично Радослав Голям мошеник

ей неща/тник , откъде познаваш Димов, недей да лъжеш

България

Съдия Пашкунова от ВСС най-безсрамно лъже в момента по БНТ: каза че ще съставят комисия за да проверят истинността на изнесените факти и че колегията за първи път чува за такова изнудване от "някакъв си Нотариус" и 2 изречения по-късно каза че още преди 2020 година съдия Цариградска се оплакала,, че я заплашва такова лице. И от тези да очакваме правосъдие ли????