17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много купечки думи у тая статия. Я съм прост и не ги разбирам.

Нещастни антиваксърчета, познахте ли се в някой от клъстерите ? Елементарните ви мозъчета и когнитивни дисонасни са ясни на специалистите.....

Ето вече може да се класифицира заболяването на АНТИ ваксърите. Вид социопатия със самоубииствени наклонности. Диагностицираха ви, драги сънародници. Имате психични проблеми!

яжмикора е глаМАВ

С появата на омикрона всички аргументи на тоя дръндьо и многото като него се изпариха. Така наречените ваксини се оказа, че НЕ ПАЗЯТ от заразяване. Значи сертификатите са безполезни. Останалото е платена реторика или еманация на инат или откровена тъпота.

Ваксърите и антиваксърите са един дол дренки. При едните има изкривено подаване на информация, а при другите - изкривено асимилиране.

А ти от кой дол дренки си? Какви са твоите изкривявания?

Докторът е на години, надявам се, че си е набол стриктно бустера и четвъртата доза? Естествено приемаме, че е фъкциниран с два файзера, че другите не ставали. Съответно бих искал да видя дали е спазил сроковете между набоцкванията и дали му е валиден по последните /пардон последните са винаги предпоследните/ изисквания на ЕМА? И разбира се, при такива ценни специалисти - съответния тест с количествено преброяване на антителата, защото чисто статистически хората може да не получат "имунитет" /по новите дефиниции/ в достатъчна степен. Едва след всичко това ще има право да ми дава наклон на оная работа с добре подредени фразички и похватчета. Що ли обаче ме съмнява, че този тарикат отговаря на изброеното?

Пропуснах да добавя. Вярно или не отсъдете сами: https://www.brighteon.com/bd11a67e-e36e-4657-8ec7-6c50c4d6287d

Всеки има право на собсвена преценка и решение. Защо обществото трябва да се разделя и да насъсква една група срещ друга? "Разделай и владей"; "Двама се карат трети печели". Изложеното мнение с две думи е недопустимо и натрапчиво досадно, от някой който е "послушник на власващите". В определен смисъл съм съгласен и бих предложил на здравния министър да осигури повече места/легла в психиатричните болници вместо Ковид-19. Ако въобще съществува такъв вирус - Алфа, бета гама, делта, омикрон, и до омега ще стигнат. Никой по света не го е изолирал и/или видял. Всичко е с цел насаждане на страх от централните медии. Хиляди заразени, стотици умрели, а пък статистическата смъртност за две години е същата както за година 2008-2018. И на децата посегнаха. От ранна детска възраст да свикват с оглавници, да бъдат дупчени на 2-3 месеца. Шансът за оцеляване при децата е 99.97%. Зелен сертификат, доброзорна "ваксинация", "No jab-No job". Ясно е, че има определена цел, но да не навлизам в темата за Нов Свтовен Ред. https://lastdaysglobalism.wordpress.com/2019/09/02/the-sinister-georgia-guidestones/ https://www.bitchute.com/video/jNUnP6ppcaAK/ Светът е оцелял защото се е смял!

Благодаря на г-на. Отвори очите ми. Разбрах истинската си същност. .... шегувам се естествено,,, претръпнал съм кам подобни пасквили. Благодаря на всички ви за ценните коментари под статията. Наистина си заслужават.

Не знам към коя от 9-те групи съм. Но ако може дохторчето да коментира съседната статия със задължителната ваксинация в Австрия. Или друга една такава със законопроект за задължителна във Русия и т.н. Как точно се отнасят към вътрешни страхове и т.н. чувство че управляващите ни мислят доброто. Та вярващите в безкористните намерения към коя категория спадат.

Това дърто аналноподатливо докторче колко бустера са му вкарали в дупето?

