Съдът пусна под парична гаранция бияча от ”Черни връх”

Софийският районен съд освободи под парична гаранция от 2000 лева задържания за побоя на столичния бул. "Черни връх" Симеон Христов.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна под парична гаранция бияча от ”Черни връх” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христов нали си мъж кажи аз го ударих и си поонеси наказанието а не да се мъчиш да си спомниш какво е станало

В този случай сам господ даде правосъдие.

Бияча като е мъж, да бъде мъж до края. Много бързо го хвана амнезията. Пълен боклук!

За бияча трябва 3 години ефективни или да става пациент на Кубрат Пулев:)))

kdpkdp

Страшен си...А дали имаш сърце да го ползваш... Защото ако нямаш мога да ти разширя някой отверстия ТИ ;)

Някой замисля ли се, какво очаква пътничката с потрошената ръка ? 1. Поне 6 месеца - година въстановяване. 2. Някои проблеми със сигурност ще останат, и ще си ги влачи докато е жива. 3. Пропуснати ползи, нанесени материални и не-материални щети. И т.н. .. А това, че предизвикалия събитието е отнесъл няколко шамара.. ами голям праз.. нищо му няма.. и вече биячи и простотии, че призиви са затвор и какво ли не.. медиини и коментарни ла..а. Всичко е супер изкривено, в тази територия България... тя държава отдавна не е.

Медал, медал, дайте му медал на тоз храбрец!

най виновен е никола маринов . него е трябвало да бие ! какъв шофьор трябва да си , та вместо в задницата на спряла странично кола , да идеш в насрещното и се блъснеш челно в движеща се кола ?!

Стига глупости...Поставете се на мястото на момчето...Според мен МАЛКО ГО Е БИЛ,ЗАТОВА СЕ СТИГНА ДО ТУК ... Ама от недорасли,ревящи мишоци !

Евала Брат,ако детето ми бе вътре-Лично Аз,щях да го потроша този с Шкодата.Доста повече...

Той, Господ достатъчно те е потрошил малоумник прост!!!

Лично Ти ? стига бе!

Щото, ако насреща ти е някой бивш полицай с пищов и изпадне в афект...

Значи от днес спокойно мога да си предизвиквам катастрофи, когато имам едни 100-200 лв. излишнш, без да се притеснявам, че някой ще ми нацепи кофата. Баси, то излиза по-евтино от Дисниленд.

На всички почти коментатори чиито коментари прочетох ще задам въпрос: Каква би била вашата реакция в случай ,като този? Карате по правата, някой заплес засича кола, тя,го избягва, но се блъска във вас, при което пострадва ваш пътник!Аз не съм мутра, но и моята реакция би била подобна. Говорите за безнаказаност? А какво ще е наказанието за истинския виновник за катастрофата? Акт? А пък "човекът" не изглеждаше пребит. И се учудвам на всичките тези писания! Да предизвикаш катастрофа - може, но да удариш виновния - не. По вашата логика, този с Шкодата утре пак да излезе така на някое кръстовище. И ако вие сте там. дано господ да ви опази.

Като юрист с дълъг стаж, вече нищо не може да ме изненада в нашенската т.нар. правораздавателна система. Но в последно време наистина се оливат. Бъдете сигурни, че ще пуснат съвсем скоро и гардовете на Ториното, дето пребиха семейството с палки. А този Симеончо несъмнено е човек на някого - прокурор, съдия. Освен че е дал тези 2 хиляди за гаранцията си. Пародия на съд - затова и ще има безнаказаност. И по-зле ще стават нещата. Нямат страх от закона - всяват страх у обикновения човек. Мутренските времена се вихрят с пълна сила в България. И да беше убил Симеон водача на шкодата - пак щяха да го изкарат инфаркт, нещастен случай и условната му не мърдаше. Домашен арест а човека - под земята.

Ти си юрист, колкото аз съм цигулар.

Eeeх Цицоранчо отърва панделата. Начи ква е далаверата - Даваш 2000 лева и можеш да си биеш безнаказано. Далавера, нали..?

Как не могат да проумеят, господата съдии и прокурори, че освобождавайки виновен побойник, по този начин НАСЪРЧАВАТ и други да правят така. Да бият, да изливат агресията си на улицата. Въпросният бияч, крайно нагъл, при наличието на записи на камери и десетки очевидци, и да твърди, че " не си спомнял". Нагло, арогантно копеле. При наличие на побой, акт, отличаващ се с изключителна дързост и чувство на безнаказаност и властите го пускат. Нали и други мутри като тоя ще прочетат тази новина и ще си кажат: "Оо щом са пуснали тая батка, утре и я че бъхтим, и че ми се размине"....Няма надежда за България, хората, които знаят истинското значение на тази дума са или престарели, или покойници...

Мутрата пак се отърва,а магистратите са дебили, мамка им мръсна!

Пребил човек и не помни! А бе как ще пускате такива хора бе, серсеми! При това е каратист! Първото нещо, на което ги учат е, че няма право да използва уменията си на улицата срещу необучени хора!

