Все пак среща Тръмп-Путин е имало на форума на Г-20

Двамата са провели "неформални разговори" в кулоарите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винетка за трошката средна годишна възраст 30 годишна . Вече не ги искат даже на скрап в запад . Слагаме парфюмизатори на къшкавалните парфюмизатори и всичко ще се оправи !

долу , при кепавчета и кюфте ли ?

за по-лесна достъпност на идеята на възплътяване на Римското Цесарско Домакинство , както и ролята на Домакинията в тази епоха да дадем лесно разбираем даже за първо-лаците сравнителни материяли : ТРИЕСТ 1954 означава конкретно следното в преглед на фирмената политика заетост , пенсиониране , платими данъци субекти от порядъкът - 1. Крайслер-Фиат 2. Нисан-Рено 3. Бмв-Ролс Ройс 4. Аервас и прочее . Тези конгломерации не посрещат социално-политическо даденост на нито на ЕС , нито на ОЕСР (OECD- Париж) . Още въднеж подчертан - ако условията се уравняват към домакинства на късното римско домакинство голямата "файда" няма да е водене преговори с агресивният съпруг отколкото с другият клон на род . Смешно , нали .

ако отиваме към вариант Триест 1954 тогава Мелания ще управлява фактически Белият Дом , а не този пораснал и роден в Ню Юрк . Пак историческите паралели : Домакинията в късните римските царства !

Хи - ЕВРО Меркел - Путин ./. търговското споразумение Мексико-Канада-САЩ , Тръмр-Обама-Картър-Буш2-Буш1 . Връщаме се в изходната позиция Буш1 - Горбачов в годините преди Борис Елцин . Тоест , още по-кратко : разформирането на СССР и допуснатите в последствие неравномерности . Или : Ренесанс на 1989 . Сега да забавим и едни кратки думи твитером (TWITTER): ако управлението на Тръмп си е приличали до сега по-скоро на дерайлиране на Западна Европа подобно на събития в Триест в годината 1954 , тогава поне сега да имат ясен път . Тоест имамедва варианти на лице : 1. Буш1- Горбачов 1989 2. Триест 1954

Що няма нито една снимка? Щото Щундин е сънувал срещата ..

За путкин

а изглеждаше красиво момиче...

Ех тръмпи, тръмпи, разбрал си поуката от поговорката:"Който не целува ръка, целува хой"... и си се наредил чинно да разговаряш с най великия!!!

Когато непрестанно тиращирате противоречивите приказки на тръмпчо неминуемо се стига до ''и все пак''...Интересно ми е как непрестанно на трумп приказките за ртази ''среща'' ни набивате в очите а какво казва Путин не ви вълнува сякаш е подчинен на тръм от който ''всичко''зависи..

Много са забавни русофилистиците - използват "западен компютър", работещ със "западна операционна система", посредством "западен Интернет", облечени са в "западни дрехи", вероятно карат "западни автомобили" и хранят се със "западна" храна, купена от "западни вериги магазини", гледат "западна телевизия", използват "западна" валута, но упорито серат и провокират русофилистични словесни л@йна в защита на плешивият кремълски цар ...

stankow

"Защитата на климата" - най-големият гешефт на 21-ви век ! Браво на бай Дончо, пусни ги да се пързалят сами !

срещата е била в кенефа и двамата са говорили, докато са пикали в писоарите. После Путята му го е изтръскал на Тръмп.

Ех сънища и мечти:))))))))

Доналд Дак въпреки всичко установи конспиративен контакт с водещия си офицер в неформална обстановка...

Да бе неформален, говорили си за жени и кое е по-полезно-бърбъна или водката. Я да видим СНН как ще го изкоментира.

За малко да се срещнат. Но уви, не се е случило. Да сте видяли снимки от срещата? Да са се ръкували? И двамата са гледали в различни посоки.

Ти навярно си бил до Тръмп през цялото време и си водил записки какво прави? Баси тъпия трол!

"САЩ пък са потвърдили решението си да се оттеглят от Парижкото споразумение за климата и да използват всички енергийни източници и технологии, като с едновременно с това са обещали да пазят околната среда." Напомня ми за една, дето казала-Ама, ша ма пазиш!, в резултат като му дошло, на нейния, извикал"Вардаааа"! Та и бай ДОнчо, май така ще пази околната среда!

Казах ви, че Дончо и Бойко не пропускат и най-малкия шанс да направят свирка на шефа си!!!

