Подпалиха колата на опонент на кмета на Галиче

Автомобил е бил подпален тази нощ в село Галиче. Колата е на опонент на скандалния кмет Ценко Чоков. Прокуратурата във Враца е образувала досъдебно производство

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха колата на опонент на кмета на Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селският бек Чокчалан е политически приятел на тиквата за това го крепи властта.

Няма ли кой да спре тоя селски бек?

нали имаше цяло стадо твои хора там, какво стана, а? Едно голямо нищооо! Така е в България, местните дерибеи са НЕДОСЕГАЕМИ! За жалост!

пълен хаос в бъчвата

рибата се вмирисва откъм главата. тоталната корупция в държавата води до пълна анархия. виждаме как селски кметове крадат безконтролно и си строят вили за милиони. палят коли, заплашват, посичат с брадви, рекетират и все са си във властта. бай бойко изпуска юздите и нещата отново не отиват на добре. за какво са ни премиери като нищо не могат да свършат, освен да теглят заеми и да фалират държавата по примера на изрода виденов? по-добре правомощията на премиера се дадат на президента, та поне да се спестят пари от заплати.

Имам чуството, че тоя и малоумната му челяд скоро ще бъдат пребити не с бухалки, а с чукове. Който оцелее, оцелее... Много на сериозно се взехте цигани шибани.

този случай е страшно заплетен... дали полицията ще успее да го разплете.... всеки който е опонирал на кмета.... изгоря... и полицията мисли....

третата му кола палят вече! Как не ги е срам? Са ше требва да иде и да си купи 4та. Само си мислим колко българи с висше образовение биха си купили 2ра кола ако нещо се случи с първата? Ква е тая държава в която един необразован селски бек може да си купува неколко коли а образованите едвам свързват двата края?

Споко другаре, тиковний казА че Сичко е стабилно

Успокоих се ...Ганьо е още жив !

Всичко е толкова ясно. Само на полицията на прокуратурата все не им е ясно

Питекантропа от снимката прави цялата държава за смях! Накрая, на някого няма да му издържат нервите и ще го застреля барабар със синчетата. Тогава вече прокуратурата ще се намеси с цялата си сила.

Това е "светлото" бъдеще на страната ни. Все повече ще бъдат избирани подобни кметове с гласовете на ромите, които стават мнозинство в много населени места. Същото ще се получи ако по някаква случайност се приемат предложенията на Слави Трифонов за мажоритарен избор на народните представители. Тогава ще бъде избран не само той но и Азис, Преслава, Стоичков, Скалата, Мутрата и още куп кухи но известни простаци и бандити.

Господин опонент на кмета, не питайте докога, а потърсете съвет и помощ от Драгунов или Лобаев, или ако ви е по-симпатичен - от Рони Берет

От мен няма ли - аз правя хората равни...

Какво се прави когато срещу теб стои едно побесняло псе...

То като се започне от недоразумението наречено президент, мине се през министерския съвет.... За нищо не стават, както и ние за нищо не ставаме, един "обединител на нацията" не може да разкараме вчеме 4 години.

Което си е факт, факт е. Х10

Този малумник още ли не е обесен заедно със синовете си? Средновековните му действия лесно се оправят с въжето.

ШШШШШШШШШШШТ, ТИХО........Сотир СПИНКА! ЦЯЛАТА ЦАЦАРАТУРА СПИ В МЪРТВЕШКИ СЪН.........

На кмета нищо няма да му направят ,нали е от ГЕРБ.

Еее Цеко никаква фантазия , това с палежите си ти е запазена марка ама все пак !!!!!!!. Почваш да ми падаш в очите .

Няма какво да ви учудва.Просто зад тоя олигофрен се крият местният крадлив прокурор,съдия,Шефа на полицейското управление и така.Защо мислите че един човек току така ще си създаде мафия сам.Ако бяха няколко тинейджъра засели 3 растения марихуана,веднага ги правят организирана престъпна група с тежки мярки и всичкиката тежест на закона.Когато става въпрос за политическата мафия,закон ппросто не съществува,а всички институции не знаят или спят

Симптомите ! Раздаване на правосъдие ,по улиците...

Соте, "докато умните се наумуват, лудите се налудуват"! Ти от кои си-от умните или от лудите?

Преведи , за какво става на въпрос.