След подобни изказвания съм сигурен, че си бил освобождаван от часовете по физическо! Прекаляваш с гледането на филми, никой не те учи да не си използваш уменията. По времето на БКП само се подписваха декларации, че няма да използваш наученото на улицата.

Окръжният съд в Кюстендил освободи предсрочно от затвора Симеон Мечев, който преди девет години простреля мениджъра на "Литекс" Стойчо Стоилов. Новината потвърди пред ИНФОМРЕЖА и директорът на затвора в Бобов дол Борислав Забеков. На 14 ноември 2002 година 46-годишният тогава Мечев произведе седем изстрела с пистолет "Макаров" срещу бившия футболист. Екшънът се разигра посред бял ден, на ул. "14 полк" в Благоевград след лека катастрофа и агресия от страна на Стоилов.. Старшината изпразни целия си пълнител срещу Стоилов, като само два от куршумите го засегнаха. Окръжният съд в Благоевград тогава постанови 10 години затвор за бившия военен служител. По-късно обаче Върховният касационен съд намали присъдата на шест години лишаване от свобода. Симеон Мечев е освободен предсрочно от затвора за добро поведение. Той изкара в килията само четири години.

А ти знаеш ли какво е направил тия шушляк Стоилов?

Освободен срещу 2000 лв,НО НЕ ВНЕСЕНИ,а до една седмица е обещал да ги внесе!?!?!?

Аз пък обещавам, че ще внесе, и тодоста повече, но джоба на неколцина прокурори и съдии

Много ти отива раето!

Не,много е моряшко.Раето трябва да е вертикално!

Точно такива като тоя "мъжкар" бързо ги превъзпитавахме.

Изключително нагла мутра. Наглееща пред журналистите, демонстрираща безнаказаност. Бивш депутат му е адвоката, а той участник в банда за източване на ддс. Защо ли не съм изненадан.

Виж мутрата на снимката на този бияч и си представи колко такива биячи /изроди / има още в нашата България. И какъв съд има също в нашата България ?!......Горката ни родина !

Какъв бияч бе ? Оня идиот осакати жена му той е бияча ! Има ли някой който би гледал безучастно как пребиват жена му ?

Толкова си тъп, че не можеш да загрееш, кога се осакатява китка при лек челен удар.

абе серсем, никои не е пребил жена му

Първа стъпка към оправдателната присъда.

Евала. Поредният пуснат бУклук. Изроди самоповярвали се, че са нещо повече от другите. Да Ви таковам маиката нещасна.

някой очаквал ли е нещо друго? Ей хора до никъде няма да стигнем с такива физиономии, като този.

Ето заради такива като тоя боклук трябва да ни има.

Почти е сигурно, че младежът е наследник на такива като вас. Откъде иначе тази жажда за побоища.

И ти си същия комплексар като така наречения бияч.

Жена ви е зле,но вие господине се погрижихте първо да набиете виновника.Законът не достатъчно справедлив щом сте отново на свобода.Разбира се виновника трябва да понесе наказание,но и вие трябва да бъдите строго наказан,иначе след 3-4 години ще набиете оше някой.

Само ти ли не разбра, че този е виновника щото е карал с над позволената скорост, не е можал да спре и спътничката до него не е ползвала колан. Другия виновен е този с хондата така, бързо се е движел, че този който трябва да му осигури предимство изобщо не е могъл да възприеме че нещо идва. На всичкото отгоре тия двама неадекватници единия почва да се бие другия да рита колата.

Виновен е този с Шкодата , който се включва в движението не спирайки на СТОП, и застрашавайки живота на другите , ще се измъкне невредим!!!

Някой иска българите да се бият по улиците и така нареченият съд - няма нищо против. Заспало общество, заспал съд, има около 5%, които са готови да 'раздават правосъдие' по начина на той убостник! Добре е, че са толкова малко и са толкова прости. Но определено тази година ще е неприятна за всички в София. И незнам дали наистина няма да ни накарат да се изнесем в съседни и по-далечни страни. Което би било пак форма на геноцид и обезбългаряване. Тоя народ няма ли да вдене, че сами не си ли помогнем - няма кой да ни помогне? Няма ли да застане като стена пред гнусното и отвратително поведение? Чакаме последния момент - такива сме.. българите.

Ужас! Ужас. Парична гаранция. Та той нали е точил ддс?? И то само 2000 лева, няма и 1000 евро! А от това, което гледах, този див селтак е за зоологическата градина, ама не за Виенската, а за Ловешката. И там няма да му дойде акъла, защото някои животни ще са доста по-умни от него - например фазаните! Малеее . какво нахалство. Егати отпадъка.

Раираното на тоя юнак много му отива, но при тази съдебна система не мисля че ще бъде наказан за каквото и да е.

само казарматааааааа...........

По принцип може и много да е крив, но в тази ситуация, вероятно е бил афектиран. Повечето шофьори ако, както си карат, им връхлети някои и им потроши колата и жената ще пожелаят да сторят същото на виновника.