Високопарна чикия

Горко на ония, които наричат злото добро, а доброто зло; Които турят тъмнина за виделина, а виделина за тъмнина; Които турят горчиво за сладко, а сладко за горчиво! Горко на ония, които са мъдри в своите очи, И които са разумни пред себе си! ББ1940 Исая 5:20, 21 С "ясно" съзнание се клевети загрижеността за собствения, поверен от Бога живот и здраве, пред Когото има да отговаряме за всяко дело. Вземането на разумен избор за собственото здраве и живот се нарича "стремеж към смърт". Отговорността ни е към Този, Който ни е създал като стопани на телата и възможностите си. Когато има сведения за нещо, което при прием застрашава здравето ни и не отговаря на претенциите- значи да се подкрепя измамата, а това не води до нищо добро, ако ще и да носи на някои някакви усещания за "сигурност". Пътят на съобразяване с модните тенденции, а не с установените от Твореца отговорности е целта ви, и ние досега в стремежа да си угаждаме сме ходили в него и сме видяли резултатите, но сега е време за решение. Когато истински сме отговорни към себе си можем да помогнем и се погрижим истински за ближния, а не да се задоволяваме със "сигурност", базирана на измама.

Я, какви чугунени психиатри изкараха в защита на Киро Канадеца, чудейки се как да оправдаят експерименталните бъркочи... Това обаче няма да го спаси - тежко бъдеще очаква всички Ковид маниаци в правителството.

Зле говорещи български неграмотни журналисти... Няма такава фраза в Българския език : "Всеки сам си преценя" !!! А може и да има, всъщност, в някое село... Фразата е : "Всеки сам си преценяВА!"

явно не си разбрал иронията:това е от едно интервю * подобно преди 5-6години един депутат "ваканцуваше"

Този доктор, психолог, вирусолог, политолог или друг -лог е, не разбирам от интервюто и определенията? Имам един въпрос, тъй като "Карл Юнг на вирусолозите" /нека така го нарека докато не срещнем по-разумно определение/ разделя, хората на антиваксъри и ваксинирани: Ако човек е прекарал вирус без симтоми и после открива антитела, не вижда смисъл, да предпазва себе си повече от това като си слага ваксини, пие хапчета и тн., от кой от 9те типа антиваксъри е или не е антиваксър, а просто обикновен човек? Под въпрос: Същия ако препоръчва на близките и на хората, които нямат антитела или са в рискови групи да си сложат ваксина?

ОТЧУЖДЕНИЕ. неразуми юроде!

Австрия тръгна решително към задължителна ваксинация Законът, който по всяка вероятност ще влезе в сила от 1 февруари, предвижда максимум четири глоби на неваксинираните лица годишно - по една на тримесечие

Няма какво да се обсъжда, Решителни са срещу страхливите

Еми заминавай за Австрия щом ти харесва.

Този професионалист е много прав, дори и седнал човек усеща емоционалната непригодност на повечето пропищели и прописали тук изкуствени интелекти...

Уникално тъпо интервю. Ако този тип е председател на асоциацията на психолозите в България, нямам думи. От първия въпрос си личи платената публикация. И щом психолозите се водят от такъв продажник, няма какво повече да коментираме... Абсолютен мизерник...

Тя алиенацията не е от вчера. Ние дотолкова сме свикнали с нея, че сега хич не ни впечатляват разни ковид изолиращи мерки. Ни по молове ходя, ни никъде. Ресторантите надули цените, а качеството хич го няма. Яжте ми макарона.

КОЛКОТО И ДА-СПУСКАТ ОПОРКИ,ДА ВКЛЮЧВАТ-ЛАЙНОМЕТИ-ИСТИНАТА Е ВИДНА ЗА ВСЕКИ-ЗДРАВОМИСЛЕСЩ,НЕЗАГУБИЛ-РАЗУМЪТ СИ! А ИСТИНАТА(ПРОСТИЧКА),В: ДВЕГОДИШНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ,ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ТЕЧНОСТИ,СЕРТИФИЦИРАНЕТО НА ХОРА СА-НЕЕФЕКТИВНИ,НЯМАТ,НИЩО ОБЩО С ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО,НЕ САМО НЕ-ПОМАГАТ,А НАНАСЯТ-НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ ВЪРХУ:ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!!! ДРУГОТО Е-ТРИЛИОНИ,КВАДРЛИОНИ ОТ:КЛЕЧКИ,МАСКИ,ИНЖЕКЦИИ,ЗАСТОЯЛИ,НЕНУЖНИ ЛЕКАРСТВА...ОТ КОИТО СЕ ПОХВЪРЛЯТ НА РАЗНИ...ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ,КАТО ТОЯ! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ИЛИ-ОСТАВКА! ТРИБУНАЛ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Нещо не си разбрал интервюто. Висок стил, нали? Не е за недоучили хора :-)

С истинска загриженост Ви споделям, че е нужно да се консултирате поне с психолог, на първо място. Писането само с главни букви свидетелства за проблем, сериозно!

