Съдът оправда братята Чокови за нанесен побой

Съдът в Бяла Слатина оправда Спас и Мартин Чокови по обвинението, че са нанесли средна телесна повреда на Венислав Николов в дискотека в града през март 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда братята Чокови за нанесен побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема такава държава. НЕМА!

Е, за децата всичко правим - татьо им ще се раздели с една от златните си вериги, бълха го ухапала, има много!;)

Накрая разработките на МВР ще излезат ялови.Банкетите с полицаи,съдии и прокурори платени от Чоков и ,,услугите"му към тях ще го оневинят.Оправдан от съда Чоков отново ще нахлузи ланците и големият кръст и ще вилнее из Галиче.Тежка им участ на свидетелите от православният бандит депесар Чоков.

Без Чоков в селото ще настъпи пълна анархия, от която най-пострадалите ще са обикновените хорица, а ще спечелят сами тези, които са вземали пари от него на висока лихва. Ще видите, че е така?!

Вземали пари на висока лихва от това ангелче-пазител на реда, викаш

всеки си плаща за гяволъците рано или късно,и съда да те пусне пак ще те настигне ръката на ОНИЯ горе,те и мутрите не ги закачаха полицай и прокурори, ама си гиизтрепаха всичките...рано или късон всичко се плаща в тоя живот

Българския съд оневинява всички...баси тъпотията..Брендо невинен, Златко баретат невинен, сега и синчетата на селския кмет и те невинни..по корумпирана система от съдебната няма...от там трябва да се започне ,след тях парламента с всичките там крадливи мишоци...абе няма такава държава :(

ТОВА НЕ СА СЪДИИ, ТОВА СА ПОМИЯРИ!!! ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ И ПОДКУПНИТЕ!!!

Тия, (и другите като тях) ясно, че закон не ги лови! Няма и кой да им начука кратуните. И Господ не ги наказва (Той си знае защо). Остава ни само да ги проклинаме по-интензивно, та дано поне някоя клетва да ги хване! Защото имаме право да удовлетворим инстинкта си за справедливост!

Закривай съда в Бяла Слатина и във всички градове под 50000 жители!Просто няма смисъл от него

баа Спас на снимката, каква дебела златна верига е турил на шията си това е от спестените закуски?

Необходимо ли е да има съд в малки градчета като Бяла слатина, Берковица, Малко Търново и др. Каква независимост може да имат от лекаря, общината, учителя на детето им , автомонтьора и др. А за решението на съда това се очакваше. Щеше да е учудващо ако бяха съдили по друг начин. Практиката го показа. Съд да има само в ГОЛЯМИТЕ ГРАДОВЕ.

Правилно съдът е оправдал биячите. Ако всички разбойници съдът вкара в затвора, няма да останат крави за доене.

Евала! За пореден път съдът показа колко е "независим"!

СЪЗДАВАНЕТО НА НАРОДНИ МИЛИЦИИ, КОИТО ДА ВЪВЕЖДАТ РЕД И ПРАВОСЪДИЕ НА МЯСТО !!! ЗА ДА НЕ ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ ТОЗИ ФАРС !!!!

То да беше само в Бяла Слатина. Местните банди са подчинени на националните. Нали не вярваме, че МВР, ако си беше на мястото, досега нямаше да се справи с бандитете. Но МВР е хитро, хем е с мафията, хем цоца държавата със заплати и пенсии. А президентът се опитва да махне въпросите на Слави. А народът не е ли по-важен от конституцията и да бъде чут? Как да каже на шайката в НС, че са вредни и ненужни? Как да контролира МВР?

Малиййй, набора какъв ланец е овесил на вратлето! Де такъв късмет и за нас, ма тати работи като клошар...

Ще си намерят майстора някъде. И ще имат и те сърдечни проблеми и ще свидетелства куцо и сакато как ги познава като много добри и възпитани деца.

ЕЙ ЗА ТУЙ НЕ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ НА ТАЯ ДЪРЖАВА

Не плащаш, ама друг път! ДДС е най-голямото перо в бюджета на държавата.

Няма оправия и за съжаление съм съгласен с написаното от другите коментиращи. Съдиите си създадоха каста. В Приморско сте виждали кацналата къща на полуострова в бившето военно поделение, където е забранено да се строи. Тази къща е на съдийка, чийто баща също е съдия. И на други места из града има хотели на съдии. А за връзката на Чоко с районна съдийка от Бяла Слатина вече се писа.

Невинните деца са набедени, баща им също.

В Бяла Слатина съд няма - излишно се дават пари за да се поддържа фасадата ..... Там мутрите колят и бесят на всички нива. Затова и северозапада загива!

Провинциалните съдии са слуги на местните феодали !

То да беше само в Бяла Слатина. Местните банди са подчинени на националните. Нали не вярваме, че МВР, ако си беше на мястото, досега нямаше да се справи с бандитете. Но МВР е хитро, хем е с мафията, хем цоца държавата със заплати и пенсии. А президентът се опитва да махне въпросите на Слави. А народът не е ли по-важен от конституцията и да бъде чут? Как да каже на шайката в НС, че са вредни и ненужни? Как да контролира МВР?

Ха-ха-ха-ха ! Ха-ха-ха-ха !

Същото бе и със случая с дискотека индиго - накрая на виновните им се размина по давност...

Пред макаровия всички са равни,нали така,и без това за убийство повече от 4г няма да лежиш,та се чудя какво толкова им се страхува това цяло Село Галиче на тази Мутренска Фамилия Чокови.Пак казвам пред Макаровия всички са равни.

