Поройни дъждове в страната.Червен код за Хасково и Кърджали

Червен код е обявен за втори ден в Кърджали заради поройни дъждове и бурен вятър, съобщиха от НИМХ. Проливни дъждове наводниха Златоград, Бургас, Сливен и Смолян. Предстои усложняване на обстановката в следващите 24 часа в Югоизточна България.

Обратно в новината

Коментари - Поройни дъждове в страната.Червен код за Хасково и Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вие не сте виждали на кво се вика пороен дужд! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кво да ги мислим турците в кърджалийско, те сирийците ще ги оправят! :) Ако не сирийците някой други мислюмане, може и сами да се самоизядат, както стана с османлийската империя :)))

"Времето е много опасно при червен код" - ами сменете кода и времето ще се оправи! Неграмотници! А 20-те л/м.кв в Сливен означава само 2 см. вода над асфалта! Страшно бедствие! Дайте да напрягаме народа с тъпотии, за да е недоволен от Правителството! Станишев нещо не е във форма и пропуска да се включи...

че има с какво да ни отвличат вниманието.какво по-естествено от това ,през есента да вали обилно?Ееее,естествено е и да има грижи за отводняването и канализацията в населените места,ама - криза е,какво искате?Като се сетите за горките хора от Перник и другите - от наводнените поради некадърност селища,би трябвало да сте доволни,че с малко вода по улиците сме се разминали.

Пак метеоизмишльотини - във Варна няма грам вятър, само малко поваля снощи.

Дали някой се замисля колко са 20 литра на квадратен метър? Ами 2 сантиметра покритие. Защо ще има наводнени улици? Защото отводняването не работи /запушени шахти и т.н. При толкова суша, дали тази вода няма да попие в земята която се е напукала. Кодове като на запад, но никой не казва параметри- при жълт колко км/ч вятър или колко литра/кв.м. дъжд. Вие си гадайте.

Не знам от къде си го видял тези 20 л/кв.м., но в сайто на метеоролозите пише 40 - 50 л/кв.м. За височината (над асфалта) си прав, но НЕ Е 2, а Е 5 см!!! Дали някога си пътувал по път, на който НАВСЯКЪДЕ има 5см вода? А кок беше в долчинките - там как се оправи???

20л/кв.м. пишеше за Сливен. Да ако са 50 л/кв.м. са 5 см. Ако пътят е направен с бордюри и е като улей водата ще се задържи на него, но ако е изграден по правилата с отводнителни канавки водата няма да е върху асфалта. И още тези 50л. не са паднали на асфалта за 1 минута за да няма време да се оттекат.

Играят си с КЕМТРЕЙЛС, играят си с ХААРП... к'во чудно да изпедерастят и климата?

Те си играят с КЕМТРЕЙЛС, играят си с ХААРП, а едни "други" им правят ингел /въртел, мръсен номер/. За това се провалят и прогнозите им, също както за мащаба на демографският ни срив.

Такива порои нямаше по времето на Тройната коалиция!

Спецметеоролозите прогнозираха, а спецагрономите твърдяха, че ни грози страхотна суша и затова ЦЕНАТА НА ХЛЯБА трябва да се увеличи двойно, т.е. 2 лв. за хляб! К`ва стана сега тая - ревем, както винаги, че много дъжд вали и ще наводни посевите и пак ще трябва да увеличаваме...цените! Къде отидоха напоителните системи, помпените станции, повече от 3000 малки и големи язовири! С други думи - бяхме построили социализма, сега строим (разрушаваме, грабим) капитализма, за голяма радост на Европа и САЩ!

Е, нямаше ли суша това лято? По нашенско, това е първият дъжд поне от 5 месеца. Житната реколта беше добра де, но после всичко трагедия.

По непотвърдени данни тръбите на напоителни системи внимателно се вадят и де изнасят в чужбина заради качествата си. А тези, които не са ОК се претопяват.

Евтини и некачествени магистрали - добри и скъпоструващи свлачища!

тая година досега всичко си е точно-имаше зима със сняг,имаше пролет с дъжд,лято със суша и жега и сега есен със дъжд и листопад- какво не му е наред.чакаме другия месец снега и този кръг се затваря.

А нас ни заливат серии от "бисери" на комплексари...

Мбуахххаха, проливен дъжд в Сливен - 20 л. на кв. м.

Тук в Бургаско няма никакъв вятър, ама щом кода е жълт значи има.

КЪВ БАЙРЯМ КЪВ АЛААХ ЯДАТ ПОВЕЧЕ ПЪРЖОЛИ ОТ НАС ПО КОЛЕДА !ЗА ТЯХ БАЙРЯМА БАЙРЯМ ВЕЛИК ДЕН !ВЕЛИК ДЕН! КОЛЕДА КОЛЕДА КЪВ АЛААХ И ТЕ НЕ СА ЗНАЯТ КВИ СА!!!!

Georgi

май те е яд нещо , че турците ядат пържоли , а ти сърбаш боб чорба, а и те много добре си знаят кои са ти не се безпокой за това , ти по добре прочети историята и се замисли ти всъщност кой и какъв си ........

тва да не е заради байрама нещо алахчо да се е вкиснал...

Стига с тези малоумни цветни кодове - оранжев, червен ... Кажете колко силен ще е вятърът и колко ще е дъжда на м2 - какво повтаряте малоумно някакви измислени кодове като по филмите, нещастни и малоумни журналистчета ... но така е по-лесно, нали санеграмотни и трябва да е в цветове, иначе ще се запъват ...

За жалост зимата идва !!! Хамериканците ги връхлита Санди нас ни връхлита урагана Бойко

Ти се моли са не ни натисне потопа СерГей.

Потопът за България се свърши с потопът в село Бисер и земетресението в Перник. Станишев ще удари шалтер на световното социалистическо движение, а Борисов ще свали шалтерът на масонският тип държавност. Бъдете спокойни деца! Вече се зазорява! Скоро слънцето ще изгрее и на нашата улица. Затова е най-тъмно (най-безпросветно, чалгаджийско) преди да светне зората.

то по добре и да не се ходи на училище нали е. много опасно

Бог знае кого и защо наказва..Има справедливост!!

Georgi

бог наказва и някои направо като нация, като ги обрича винаги и навсякаде да са последна дупка на кавала, и ти си един от тях, но не можете да се усетите...

Не можели сме да се усетим защо Бог навсякъде ни е поставил на последното място, както е последната дупка на кавала? Ами много просто, Е! На "бодлива крава" Господ рога не дава. За да ни повери, на нас българите, духовното ръководство на света, ни ИЗПИТВА сега. За Вас това може да е мит, но за мене атеистът, е РЕАЛНОСТ. Съвсем скоро "палачинката", след Великият парад на планетите, ще се обърне и последните ще станат първи. Именно за това са мъките и страданията. Именно затова РАН'ЪТ запецна, от към рестрикцията /геноцидът/ на населението. Именно затова сега е най-трудно, защото вече се свършва с БЕЗКРАЙНИЯТ УЖАС. Затова е скоро и ужасният му край. /Остават само 52 дни, 14 часа и 12 минути./

КОЙ И КАК ГИ ДАВА ТИЯ СЪВЕТИ И КЪДЕ ЖИВЕЯ В КЪРДЖАЛИЙСКО НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИЩО А ЖИВЕЯ В ЦЕНТЪРА

как да не си видял мищо бе момче? Не лъжи! от снощи те търсим да ти кажем лично, че има код червено. Криеш се от нас, какво ли. Не можем да те намерим.