А къде е Бате Бойко?! Той нали им е преател на тия, що не са го поканили на срещата?! :-O

дълъг живот на Путин, за да ви сложи в релсите джендърчета, вас само здрав прът ви оправя!

И кво стана уж отлагал среща с императора, а накрая пак целуна ръка. този е много непоследователен

Тато Тръмп ,,се пази,, от демократите.

Приветствам срещатата на двамата Лидери Путин - Тръмп ! Всяка малка победа над Потрошенко и Сорос е една крачка към мирът в Черно Море и унищожаване на Хунтата в Киев ! Оказва се че военното положение е само в част от Украйна и то тези области които са против Порошенко и свалят Рейтинга му до 9% ,за това е въвел това военно положение ,Хитър чифут иска да открадне още от Украйна !

Соросчета, абе къде сте тръгнали без Путин бе, та нали той командва вече света бе...нещестници! Само да вдигне ръка и всичкото джендър отива по дяволите!

като вдигне ръка не само джендърите, но и простаците отиват на кино, ама кой да ти мисли с празната кратуна !

ти май от майтап не разбираш, но нали всичките козяци сте се взели на сериозно.....нещастници сте вие, има да му дишате праха на Путин!

Стига самокритика, де!

Едни твърдят че срещата е била пред тоалетната, други че е била вътре. Дали ще разберем истината?

Хе-хе.

А ръкостискането с левите ръце?

му е било напрегнато отзад!

На пук на всички Американофили и Шоросоиди ,срещата Тръмп -Путин се състоя ! Макар че са имали разногласия по някой въпроси , Тръмп се е замислил за Световния мир и скоро ще видим някой новини !

Джендърите - сорособлизци в траур - ха-ха.

Да се надяваме, че това са възпитани хора и няма да се държат като в детска градина. Тук са заложени не "куклите" и "парцалките", а световните проблеми и главно животът на милиони хора, сред които и ние.

Атлантическите джендъри трябва да са наясно, че ако не беше Русия, в лицето на Екатерина Втора, то никакви САЩ нямаше да има. Щяха да си останат английска колония.

Много тъпо, Акатерина Втора е чистокръвна немкиня!

Аве и ти си тъпунгер , ама айде. И твоя министр на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА май беше некъв ЧИСТ БЪЛГАРИН -ВЕЖДИ РАШИДОВ!хахах мноо си тъп ве

Тъпо е да сравняваш Екатерина Велика с някой си Вежди Рашидов!

Екатерина II е немкиня по рождение , но е Велика Империтрица на Русия !

ти наясно ли си, че великата "америка" е съставена от всичко, освен от американци? те са в резерватите. Там има англичани, германци, ирландци, италианци, руснаци, много китайци, все-повече мексиканци... та такива ми ти работи, говори ми за 'американския народ' ... глупак.

Ние не трябва да позволим Украйна да ни въвлече във война с Русия. Такива опити имаше. Пред Ен-ТВ/ 02.12.18 г. 19.ч

Кивският Вермахт трябва да пали свещи и да се моли на Господ, че руснаците не ги оперкаха с ракети Бастион и Панцир. Корабчетата им щяха да станат на пепел...

Срещата била между Г1 и Г20 Здрасти, аз тука да ти кажа нашата версия Абе не ми пука за вашата версия. Чао

Казал Президент Путин на Губернатора на САЩ-ландия.

Ами иди тогазе на уй ве чирак тъпоръбест, ко си се разквичал на умерло.!. мбуууухахахаха

това е руския интелигент - 4-5 думи в главата - мбхааа

Още вчера имаше съобщения за срещата между Путин и Тръмп, но нашата васалска антируска преса мълчеше гузно. Даже и при направеното съобщение не е изтъкнато най-важното, а именно, решението на двамата президенти за планирани контакти и договорености между двете президентски администрации, на Белия дом и Крмъл.Ен Би Сисъобщава, че Путин е предал на Тръмп видеоматериали от космическите снимки на инцидента в Руската акватория. Записът на руските и украински кораби от които ясно се вижда, че украинците навлизат в Руска територия, която не е Кримска, че военните кораби на Украйна не искат разрешение за преминаване , а нарушават държавната граница на Русия.Путин е казал, че това е инцидент ,който се решава само по съдебен начин, тъй като е фиксиран в наказателните кодекси на всички държави. Той е предал видео и аудио материали и за предишни влизания на украински военни кораби в Азовско море, но след искани предварително разрешения. Агенцията цитира думите на Меркел" Киевската наглост премина всякакви граници".

