Европейски ултиматум към Мадуро: Избори веднага или признаваме Гуаидо

Повечето страни от Европейския съюз вече имат обща позиция по кризата във Венецуела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

па те теа юнаце от Русия и Китай не за парви пат блокират предложения на САЩ, Франция и другите от европата и с право. … че дам пример, дака теа пак сащете юнаце блокираа разни декларации и искания за Сирия. начи не им мина номеро на хамериканце и европейци и ето на, у Сирия сичко е наред и сега савсем се управиа ….

В наше време възможността на един народ да живее свободно може да се ограничи само отвън! Оставете един народ да живее свободно и той ще живее свободно. В наше време повачето от държавните ръководители, обявени от САЩ за "диктатори", са национални герои. Колко по-добре щеше да бъде за тях лично, ако играеха по свирката на САЩ, но те се жертват в името на народа си. В сравнение с тях какви са нашите ръководители?

Нинова с мустаци!

Превратът във Венецуела се провали но САЩ не са в състояние да приемат този факт. Излагат се, както и европейските им васали.

ЕС са просто няколко пудела лаещи по команда. Срамно е че сме част от тази позорна организация.

Във Франция е по наложително да сменят президента, защото протестите са по мащабни и по отдавна.

Венецуелски ултиматум срещу МАКАРОНА - избори веднага или ще признае лидерите на "жълтите" жилетки за лидери на Франция!!! Както се вижда и във Франция расте социалното недоволство....

Струва ми се, че Мадуро може и да осъмне в затвора.

Русия, Китай, ЮАР и Екваториална Гвинея Приятна компания

Каква е тази могерини от мое име да дава Ултиматуми ? Нито съм гласувал за нея ,нито я зная коя е и трябва от мое име да дава Ултиматуми ? Светът съвсем се Изкрейзи , повече от 60% са гласували за Мадуро и на някой които не им изнася искат да го свалят ! И на мен Борисов , Юнкер , Меркел ,Макрон и Мей не ми харесват но , не мога никого да сваля от заеманото място , а тук някой си искат ето така, решили и го не признават !

Май само ти не си следил как протекоха изборите за президент във Венецуела?

Що при нас как протичат изборите?!

Е стигнала до революция, а вече има и ясни прояви които мижитурките подлоги на говедарите се правят че не съществуват, обаче поставяме ултиматуми на лево и десно.

А защо не и военно положение до дупка.

Аз настоявам за нови избори в Германия. Меркел е нелигитимен лидер на ЕС. Нови избори в Германия ВЕДНАГА!

душици, на венецуелците им е през оная работа какво мислите. не ги интересува много путин, тръмп или ЕС. мадурко сам си е виновен и ще си понесе последствията. рано или късно. по-скоро рано, така като гледам. сещам се и за един тъпоумник, който инвестирал милиарди във венецуела. сещате ли се кой?

Ти не му ги клати, на Мадуро. Иначе се сещаме, кой наля във Венецуела над 50 милиарда долара. САЩ и Британия. Та, едните искат да правят военна интервенция, а другите са им блокирали злато за 1, 2 милиарда долара.

Комунистите, знаят как бюлетини да преброяват, че винаги 99.99 % резултат на избори изполучават.

Цецо, ти ли пак броиш бюлетините? Нали бяхте членове на ЕНП?

Пълни европейски простотии.Преставете си по-силна система от ЕС даде ултиматум на законо избраните комисари на ЕС да си напуснат топлите местенца и на тяхно място да бъдат поставени хира от жълтите жилетки.Тя същата работа .

Имат нужда от прозрачни избори! Оставете Венесуела на мира, оправете европейските кочини!!!

Улицата докарва други сили ,които не винаги са полезни за народа.

Европа има доста по-големи проблеми за решаване от това кой управлява Венецуела. А и да не забравяме, че именно Европа и нейните 'велики' нации предизвикаха две световни войни. Така че по-добре да си трайкат.

Избирайте си когото искате малоумни еврофекали и луди кравари! Въпроса е, че венецуелския народ си е избрал мадуро, а не вашата говедарска подлого Жиголото Гуаидо!

Ти затова ли си избрал да се казваш ака, щото не си ф3кал.

Комунистите на 9.9.44г. ни ограбиха, на 10. 11. 89 г. наново го повториха. Тези професионални крадци не спряха, от кражби и грабежи те забогатяха. Пак за тях гласувайте, но после да не псувате!

