Всемогъщата седморка на Китай: имена, длъжности, заслуги, биографии

Трима преминаха в новия състав на главния орган на комунистическата партия и след току-що приключилия конгрес, а четирима са нови. Това, което ги свързва най-силно е, че са верни на Си

Обратно в новината

Коментари - Всемогъщата седморка на Китай: имена, длъжности, заслуги, биографии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтата на всеки уважаващ себе си български русофил.

Китай създаде фундаментално нов модел на държавно управление. Модел, в който партията и работната сила вървят ръка за ръка.

Сороси и козяци

Защо всички други народи освен американците са шкарт!!!! Или нисши!!!!

Пример, а не да се прави на ЕвроАтлантик!

Отде ви намират такива идиоти, остатъци от системата?

Аз съм бил и знам за какво става въпрос!!! А ти укродебил

Ако не си работната ръка, си късметлия.

Гледай остатъците на демократите във ФАЩ Гледай

Завръщане в бъдещето. Българино не е нов модела, а от времето на Мао. Тогава имаше големи успехи в изтребването на връбчетата. Миналата година Китай има само 3% ръст на БВП, което за неговите 30 годишни успехи е нищо.Успешния модел на Дън Сяо Пин сакащ си отива.

завъртайте гъза към Китай, докато имате време. Скоро сорошките доларите ,дето взимате да пишете пропаганда всеки ден ще станат на тоалетна хартия.

Продажници в затвора

Вече го наричат "Конгреса на победителите". Създателите на световния модел "В Китай производството, в САЩ - финансовите услуги", от 30г свързани с банкстерите в САЩ, леко ги поизхвърлиха от сцената. А на О'байдън за секунда леко му пресъхна гърлото. :)

Квото и да ми обяснявате, няма как да ме убедите, че авториратните режими са по-добри от демокрацията. За всички фенове - куфарчето, влакчето и на Изток. Те ти СССР, те ти Китай, те ти Северна Корея. А пък после плюйте колко е прогнил западния свят ... малоумници.

И сега какво? Не четеш ли какво става в Китай? Икономически срив, в резултат на 0 Ковид политиката им? Ако няма западния свят да им купува продукцията какви ще ги дървят? За това всеки китаец с мангизи се чуди как да избяга на запад и да си вземе и паричките с него. Че не се знае знае ли се.

"Всички търговски републики още от времето на Атина, Финикия и Картаген са по ФОРМА демокрации, а по СЪЩЕСТВО олигархия."

И за теб важи същото. Куфарчето и към мечтата ти -негърското гето, дето ще те клатят денонощно.

Много интересна статия https://www.bbc.com/news/world-asia-china-63225277. Докосва и привидния паралел с Мао. Но както става ясно, само привиден.

Цитираш какво точно?

Дир, кой ви прати тоя пасквил?

Точно така. Това съм и направил, само че нито има негри, нито ме шибат. Ами си оставям вратите отключени, включително и като ходя на почивка. Живея спокойно докато изкарвам пари. Като спра да изкарвам, става лошо, защото в капитализма не е като да живееш в изплатена панелка.

По принцип, повече от два мандата трябва да е забранено навсякъде по света.

Киретата там нямат шанс! 5000 г цивилизация е това!

Е ти си тъп как да те убедя като няма да го схванеш

Въпреки комунистическия феодализъм на тираните от Азия : 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

Няма такива индикации обаче

Си го преизбраха. Китайците да не видят нещо от Корнелия. Добре, че БСП е вече пето безсилие.

Китай е държава с много проблеми Най големия е пренаселването Милиард и 200 милиона а земята им позволява да изхранят по малко от половината Значи ако се прекъсне вноса на храни 600 милиона не знам какво ще правят

Тайван идва в китай

Тези малки, коварни, жълти човечета... заляли са целия свят с боклуците си..., както и космоса. Оказа се, че около земната орбита е станало направо сметище от непотребни, свободно летящи боклуци.

как успя толкова граматически, стилистически и мисловни грешки да направиш в един кратък текст?

Като минимум, 1,5 млрд китайци могат да се наговорят да скочат едновременно в една и съща секунда... Тогава казват че Калифорния ще се отцепи от северна Америка. Заплаха за националната сигурност и така нататък...

На левия или на десния бряг на Днепър липсват "индикациите" ? Или Иран ще изпраща нови "индикации" на Путин ?

Съставът на новото Политбюро на ККП бележи нов етап от развитието на най-старата държава в света - китайската. Проамериканско крило в партията е елиминирано. Поема се курс към присъединяването на Тайван незвисимо мирно или със сила. Сбижаването с Русия ще продължи с пълна сила. Големите губещи са САЩ и техните сателити. Китай уверено върви към благоденствие.

нека не повтаряме опорките, основната заслуга на всеки човек от политбюро е, че е лапал на Си и че Си разполага с унищожителен компромат за него.

Жалко за платените сорошки тролове на сайта.Стават безработни ,като само умеят да се предлагат сексуално. Лоша работа.

руските тролове, я покажете как Украйна става част от Русия, после учете Китай какво да прави с Тайван.

могат ли да си мият ръцете?

Е все някога ще спреш да изкарваш

май са те лазели отзад малки жълти насекоми. Признай си ,че ти е харесало джендърче пъпчиво.

Четиримата продажници на дръвника. Не успя преврата. Американските мекерета не успяха.

Сега Тайван няма да изнася чипове за Китай. Просто Китай ще ги присъединят и те няма как да изнасят.

Аха, само че в процеса на присъединяване от фабовете няма да остане нищо. И чипове просто няма да се правят там. Да не говорим, че без американска и европейска поддржка фабовете не могат да работят повече от седмица. При опита за война максимума който може да получи китай е една голс скала и много жертви. От полупроводниковата индустрия няма да остане и помен.

Това си го измислиха индииците, към тях се обърни.

къде ги четете тези глупости бе ? само в мръсотията се ровите като руски прасета

пъпната връзка на Китай със развитите държави е скъсана завинаги . от повече от година е в ход голямото преселение на пройзводства от Китай в други държави .

А десетият член на Политбюро се казвал Яшми Лай Ното. Фамилията Лай е много често срещана в Китай. Примерно Джоу Ен Лай, премиер на Китай при Мао.

Нещо бъркаш Китай с разграден двор в България. Където ей така можеш да си внасяш и изнасяш квото си щеш. В това число и производства. Как ще стане това изнасяне на производства? Айде иди в Китай и опитай да изнесеш нещо, да те видим как ще стане тая работа!

Нищо не се изнася физически бе, глупак. Просто спират поръчките. Китай живее от това, че западаът произвежда там. Производствата вече се пренасочват към други държави - виетнам, Тайланд, Индия.

Не съм го чел. А го слушах по телевизиите. Държавната, частните Битиви и Нова. Пуснаха го като новинарска "бомба" само за един ден и сетне замълчаха. Без да повторят на следващия ден, без да опровергаят или потвърдят новината. (Мисля, че и в сайтове го четох. Може би и в Дир.бг) Все едно не са съобщили тази "вярна" информация. Как да вярвам после на "демократичните" медии? Слушай редовно Новините по тв за да не драскаш глупости и се излагаш.