Трета жертва взе студът в Кюстендилско за два дни

Трета жертва за два дни взе студът в Кюстендилско. Четири отрицателни температурни рекорда са измерени рано тази сутрин в страната, съобщиха от Националния институт по хидрология и метеорология.

Обратно в новината

Коментари - Трета жертва взе студът в Кюстендилско за два дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при нас е -17 сутринта едва се ходи за работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Със задните части ли ми го чукаш, защото предника ти служи само за чешмичка?

Не е студът, който взема жертви, а безхаберието и гадостта на т.нар. ни политическа "класа".

pompai

Излизам на вън ,падам и умирам и правителството виновни?

ДО 53-ЧУКАМ ТИ ГО КЪДЕТО ТРЯБВА.

pompai

Много се чудя как хора умират от измръзване в градовете а не в планина,поле или гора.Това за мен са или бездомници или прекалили с алкохола.Иначе температурите според мен, ще продължат да да поставят рекорди зимата и лятото защото изтънява озоновия слой и от там навлиза и студ по голям а вероятно и жега.Не съм точно запознат.Температурата на космоса, която е 270 и само озона ни спасява а като намаля сами преценете.

pompai

-270

Стана страшно!Студ скова сърцата ни!Как спим спокойно,когато някой бездомник бавно издъхва,замръзвайки пред дома ни!Страшно е!

ДО ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ-ТАТО-ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМЪТ, НАПРАВО ГИ РАЗСТРЕЛВАХА И ГИ ДАВАХА НА ПРАСЕТАТА.КОМУНЕТАТА СА НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ИЗРОДИ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.НИКОГА, ПОВЕЧЕ БКП-БСП-СДС-ГЕРБ-НДСВ.

Де го чукаш, де се пука. Щом и времето зависи от бившия режим....!

Умират хората от студ и глад, такова чудо е имало само в царска България, при комунистите нямаше такива неща!

Зима е бе! Нормално е да е студено. Голяма врява надувате всяка сутрин. Лятото пък всяка вечер, че жега било.

Че то в България има само два сезона: "Б,аси студа и б,аси жегата"! Общото между тях е, че в който и да сме, искаме да сме в другия:)))))))))))

Как само ни преметнаха с Глобалното Затопляне...

не са те преметнали. точно това е ефекта от затоплянето и ще се усилва. изчезват междинните сезони пролет и есен. а в лято и зима се увеличава температурната амплитуда, демек все по-горещи лета и все по-студени зими. нарича се екстремно време, попрочети и после спами излишно.

Нещо логиката куца - ако се затоплят летата и са по-студени зимите средната температура остава същата - не се вързва, може да се говори за затопляне когато се вдига средната температура

Прочети кви са ефектите от Глобалното Затопляне. А са те преметнали теб и останалите само заради неговите причини. Щот хората ако са виновни за него, значи ние затопляме атмосферата на Марс и Юпитер където също се наблюдава такъв процес.