Всички обичат Слави

Как се стига до неочакваната хармония, кой какво намира в нея и защо я търси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутри,не се ли наядохте,искате още ли...но не би,парите на Бай-Ганьо свършиха.Замълчете завинаги.

Разбрахме, че простаците са много и победиха, вкараха чалгаджийското шоу в Парламента, но за да е пълна картината трябва да вкарат и балерините, ку ку бенда, отеца Нафърфории, менте актьорите циници, начело с Радков....всъщност Радков е подходящ за министър на КОЛ тура та, а отец Нафърфорий за министър на Образованието, плезещия се татуиран евнух да стане министър на чалгата.. В Народното Събрание да монтират пилони, на който балерините и дупепатките ще изпълняват еротични танци. Шоуто в НС да се предава денонощно по телепиздия 7/8 и да се излъчва по сателит за света да види колко е весело в страната на идиотите.

Идиотите обичат идиота Слави

Е да обичаш, колко да обичаш един трубадур...

Каква е тази злоба, омраза и негативизъм към един все пак човек ? Който също като всеки от нас си има своите предимства и недостатъци ? Богатите също плачат. И те носят душа и сърце. Има нещо сбъркано в това да наричаш чалгар човек, влагайки в това определение негативен подтекст. Човек, който е учил в Консерваторията с виола и който е видно, че е ерудиран, мислещ човек. Хората ги вълнуват мазни кючеци и в реда на нещата е да им се предлага и това, което се търси на пазара, към което има по-голям интерес. Музиката не е чалга, опера или нещо трето, тя е ключ към душата и емоциите на човек. Като такава би трябвало да е повод за обединение, а не за омраза и разединение. Защото всички чувстват и изпитват емоции. Емоционално послание отправено чрез песен, което те кара да се разчувстваш, докосва те емоционално, вероятно идва от сърцето на емоционален и чувствителен човек, певец. Само почувстваното, автентичното и отправеното от сърце и душа послание, може да докосне други хора. Да стигне до техните сърца.

за" Всички обичат слави"

....аз не обичам простаци.....

За съжаление, обществото и подрастващите стават все по-необразовани, елементарно мислещи, израстващи с чалгаи съответно резултатът е чалга - манталтети.. Исторята с чалга парламента е от трън та на глог.. И все пак, мутра, изкарала няколко мандата е с дооооооооооста по-голям опит от новоизлюпена чалга сбирщайн формация, която незнае къде се намира и какво трябва да се прави.. Ако имаха поне малко акъл, щяха да направят правителство с ГЕРБ, понеже така поне ще има от къде и кого да черпят опит

Не съм сигурен...

Хора, вие не сте в ред. Кой може да обича това вулгарно чудовище. На всичкото отгоре е сляп. Инвалид ли ще изберете ? Какво е учил тозаи субелт? Не знам учил ли въобще. Не ни правете за смях .

Що за заглавие. Кой го обича. Логично е след 30 години чалга, да се пръкне и чалгар в парламента. От този изпростял и опростачен народ, който ходи по концерти на тези тъпанари друго не може да се очаква. И като се добавят безмозъчните тъпанари в чужбина, на които Слави правеше концерти - ами така ще е. Чакам шоумените да направят програма по Плана за възстановяване и да го внесат в ЕК.

Всички се подмазват на главния ЧАЛГАР на републикатаЛСрамотаНямате ЛИ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО?

Споко! Скоро като се окъка учиндолеца ще запеете друга песен....

Всеки ход на СлавчоУ ще бъде грешен. Поставен е в патова ситуация или в партер (ДПС), каквото си сизберете. ха ха ха ха

От трън та на глог !

