Коментари - Временната закрила на бежанците от Украйна се удължава до март 2024 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който МРАЗИ ЕВРОПУМИЯТА НЕ Е РУСОФИЛ ИЛИ КОПЕЙКА,А БЪЛГАРИН С АКЪЛ.ВСИЧКО ДРУГО Е АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА И ДЖЕНДЪР УТАЙКИ СКОРО ЩЕ ВИ БИЕМ ПУТЬОВЦИ

Остава за постоянно! ПУКНЕТЕ ЕВРОФАШИСТКИ К.ПЕЛЕТА

колко мислят да продължат войанта, поне година още.... ще хвърлят в огъна поляци и мамалиги, прибалтийци па що не и нас?

Мръсна! Продажниците ще ни принудят да влезем в саморазправа!

Шило

Плащай, народе! За толкова време, не се ли устроиха? Работа не си ли намериха?

евстествено, че ще я удължат по волята на Господарите! и работа им дават и жилища ... изтрепаха 3 милиона туземци и ще ги подменят с удобните "бежанци", които са западни агенти и зомбита! бежанец = 2400 ++ н лева на месец туземец = 60 лева на месец! е това е евроаталантическо равенство

и пак ли са в 5звезни хотели или по планините..??? а за българите за спят под терасите с кученцето във Варна

трепане му е майката на скапаните хохоли трепете ги

Някои от "бежанците" бързо се ориентираха и започнаха "работа" като трафиканти на хора (10000€ на човек), дистрибуция на наркотици и проституция.

Абе тия, що още не чукат камъни в Белене?

Разбира се, че ще помагаме и за в бъдеще на нашите украински приятели. Приятел в нужда се познава, както гласи наша поговорка. Нека покажем, че ние българите сме искрени и верни приятели на украинците!

но с лични средства, аз за украински измекяри пукната стотинка не давам

Да мреш в лайна тогава

Т'ва не са бежанци,а ПЛАНИРАНИ ОТ МОСКВА И КИЕВ "ДИЗЕРТЬОРИ",КОИТО ПАРАЗИТИРАТ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ,"ОСВОБОДИТЕЛИ"! ТАКА НИ ОСВОБОДИХТЕ ОТ ТУРЦИТЕ,ЧЕ ВЕЧЕ СА МНОЗИНСТВО В РОДИНАТА НА БЪЛГАРИТЕ,КОЕТО ОБЯСНЯВА И "ШВЕДСКАТА ТРОЙКА" МЕЖДУ ПУТИН,ЗЕЛЕНСКИ И ЕРДОГАН.Повръща ми се ит турци,украинци и руснаци! Боклуци !

"Повръща ми се ит турци,украинци и руснаци! Боклуци !" Да, отключили са старо психично заболяване.

Я да видим колко Копейки серкат във форума?

а на майка ти в устата

Желая бавна и мъчителна смърт на тебе и децата ти.

Ще сереш ли пак?

Вадете и плащайте!

В зап ,Изсрайна няма Военна операция.Защо не отиват там??. Укропутекъ е от стара коза яре..беееее...хаха..

Ах ах колко сте зле мрънкачи такива. Хората се спасяват от война жени с деца и нямат много алтернатива за работа. Вие бездушните само виете по тези форуми. С нищо не ви пречат, не ви взимат хляба. За момента всичките пари на 98% са от европейски фондове и никой не ощетява държавата или вас мрънкащите тук - има си статии по осведомете се преди да се изкажете неподготвени. Хората са настанени в държавни бази и няма да има повторение на хотелите от миналата година. Отделно това с хотелите беше помощ за туристическият бранш пак с пари от европейски фондове. Хайде сега пускайте минусчета, защото само това умеете

Очевидно умеем и да изработваме пари, които да харчат украинците.

За теб фашаго малко е да ти праснем минусчета! Кръстчета ти слагам`, Курветини с копелетата си и сводницлите- трафиканти и наркомани се довлякоха тук!

Аз съм Българин и България Защитава и помага Преди всичко на Българи. Укрите не са в ЕС, не са в нато и те трябва да се наредят в лагерите за бежанци, както всички останали народи и нации и хора идващи в България. За ВСИЧКИ ЕДНАКВИ ПРАВИЛА.

Тая паплач не отиде в зап .Изсрайна .Защо ??.Щото там ще ги натирят като кучета .

А нещо работа да им се потърси?

А нещо работа да им се потърси?

А не! Само не и работа .

А нещо работа да им се потърси?

А нещо работа да им се потърси?