Защото сме гадни отмъстителни плазмодии нали? Е - не е така, не всеки ще налети, а нали се вижда, че бияча е по-голям боклук от причинителя на катастрофата? Не е ли ясно, че оня е по-едър и ако беше същия рогач като тоя - сега 'каратистът' да хленчи и да се оплаква. Евала на тоя с Шкодата - не му се е чул гласа на момчето, дори не е искал да повдига обвинение срещу разюзданите отпадъци.. Доста по-мъжко поведение. А тия са егати лежачите с хондата и беемвето - то си им личи че са въздух под налягане. Такива избираме - като ей тия. Не гледаме какво има отдолу, а отвън как изглеждат, въпреки че тоя с тая гинекомастия..

По НПК има нещо като незабавно производство, което в случая е следвало да се направи задължително. Вместо това, прокуратурата отлага това производство неизвестно колко във времето с искането си за задържане..и то ще приключи...с прекратяване. В Европа и в САЩ, този субект вече да е с присъда.

абсолютно,наъ тошния коментар.в европа за това си деиствие този климба веше да шука камани. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страх ме хваща, като чета толкова еднозначни мнения! Народа затъпява и повтаря това което му вменява властта и медийте!!!

А кажи нещо ново бе гламок.

Хиляди хора загиват по пътищата от безотгорни хора. Статистиката е безшощадна. Не съм му адвокат на този. Мога само да кажа че ако е набил виновника е прав. По пътищата е пълно с малоумници ,които убиват хора и най-много да съжаляват пред съда. Но да мислят преди да направят белята не могат. Така че най-добрият съветник е боя. В България друга алтернатива няма. А този ако го е направил не трябва да мънка. Човек трябва да има доблест и да защитава правотата си. Дори и с бой.

И какво предлагаш? При всяко ПТП всички участници слизат и да се почва масов кютек ли? Тоя бил виновен, оня бил виновен - има си полиция и съд, които решават защото виновният можеше да се окаже някой изперкал ербап с оръжие и да си постреля по тия двамата. Не може всеки ей така да си раздава правосъдие по улиците. Как не разбрахте, че хората са озверяли и изпростяли и за това се стига до такива случки. ПТП-та стават всеки ден.

Като гледам този бияч, как е оклюмил нос пред съдията, а какъв юнак беше на улицата, си мисля колко малко им трябва на тези страхливци. САМО ЗА ГОДИНА ТУХЛАРНИТЕ, И КАРИЕРИТЕ В ЛОВЕЧ, и са кротки като агнета!!! И който се опита да бяга БАУУУУ !!

Не се прави много на умен/а, че утре ти може да си на неговото място - от нищо нещо. Караш си и изведнъж олигофрен с купена книжка ти преобръща живота. Хубавото, че жената се е отървала само с операци на ръката, а не е станало най-лошото. Чукай на дърво и помни, че и на теб може да ти се случи....

Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.....

навремето се използваше една друга дума "мутра". Сега медиите все повече налагат думата "бияч". Някакси по-цивилизовано звучи и създава впечатление че има положителна промяна. Но те са си същите каквито са били винаги, недосегаеми, стоящи над закона престъпници.

Сега не се казва да скова кочина. Сега се казва да реализирам кочина.

Тъп безизразен поглед, лека наченка на нагла усмивка, двудневна брада , имитираща неаполски уличен мафиоз, безполезни бицепси, напиращи още по-безполезни гърди като на кърмачка......с две думи: селски бабаит, не можещ да прави нищо друго освен да краде и бие. Това ли ти е бъдещето,Българио?

Това е настоящето. Най-вероятно бъдещето ще е по-лошо.

щях ти отсека ръката на секундата с брадвата,като крум крадец нагъл

предполагам че дори хората на ,,ал капоне,, не са си го ,,позволявали,,??? ,,..Самият Темелков дойде в съдебната зала с анцуг на италианския Милан. Веднага щом забеляза журналистите, той нахлупи черна качулка и се скри зад съдебната охрана. Самозабравилият се рецидивист си позволи да изиска от съдебния състав да бъдат иззети бележниците и химикалите на пишещите в залата, защото заради тях ме търсят от полицията. Подобна безпрецедентна мярка не си позволи и босът Димитър Желязков Очите, чийто гардове пред години проверяваха щателно записките на колегите и задраскваха, каквото не им харесва, но никой не си и помисли да изземе бележниците на журналистите..,,??? та какво ,,разправяше,, вчера ,,президента,, ни??? ,,..Въпреки че за престъплението, в което е обвинен, бургазлията може да получи от 5 до 15 години затвор, след по-малко от 10 минути размисъл съдия Попова освободи Темелков. Това решение явно се оказа неочаквано дори и за неговия адвокат, който само преди минути поиска по-лека мярка по-усмотрение на съда. Магистратът мотивира решението си с липсата на доказателства, че Темелков е взел въпросната сума, удряйки с юмрук в главата единия от свидетелите..,,??? това стана днес!!! двама ,,биячи,, на свобода!!! народът трябва да живее в ,,страх,,!!! съдебната система се грижи за това!!!

ще очакваме продължение на побоищата по улици и училища.

Ааааа ясно... Точило ДДС момчето... Браво браво... трябва да е навън за да може да сподели източеното с правилните хора...