АЗ НЕ ОБИЧАМ НИТО СЛАВИ, НИТО СЛАВОВИЦА! ПРОПАГАНДАТА НЕ СПИРА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА КОГО, ВАЖНО Е КИНТИ ДА ИМА! ТОЗИ Е КРЪГЛА НУЛА ПРЕСЕЧЕНА И ТОВА ВЕЧЕ СЕ ВИДЯ. ТОЛКОВА СЕ УПЛАШИ ОТ ТОВА, ЧЕ ХОРАТА ВЕРНО ВЗЕХА, ЧЕ ГО ИЗБРАХА И МУ ДАДОХА МНОГО ДЕПУТАТИ, ЧЕ СЕ РАЗБОЛЯ СКОРОПОСТИЖНО! ТАКА ДЕ, НАПРАВИ СЕ НА БОЛЕН, ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ И ДА ВОДИ ТАЙНИ ПРЕГОВОРИ СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО НЕОБЕЗПОКОЯВАН, ПОНЕЖЕ Е БОЛЕН, НАЛИ ТАКА!

Без коалиции! Нови избори и ще качим Слави на първо място!

Ще го качош на дедовия. А ти ще ближеш на слави кожения ХОЙ.

Тъжен ли си е педал? Кеф ти е да те шиба бат Бойко.... Ходи да се ебеш Гербераст!

Баси аз исках Митьо Пищова премиер ама уви :(

ИСКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО И ТО БЪРЗО И МНОГО СКОРО, ДО МЕСЕЦ РЕДИЦА ХОРА И БИЗНЕСИ ОСТАВАТ БЕЗ ДОХОДИ- АДИ СЛАВЧУ ДАВАЙ, АКО ЛИ НЕ ШЕ МЕТЕМИ ЧАГЪРТАМЕ- ЛЕТНИТЕ МИТИНГИ ЩЕ БЛЕДНЕЯТ- ЗАЩОТО ЧЕРЕПЪ ПЛАЩАШЕ, А ПОСЛЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАТЛАЧАХА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ- ШЪ ВЪ МИТЕМ....

Кои са тия "всички"? 17% не са всички, а са си направо малцинство.

пожарникаря да може, а чалгаря не?

НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ МОЖЕ ВСИЧКО, НО НЯМА ДА Е ПРОМЯНА, НЪЛ ТЪЙ?! А ХОРАТА СА ИЗВЕРЕЛИ, ВЕРВАЙТЕ МИ, ДОКЛАДВАЙТЕ НА ШЕФЧЕТАТА СИ, ДЕТО ПАК СЕ БЪЗИЧКАТ С НАРОДА, ЧЕ МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ!

В момента трябв ада се молим за Бъгария. Зли сили се опитват да вземат властта. Сатаниста станиславчо, комуниста румен радев, сатанистите от отровното трио, заедно със сатанистката мая манолова. Злите сили взеха връх над България. Дано помогне Бог!

Знаете ли какво? Ако съм на Слави на мястото и прочета това за себе си, най-малкото е да се оттегля и да се откажа да се появявам и изявавам.

Невероятен номер спретна Константинов на Слав! Даде му гласовете, които нявга раздаваше пропорционално и по брадски(по усмотрение). Така, само за няколко дена Славчо порасна с няколко века(%). 10%, 12%, 15%...иии на края 17.66%. Е вярно, с едва 50 % гласували. Тоз % изненада и гътна Слави, умълча го яростно. Намрази всички, дет номера му погодиха. Ами сега??? Ами, народната любов компенсира вопиющата несправедливост-да ти дават нещо на сила. Оттук на сетне, трябва да взимаш, като ти се дава, иначе ще ти осветят нелицеприятни случки, татуировки, контакти, бизнес и дори личния живот. Може и една ревизийка от НАП да се спретнат, ама за годините с изминала давност. Ще страдат и тия безотчетници около теб и ще те боли! Масовия екземпляр-безделник, ще рони сълзи за него, на фона на песните му. Не бързай с избори-не знаеш на какъв акъл(и по коя сметка) ще се събуди Професора!

