Дъжд и гръмотевични бури и през юни

Дъжд и гръмотевични бури се очакват през юни, като най-ниските температури ще са от 7 до 12 градуса, а най-високите - от 31 до 36 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Дъжд и гръмотевични бури и през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идва лятото и замирисва на море ;} края на месец юни и началото на юли е перфектното време за море

Kостов е виновен

оня със сините венци от драгалевци с договора към КТБ?

Нека вали,че улиците са затънали в мръсотия и прахоляк. Все пак не вали по цял ден,а за няма и час на ден.

Потрайте още 2-3 месеца и ще дойде есента и няма да се мъчим с хубаво време (тук-таме).

повтарям пак: Никой да не се застрахова. После заедно ще отидем пред парламента и ще искаме пари за джамове за колите и за погубената реколта. Те са виновни. Те да плащат.

На тия ако им плащаха само при правилна (сбъдната) прогноза на бройка по 100 кинта да кажем, повече щяха да изкарват на ден да събират пластмасови туби и жица по казаните, където май им е и правилното място.

А по времето на бай Тошо времето беше, като швейцарски часовник. Целия месец еднакво и дъжд само с разрешение и разписана книжка. Човек можеше да си планира всичко... Ех, доброто старо време.

Добре, че ме предупредихте. За юни. През юни - каквото дал Господ. (Началника на Бойко). А мен ме интересува времето за днес. Да напръскам ли овошките срещу мана? Или политиците за същото?

Все пак Бойко може да проведе една среща с Началника си на ползу роду. Лошата нована , е че от тези срещи никой не се е завръщал.

Колега "Петров", благодаря ти, че схвана иронията ми. И те питам "сериозно": Ако това, което МУ "вещаеш", Кой? Кой ще ни ги реже? Лентите, де, ти какво си помисли?

от висшите сили за България заради мързеливата крадлива власт на България