всеки психиатър е пациент сам на себе си

не случайно всеки психиатър е пациент сам на себе си....

Повечето хора веча са наясно, че въпросната лъжепандемия е някакъв експеримент И никой вече не се страхува пот нея. Чака властимащите да осъзнаят какво правят и да се засрамят. откъде е този лекар да ни убеждава и да ни обяснява/

Нобелистът и вирусолог Люк Монтание (носител на Нобел за откриването на ХИВ-вируса) е взел участие в протеста в Италия. "Тези ваксини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните експерименти, но и тестовете върху болните", беше категоричен Монтание... И този ли е платен от Костадинов?

Вече официалното становище в много страни, опарени от ваксините се сменя. В Испания докторите просто отказват да го третират като ковид. Считат че ако го третират като обикновен грип е по-добре и не искат да правят нищо повече. Е понякога някъде умира някой. Около1/8 отпреди. И за ваксинациите виждат че е лудост да бият бустер на здрави хора. https://www.niusdiario.es/sociedad/sanidad/efectos-secundarios-tercera-dosis-gente-pasa-peor-infeccion-omicron-inmunidad-potente-dos-primeras183266821234.html Даже за преминалите казват че бустер (това е 1/2) доза е напълно достатъчен. Дори и да са спаднали антителата. https://www.niusdiario.es/ciencia-y-tecnologia/ciencia/entrevista-eduardo-lopez-collazo-investigador-test-inmunidad-celular-suficiente-no-necesaria-tercera-dosis183266822173.html Изобщо, преди да се постави ваксина трябва да се види дали вече има имунитет. И изобщо не е препоръчително ако го има да се ваксинира.

тази словестна помия? Започнах да чета и за малко да повърна обяда си... Що за малоумна статия с изтрещялото психясало докторче!?!

А какви са профилите на ваксърите? Или това не е интересно?

Вирусът е истински и много хора го изтрадаха и още повече в момента страдат. Не малко загинали, твърде много усилия от страна на медицинския персонал, Неглижирането само и само защото при някой протича леко или вече е преминал е. безотговорност в опита за справянето с пандемията и спасяване на човешки бивоти и облекчаване на лекарите. И това се прави с цел запазване на личния конфорт. Подобно на филна “ Не поглеждай на горе” много хора отричат необратимите последствия от вируса и не правят нищо по връпроса, а дори и пречат. Умишленото противопоставяне за справяне с пандемията трябва да е предтъпление. Не обричайте на смърт хора, за да живеете живота който ви харесва. Липсата на колективна отговорност довежда проблема до такъв мащаб. Не искаш да се въксинораш и да спазваш мерки… ок няма проблем, но ди стой вкъщи, не посещавай обществени места, за да разнасяш заразата.

никой не казва нищо за вируса, а за ваксините, и що като не са ваксинирани да си стоят у тях? ваксинираните не могат да разнасят заразата ли? точно те са хората които разнасят вируса, егоистични нарцисисти, които не могат 1 седмица да си стоят у тях, а трябва да се фръцкат по молове, барове и ресторанти, мислейки си че като са ваксинирани са безсмъртни.

