Всемогъщата седморка на Китай: имена, длъжности, заслуги, биографии

Трима преминаха в новия състав на главния орган на комунистическата партия и след току-що приключилия конгрес, а четирима са нови. Това, което ги свързва най-силно е, че са верни на Си

Обратно в новината

Коментари - Всемогъщата седморка на Китай: имена, длъжности, заслуги, биографии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и признаци за нормалност, появи се Дън Сяо Пин и поразчупи модела, но явно е било само козметично. Комуняга не се изкоренява лесно като докопа нещо. За бой се стяга, но и за тояга. Навсякъде където още ги има, тия другари така и не разбраха, че с фалшиви призиви и опити да се съчетае вредната им философия със западния стандарт работата не става и е невъзможно! Само те лично успяха да го направят - кичейки се с червени значки по реверите, да трупат по незнайни острови и банки личните си капитали. Какво е това "животно" по франкенщайнски, наречено червен другар-милиардер? Все едно бебе-професор, пламтяща вода или девствена проститутка.....

Руски робченца малки, я кажете за колко дни великия ви китай ще превземе Тайван? За три, два?!??! Защото малкия диктатор още превзема Украйна за три дни, още ха ха....

то не е интересно да превзема територия която си е китайска, по-интересно е за колко време ще овладеят целия сибир, до ленинград

Някой от защитаващите ходил ли е в Китай да знае що за гнил свят е там? Като тръгнеш от тоталният контрол, мръсотията и беднотията?

Що ти бил ли си там . Или си чул нещо на пазара .

тия заприличват на СССР - ще ги изнасят от Забранения Град с катафалки. А вчера набързо разкаараха Ху Дзинтао, дето се опълчи на третия мандат. Знаем как свърши СССР.

По-добре 7 души (от поне 6 фамилии), отколкото 3 души (от 3 фамилии), както е във Федералния Резерв на САЩ

Тапанаров е по-конкретната фамилия за теб.

А за теб по-подходяща е Говедаров!

Китай не е толкова държава, колкото култура, история и цивилизация! Виждам, че има хора, които се опитват да я определят, но не им се отдава! След 25 години там, и на мен ми е трудно! Хайде да си оправим собствената кочина, че ми идва в повече!

Другарят Си е строг, но справедлив! За всички глобалисти ще бъде осигурена по една права лопата и равен старт при изграждането на Великата китайска стена в целия свят...

пъпната връзка на Китай със развитите държави е скъсана завинаги . от повече от година е в ход голямото преселение на пройзводства от Китай в други държави .

Нещо бъркаш Китай с разграден двор в България. Където ей така можеш да си внасяш и изнасяш квото си щеш. В това число и производства. Как ще стане това изнасяне на производства? Айде иди в Китай и опитай да изнесеш нещо, да те видим как ще стане тая работа!

Нищо не се изнася физически бе, глупак. Просто спират поръчките. Китай живее от това, че западаът произвежда там. Производствата вече се пренасочват към други държави - виетнам, Тайланд, Индия.

Като спрат поръчките от Запада, в западните държави ще настъпи скъпотия. Ще купуват същите стоки на петорна цена. Ще се напомпи инфлацията, което ще доведе и до бунтове и социални сътресения, дори до революции. Ако това искат западняците нямам нищо против! Освен това цената на петрола ще се вдигне до небесата (щото нали произвидствата се връщат на Запад) и настъпва тежка енергийна криза. Ще ходят да се молят на иранските ходжи за газ и петрол или на Владимир Путин срещу когото воюват сега. А Китай не го мисли. Може да изнся в цял свят. Има връзки с Азия, Африка, Латинска Америка. Океания.

То и качеството на стоките ще бъде "супер". Ти би ли си купил стоки от виетнам, Тайланд, Индия? Щото аз не. Не съм толкова богат, че да си купувам стоки от тези три държави.

Всъщност трудът като част от цената вече е много малка част. Цените ще се повишат нищожно от изнасянето на производството. А иначе и сега много от нещата вече се произвеждат във Виетнам и, Тайланд, Индия. Както и с производството в китай, качеството зависи от това какво поръчваш. Обаче вицът е добър, Китай стана еталон за качество, колко ли съе закъсали?

Износът на Китай за западните държави е около 10% от производството. Мислите ли, че загубата на част от този износ ще се отрази съществено на Китай?

Сега Тайван няма да изнася чипове за Китай. Просто Китай ще ги присъединят и те няма как да изнасят.

Аха, само че в процеса на присъединяване от фабовете няма да остане нищо. И чипове просто няма да се правят там. Да не говорим, че без американска и европейска поддржка фабовете не могат да работят повече от седмица. При опита за война максимума който може да получи китай е една голс скала и много жертви. От полупроводниковата индустрия няма да остане и помен.

Четиримата продажници на дръвника. Не успя преврата. Американските мекерета не успяха.

