Седмична прогноза: Все по-горещо и сухо

През следващите дни температурите ще бъдат около, а впоследствие малко над обичайните за периода. Краткотрайни превалявания ще има само на запад и в планините.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза: Все по-горещо и сухо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а тв прогнозите казват,без чадър да не излизаме-цялата седмица-на кой да вярваш?

Какво е това заглавие: "ВСЕ по-горещо и сухо", сякаш досега вече е било горещо и сухо??? На мен ми омръзна всеки ден да ходя с чадър на работа, да не говорим че колегите вече са отчаяни че тази година няма да видят колежка с лятна рокля с презрамки... навсякъде кал и локви, на детето му обувам маратонки вместо летни сандали, сутрин обличаме жилетка и това ми било сухо и горещо лято. За ден-два пускат "промоция" истинско лято, после пак си почват дъждовете и хладното време.

... на Халкидическия полуостров.

как може така безочливо да лъжете хората нито е сухо нито е горещо от дъж вече се скапахме а вие говорите за сухо време - това е безотговорно и нагло

Ами хотелиерите се оплакаха,че синоптиците им гонят туристите и ето - прогнозите се промениха, времето - не ;-)

абе и снимката си е доста "рекламна". като за информационен сайт ;)

БОЙКО Е ВИНОВЕН , УУУУУУУУУУУ ДОЛУУУУУУУ

Е аз пък не обичам лятото.Потиш се ,хапят те всевъзможни гадинки,вечер трудно се спи.Пролетта и есента са си екстра ;)

Е, то си има лек за това- къпеш се редовно, пускаш климатика и пръскаш против гадинки

Като вчера в София ли?

То пък вчера какво ли не беше. Само сняг не рече да ръсне!

Мисля, че проблемът на морския сезон не е в прогнозите за времето. Както се казва - на алчните "хотелиери" дъждът им е крив, а другото е, че много станаха маймуните на клона /нямам предвид туристите/. Можеха да вложат малко повече пари за инфраструктурата и най-вече за обратните води. Да не стане след време Жълто вместо Черно море.

Такива прогнози са в стил : Хайде,отивайте най накрая на морето,за да си оставите парите...

В мечтите може и да стане по-горещо ...

Прогнозата за "времето" влиза в масовата пропаганда!

е как да вярвам като гледам ,че навън пак се кани да вали , къде го виждат това сухо и горещо ...

Абе от няколко дни всички метео прогнози дебело подчертават,че на морето условията са и ще бъдат отлични.чак са смешни.България не е хиляди километри дълга,че в цялата страна да вали , а на морето да е суша и слънчево.Просто е нелепо.Така туризъм не се прави. Времето няма да стане по-хубаво,плажовете по- чисти,рекета за чадъри и паркиране да изчезне,водата да стане чиста и топла и алкохолните туристи от ниските слоеве на западните държави да се сменят със средно статистически нормални и културни семейства.

Ами примерно в петък вечерта в Бургас беше пороят с реки по улиците, за 12 часа всичко се изтъече и изсъхна и още на другата сутрин на плажа в Бургас нямаше къде да си сложиш хавлията от народ.

+++

Вятърът там е основно източен през лятото, така че не съвпада много с вътрешността. В София може да е хладно и дъждовно, а там е слънце.

Хехе, зимата беше екстра, нямаше такива студове, обаче и лятото за сега много много го няма или поне не може да се разчита на постоянство в метеорологичната обстановка!

Оплакваш ли се? Ако беше 42 градуса и не може да се диша от жега, а навсякъде по горите горят пожари, по-добре ли щеше да е? Екстра си е лятото.

Хехе, мен ми е все тая. Да му мислят тези с идея за море, че ако и там е такова вкиснато като тук... Иначе и аз не обичам екстремните жеги - то сега се спи трудно и малко или много задушно, а пък за повече жега не ми се мисли!