Не ни вменявайте вина за това кой какво решение взима за себе си и своето здраве , да на всеки живота си е негов и никой ама никой няма право да му казва кое е добре за него на това му се вика свободна воля и мислещо същество , а не роб

Как е събрал този индивид толкова тъпни на едно място! Ако дори бегло погледнеш историята, всяка цивилизация се крепи на човешките жертвоприношения. Едни трябва да умрат, за да живеят други. Въпрос на оцеляване е да не си в групата на жертвите. Враг е всеки , който те бута в тази група. И няма "ние" и "хайде всички заедно" в тая игра. Кои може да прецени по-добре от мен как да оцелея, кой повече го е интересува това, освен мен самия!? Политика, комшията, непознатия на улицата? Кой? "Враг е всеки, който те праща на смърт". Параграф 22, Джоузеф Хелър

"Кой може да прецени по-добре от мен как да оцелея, кой повече го е интересува това, освен мен самия!" -------- Ами много просто. Някой по-умен от тебе, който вижда нещата по-добре и ги разбира далеч по-дълбоко от тебе. Да си чувал за Dunning–Kruger синдром. Ти си типичен представител. Да не мислиш че няма по-умни хора от теб. Непознат човек от улицата спокойно би могъл да е по-умен от теб.Така че всичките ти реторични въпроси изтичат в канала. Изречението "всеки сам си преценя" е пълна глупост, когато живеем в общество. Какво ще кажеш примерно ако хлебаря каже, аз си правя хляб само за себе си. Всеки сам да си прави хляб.Или доктора да каже, аз ще лекувам само хората, които преценя че искам да лекувам.И т.н. Живеем в общество...думата произлиза от ОБЩо.Имаме нещо общо.

Много малоумни разсъждения

Искаш ли Общество? Дай ми твоите пари, давам ти моите.Или не става ???

значи "Всеки сам си преценя" е перверзно, а ЛГБТ е нормално? да ва ева в малоумните идиоти да ва ева

аз пак да попитам тоз възрастничък човечец - защо преди две години, без да сме ваксинирани мряхме по-малко от сега и бяхме за пример в света. Защо??? Много е тъпо, зная, но се изкушавам да кажа, че за българите важи - колкото повече ваксинирани, толкова повече болни, че и умрели...... Дали за 2 години ББ не изпрати на терминал 2 лекарите и сестрите, или пък моите акрани се пенсионираха ..... и те така

Д-р Пламен да върви някъде където не иска да бъде! Наговорил е един куп глупости, които дори не си струват времето човек да оборва! И той, както и другите му дружки, се опитва да пробута тезата, как тези, които не признват измислените ваксини са глупави, психически неуравновесени, неграмотни и каквото там се сетите още от репертояра! Докато, виж, тези, ваксаните... о, те са върхът на интелекта, сляпо вярващи в науката, стойностни и високоотговорни хора и... каквото още се сетите там , от ваксърския репертоар, дето им гъделичка чувството за накакво измислено интелектуално превъзходство и самолюбие. Често срещам по форумите точно тази опорка - за тъпия неграмотен и примитивен "антиваксър" и умния, интелигентен, образован и вярващ в науката любител на "ваксата". Не ми се занимава повече с анализ на простащини.