Само за Цвъко-интелекта, за Тетка-Цецка и за Боко-мутрата ще гласувам, да знаЙш, че ужасно ми харесва тази циганска кочина, която създадоха от някога успешна държава България

Ес първо да си оправи кочинката... понеже е много добре Франция е пред гражданска война , Италия е недоволна , а Обединеното кралство напуска

Малей, колко са се разбъзили путиноидите! Луднаха :) Бас държа, че до броени дни Мъдуро ще бъде ексфилтриран и ще шляпа сантасе с Янукович. Във Венесуела вече са кацнали първите зелени човечета за тая работа.

Руско-китайски ултиматум към Макарон: Избори веднага или признаваме Жерар Депардийо.

Ако мъдьо спечели изборите да упавлява

Испания да признае Пучдемон и свободна Каталония. Тя не позволи избрания от народа на Каталония свободен вот. Магарини, обслужваща петролните интересина САЩ да погледне под полата си, сиреч проблемите в Европа и да си затваря тъпата уста. Да, именно тъпата.

Руските тролове и чугуни да не се напъват тука! Смяна на властта в ще има, ама нека чугуните да ни обяснят как така руските междуконтиненталникосмическифантазирани войски объркаха иранците в Сирия и се думнаха помежду си!!? Има жертви от иранска и сирийска страна!! Алкашите пак са били пияни до като иранци и серйици са се гъзили на техния господ!!! Руски тролове сега започнете да плюете, летс гоо!!!!

китайците друго казват. И мен ако питаш, смяна на властта може и да няма. За Венецуела говоря. Що се отнася до т.нар. "ЕС", там смяната на властта е належаща. Защото аз не искам повече да ме командват хора като Ишиаса, Магарини и съсела, а на местно ниво - Пъпеша. И като гледам, на повечето европейци им писна от малоумните "ръководители на съюза". Анадъму?

ЕС кой ги пита. Русия и Китай могат да блокират всяко решение на СС на ООН. Те вече се изказаха. Ще стане като в Сирия ,само че по-близо до САЩ. И имигрантите няма да са в Европа ,а в САЩ.Доста стени ще трябва да се строят.

Шантаж от ЕС.

Искаме Европейски ултиматум към Макрон:избори до 7 дни.

ЗАЩО ТИ СИ АНОНИМЕН Анонимните НИКОГА не носят индивидуална отговорност за своите действия, защо тогава по време на "избори" в представителната "демокрация" и "свобода" на теб ти е наложено от тях - ти да си анонимен. Защо на теб е наложено от тях, ти да НЕ си анонимен, но САМО когато НЕ се отнася за "избори" в представителната "демокрация" и "свобода". Избор ли е, ти да си принуден от тях (шепа хора - привилегирован елит и паразит) ВИНАГИ да избираш АНОНИМНО друг, за да МОЖЕ той да избира безусловно вместо останалите. Това не е избор, това не е демокрация, това не е свобода, а това е твоето СЪГЛАСИЕ на робство. А сега какво.

Венецуелският Народ умира и гладува, комуниста иска диктатора да царува.

Трола лапа за последно, утре няма, не е лесно.

Аве кой ше ми каже на мене незнаещия- тва Венецуела в ЕС ли е, че толкова се напъва тая евроАтлантическа велможна дама}:-)))

НКомуниста си иска да изтезава, това е неговият принцип и слава.

все още ли ви се иска демокрация ? а

Тия американски и еврогейски циркове с дестабилизациите са винаги едни и същи: след Мадуро идва Магуро, и нещата "се оправят" като се прехвърлят едни пари от широките маси в шепата богоизбрани назначенци на фашингтонския обком. И започва една демокрация, една глобална интеграция, дето (интересно, защо ли?) само в Швейцария я няма.

Не се ли сещаш! Защото Швейцария е по-еврейска и от Исраел.

Избори във Франция веднага, или признаваме Жълтите жилетки.

Това всъщност не е никак лоша идея. На мен поне ми допада. “Има нещо гнило И във Франция”!

Опичайте си акъла, ей! Че идат изборите за ЕП, да не ривете ...

Няма страшни! Мадуро ще оглави листата на БСП.

КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВО Е СВОБОДА Вгледайте се, моля Ви, в живота си. Нима сте СВОБОДНИ хора. Не, не сте. В представителната "демокрация" и "свобода", психо-соматична диктатура като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (който е скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура), Вие сте ОБВЪРЗАНИ с хиляди (физически, ментални и емоционални) вериги (пълно ограничение), наложено върху теб от алчни с болни мозъци ШЕПА "хора" (представителни политици и религиозни лидери) чрез обществото. Може да НЕ си давате СМЕТКА за това - неприятно е. Може да НЕ го ПРИЗНАВАТЕ - боли. Това обаче НЕ променя нещата, Вие сте РОБИ (биоробот - стока - предмет). За да влезеш в СВОБОДА и демокрация, ти ТРЯБВА да ПРИЗНАЕШ, че си РОБ, че робството е дълбоко ВКОРЕНЕНО в теб, че то ТРЯБВА да бъде ПРЕМАХНАТО. Това ПРИЗНАНИЕ ще ти ПОМОГНЕ да се отървеш, да се ОСВОБОДИШ истински. СВОБОДАТА и демокрацията ПРЕДЛАГА съвсем РАЗЛИЧНА перспектива. Тя НЕ е революционна, а бунтарска. Бунтьт ПРЕДПОЛАГА индивид. МОЖЕШ да се бунтуваш сам, без никаква партия или организация, по СВОЙ, неповторим начин. Запомнете добре - СВОБОДА и демокрация НЕ означава борба ПРОТИВ обществото, тя се СТРЕМИ да отиде ОТВЪД него. СВОБОДАТА и демокрацията НЕ е антиобществена, тя просто няма НИЩО общо с фалшивото и фасадно общество, създадено от представителната "демокрация" и "свобода", ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Демокрацията, даже и орязана - Швейцария и Исландия, НЕ е ПРОТИВ робството, демокрацията е за СВОБОДА, за една РЕАЛНА свобода за ВСЕКИ гражданин тук и сега, всеки ден. ЦЯЛАТА власт и цялата реална информация е в ръцете на ШЕПА "хора", представителни политици и религиозни лидери, това е РОБСТВОТО в представителната "демокрация" и "свобода", а НЕ политиката. Постоянна власт и РЕАЛНА информация, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега - всеки ден, ТОВА е демокрация и свобода. Да се упражнява ПОСТОЯННА власт от ВСЕКИ гражданин, при наличието на постоянна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин, и да се носи ВИНАГИ от ВСЕКИ гражданин ОТГОВОРНОСТ за СВОИТЕ постъпки, това е демокрация и свобода в 21 век.

Бойко вече веднъж подаде оставка... СТРАХЛИВЕЦЪТ банкянски не веднъж, а ДВА ПЪТИ ПОДАВА ОСТАВКА! ДВА ПЪТИ! Не се знае тая пролет няма ли да е трети път...

Та да ви ликвидира до корен!

А той им отвърнал - Нямате топки за неподвластна на САЩ политка ! /Н.Мадуро/

Могерини ,ще си поиграеш с мадурото.

Външнополитическият представител на Европейския съюз Федерика Могерини... Коя е тая к0чка и кога някой я е изБирал с пряк вот?! Аз не си спомням някой да е гласувал някога за нея?!

Тъй-тъй, Брюксел да се позанимава още малко с другите, докато з.адникът му хептен пламне.

От днес Елена Йончева -премниер! След като може във Венецуела , защо да не може и у нас.

Що не? Премниер - може! За друго не става!!!

Някой от ЕК-то допита ли се до матряла, преди тази позиция? Или някой пък от лидерите на 4-те полумюсюлмански държави - Франция, Испания, Германия и Великобритания? Кого представляват тези хора, които дават ултиматуми? Съответните населения или съответните финансови и корпоративни институции? Хора, откровено ни показват, че сме насред робовладелския строй.

народът на Венецуела не заслужава да живее в подтисничество и мизерия . Време да се измете червената напаст .

Народът на Венецуела вече си е казал думата с 68% за Мадуро.

то и Сталин беше подкрепян от 99,9% от руснаците, и Тошо с 99,9%, ама... Има и други примери, които нищо добро не са донесли...Та по-кротко с процентите. Има един ценен лаф, който казва: "Не вярвай на статистика, която ти не си правил"....

И кой глупак в 2018 още вярва че народа на която и да е държава ще живее по-добре като свали от власт набедения от САЩ управник за диктатор!

Как кой- ваш путлер и верноподаниците му- руските крепостни селяни, во главе с поддържащата ги пета руска колона в България:)

Днес аз се провъзгласявам за премиер. Бойко да подава оставка до 8 дни:)

Бойко вече веднъж подаде оставка под натиска на уличните протести и помоща на Русия . За две години Орешарски блокира всичко постигнато от предишните власти и най позорно беше изритан .

Така е, да кажем без помощта на Русия. Ама те и Мадуро го избраха миналата година, пък сега е "нелегитимен".

Боже, Божее, колко загрижени били мурзилките за благоденстващият венецуелския народ. Перфектно му било така, не трябвало промяна. А във Франция било много лошо...

ами живей ти във Франция с 1000 евро заплата при тия цени бе ! Тъпанар.

Западните бандити са нагли и цинични! Искат да превърнат Венецуела във втора Сирия!? Пожелавам им същото да се върне на техните улици и градове! Това ще се случи разбира се в близко бъдеще и тогава ще си платят за лицемерието и всичките им престъпления в историята!