Коментари - ВСС прие, че е допустимо искането за предсрочно освобождаване на Гешев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е мафията? Кой е човекът, който назначава и уволнява главния прокурор? Кой накара шестима членове на Висшия съдебен съвет да поискат оставката на Гешев? Същите, които го избраха на два пъти, същите, които още на два пъти гласуваха за да остане, след искане да го отстранят двама министри на правосъдието.

Сега Гешев е на ход но бързо защото няма време. Веднага да обини в тероризъм срещу България Герб, Дпс,Пп, Дб, ВСС и да поуска от президента военен съд да ги съди.

добре е че скачата на амбразурата за да защитите Гешев, но отговорете на въпроса " зацялото тово време през което беше ГлПр какво направи. Влезе в президентството и какво последва НИЩО. само разлая кучетата и от там тръгна настъплението срещу него. поиска доклад от Испания за барселонагейт, получи го и вече близо година го превеждат и отново нищо. това стига за да му се иска отстраняването. Много явно се намиса в политическата игра. Не разследва и внася дела срещу тези политици, които разследва, но пази всичко на трупчета ако му потрябва за черни дни. Това е Гешев и мястото му не е на ГлПр.

и ВСС се нагласи по политическия вятър... толкова за независимостта им от политическите боклуци в НС.

съдебен съвет-политическо ръководство на "независимата" съдебна система. Е,колко да е независима?

Банкята заповяда Гешев долу и те ще си счупят краката да изпълняват!Измет!

Април месец ПП ревеше като новородено как всичко в съдебната система щяло да се оправи само ако се премахне Гешев. И никой ама никой не възрази срещу тези твърдения и желанието за оставка! Една Габриел с "хайде да го направим реалност" по-късно и изведнъж всички защитници на това искане си смениха мнението и вече не било нужно!?!? Отделно всякакви прокурори, съдии, политици и прочие решиха да се съгласят как не можело да стане това, как оставката нищо нямало да реши, как било незаконно, а сега ......!? Днес едно, утре друго и накрая иди и разбери на какво ще се спрат.

явно пак нещо не си разбрал.. ама с тоя багаж- толко.

Ще се намери ли журналист, който смело да напише, че малкото Кацамунче, сега министър на правосъдието няма юридическа правоспособност. Има публичен регистър на лицата с юридическа правоспособност и Зарков не е в този списък! Маямата също не е там, а беше омбудсман!!

Ти си един глупак,който иска всички да са на негово ниво!

Прочетох го цялото (дали съм го разбрала 100% правилно е друга тема :) :)), но отново нямам забележки. Превентивно вече ти назначих охрана - е, има една дребна подробност, че това се случи без нейното изрично знание и съгласие, но понеже нямам как да го получа, приемаме за дадено, че го имам. :) :)

Само че това решение е противоконституционно, а мафията нещо много се изплаши от Гешев. Аз нямам против, че ги подбра, вярно макар и късно, и въпреки чадърите които им осигуряваше преди. Важното е какво прави сега, а той започна да работи в правилната посока. Нека го подкрепим, скоро можем да видим доста мафиоти политици в затвора!

Утре и Бойко ако се разпей, трябва ли да му простим 12-те години безчинства? Как ще ме убеди Гешев, че не си издава другарчетата от злоба, като не си признава прегрешенията. Ако се разпее наистина съвсем друго ще стане.

Кое ти е смешно, щом са се подбрали трябва да ги оставим да се избият. Те сами ще се детронират, кое не схващаш? Ако сега махнат Гешев и сложат удобен за ППДБ и ГЕРБ, какво ще се промени и по - добре ли ще е за държавата? Иначе на никой нищо не трябва да се прощава!

Ще падат глави. Някои шумно, други по - тихо, докато се оттърсим от злите сили.

Най ми харесват политическите приятели, това са нова категория приятели, които докато имат полза от теб много те обичат и държат на теб, ама само да лъхне срещу теб вятъра и гледай какво става. Довчерашните дружки по кражби и злоупотреби на Гешеф, днес вече са "твърдо" и "принципно" против него.

Преди година, същите разправяха, че е невъзможно, днес - обратното. Айде, нейсе, хаха. Само не разбрах, кога успяха да променят Конституцията? ?Може и да съм пропуснл в тоя хаос из новините??!

Тиквата и Каскета в КОМПЛЕКТ!

Е че тъпанарите под статията не осъзнават или се правят, че не осъзнават какви хора ни управляват и че Гешев е част от тях. Цялата система е толкова компрометирана, че едва ли някога държавата ни ще се управлява от достойни хора.

Аз нещо не разбирам!!!! КАК този индивид "йордан стоев" Е ОЩЕ ТАМ???? ТА той трябваше да е с мярка за неотклонение за 72 часа БЕ!!! И да се гласува ПЪРВА ТОЧКА рекратяване на правомощията му!!! От всичко до момента, този НЕ ТРЯБВА ДА ЗАЕМА НИКАКВА публична длъжност 10 години!!!! Какво ви става бе хора???

отдавна им е изтекъл мандата на тия продажници....странно защо не коментират престъпника йордан стоев - колегата им и подкупуте, които е взимал като прокурор

В чувалчето дали има един смок или всички са отровни?

и бързо ще махнат гешев, недопустимо е някой да осветлява корупцията и продажността на тяи висши "съдии"

А защо сега се вадят тези компромати, които не са от вчера? "Съвестният" Гешев досега къде бля? Ще ти кажа, довчера той беше един от тях, а днес е решил да не потъва сам.