Префесоре, знанията и уменията, свързани със статистиката, имат ключова роля за компетентното боравене с психологически изследвания. Това го знаят дори първокурсниците по психология - затова задължително изучават статистика. За да са сигурни читателите, че боравите компетентно с психологически изследвания - моля, подкрепете ги със статистика! Дайте данни относно: 1. С колко милиарда EUR/USD правителствата на Европа и Америка са субсидирали (безвъзмездно) БигФарма за R&D процесите им за създаване на тези "ваксини". 2. Каква е себестойността на една доза и за колко се продава? За да са точни изчисленията, да не забравите да извадите от себестойността на продукта направените правителствени субсидии. Те не са разход, а приход. 3. Колко процента от хората, които Вие наричате "антиваксъри" нямат всичи задължителните ваксинации? 4. Колко процента от xората, които Вие наричате "проваксъри" се разболяли отново от COVID макар и след приемане на 1, 2 или 3 COVID "ваксини"? 5. Какви са материалните загуби за бизнеса от началото на пандемията и какви са печалбите на БигФарма? 6. Каква е успеваемостта (в проценти) на тези "ваксини" ? 7. Защо днес държавите с най-висок процента ваксинирани са с най-висок процент новозаразени? Ето данни за вчера 15.01.2022 в Италия - 192.000 новозаразени. Брой ваксинирани с една доза 83 %, напълно ваксинирани 76 % в Германия - 325 000 новозаразени. Брой ваксинирани с една доза 79 %, напълно ваксинирани 75 % в САЩ - 933 000 новозаразени с една доза 76 %, напълно ваксинирани 63 % В интервюто говорите относно "информационното замърсяване". Еми... ето Ви шанс, изчистете "информационното замърсяване" с конкретни данни. Говорите за "...психопрофили, които могат да бъдат групирани в поне 9 сложни клъстери." А към кой клъстер спадат хората, които умеят да търсят и намират релевантна информация и на тази база си правят логически изводи? А вие към кой клъстер се причислявате професоре? Трябва да сте все някъде? Ще обобщя: Грозно е да се лепят етикети на хора който на споделят субективното Ви мнение. А защо то е субективно? Защото не са базира на обективна фактология. Колкото и да Ви се иска да се криете зад префесионалната си терминология, никой няма да Ви повярва ако не подкрепите меннието си с научни статии на тема "Ефективност на COVID ваксините през 2021" или поне с обобщени статистически данни по темата. Гордън Рамзи е казал. "Не е достатъчно едно ястие да звучи скъпо, то трябва да е вкусно" Вие професоре, се опитвате да звучите скъпо, но без факти, звучите ...тъпо. Хайде сега да видим следващото Ви интервю. Дали ще сте готов с отговорите на по-горните въпроси? А когато (поне за себе си) си отговорите на въпрос 2, ще разберете причината поради която съществува въпрос 7. И не е необходимо да си професор за да направиш елементарна логическа връзка м/у някои неща.

Дрън-дрън. "Всеки сам си преценя" е реакцията на нормалните хора срещу психо-антиваксърите. В края на краищата не мижеш да спориш с един тъпанар дето си е решил, че има световна конспирация срещу него, а реално на никой не му пука дали съществува или не.

от злоба, бустер че?

Този самодоволен дрът педер си е повервал нещо че разбира процесите в народопсихологията и поведенческия инстинкт при смъртна заплаха,само да те светна че нито една природна стихия не е предсказана и не може да бъде предсказана в този контекст твърдя че подобни анализи са нищо повече от интелектуални измишльотини непотребни като български психолог и политик.Майната ви.Тъпаци смотани.

Отдалече се вижда его състояние Нарцисист. Не мога да повярвам, че учен, и то възрастен човек, може да се изказва по подобен начин. Язък! Как може, г-н психолог, да наричате хората, които не са си поставили експерименталната течност, антивакъсри, при положение, че всеки от тях има ваксини и имунизационен паспорт? Как не ви е срам, нещо се сляхте с тълпата?! И не, не хората противници на експермиента ги е страх, а тези които си поставят сиропа, с надеждата, че ще се спасят. Спасението идва отвътре, не отвън. И като ваш колега, в момента изучавайки ТА (чак ме досрамя след като прочетох вашето изказване), вие много добре би трябвало да знаете, че промяната идва отвътре, с опознаване на себе си, аналогично е и с болестта и лечението ѝ...

Тая па мърша. Истината е, че слабите и страхливи скотове ореваха света, защото си помислиха, че мизерното съществувание, което наричат живот ще се прекъсне. Жалка история. Не ги виждам как ще изкарат 3,4, 5 години на фронта да се бият със сляп фанатизъм.

Какво цъкате минуси, бе, мърши?! Да трепеш нисши и да мреш на фронта трябва да ти е най-голямата мечта в живота! Ако си слаб и негоден за военна или дейност в оръжейната индустрия защо трябва да съществуваш?!

Не цъкайте минуси, бе, уроди, а се замислете върху безсмислените си съществувания! Ако не си утрепал някой нисш на фронта какво си постигнал всъщност?!

Къде са коментарите от преди 12.58? Що така ги няма?

Дали има някой циганин болен от Ковид

Няма

Не наричайте този препарат "ваксина"! Истинската ваксина предпазва от разболяване от съответната болест, а не след ваксиниране да се разболяваш и да разнасяш болестта наляво и надясно... и то със зелен сертификат. Така че точно в това е големия проблем. Да оставим настрана колко ще измрат вследствие на инжектирането му, но първо да си оправят "ваксините" и тогава съм съгласен да се ваксинираме всички. Само ми е интересно- като искат да ни ваксинират на 100% защо никой не принуди циганите да се ваксинират- така и така вземат едни помощи без нищо да се изисква, не може ли да им се спрат помощите докато не се ваксинира или те са раса над другите и тях вируса не ги лови?

