Оставиха в ареста обирджията от „Разсадника“

СГС остави за постоянно в ареста Росен Рангелов-Човката - единият от обирджиите при въоръжения грабеж на заложна къща на булевард "Ломско шосе" в София.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста обирджията от „Разсадника“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре веднага да го освободят, че ще му плащаме и на него обезщетението отсъдени от Стразбург. 100% ще се окаже че е арестуван твърде грубо. Значи - плащаме пак.

друг случай, /сгазено дете от джигит по пътищата/, адвоката пледира обвиняемия да е на свобода, за да работи и така да му изплаща хонорара! Тарикатско а? Да го пуснат и този. Следващия обир може да е успешен и хонорара на адвоката платен!

Ами че то стана време за море ! Що не го изпратят да си излежи там присъдата ?

За обирджията от Разсадника е ясно, ама за брюкселските обирджии, кой ще ги остави в ареста и кога.

Според мен обира е напълно битов и най-вероятно е заради парко място.

"Махленска свада" - както каза "любимият" ни премиер .

А бе тия махленски хайлази,къде живеят бе? ? ? Те незнаят ли че всички заложни къщи,са личен бизнес на босовете на МВР по местоживеене? Те незнаят ли,че собствениците на заложните къщи,където се продава всичко крадено от апартаменти и къщи,са бивши затворници от тоталитарно време,и вербувани да работят с местната власт/демек/мафията. Абсолютни глупаци.

Домашен арест?!? Е требе да си яко нагъл да искаш това в дадените обстоятелства когато в САЩ за подобно престъпление е около 30 години затвор. Ааааа забравих, България е рай за подобни престъпници, мястото където те са най-добре третирани в света.

Трябва един куршум и за тоя.

В цял свят кокошкари като тия двамата и по същия начин си ги стрелят а тоя ще го отнесе щото не е в схема а против нея обира заложна къща а кой ги държи тия къщи? Ще ни баламосват колко справедливо са го осъдили а дипломатите ще продължат с робовладелството

БЪЛГАРИ: ДА ОСНОВЕМ ПАРТИЯ КРУМОВИ ЗАКОНИ ДА СЕ ПОКАНЯТ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ И ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ

И батман няма да ни оправи

абе пуснете човачеца и на негово място вкараите отворения адвокат

що не са му пръснали тиквата и на тоя!

....крумови закони и всичко много барзо ще си доиде на мястото....после ако щат да основават партя на еднораките !!!

Пуснете го, бе идиоти... И той има права... Къде сте, бе правозащитнициииииииииииии

'Оставиха' ? Що, и друга въ мост ли е била спрягана ? Примерно, похвала пред строя, карта за курорт, медал ......? В Щатите при тази случка не самоочерняме няма да видиш слънце никога повече , ами и ще си надупчен като дармон , само за пет секунди. Там си надупчен само при мисълта, че може дз криеш пистолет в джоба. Или пък размахваш реплика празен пистолет. Не когато стреляш срещу полиция.

d4

домашния арест предполага едно. изпаряване някъде по широкия свят и никаква отговорност за престъпленията. а те не са нито едно, нито две. следствието, адвокатите, прокуратурата и съда да си влязат в отговорностите. доказателствата са безспорни!

Чутовен подвиг на прокуратурата!

Хахаа, такъв престъпник под домашен арест?!?! Тия от защитата са по-големи престъпници от него!

Теа си вардат лебеца... Па и сирението...

Що така, бе? Пуснета го под домашен арест!

Да му върнат и оръжието трябва .