КАКВО МУ ХАРЕСВАТ НА ОБЛЕЩЕНИЯ ДЕТО С ЧЕТИРИ КОМИКА НАПРАВИ ТЕЛЕВИЗИЯ

Аааа да - в кавички - всички обичат Слави. Ами нека се изяви да го видим колко може щом толкоз зяе. И аз го "обичам" хаха!

Направо си е готов за нов президент /поне!/. Вече имахме един такъв сладур, почитател на синоптичните прогнози. Но и м-р на пропагандата би било добре. МВР - само в ръчичките на Тошко, на никой друг! Е, малко ще се озорят с кандидатура за м-р на образованието, че е много шекотлива тема сред тях, но ще измислят нещо - я Годжи, я някой от "професорите". Бай Иван - на земеделието и храните, там всичко е ясно. Венко - задължително на културата, но там пък борбата ще е вътрешна с Гъмзата. А диванчето да го пазят като доде г-жата Ван Дер Лайен самата тя като такава - свикнала е да се изопва на диван още от Стамбул града. А може би една нова "отоманка"? Все пак дама е. В стил "Жозефин Бонапарт", да речем. И така, лека-полека, наредихме целия кабинет. Айде, наслука, и да отпуснат по некой лев, чеотдавна не ползваме портмонета и портфейли, носим ги само от себеуважение.

Абе,никой не обича Бойко,Доган,Корнелия,Слави,Марешки,Волен,Каракачанов!Всички обичат единствено ПАРИТЕ,които корумпират и дават криле и чувство за мощ и значимост,ПАРИТЕ имат свойството не само да убиват и владеят а и да Успокяват но когато ги имаш гарантирано и постоянно!

обичали Чалгаря, е аз единственият ли съм който не го обича :)

И това доживяхме! Един комплексар с провинциално мислене да е на второ място на изборите. Човекът, който опростачи България с чалга и плоски смешки, сега ще опростачи и Парламента. Крайно време му е да прочете "Пазе Боже сляпо да прогледа"!

Не искаме Бойко. Не искаме ДПС-БСП. Сега не искаме и Слави. Ами кой? Онези дето искаха да махнат статуквото и да се намърдат у парламента? Нищо, че и те са това статукво...

искаме нормален и почтен ,честен българин,със почтенно минало,без корени и жилки от БКП,ДС,без мутри от преходът,искаме човечност!Това е истинският проблем,искаме да обуздаем диващината и простотията наследство от дивата посткомунистическа демокадция на днешните партии обуздана от ЕС и НАТО!

Къде да намерим такъв човек ? По нашите ширини няма толкова идеални хора.

А Слави вече е "коронясан" .Не се целувайте с него, че е опасно!

ще се обърне лодката сама .

участието на човек на изкуството във българската политика убива неговият имидж и постижения! Българските политици за съжаление имат лош международен имидж ,свързан със корупция,кажби и измами,непрозрачни сделки и доходи на това обаче трябва да се сложи край!

Съвсем не е вярно,никой никого не обича!Всички обичат ПАРИТЕ!Какво са най елитните български властници,които въобще може да излъчи българското население без мощта и количеството на ПАРИТЕ!Представете си български политик на мястото на бездомен клошар и да се докаже и стане депутат!

Уважаемий "Прагматик", понякога думите носят и други послания извън речниковите.

ШАК,,,, ЛАКА,,, ТАКА,, ЛАКА НОВИЯТ ХИМН,,,,,,,,, ЩЕ ОТРЕЗНЕЙТЕ БЕ ЩЕ ОТРЕЗНЕЙТЕ НАЙ КЪСНО ДО ЛЯТОТО ЩЕ ОТРЗНЕЙТЕ. А ЗА ОНЕЗИОТ ТУГИНА 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИ ДА СИ ЖОВЯЛ ТУК И ТОГАВА ГЛАСУВАНЕ. НЕМОЖЕ ХОРА ДЕТО НЕ СА ЗАПОЗНАТИ СЪС СИТОАЦИЯТА ВЪВ РОДИНАТА ДА РЕШАВАТ НАШИТЕ СЪДБИ

Също така НЕМОЖЕ и неграмотни олигофрени да ни обясняват каква е ситУацията, не можейки и едно изречение да напишат без десетина правописни грешки, но за сметка на това крещейки с главни букви :)

Точно така.

ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ,КОЯТО СЕ ШИРИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО. БОЛШЕНСТВОТО БЪЛГАРИ НЕ ХАРЕСВАТ СЛАВИ В ТОВА ЧИСЛО И СЪСЕЛЯНИТЕ МУ.ВИДЯХМЕ НА ИЗБОРИТЕ ,КОЛКО СА ХОРАТА КОИТО ГО ХАРЕСВАТ КАТО СБОР ОТ БЪЛГАРИТЕ В ДЪРЖАВАТА НИ И ТЕЗИ В ЧУЖБИНА,КОИТО ГЛАСУВАТ И ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ БАНДИТА И ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ,КОИТО СА ПРОТИВ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПЪТ НА РЕПУБЛИКАТА. ТОВА ПОКАЗВА НЕПОЗНАВАНЕ НА КАНДИДАТ ПОЛИТИЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА И ВРЕДАТА КОЯТО НАНАСЯТ НА БЪЛГАРИТЕ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И КОИТО ИМ ОТГЛЕЖДАТ РОДНИНИТЕ КАТО ИМ ОСИГУРЯВАТ ЕЖЕМЕСЕЧНИ,ПОЖИЗНЕНИ ПЕНСИИ И ИМ ОСИГУРЯВАТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ .СРАМ И ПОЗОР.СА ТЕЗИ БЪЛГАРИ,КОИТО СА ЗАМИНАЛИ В ЧУЖБИНА ЗА ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ ЛИЧНИТЕ СИ АМБИЦИИ,ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ,КОИТО РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. ПО МОЕ МНЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ГЛАСУВАНЕТО ОТ ЧУЖБИНА,ТАКА КАКТО Е В ГЕРМАНИЯ,АНГЛИЯ,ДАНИЯ И ДР ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.

Слави спечели в чужбина, защото е познат предимно на младите. А в чужбина са нашите деца предимно. И моето е там. И не иска да си идва. Защо всеки се сеща...

Добре ти го е възпитал Слави,с чалга всичко се постига!

Точно така. Да си стоят там и да си траят. И моето е в чужбина, но не взема отношение по този въпрос. Нека си го решават живеещите в страната ни, казва. Все едно аз да ти казвам как да се подредиш в собственият двор. Не на напусналите България. Ако я искат да се върнат и да се изявяват тогава.

не е прьв да пишете такива измислици

- не всички обичат Слави !

Има и по-прости? Обичат си Бойо....

къде е славуца - некъде куца

Тази проста бедна и малка държава от 4мил хора може да се управлява с около 100 човека общо с кметовете , та това е един милионен град в Америка . Много трудно се управлява тъп народ с сто партии и 1000 човека администрация . А оня идиот Бойко защо иска още да остане и да краде не му ли стига толкова бахти Алчноста , как е възможно и да не го е срам , безсъвестен безскрупулен