Не само Ен Би Си колега посочиха вчера че среща е имало.Имаше и немски , холандски и френски агенции, но демократизираните чалга журналистчета които нямат собствено мнение не отразиха нищо. Сега също не дават пълната информация която вие посочвате и е ясно защо. Преди 2 години когато българите в Бесарабияпоискаха автономия от Украйна никой не написа нито един ред, а гербаджийското правителство мълчеше.Сега ореваха пресата ,че имало българин ,арестуван моряк от руснаците. А бе какъв българин е този, след като няма български паспорт. Даже идиотите написаха, че ще му дадат консулски услуги, а той не е българин.Не пишат че 4 моряци са поискали руско поданство. Но какво ли да четем в българската продажна преса заселена от млади чалгаджии, завършили скапани северно-южни университети с рушвети, не прочели нито една книга и без домашно възпитание

Бидейки Петко Р. Славейков, аз знам добре времето, когато имахме падежи в българския език. Което не ми попречи да изрека фразата за народа, който не е такъв, а нещо друго. А на един прием след Освобождението попитах руския представител "Освободихте ни от турците, а кой ще ни освободи от вас"? Много се ядоса, човекът. Направо почервеня и после позеленя. Сигурно е имал високо кръвно.

Ехааа, ! 80% изтрити коментари ;)))) Истината винаги излиза наяве . А вие сте .. идиоти ! Или ще затриете и великия БОТЕВ ?!@!!!

Тромб може да е бизнесмен но не и воин!!!

Тръмп: Путине!Само с две думи да ти кажа за Украина: Опичай си акъла щот аз съм различен от Обама!Видя какво стана с твоите момчета в Сирия и как със стотина томахавки разрушх лабораториите и авиобазата на изтърсака Асад?Ха си посегнал на Украина ха съм те сритал пак !

Нямало да се среща с Путин..., а след това се срещнали... И Тръмп е като Борисов... мени си мнението по няколко пъти на ден.... По това си приличат двамата !

Порошенко май си яде вратовръзката. А тези дни ще я налапа цялата.

От самото начало на президентстването си, Тръмп открито заяви, че САЩ трябва да бъде и ще бъде най облагодетелстваната държава на планетата. От кумова срама Меркел и Макрон не протестират, Великобритания напусна ЕС и стана ясно,че съдията в мача е Путин. Пуснаха инфо,че в Тексас раздавали газа безплатно, даже и плащали на фирми за го вземат без пари. Европа обаче инвестира много пари за да получава скъпият руски газ . И на Борисов не е леко! Трябва да избира- да лови ли пиленцето летящо в небето, или да погали кокошчицата ,която му е под ръка. И така! Докато се анализират плюсовете ни по евентуалните бъдещи проекти,ние ще бъдем цакани с приемливи цени за топло и светло, а Ципрас ще се разбере с рашъните и идеята на Чърчил за английска Гърция ще отиде на кино.

Не знам, защо има мода да се предават некоректно думите на Тръмп. Тръмп каза, че за него интересите на собствената му страна, ще бъдат пред всичко друго. И призова всяка страна да защитава интересите си по подобен начин!

"Европа обаче инвестира много пари за да получава скъпияТ руски газ ." Мдааа, и Баце рева при Слави, че целият свят правел интерконектори за втечнен газ от САЩ, а ние спим. "Евтин" газ - само с 30% по-скъп от руския...

Дада

Руския е 30% по-скъп

"САЩ се обявиха срещу "Турски поток".Американският министър на енергетиката Рик Пери обвини Русия, че тя разглежда доставките на енергоносители като средство за постигането на своите цели и заяви, че Москва трябва да прекрати да използва енергията като оръжие. Той заяви това в унгарската столица Будапеща. „Не трябва да позволяваме повече на Кремъл да използва енергията като оръжие“, призова Пери. Той се обяви за диверсификация на източниците на доставка на енергоносители за Европа. „Русия използва проекта за тръбопровод „Северен поток-2“ и състоящият се от много отсечки тръбопровод „Турски поток“, за да се опита да укрепи своя контрол над Централна и Източна Европа“, заяви американският министър на енергетиката. „САЩ се обявяват категорично срещу тези проекти и ние призоваваме Унгария да се присъедини към нас, за да ги отхвърли“, каза Рик Пери, цитиран от Ройтерс. Министърът на енергетиката на САЩ е на обиколка в страните от Източна Европа. Администрацията на американския президент Доналд Тръмп през последните месеци активно призовава страните от ЕС да увеличат вноса на американски втечнен газ за сметка на доставките на руски тръбопроводен газ. Рик Пери по-рано многократно е заявявал, че американският втечнен природен газ може да се превърне в допълнителен източник на диверсификация на доставките на „синьо гориво“ за ЕС. По данни на Европейската комисия втечненият газ от САЩ е с 30% по-скъп от руския тръбопроводен газ." Икономическите причини аз "по-евтиния" американски газ оставям на тебе да изредиш ;) .

