ВСС даде ход на предсрочното освобождаване на Гешев, но само за „политическия боклук“

Ясен Тодоров и Борислав Сарафов ще бъдат разпитани за емоционалното състояние на главния прокурор в дните около скъсаната му оставка

Обратно в новината

Коментари - ВСС даде ход на предсрочното освобождаване на Гешев, но само за „политическия боклук“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тези .....Светлана Бошнакова, Огнян Дамянов, Йордан Стоев, Калина Чапкънова, Гергана Мутафова и Георги Кузманов.....те какви са да питам ?

Лайнаааа ли да им викаме а?

Е доказан „политическия боклук“

Някой да обясни на простоват език , ко става сега, махнаха ли го, или още се надцакват?

Прецакват го..

Чепкарова, ако знаеше колко си очевидна..

И тая паплач представлява върховенството на закона...тешко ни и горко...че ,говорят и за престиж и морал..мале, мале..еба ти отрепките .

Политическия боклук ще изхвърли Гешев пред заспалия поглед на овцете населяващи тази територия...

Такъв цирк не бях виждал, и тези хора ръкововят съдебната система в България. В потрес съм. Изгледайте заседания на Германския върховен съд и ще видите разликата. Такава Ганьовщина, такива смешни, невъзпитани и некомпетентни хора ни управляват...представям си какво е по нормалните съдилища.

с участието на политически коалиции, партии, прокуратура, съдилища, служби, Президенство. Плюят се едни други, заплашват се с компромати, търсят помощ от "нашите съюзници" и накрая "кервана си въври, кучетата си лаят", "хвърлят прах в очите на избирателите", а Политическата Мафия се консолидира, има си конституционно мнозинство и прави каквото си иска/й е наредено.

Мас орбитах докато ги гледах

е прекалено но неподсъдно

Ей ровите, ровите, ставате смешни..

хубавица коя е?

се държи нагло и назидателно с членовете на висшия съдебен съвет - " Е сега да се обяснявам че не са ме ублили ли?". Все едно не съдят него а той ги обвинява с съда. А оня другия сладур Сарафов има физиономия на тракторист дет краде нафта. Физиономията издава характера на човек и досега не съм се заблудил. Как се е набутал на тази позиция е нопонятно за мен.

Сложи си снимка на профила, да ти видим физиономията и да те анализираме.

започна да взимам пари под формата на заплата от държавата, ще си сложа снимката и можеш спокойна да разсъждаваш по темата.

Не Гешев, а министъра на правосъдието уронва престижа на съдебната власт.

Лелките, които поискаха почивка за да си прегледат учебниците, те урониха “престижа” на съдебната власт. Не Гешев. И ако е имало някакво подобие на престиж, ВСС днес не само го урони, ами го анихилира.

Слави Трифонов изпя това парче отдавна, но сега сякаш за тази сага е писана. Всеки ден я слушам и ме кефи още.

Да, словесен фундаментализъм е мноооого точно!

Кой, кой е във ВСС ?????? Преди "изборите" част от членовете на ВСС бяха в "творческа" командировка в САЩ за сметка на фондация "америка за България"!!!!??!?! Тези за КОГО и КАК ще "гласуват"?!????? Двама са грантаджии при чичко Сорос!?!? Ега ти и ВСС-задавам си въпроса:-Български ли е този ВСС????? НЕ , НЕ Е !!!!!! Добре дошли в колонията, а може би протекторат ще е по-точно!?!!!

Тая с къдравата коса и с многото боя по лицето, как арогантно го раздава, неподозирайки, че цяла България ги осмива в момента. От днес си излекувах и малкото останал респект към върховния съдебен орган.

"Гешев твърди, че не той е направил записа" ЛЪЖЕ. Който е слушал внимателно записа е забелязал, че има шум в микрофона при движение - явно е сложен под дрехата и когато човекът се мести, дрехата го търка и се чува шумолене. Това е на три пъти - в началото, когато двамата сядат на масата, и накрая, - когато стават да си ходят. Понеже и двамата се движат, нее ясно на кого е микрофона. Третият път обаче е по средата на записа, когато Гешев започва да говори за писмото със заплахата срещу него. И го показва. Явно точно тогава прави нещо, за да извади писмото от чанта или нещо такова, дори може би става от масата, и се чува шума. ТОЕСТ, точно на Гешев е сложен микрофона, а не на Йордан ....!