На това ли казваш крадене? Ако е така оди се гръмни! - ИЗПЪЛНЕНИ приоритети на ГЕРБ: - увеличение на доходите, като за 4 години средно са повишени над 46%, -- най вече на учители - увеличени над 2 ПЪТИ, -- лекари,друг медицински персонал - увеличение над 55% -- полицаи, държавни служители - увеличение над 48% , - борба с контрабандата и корупцията - в момента е НАЙ-НИСКА за целия преход -- значително намаляне на контарбандата на цигари - над 2 ПЪТИ за последните 4 години, а за последните 11 години ПОВЕЧЕ ОТ 10 ПЪТИ от 35% до малко над 3%! -- борба с олигарсите - Божков, Арабаджиеви, Баневи, Бобокови, шефове на НСБОП, митничари и т.н., - Увеличение на БВП - - 2 ПЪТИ само за 3 години и половина! - Големи инвестиции на правителството в страната: -- ОГРОМНИ инвестиции в саниране на почти всички държавни и общински сгради, на много жилища на хората - над 5 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови газови връзки със съседите, а така диверсифицираме доставчиците на газ, нов изцяло наш газопровод, намаление на цената на газта от руснаците - над 3 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови магистрали и пътища, в ремонт на голяма част от пътната мрежа - над 2 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови и много изцяло обновени ВиК мрежи и пречиствателни станции - над 3 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови детски градини, детски площадки, нови спортни зали, подновяване на градската инфраструктура, множество спортни съоръжения, стотици подновени църкви и манастири и т.н., - над 2 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в армията ни – над 2,5 МИЛИАРДА лв. за нови самолети, нови самоходни машини, нови катери и т.н. -- ново метро, нови автобуси, нови линейки, нови пожарни, нови гранични и полицейски автомобили, обновен автопарк на армията ни и т.н. -- големи инвестиции в подновяването на болниците, в нова апаратура на световно ниво - голяма част от държавната и общинска администрация обслужва онлайн фирмите и гражданите, без чакане, без нерви и т.н. - влизане в чакалнията на еврозоната и в банковия съюз на Европа - непрекъснато повишаване на рейтинга на страната - втори НАЙ-НИСЪК външен дълг от страните на Евросъюза - един от НАЙ-НИСКИТЕ проценти за безработни - добро справяне с пандемията и добро подпомагане на засегнатите бизнеси и хора - почти нулеви мигранти в страната - Стотиците милиони дадени на хората и бизнеса в кризата с китайския вирус - Стотиците милиони дадени за тестове и за ваксини на хората --- и още и още може да изброявам!

Сега на самолетчетата и хайде. При батко!

То затова е и борбата. Ще вземе да изхарчи парите и няма да има за крадене. А и тези милиарди, които се чакат от ЕС са в основата на мераците за власт. Но българите се самоопределиха и не е нужно да им го напомнят. Дебили!

Сега на тези суми дето си ги написал сметни 50% за да получиш колко са откраднали герберите. Защото всичко това са го направили с една единствена цел- да гепят.

Тоя СЛАВИ ЕМНОГО ГРОЗЕН- нИ КОСА,НИ УСТА.и НОСЪТ МУ Е МНООООГО ГОЛЯМ.ОТРЕЖИ ГО!!!!!!

Всички обичат Слави, а той обича себе си.

toja zirkadjija sabra prostijat narod

Честит ви наркоман министър председател , с клозетен хумор , физически, психически и умствено импотентен и злобен. Ударихме дъното ! Светослав се изживява като мафиотски бос с голата глава, черните очила и охраната . Нали искахте промяна- вместо мутра си избрахте шута на мутрите .

Знае какво прави...

на Козяк-16 ли е? Откога на американското посолство в България му викат ДС? :)))

За тоя ИДИОТ гласуваха доста българи работещи в чужбина! Под ЧУЖБИНА разбирайте ЗАПАДА!!!!! И знаете ли защо!? Защото смятат че тоя ще оправи нещо и те ЩЕ СЕ ВЪРНАТ! Много вероятно е това да стане , но с едно малко уточнение! След като се върнат да могат да заминават само в РУСИЯ!

Много си прост , тиква такава тъпа

от към 600000 гласа от чужбина са общо 20000, така че в БГ си ги избирате, каквa чужбина те гони бре цървул прост.

ББ и СТ

Всички обичат Луна Луна Президент на България Радев вън Чалгата - национален химн! На 15 % българи

И това е самата истина, днес никой не обича