Всичко или нищо за Васил Терзиев в София

Вижте цялата листа с общински съветници на ПП-ДБ за столицата, кандидатът за кмет не е част от нея

Обратно в новината

Коментари - Всичко или нищо за Васил Терзиев в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама колко да си умен, ако дядо ти не е бил ДС???

Този юнак, който не бил захранен "със сребърна лъжичка", а с червен черпак, си въобразява, че може да управлява парите и живота на столицата като ДС "частна фирма".

Нямал никакви зависимости! Защо тогава не е независим кандидат?! Зад него стоят предателите на България!

Вижте ги младите! Нито са преживели комунизма, нито 90те, всичко за тях е цветя и рози, мама меси, тате носи. Като добавиш етническите групи дето са си самодостатъчни. Заедно с пенсионерите , дето им ги е през .... за държавата, свикнали да им дават през комунизма. Поредната национална катастрофа. Честито на печалившите.

Посткомунистически боклук

София не е ДС, учебна кола?

Какъв модел ще изкоренява този? Май не е разбрал, че участват в ротационна некоалиция.

Моделът в който на ключови постове в държавата, умишлено се монтират ДС служители и техни роднини! Ето кой

Накаква промяна трябва да се проведе бързо и веднага. А и той никога не е заемал по-ниска позици

Нека медиите не слизат на нивото на простащината която цари в социалните мрежи

Простащина е да предлагаш Кандидат за кмет на София, От ДС кръговете! Пълна липса на изискан вкус!

Браво на умните и образовани хора За жалост в страната цари ганъовшина, простотия и малоумие

Списък пълен само с лапачи, начело с Бонев, който няма един ден трудов стаж.

Остава ДС Терзиев да стане кмет на столицата и съвсем я втасахте. Христо Маджов ще ви бъде истинския кмет. Бъдете умни на изборите. Гласувайте за личност, не за партия.

Тоя го гласят за бъдещ премиер, Киро простото е прекалено прост дори за краварите. Не че тоя е много умен, но изглежда умее да се прикрива по-добре. Иначе, типичен долен комуняга. Под долен комуняга имам предвид капиталистите с партийни книжки, които събориха строя отвътре и откраднаха каквото можаха. Същите като капиталистите по турско, продавали род и родина за жълтици. Простолюдие.

Е за копейки като тебе ли да продават?

Този помиар или псевдо журналистчето... бахти избора. И все пак никога не бих си дал гласа за ДС боклук

Твое си право е.

Това е правото на всеки родолюбив българин!

Хихимял герберастката къртица може и да не додрапа до балотаж.

В сайта бгработодател дот ком имаше десетки мнения за Телерик и Васил Терзиев и какво е ставало през годините, чии роднини са взели дялове и са направили милиони, докато служителите са останали с пръст в уста, но сайтът спря да работи съвсем наскоро. Съвпадение?

Мненията бяха писани преди години, повечето преди продажбата.

Аз като гледам той до балотаж няма да стигне Кого от кандидатите за кмет на София предпочитате? 13.2% Васил Терзиев - ПП/ДБ 31.9% Антон Хекимян - ГЕРБ/СДС 11.4% Вили Лилков - Синя София 18.2% Ваня Григорова - БСП и лява коалиция 3.9% Деян Николов - Възраждане 3.5% Ивайло Вълчев - ИТН 1.4% Карлос Контрера - ВМРО 1.7% Друг

За умрелите или добро или нищо. За този политическа труп, абсолютно нищо!

Тоя изглежда наглец като Киро кухара отвън целофан отвътре ДС . От София тоя ще направи града като бащиния все пак е в корените си червен ДС бизнесмен.Хикимян изглежда по-зрял и по-запознат в дълбочина с проблемите на хората ,изглежда по -социален и контактен ,същевременно работоспособен той просто няма право на провал. Докато г-н Терзиев не би изоставил бизнеса си което автоматично означава и по-малко време отделяно за нуждите на София.

Тулупа защо не посочи направо Галя от Козяк? Така с един куршум щеше да си реши всички проблеми, дори избори нямаше да правим в София.

ПП,ДБ ако достигнат поне една трета от това, което са направили ГЕРБ ще е добре. За 3 години проектите на Радев не са построили нищо, нито са придвижи страната напред. Приписват си чужди успехи, започнати от други правителства. Просто ГЕРБ станаха неудобни на "посолството", заради войната в Укпайна, не са послушни като ПП,ДБ. Пък и дълго управляваха. ГЕРБ няма алтернатива. Това е истината.

Всеки ден до изборите, трябва да има протест в София срещу сина и внука на убийци от ДС.