Този, който взема писмото, също се движи в момента, който го взема. Гешев може и да изгори, но показа достойнство и характер, и ще има уважението на харата. Никой не е ангел, той пък съвсем, но в такива моменти се вижда кой колко струва

Изслушването на Ясен Тодоров определено има комедийна стойност.

сърцето го подкрепям за фразата изречена за политическия боклук , някой да не е съгласен !?!?? :)))

Едно нещо да каже Гешев, и да ми хареса, и точно затова искат да го уволнят. Изглежда искат да го уволнят, защото е издал държавна тайна?!

Тези май ни се подиграват, ако за това му взимат имунитета, а за несвършената и потулена работа. Цирка продължава.

И онзи продажник Дамянов ще ми пелтечи, че едва ли не са си оттеглили първото предложение, поради "натиск" , а бе нищожества жалки, направихте го защото нямахте никакви доказателства. Господ вижда всичко и ще дойде ден видело

Говори неща, които са извън темата! Гафът с експерта чужденец е голям гаф и сега се стремят да го омаловажат! Тоя лъже! Нали израелеца беше по някакъв повод у нас във връзка с Алексей Петров!

Че израелския експерт може би има няколко самоличности…… Ей, голям резил!

Явно няма да свършат скоро, колкото повече слушам, толкоз повече не мога да повярвам, че всичко това се случва! Що не вземат от ЕС да ни спрат парите, докато не си оправим кривосъдието? Май иначе няма да стане!

Хора помислете. Болшинството българи имат много малко доверие на парламента, вкл. и в предишните няколко и сега Иванчо бил лош, че казал на глас една публична тайна. Нали сте чели разказа за " царя е гол"? Сме не му отивало такъв човек на държавен пост да го каже. Навремето не помня кой съд каза, че един " хидроинженери" бил постъпил неморално, но не било престъпление, макар да се касаеше за 2 милиона лева. Е сега за това ли ще свалят Гешев?

и така няма да стане... "Политически боклук " след атентат срещу него , а какво да каже !

Остава "обвинението", че е казал "политически боклук"! И като е казал „политически боклук“ - КАКВИ ЩЕТИ са настъпили и за кого?! ........ За да се освободи главния прокурор на една държава - трябват ДОКАЗАТЕЛСТВА за реални практически щети настъпили в обществения живот на държавата България! Ако такива щети няма - то насилственото освобождаване на главния прокурор е АНТИНАРОДНО, понеже нали правосъдието и правораздаването е все - "В името на Народа"! ........... СПРЕТЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ МАНДАТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА ДЪРЖАВАТА БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАСТЪПИЛИ ЩЕТИ ЗА НИКОГО!

ххаахха с какво се занимават а з акиро затвор з алъжи и нарушения на конституцията?а асенко за полови извращения и кражби?

И като е казал „политически боклук“ – КАКВИ ЩЕТИ са настъпили и за кого?! За да се освободи главния прокурор на една държава – трябват ДОКАЗАТЕЛСТВА за реални практически щети настъпили в обществения живот на държавата България! …………… Ако такива щети няма – то насилственото освобождаване на главния прокурор е АНТИНАРОДНО, понеже нали правосъдието и правораздаването е все „В името на Народа“! ……….. Веднага да се спре процедурата, защото интелигентни хора членове на ВСС се самокомпрометират с безумно беззаконие и лично унижение!

Трябваше да каже "...и съдийския корумпиран боклук ".

ТУЛУПА И ДЕБЕЛИЯ ИСКАТ ДА СА ВАСАЛИТЕ ВЪВ ВСС…..

и що бе? тъкмо гешев реши да свърши нещо полезно з атуземците и тия ще го махат!?

