Декември започва по-топъл, завършва със сняг

Снеговалежи се очакват през третото десетдневие на декември, като през целия месец най-ниските температури ща бъдат между минус 10 и минус 5 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Декември започва по-топъл, завършва със сняг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен втората половина на първото десетдневие, може ли по-подробно за третата четвъртина на второто?

Закръзнаха ми ушите по време на Глобалното Затопляне.

Сняг ама на върба.

А защо няма код в новината? ИСКАМ СИ КОДА!!!!!! Искам да знам колко да съм стреснат! И да благодаря на всички управници, когато започнат да ме успокояват! И да не забелязвам, когато ме доят с данъци, такси, винетки, осигуровки и т.н.!

Работата на всяка една държава, е да те дои. Като не ти харесва, смени държавата.

За началото е ясно.А за края нищо не е ясно.Пишат си,колкото да не заспАт ...

Само не разбрах какво ще е времето през втората третина на първата половина на второто десетневие на месец Декември.

хаха, още по-добро от моя въпрос! =D

По- ниски? Добре! 5 градуса и стига! По- надолу за ценители и само над 2000 метра! Сняг? Не, не толкова! По- малко, например до височината на гуменка тип- синя, социалистическа. Викаха 'и "гуминетка". Питайте ги защо? Който е фен на Цеко Минев да си ходи по планините да са сурка, аз в мазето със сланината и тежката артилерия ще чакам в засада за пролетта..даже и зимни гуми няма да слагам, оставам самопожертвователно в засада.

Колко хора ще умрат от студ тази зима по време на глобалното затопляне. Колко милярдери ще станат мултимилярдери заради глупоста на народите и лакомията на политиците и техните шефове Владетелите на Света Рокфелерови, Ротшилдови, Морганови, Буш, Митал и компания. Служителите на Луцифер са пред прага да изтребят Човечеството, предизвикват въоръжените конфликти, променят изкуствено климата, създават масови психози,световни финансови кризи и никой не насочва гнева си към ТЯХ-главните виновници. Докога. Народи събудете се. Федералният Резерв и неговите собственици са главните душмани на Човечеството и неговото развитие. Протестирайте против тях!

ХАхахахахахах Луцифер е реален, толкова, колкот Дедо Коледа

Леле! Само за рептилити ни пишиш! Бързо иди за "Сникърс"! Бързо! Не си ти, когато си гладен! Една приятелка вика: "Да направи революция! Да легнем на жълтите павета! Готова съм да легна първа! Аз обичам Путин и съм готова да ида да живея в Русия, но само ако съм от приближените на Путин!" Викам си: "Каква жертва, каква себеотдаденост, каква любов! И аз знам така, ама чак да ги гледам как ми говорят за важните неща в живота, нещо ще полудея и ще се пропия, като останалите там. Всички са важни и в главите им кипи бурен умствен процес и са се пропили в студа. На теб да не ти е студено, че за сгряване да викаш за протести? На вън са космическите 8 градуса!

Аз не помня да е имало сняг на Коледа скоро..

Къв сняг бе? Нали има глобално затопляне? Ей така една нищо и никаква прогноза може да провали усилията на 150 държави да стигнат до общо решение за климатичните промени!

Ще има сняг.