Пандемията просто за пореден път ясно показа крайният индивидуализъм на българина, граничещ с краен егоизъм ...

Това ще ни спаси от ковид пландемията!

'секи сам си преценя'

Антиваксъри -никой не ви кара насила да се ваксинирате! Не се ваксинирайте! Вие така и така си отивате- Всеки ден 95% от починалите са антиваксъри! Тя простотията е по хората!

95% са уж неваксинирани. Включва и ваксинирани с една, две дози непреживели 14тия ден след първата инжекция. По което упорито се мълчи. Те може и да са 90% от "неваксинираните" Със сигурност са сериозен процент, иначе щеше да ги отделят от "неваксинираните"

А ти да не си борче!? Тъпан!

Абониран си за в-к "СТЪРШЕЛ??

"много хора не искат да са истински свободни, а само да наложат безотговорно, без да отговарят за последствията своите собствени разбирания, интереси и идеи на другите" Значи кои в ковид драмата налагат безотговорно своите разбирания, интереси и идеи на другите, карайки ги да подписват документи, освобождаващи ги от последствията? Щатен лъжец такъв.

Това убеждаване отдавна ни е "запалило червените лампи" . Като сте се замислили толкова за хората,защо до сега не пуснахте лекарства за болести от които милиони хора умират? Защо ...особено тук в България... се подигравате с труда на хората,като заплащането им е символично? В същото време цените на важни стоки тук, са едни от най-високите? Има още толкова въпроси,но като ви гледам разсъжденията може и да не ги разберете!!!:) Иначе то не бяха зелени сертификати,то не бяха подкупи,а сега тоя ще ми говори за перверзия!!! Крадеца вика ,дръжте крадеца,а первезника ...подкупния перверзник ,нарича с тази дума интелигентните хора! Не ви отива нито на белите коси,нито на ценза...направо плюхте верху него...както карате децата да плюят!!!

Сума народ от десетилетия живее в страх от всякакви конспирации, а сега накякъв коивд ще вземе да ги довърши. Аматьори!

За ковида не знам кого ще довърши, ама тези идиотии, които се правят в негова чест, скоро ще довършат много хора, и психически, и физически, ако не се вдигнем на бунт.

Моля ви, умолявам, не се ваксинирайте ! Не пречете на естественият подбор ! Нека има повече ваксини за нас простите и непросветените, които вярваме на науката вместо на фейсбук, БГ Мама и Костя копейкин ! Нас кучета ни яли, не ми мислете ! Важното е вие да не се поддадете на световната конспирация ! Дерзайте ! Борбата е тежка !

Не ни пречете да живеем, ние не ви пречим. И не - не съм фен на нито една от двете партии, просто не искам медицински фашизъм, прикрит като грижа за здравете ми. Агресията идва от ваксърите.

Ами недей се ваксинирай нека има ваксини за тези, които вярват на науката, вместо в световната конспирация, понеже много скоро ваксините ще станат от безплатни на платени и не толкова лесно достъпни. Да те светна от личен опит, аз съм ваксиниран, наскоро се оказах контактен на един колега, който работи на съседното бюро. Той е вече цял месец, от преди Коледа още болен, с усложнения от вируса, изкара двустранна пневмония и още не се е възстановил напълно, за да може да идва на работа. На мен ми няма нищо ! Никакви симптоми, никакви странични ефекти от ваксината, здрав съм и не съм заразил никого от близките ми !

Всеки ден се изхвърлят неупотребени дози в кофата, поради изтичащ срок на годност, а пък и са закупени ваксини, колкото за три Българии. Слагай си всеки ден по няколко нови дози безсмъртие и ще живееш вечно! Само трябва да намериш доктор, който да ти бие ваксините, въпреки че вече си със супер пембен сертификат.

Малоумник.