Едно вярно нещо, което Гешев каза за тия години, а пък те искат да го махнат точно за него.

Това буквално натяква, каква мафия най нагло управлява държавата...

Понеже НЯМА легално определение за това що е ПРЕСТИЖ, Ще се наложи този министър да изслуша една моя лекция по право. Започвам с въпрос: Президентът може ли да награждава някого като физическо лице или някоя организация на поданици. Може и за това са му делегирани пълномощия. Адвокат Томова да ги изреди пред състава на претендиращите, че им се нарушавал престижа им. Нека този комита Славов покаже с какъв медал е награждаван този наш Футбулен съюз назовал се ВС И да докаже как така той уронва тази заслуга! За нас от Дружество Novae нашенските съдии не са читави. Още през 1985 година ни приложиха закон от 1933 г. за да ни забранят?! И никой от Окръжен или от ВС не ни защити. Какво да мислим, че са света вода ненапита ли. Долни, крайно долни подлоги на БКП и КПСС . БОКЛУЦИ, които следваше да бъдат изчистени от съдебната власт, а БСП взе че ги възвеличи на по-голямо ниво. ВСС ли- вижте само какъв орган има- ПЛЕНУМ, заемка от лексиката на кпсс и КАКВО НАПРАВИХА : вкс НА сдс, А вас НА бСП. ПЪРВИТЕ ПОДПЕЧАТВАТ СЪС СИНИЯ ПЕЧАТ, А ВТОРИТЕ -С ЧЕРВЕНИЯ ПЕЧАТ АКТОВЕТЕ СИ. ДА ПРОЩАВА ЛЯВАТА РЪКА НА ХРИСТО БОЙКИКЕВ ИВАНОВ , НО СЛЕДВА ДА СИ ИЗЯСНИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РЕФОРМА И ПРОМЯНА И ДА СЕ КОНСУЛТИРА ОТНОВО С ОНЗИ, ЗА КОГОТО ИМАШЕ рИформа?!

Толкова зор беше да му се иска оставката пък накрая ама не били на зор за оставката му, а за пълна конституционна промяна на съдебната реформа. И сега ама зор да се вземе оставката му за каквото може и ето за изказване по адрес на политиците!? За една оставка не може да се решат пък щели да оправят нацията!? Е как да не са боклуци? Сега друг е въпроса че Гешев си вършеше работата така както и всеки друг. Ден за ден и стига да има осъдителна присъда всичко е точно. Смърт в следствие на ПТП? 5000 лв. глоба и кой от къде. Така де осъден на глоба или условна. Все е осъдителна присъда. Друг е въпроса за какво става!

Нещо тотално си объркан . Съди ги съдът и ако имаш против ,Ами , можеш да критикуваш само и единствено него

Ама тия от ВСС да му искат оставката, че бил казъл някъде, за неопределени политици, че са боклуци, това е пълен Позор за тоя ВСС и показва само едно. ВСС се командва задколисно от Политически наистина боклуци, които за 34 години украдоха българския народ.

Поне 90% от българите,са съгласни с определението на гл. прокурор.Много сме,за това няма как да ни осъдят.

А на президента, който нарече ППДБ шарлатани кога ще му искат оставката

Каза истината

Кой?

А,Гешев не каза ли истината

.....

Докато се оказа че Каскета не каскет, а зелена барета

шестимата храбреци се оказахе плахи душици

Мачкай, Каскет! Така и така ще изгориш, направи поне едно добро отърви ни от Банкянския толуп и заколи прасето.

Нека дойде Коледа!

Мнението на народа за политиците ни е същото като на Гешев

че дори и да го махнат като главен прокурор, Гешев пак ще си остане на работа в някоя прокуратура. И тогава на някои хора ще им се стъжни съвсем

Като го махнат, може и президент да стане, може и премиер.

Може ... ама в Бобовдолския ...

Нали тия циркове не сме длъжни да ги гледаме? Или ко.

Като едно куче победнее , тояги отгоре му докато почне да се дави в кръвта си . Гешев , каквочаква да му се случи ? Бой до посиране !