Съставът на новото Политбюро на ККП бележи нов етап от развитието на най-старата държава в света - китайската. Проамериканско крило в партията е елиминирано. Поема се курс към присъединяването на Тайван незвисимо мирно или със сила. Сбижаването с Русия ще продължи с пълна сила. Големите губещи са САЩ и техните сателити. Китай уверено върви към благоденствие.

нека не повтаряме опорките, основната заслуга на всеки човек от политбюро е, че е лапал на Си и че Си разполага с унищожителен компромат за него.

Виждам че си специалист в областа на оралните услуги . КЕФЯТ ЛИ ТЕ НЕГЪРСКИТЕ ПИ.ШКИ ?

Жалко за платените сорошки тролове на сайта.Стават безработни ,като само умеят да се предлагат сексуално. Лоша работа.

Тези малки, коварни, жълти човечета... заляли са целия свят с боклуците си..., както и космоса. Оказа се, че около земната орбита е станало направо сметище от непотребни, свободно летящи боклуци.

май са те лазели отзад малки жълти насекоми. Признай си ,че ти е харесало джендърче пъпчиво.

Да ти еба майката, педерас!

Тайван идва в китай

руските тролове, я покажете как Украйна става част от Русия, после учете Китай какво да прави с Тайван.

Китай е държава с много проблеми Най големия е пренаселването Милиард и 200 милиона а земята им позволява да изхранят по малко от половината Значи ако се прекъсне вноса на храни 600 милиона не знам какво ще правят

Като минимум, 1,5 млрд китайци могат да се наговорят да скочат едновременно в една и съща секунда... Тогава казват че Калифорния ще се отцепи от северна Америка. Заплаха за националната сигурност и така нататък...

могат ли да си мият ръцете?

Ще дойдат на гости в Европа

Си го преизбраха. Китайците да не видят нещо от Корнелия. Добре, че БСП е вече пето безсилие.

Въпреки комунистическия феодализъм на тираните от Азия : 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

Няма такива индикации обаче

На левия или на десния бряг на Днепър липсват "индикациите" ? Или Иран ще изпраща нови "индикации" на Путин ?

Киретата там нямат шанс! 5000 г цивилизация е това!

По принцип, повече от два мандата трябва да е забранено навсякъде по света.

ами то е забранено, но терористите като путин и ердоган това не ги интересува.

Дир, кой ви прати тоя пасквил?

Квото и да ми обяснявате, няма как да ме убедите, че авториратните режими са по-добри от демокрацията. За всички фенове - куфарчето, влакчето и на Изток. Те ти СССР, те ти Китай, те ти Северна Корея. А пък после плюйте колко е прогнил западния свят ... малоумници.

"Всички търговски републики още от времето на Атина, Финикия и Картаген са по ФОРМА демокрации, а по СЪЩЕСТВО олигархия."

Цитираш какво точно?

И за теб важи същото. Куфарчето и към мечтата ти -негърското гето, дето ще те клатят денонощно.

Точно така. Това съм и направил, само че нито има негри, нито ме шибат. Ами си оставям вратите отключени, включително и като ходя на почивка. Живея спокойно докато изкарвам пари. Като спра да изкарвам, става лошо, защото в капитализма не е като да живееш в изплатена панелка.

Е все някога ще спреш да изкарваш

Е ти си тъп как да те убедя като няма да го схванеш

Вече го наричат "Конгреса на победителите". Създателите на световния модел "В Китай производството, в САЩ - финансовите услуги", от 30г свързани с банкстерите в САЩ, леко ги поизхвърлиха от сцената. А на О'байдън за секунда леко му пресъхна гърлото. :)

И сега какво? Не четеш ли какво става в Китай? Икономически срив, в резултат на 0 Ковид политиката им? Ако няма западния свят да им купува продукцията какви ще ги дървят? За това всеки китаец с мангизи се чуди как да избяга на запад и да си вземе и паричките с него. Че не се знае знае ли се.

Продажници в затвора

завъртайте гъза към Китай, докато имате време. Скоро сорошките доларите ,дето взимате да пишете пропаганда всеки ден ще станат на тоалетна хартия.

Завръщане в бъдещето. Българино не е нов модела, а от времето на Мао. Тогава имаше големи успехи в изтребването на връбчетата. Миналата година Китай има само 3% ръст на БВП, което за неговите 30 годишни успехи е нищо.Успешния модел на Дън Сяо Пин сакащ си отива.

Много интересна статия https://www.bbc.com/news/world-asia-china-63225277. Докосва и привидния паралел с Мао. Но както става ясно, само привиден.

Пример, а не да се прави на ЕвроАтлантик!

Защо всички други народи освен американците са шкарт!!!! Или нисши!!!!

Китай създаде фундаментално нов модел на държавно управление. Модел, в който партията и работната сила вървят ръка за ръка.

Сороси и козяци

Отде ви намират такива идиоти, остатъци от системата?

Гледай остатъците на демократите във ФАЩ Гледай

Ако не си работната ръка, си късметлия.

Мечтата на всеки уважаващ себе си български русофил.

Аз съм бил и знам за какво става въпрос!!! А ти укродебил