Синоптиците предупредиха за нови снеговалежи, ще натрупа още 50 см

За нови значителни снеговалежи предупреждават от НИМХ на БАН. Около полунощ и в крайните източни райони дъждът ще премине в сняг и ще се образува съществена нова снежна покривка до 50 см.

Обратно в новината

Коментари - Синоптиците предупредиха за нови снеговалежи, ще натрупа още 50 см | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вместо да си гледат важните работи в държавата, те тръгнали да ми събарят гаража с всички документи вобщ.Панчарево-ДНСК-спират документите ми за решение ,стоят зад един купил ги тотален мошеник-К.Стоинов.Пишат си лесни активи да рушат в частния ми имот,за да удовлетворят корупцията си

А нека сега зелените еко-идиоти да обяснят ако могат с какви възобновяеми източници на енергия да се отопляваме в тая студена зима. Слънчеви панели, вятърни мелници или някакви други еко-глупости.

Съобщават за силен снеговалеж в цялата страна,а в Нова Загора има 1 см.сняг.Никога до сега прогнозата на синоптиците не е съвпадала с времето в Нова Загора.Искаме при презинтиране на времето в страната отделно да съобщават какво ще бъде времето в Н.З.

дано малоумните ни управници чуят за предупрежденията за идните дни -и си размърдат охранените задници и започнат да си вършат работата за която взимат камари с пари

ако има господ спецялно в българия зимата не трябва да свършва никога !

Е и ко'става нали уж биеха тревога ,че има глобално затопляне?:)

абе като почнете така.. ти знаеш ли какво въобще е глобалното затопляне?? знаеш ли, че точно по-суровата зима е част от него?? само си показвате колко са ви празни главите..

Да, доста интересно твърдение - студеното време е част от глобалното затопляне - някой май не са си пили хапчетата, ама нали са им пълни главите ... :) . Що ходиш да се излагаш, като пишеш глупости ??? Думата глобално известно ли ти е какво значи или си чел някаква псевдонаучна статия на някой идиот и си решил, че всичко знаеш ???

Точно когато имаше 2,3 последователни топли зими и почти без сняг,та тогава усилено се говореше за прословутото ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ,,което го определяха в такъв аспект,че зимата,ще е преходноконтинентална мека по-топла с по малко валежи и горещо лято.А сега на какво сме свидетели?Студено с минусови температури дори над нормата и обилни снеговалежи.Баба ми казва,че такава зима е имало през 1944.Така,че хайде моля Ви не ми се изхвърляйте с вашите безпочвенни твьрдения!

таягоспога да не говори глупости а да доиде и вав видин да види че нищо не е пипнато нека иде до сарбия да види ония бедните как са излизали патя така че за тях няма сняг а има работа така че стига оправдания и лаги а вав града ни тосе знае забравен и от господ а за правителство дане говорим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сърбите официално обявиха тази сутрин, че спират да се борят със снега, защото не могат да се справят. Препоръчвам ти да се научиш да четеш и да пишеш.

свърши лугата,дай луга....още требе да вали снег дебел снег-голям комат,дай боже още може да вали ,да е дебело във всичко

Спрете да хулите!Има начин ,по които да ги свалите от власт, но той не е пред компютрите. Трябва да се помогне на хората останали без покрив и храна в този студ. Къде могат да се изпращат помощи? Това трябва да е темата в този момент.

разпуснете децата поне в дървена ваканция поне тях да не ги мислим в този ад, един път поне вземете адекватни мерки!!!!!!!!

А как да ги оставим сами без надзор в къщи, когато с баща им сме на работа. Не всички деца се отглеждат от бабите. Има и работещи родители, грижещи се сами за децата си - както е по "нормалните" държави.

А кой да ги гледа като трябва да работим бе, майчееее...

Тази много добре се е написала - "майка", с малко "м". С това мислене, че децата трябва да се гледат от бабите няма да стигнем доникъде.

още може!

страшното ще настане, когато снега започне да се топи, дано издържат съоръженията иначе Господ да ни е на помощ!

Масово принуждават хората сега да ползват годишната си отпуска. Не може да се работи на открито, не може да се строи, не може да се учи. Редно е да се дадат безвъзмездно почивни дни, защото работниците не са виновни за снега и студа.

И кой ще ги плаща тези дни /надници, заплати, осигуровки, данъци.../??? Винаги си задавай въпроса: КОЙ ПЛАЩА? Няма нищо безплатно!

Да бе, не ги е срам тези метеоролози, принуждават хората!

При още половин метър сняг ще настане сериозен хаос ! Редно е държавата да даде някакви неработни и неучебни дни,за да могат самите те да се справят със ситуацията.

Не ГЕРБ .БОЙКО Е.

Не се излагайте , не са виновни нито ГЕРБ нито Бойко , виновен и само Станишев.

Е аман от тази зима! Не мога да я понасям вече! Отвратителна работа! А новите студове, които се задават направо ме хвърлят в стрес и депресия!

Дали ще падне цената на кубик вода?

Напротив ще се вдигне - те водните маси сега така увличат водата в язовирите че всичката вода ще изтече и няма да остане

Цената водата само по себе си няма как да падне или да се вдигне ! Научете се вече, че водата не се продава а се продава снабдяването и отвеждането и пречистването на мръсната вода. Цената на водата се определя от инвестициите и поддръжката на водопреносната и канализационна мрежа. Не от това дали има много или малко вода. Ако има малко вода има режим. Единственото което няма да има е режим на водата !!!

Ей ,много умници има в тая държава, водата не се е продавала ,а се продава снабдяването и отвеждането.Да не би тръбите да с9а станали златни или канализациите са станали бронзови.та се е дигнала толкова цената на водата ЧЕТЕШ ЛИ УМНИК ЦЕНАТА НА ВОДАТА . В нашия град от как се помня ,и тръбите и канализацията са си едни и същи ,само чиновниците са се увеличили два пъти , а цената на водата от 023лв /л,стана за 5 г. -1.25 лв/л. А понякога режимите се правят нарочно за да накарат общините да удобрят по високи цени на водата .