Ако някой не знае, но най-корумпираните и обслужващи частни интереси институции в цяла България са именно съдът и МВР Бяла Слатина.

Само,едно не мога да разбера,този като го гледам на снимката какъв е слаб щиглец,ме напушва смях,как ония дебел Циганин където се оплаква че този миндил го бил пребил,имайки предвид че ония е 150кг,а тоя 60кг,как е станало това,защото като го гледам този на снимката му трябва един шамар,и веднага е паднал по гръб,на шамара ми викат какво направи удар със крак ли ми направи:)Майтап бе Уилииии:)

Ами причината е проста - нарича се СТРАХ!

момчето е болно, мисля от епилепсия!

ИМА ЛИ ИЗНЕНАДАНИ? БРАВО! ЕТО НА "ТОВА СЕ КАЗВА ПРАВОСЪДИЕ"! ХОРА, ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА ДА ГИ ИЗПОТРОШИМ С КАМЪНИ И СОПИ, ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НАД БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДОКАТО СТОИМ НАВЕДЕНИ, ЩЕ НИ НАЛАГАТ!

Браво!!! Колко нагъл трябва да си, за да оправдаваш престъпници и да не ти пука какво ще направи работодателя ти (данъкоплатеца) за това. Уникална държава! Уникални съдии и прокурори! Уникални престъпници, които ги съдят в други държави, а в България са оправдани и невинни по същите обвинения!

Това наистина вече започва да дразни. Цялата псевдо държава е за закриване.

Хайде стига сме плюли вече! То си е ясно, че и синчетата и баща им са ангели небесни.

Щом няма съд,девиза е,Зъб за Зъб,Око за Око!!!

"БГ правораздаване"?! - "Театър Сълза и Смях"! Обикновено у нас биват осъждани жертвите, а не престъпниците... Нормално - на нас ВСИЧКО ни е на обратно!

neveroyatna e balgarskata sadebna sisteme

ЮНАЦИ, МАМИНИ, ЗЛАТНИ!НЕКА СЕ УЧАТ НА ЮМРУЧНО ПРАВО,ЩОТО ВИДИ СЕ ИДВА ЗАЛЕЗА НА ТЕЙКО ИМ!...А КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!

Много се забави съдът с оправдаването на двамата биячи. През 2011 г. Ценко Чоков е издигнат за кмет от партия ГЕРБ, а там нищо не става без знанието на Бойко Методиев Борисов.

че тази фамилия има някакъв силен гръб в съда и се възползват най накло от него. може и някой да е в зависиомост. това само потвърждава в колко жалка държава живеем и колко гнила е съдебната система у нас

Янлъш си драги.Толкова ли не виждаш хватката.Садът е лошото ченге.Сега ще се възмути БАйко и всичко ще си дойде на място.

Още едно потвръждение, че в милата ни Родина няма правосъдие.Затова престъпленията са се увеличили и има чувство на безнаказаност. Не ги е срам явно и те са на хранилка при него

Егати държавата. Кочина.

И съдът, и Чокови - на разстрел!

Мога да ударя всички членове на семейството на съдията с метален бокс в главиата и да съм невинен?!

да те оправдаят! :)

Това седмица на оправдателни присъди на престъпниците ли е? Егати държавата! Не може да е истина.

Не! Вече 19 години е така. И ще стотина май ще продължи. :-(

Най-импотентната прокуратура е българската.... Шумни и скандални обвинения сякаш вечно завършващи с оправдателни присъди....

Абе я отвърти ти публично два шамара на братята Чокови, пък да видиш дали няма да бъдеш ефективно осъден;-). Прокуратурата е избирателно потентна,като в оня лаф за батерия Тошиба- ту шиба,ту не шиба;-).

Пародия

Аха значи само определени хора могат да и вдигнат вертолета на прокуратурата....

Българският съд ускорено работи за унищожаването на нацията и държавата. Тези кирливи пари, които са взели, за лекарства на децата си да ги дават!

Съдът в България работи за престъпниците и парите под масата!!! Забележете,че всички престъпници бяха оправдани,всички!!! Имат ли пари,те са невинни и може да си правят,каквото си поискат,но затова сме си виновни и самите ние,защото трябва народа да се вдигне и да избие тая престъпна сган,която се е засадила в Съдебната система........

Нали знаете как се избират съдии и прокурори ... с конкус и винаги спечелен от децата на съдии и прокурори...Те си ги избират те си ги назначават те си ги въвеждат в корупчионните практики. То си стана и бизнес. Имат си и девиз "Всеки съдия и прокурор най-малко с два хотела". Честито ви данъкоплатци. Всяка година по 3-4 заплати бонус и 20 заплати при пенсиониране - заради високият риск на професията им - "немогат да пръснат парите които печелят и го преживяват тежко"...Няма ли кой да провери това което пиша...

кой да го провери?! ще провериш ли сина си или ще осъдиш ли брат си?! Всичко това "обществена тайна" и всички го знаем!

В БЪЛГАРИЯ И БЕБЕТАТА ЗНАЯТ ВЕЧЕ,ЧЕ ИМАШ ЛИ ПАРИ НЯМА ДА ТЕ СЪДЯТ!!!

Съобщения от този тип не са новина! Всички знаем прекрасно, че в България няма съд, а една мафиотска структура, която работи в интерес на престъпниците!!!

Някой очаква ли, че тези бабаити ще влязат в затвора? Аз не.

Срам! Срам за България са такива съдии и съдилища! Няма ли кой да ги вкара най-после там, където им е мястото?