Предстои топла седмица, октомври идва с летни температури

Новата седмица ще започне с разкъсана облачност и температури под 20 градуса в повечето места. От четвъртък времето ще се затопли.

Обратно в новината

Коментари - Предстои топла седмица, октомври идва с летни температури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През уя ми е...

ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ЗИМНИТЕ ГУМИ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЛОЖИТЕ И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПОЗДРАВИТЕ МАЙКИТЕ НА ТЕЗ ДЕТО ГО ГЛАСУВАХА ТОЗ МАСКАРЛЪК

Ти се натряскай през януари с летните гуми, пък в болницата ще си правиш изчисления колко пари си спестил. Покрай някоя застраховка може и на печалба да излезеш.

Целият Октомври Ще е Топъл. Страхотно "циганско лято". Само да не си помислите, че джинситата имат "пръст" в това.

Октомври месец ще дойде с летни температури и слънчево време. Максималните температури на места ще достигнат 29 градуса, за София около 26 градуса. Лоши новини за топлофикация, и отлични за нейните абонати.

БЯХ СИ КУПИЛ САМ. БИЛЕТ ЗА БАХАМИТЕ, НО ЗА СЕГА МИСЛЯ ДА СМЕНЯ ДАТИТЕ

Какво лято след такова голямо застудяване! То бива глупости, ама пък толкова...Якежа, жилетки, затворени обувки-какво лято! 2-3 топли часа около обяд и това е! При това съм от Бургас, край топлото още море и ви казвам, че прекалено рано свърши лятото тази година и прекалено рязко.

от комлука си нали,на вас цяла година ви е студено

Изобщо не лъже. Точно така си е. Тези четири почивни дни прекарах в Лозенец. Днес на връщане минах през Приморско, Китен и Черноморец, и знаете ли каква пустош е. Няма никакви туристи вече. Бил съм в турските курорти по това време, а и началото на октомври и там сезона е в разгара си до средата на другия месец.

След "топла седмица" идват летни температури...Това е България! Лявата ръка не знае какво прави дясната!

какво означава Р. ?

Това е пълна лъжа! Измръзнахме от студ сутрината навлекохме вече палтата. КОй ги видя тез температути? Веднага да се уволнят пишман метролозите кадето само ни лъжат за жълти стотинки...Престанете да се габаркате с нещасните хорица... Путин пуска бомби и вредни газове и вище докъде я докараха Времето полудя като цялата държава а червените путинофили ни ограбват ... Най вече Топлофикация.. Това са децата на червената номинклатура кадето первезираха всички след демокрацията и... а сега ни подхвърлиха 400 лева заплата.... Долу путиноидите

Кой посмя да ми сложи миноса? Веднага да си признае докато е време, ако ми падне ще му изкривя суратя. Това е вреден путиноид пуснат тук да трови чесните хорица... Плащат ви жълти стотинки да ми слагате миноси... червени бунаци....

Я и слагайте веднага пльосове бе, кромидени хорица такива....

жълтото сутрин, синьото и червеното - вечер. пак ли ги обърка?

Радостке, върви в първи клас да понаучиш правописа и граматиката. Да не би Путин да е виновен и за твоето невежество? Слагам ти един голям "минОс".

майка ти ти сложи минОса, жалко че не ти е сложила малко мозък

Дир, ако може една забележка- Какво да се коментира статията ? Че ще бъде топло или студено ли, който го интересува времето ще види има си спезиализирани сайтове ! Извинявайте но читатели всякакви, но влизат в сайта да прочетат някакви новини и да правят коментари, а не да си пишат за времето !

Що бе, чети какви ги пише "Радост Чакалова" - душевни полюции колкото си щеш!