В България има хора на ръба на оцеляване. А тъпите укри им се дава всичко даром и живеят в хотели ? ДОКОГА. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН. НЕ СЪМ УКРОНЕДОНОСЕН Сложете си знаме на България за да покажете, че сте БЪЛГАРИ !!Вашите родители и хора в неравностойно положение за измъчвани в България, както през средновековието АЗ СЪМ БЪЛГАРИН !!!! Споделяйте за да покажете, че не желаете да издържате укронацисти за сметка на България и на стандарта в България. Всяко споделяне е запазен живот за Дете, Майка, Баща на някой Българин.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Стига сме ги хрантутили!!!

Трябва да изгоним всички с руски паспорти и да настаним украинци.. както украинците са приютили бесарабските българи.

Трябва да изринем усраинската мърша към фронта!

Много сте негарамотен по история.

Аз мисля, че им е време вече да поработят. Трудовите навици трудно се създават, но лесно се губят.

До март - добре. Но защо трябва да се уточнява годината!?

Зеленски с натрупаните си милиарди от кражба на европески пари, тоест нашите данаци, да си ги поеме!!!!

Чак пък милиарди... Ако се вярва на Форбс, за една година война, личното състояние на зеленски се е променило от 600 милиона, на милиард и половина, в зелено. С тези пари да издържа сънародниците си зад граница най-много година.

показаха че деца и жени са с татуирани свастики...и фашистки атрибути....

Азовски роднини!

а з а българи нуждаещи се--- нещо защита ?поне във фоаето на някой харизан на укрофашистите хотел, защо за сириците лагери а з а тея хотел? !!! робски народ... з аукраинец с джип 1300лв на месец,,,,,ДВГНЧ

Все пак и две години е "временно" Не е ли по добре да им дадем гражданство поне по ефтини че ни излезнат...

ВЪН ОТ. СТРАНАТА. НИ. !!!

До кога ще ги обгрижват тези фашисти за сметка на българите. Да освобождават хотелите и да се измитат във фашизираната си държава при надрусания клоун Зеленски. Дано Русия ги смачка по скоро.

А тъпата, корумпирана окрайна като няма да я има на картата скоро?! Пак ли ще ги дондуркате тия навлеци?! Всичко е за крадене на пари от ЕС! Да Ви ЕПМ!!!

най-обикновени хора за разлика от подлогите които ги манипулират

не не са това са рода на азовци и фашисти всички са с подкупи и с връзки тук на курорт

Приберат, да направят нов ,,майдан,, и да ги свалят!

ЕС вече не дава пари за укрите , ще ги издържаме с парите които трябва да отидат за нашите деца и за нашите пенсионери които изнемогват. Така ще бъде докато изчистят територията от българите , които доброволно се съгласиха да бъдат роби на краварите.

Каква закрила за урките.да се връщат откъдето са дошли

Путя е бавен, ама дори той нема да ги мота още цяла година.

Колко наводнения трябва да станат за да ви счупим главите!

То казармата преди 1989 беше по кратка от тоо слугинаж на сащ.

понякога пиндостан нищо не казва но нашите се натягат предварително малък но изключително прост народ... 1 булгар =юнак 2ма -=чета 3ма= чета с предател...

Ще удължават докато щатите им кажат на наште марионетки

Пак ли временната закрила ще продължи в пет звездни хотели питат едни хора от карловско ?

Най-се чувстват закриляни в хотели и молове

Смъртна присъда за мунчо и курвите от НС

Гонете Укрите от България ! Нито един Укра няма да бъде защитен от Българите ! Смърт на Фашизма Свобода на България !

Бедстващите българи кога? За едни сънародници от карловско питам!!!

Седи наш Ганю на брега на реката с въдица и чака. Изведнъж плувката потъва, Ганю засича, тегли и що да види – златната рибка. И както му е редът, за да я пусне обратно й заявява трите си желания: -Искам да живея в луксозен хотел на брега на морето, да не плащам нищо и това да продължава до безкрайност. -Нищо по-лесно, казала златната рибка и му подала украински паспорт.

Временна закрила - до пенсия.

Няма нищо по-постоянно от временното. Никой не смее да сложи бежанците на мястото , на което са в другите държави. А това значи , след толкова време да са си намерили работа и да си плащат издръжката. След три месеца е месец май - пак ли ще се удължи срока на закрилата и ще се юрнат към следващата ваканция на море в хотелите.

С ЦЯЛА година?! Зеленски още 1 година ЛИ ЩЕ СЕ БИЕ с Русия?! Въпреки, че Зеления ПОИСКАЛ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ?!

С цялото ми уважение към г-н Радев и служебните му кабинети, много моля да бъдат преведени и съответните средства в бюджета на здравната каса,която като добре знаят е солидарна. Направленията не достигат, държавните служители и българите ,които са здравнонеосигутени и така са много на гърба на работещите и безработните,които също са длъжни да внесат процен от гласуваните вече 850 лв. Не лишавайте българите от достъп до лечение!

И как точно са бежанци?

E как? - Колите им са Бегачки, как...