До тук с тоя....

Ми явно нищо Капкова....

Народе, Нали искахте лустрация?!? Сега е моментът да кажем НЕ, На Терзиев!

ДС е моята майка,ДС е моят баща!

От посолството казаха, че ще гласувате за тоя.

Няма по-гадно нещо от отцеругателя. Терзиев е пълен боклук. Без морал, безскруполен мафиот. Отврат

Никога!

Слагаме хората на ДБ на неизбираеми места и отваряне място зя децата на генералите от ДС

Само да не си изберем нов диктатор....Като се има пред вид как и кой го е възпитавал.Портретите на Ленин и Сталин на стената в хола ..мирише на тиранин....бягайте хора

От мен един по дебел.

Хихимял е димка. Основният кандидат на ГЕРБ е Лилков.

Няма шанс. Л-ков е безнадеждно пиянде...

На тоя му викаха МАСЛОТО в телерик

Подробности защо. Да го видим колко е бизнесмен

На София е , че ДБ има прекалено много поддръжници. Киро и партията му се отичат в канала, както много други преди него, дебейците остават тежка грижа за останалата България. А отрочето не заслужава коментар!

Държа да кажа че е мекере и не го харесвам, ама никск! Нито тези които го предлагат! Оставка!!!

От мен ще получи нищо.

Аз ще гласувам за Терзиев.

Цялата ДС службите, е за него, не само ти!

"да изкореним корупцията и "модела ГЕРБ" на управление на града", каза пред ОИК Терзиев." Аз ли съм глупав или народа е прост?! Модела ГЕРБ+модела ДПС управляват България с модела ПП. Терзиев е издигнат от ПП. Е? Какъв е модела? Модела е крадлив, модела е продажен, модела обслужва чужди интереси, модела е порочен, модела е вечен, модела е децата и внуците на най-верните комунисти да управляват България и София!!!

Нищо, червено боклуче.

Телесният му език го издава като много голям лъжец.

Хич не го интересува София този Терзиев! Или кмет или нищо е арогантност! В ченгасарско семейство те възпитават, че трябва да доминираш хората и никога да си им равен!

Хубавото на тези мишмуроци от ППДБ е, че с всяка своя изява дразнят! Всяко изказване е напомпано с празнословие, фалшив оптимизъм и идиотски популизъм. Действаше в началото, сега дразни и буди присмех.

Този тарикат ,защо не е вписан в листата, защото ако не спечели, ако е вписан в листата ще трябва да работи като общински съветник, и да се грижи за благоденствие на София, както не прекьснато го коментира, но той не иска в листата ,а кандидатства само за кмет защото не му пука за София,а иска кметски трамплин за по високи цели за в бъдеще. а ако е вписан в листата трябва да работи като един прост Общонар, ТАРИКАТСКИТЕ НОМЕРА НА ПП.

Струва ми се, че има нещо непочтено и фалшиво в този човек.

Струва ми се, че Ванчето най-става. За кмет имам предвид.

От всичките боклуци тя май най-става, да.

Без червени калинки от ЦК на БКП

Нищо или нищо

Те от ППДБ щяха да спечелят и изборите през март. Но ги загубиха. И то с много. Тия от ПП ДБ обещаваха че ще спечелят и изборите преди една година. И ги загубиха. Оттогава тръгнаха надолу. Щото това не става само с мантри. И колкото повече се самозаблуждават толкова повече ще губят....

Да бе тръгнало.. Тва си беше абсолютна шарлатания и ала бала и малко кодове на машинките, дето никога повече няма да се повтори. Сами си направиха разделяй и владей на собствения електорат с тва ПП и ДБ дето е сбирщайн от НПОта и едни и същи хора, храненици на сорос и посолствотО. И накрая така се увъртеха, че няма да хванат и 15% тоталка. Червените бабки, дето бяха влюбени в киро простото вече ги омерзаха.

Типичен комунистически лозунг. Дядо му и баща му са го научили.

Ленин бил малък обичал да играе,но повече от всичко да учи и да знае На своето братче мило той приказки разказвал как сиви гладни вълци на бабата козлето до костички изяли

Момко, не ми пука от какъв род си. Но това, че не помниш баба си, дядо си и родителите си, това мина всякакви граници. А за капак, щом си кандидат на сглобката, губиш по всички параграфи. Не те знам що за бизнесмен си, но определено си леке.

Яде го нещо отвътре .

Говори София, говори България - ясно е едно: за децата на ДС агенти - НИЩО!

Комунистическият и ДС елит и техните отрочета вече са напълно реабилитирани в България. Честито на всички които живеят там!!!