русия , китаи , индия , иран , бразилия , пакистан ... много народ и природни ресурси , при това стари нации с култура и традиции за разлика от краварите !!! Имат вече технологиите и оръжието да се пазят от колконизаторите ,така че драги ми соросоиди света не се върти само около краваристан !!! Не е далече времето когато и арктика ще се разработва , а руснака работи и по въпроса за северният трафик на кораби .

О, неразумнии, защо акцентирате върху заглавието, а не четете между редовете... Климатични промени, устойчиво развитие (сиреч редуциране на популацията) и икономически растеж. Това са доста зловещи неща, които скоро ще разберете какво означават

Наи много пак да се вее руският баирак над раихстага :)

Дада

Руският байрак никога не се е веел над Райхстага и никога няма да се вее, тъпако.

Schilo

Е, хубаво де, в Париж тогава.

Дада

Бе то и Френския флаг се вее в Москва.

Къде останаха Соросойдите дето до преди наколко часа се деряха, че Дони нямало да цуне вагината на Путя ? То на Путя само клитора му е 7 инча, та не се знае кое точно е цунал !

слагам ти + за простотиите ... ха ха ха

простотията слага плюс на простотиите

ти редовно целуваш на вожда ти там каквито и да са части и затова знаеш и наименования и размери.

Дада

Путлер набързо е направил свирка на Тръмп без да се навежда.

само тук си по -добра от него...тъпке

Като боко тиквата, като царя, като пешо коня - говори едно, прави друго

Абе гледай си мизерната Русия и не си ври гагата в Европа , нещастен и дрипав руснак … Тръгнал пишк@т@ си да мери с големите батковци от Европа … кой си ти бе руски суль0 ???

кво са пънеш бе цървул ??? жиж си минусите първо ... ха ха ха нали бехме и у америка и видехме демокрацията и американската мечта !! опазил ни Бог от такива мечти ...

Лаеш ли лаеш, ама хич не ми дреме от такова миризливо дребосъче кат теб )))

Не е имало никаква среща - разминали са се на входа за тоалетната без да си продумат, но това за руската пропаганда е ГОЛЯМ УСПЕХ ...

Поради затоплянето на отношенията между Путин и Тръмп, от утре температурите тръгват нагоре !

Все пак )))

вгледайте се добре в тази снимка. Още ли твърдите че путин е славянин? Аз виджам монголоид.

ти пък го изкара прабългарин-)

въобще не съм мислил за прабългарин, един дребен чукча виждам на снимката

ония със златото... а после що не му пука -)

А другото видя ли? Например, че не остана световен лидер, който да не се е срещнал с него на срещата. Нали уж никой нямаше да се среща с него? Ко тана? Нищо ли? А бързо бегай на митинг да подскачаш!

До 65 години, обаче ако ще доживееш, кой знае на какъв урунгел ще мязаш тогава

явно ти си доживял и си станал урунгел вече, затова мислиш че всички са така

Двама дърти п......и си мерят пишките

А Тръмп се страхува и от Сената, и от импийчмънт, и от ЦРУ, и от една сюрия проститутки барабар с адвокатите му

... да имало е среща, на която Тръмп е пикал в тоалетната, а гномчето от КГБ Путин услужливо му е държало кърпата след измиването на ръцете... Здрасти пич, му бил казал Тръмп, а юнакът от КГБ мигал на парцали... Толкова жалко и самотно никога не е изглеждало гномчето от КГБ Путин и да видим какви ще ги върши след като комунистката от ГДР Меркел слезе от сцената...!?! Бедния руски народ, как пък един път след батюшката Петър Първи не случи на водачи...?!?!?!

Желев и Бай ти Тошо

Екатерина Велика, поне и благодари за това че помогна на възстаналите английски колонии да станат независима държава известна под абревиатурата САЩ-)

Senator1

Имали били неформални разговори.Значи, че са били напълно законни и в реда на нещата.Иначе щяха да ги нарекат ФОРМАЛНИ.

Твоя ли снимка?