"За пореден път ме палят. За пореден път, вече няма държава! Свидетели колкото искаш на тези случаи, но според полицията ние не сме надеждни. Сигурно не съм видял кой ме удря с брадва или какво? Закони за тях няма. Плащат си и си правят каквото искат. Държавата стои и гледа безучастно. Това е действителността в Галиче. Абсурдите тук са ужасяващи палят те, бият те и после те съдят. Полицията и в момента пази семейството на Радослав Алексиев от фамилията Чокови, защото преди 3 дни отново са влезли в дома им, за да ги запалят, възмущава се Тушинов. Бизнесменът разказа, че за последния палеж е получил заплаха по-рано същия ден. По думите му към 18.30 във въпросната вечер Мартин Чоков минал покрай него, показал му среден пръст и директно казал Ще мреш, кучко! В коментар във Фейсбук пък синът на кмета написал на Тушинов, че ще му завре брадвата отзад. Той тормози цялото ми семейство, жена ми, децата ми. Как може един човек с условна присъда и куп дела срещу него да продължава да прави каквото си иска?, пита се Тушинов. Потърпевшият разказа, че е подал над 15 жалби в полицията за неспирния тормоз, но според разследващите това не били директни заплахи. Тушинов дори бил глобен с 2 000 лева за подаден сигнал на телефон 112. Искам да живея в нормална държава. Това е реалността в Галиче и ако нищо не се промени продавам всичко и се изнасям в чужбина, за да мога да живея нормално, завърши Тушинов." ----------------------- Виждаме образец на неправилно мислене у законопослушния гражданин, г-н Тушинов, който явно не е чел "Бай Ганьо прави избори" с всичките интересни персонажи там: Гочоолу, Бочоолу, Данко Хайрсъзина и лапето му. Г-н Тушинов, държава няма, полицията вреди,вместо да помага. Самоуправство и само самоуправство,тихо,кротко и по тъмно.

Работата е там, че когато трябваше да го вкарат в зандана тоя мутраген, държавата спеше. Сега вече е късно, бизнесът му е озаконен и реално няма как да го пипнат, освен, ако не се намери солидно количество свидетели с доказателства, но това знаем че няма как да стане. Иначе, ако искате да видите мутро-елита на наща държава, идете на събора на село Галиче.

someone

напомня ми филм за борба между каубои в дивия запад в америка по време на заселването.

В каква жалка държица живеем. От години достигат сигнали за тая разбесняла се селска мутра, с която държавата отказва да се справи. Говорим за селска мутра от северозапада. Какво остава за мутри, като Пеевски?

каква нагла престъпна мутра има тоя на снимката

България все повече заприличва на Галиче.

При правителството ТИКВА РАПОН КАРАТЕ II е така. Биене с метални пръти. ДАИ давата книжки срещу ДАЙ. Кметове на ГЕРБ пренасят дрога. Палят коли, не само на политически опоненти. Пребиват старци по селата, за да им вземат последните 50 лв. Афганистанци се стрелят с пистолети. Доброволни дружини пазят границата, щото държавата е напълно АБДИКИРАЛА. И стотици хиляди други неуредици

за теб , какво значи думата "държава "??

Това дето ми прибира данъците. Не Родината

Вчера МВР оповестяваше някакви мерки, но само с приказки не става. Ако трябва бързо да се направят законодателни промени, за да може такива като този от незнайно какъв вид обект от снимката да заминават на полагащото им се място, за да не вредят на хората. Крайно време е да се вземат наистина ефективни мерки против подобни типове, които с насилие и страх насаждат подчинение сред хората в провинцията и превръщат цели малки градове и села в свои феодални владения, където правят каквото си искат с мълчаливото съдействие на местните органи на властта.

аз като човек с 2 къщи в Галиче ще кажа, че това е пълна измишльотина. 1) в селото няма безработица и Ценко е намерил работа на всички, в това число и на циганите 2) в селото може да си оставиш колата отключена и със свалени прозорци през нощта и на сутринта ще я намериш както си я оставил 3) пенсионерите, които Ценко праща на море ги изпраща с лични пари и то всяка година 4) въпросният "дългогодишен опонент" докара на последните избори хора с автобуси, за да гласуват за него 5) Ценко ВИНАГИ е бил безпартиен кандидат 6) герберастите го натискаха да го издигат те за кмет, но той отказа и след отказа му започна атака с/у него 7) безспорно синовете му са говънца и той не търпи мешателство, но понякога, за да направиш добро трябва да направиш и зло заключение: запитайте се защо от толкова голямо село само 4-5 човека се жалват, а другите са доволни от кмета. може да затвориш устата на 5-10 човека, но на цяло село няма как да стане. и недейте да вярвате сляпо на всяка новина, която е поднесена по определен начин с цел.

Манго ли е кмета или не щом с епишеш от там.

не е циганин!!! и тези злата ги слага само когато го снимат - обича показността, но реално не е такъв. и имам две къщи, защото съм пенсионер, който разполага с финанси в следствие на наследствени имоти. не съм родом от селото и го избрах преди 10-тина години точно заради Ценко, че там няма престъпност и живота е спокоен.

При общата беднотия в селото щом имаш две къщи е ясно от кои си

ти ли си бре?!?

Е от къде имате тези пари в това забитото село?

Много хора не се оплакват, но от страх, а не защото са доволни! И нямаше нужда от толкова приказки, като това е основното и ТИ самият го знаеш!!!!

Много лесно може да се провери кой го закриля този мародер, тези които трябва да го направят може и да го знаят, но явно е на висок пост и това ги спира, и докога едни самозабравилисе кметове ще тероризират цяло село или град? като неможе държавата да се справи хората да вземат правосъдието в свой ръце, тогава ще има резултат

Представете си,колко корумпирана ни е прокуратурата и Съдебната власт,щом на този нищо не му правят въпреки безбройните му престъпления!!!! Този окраде земите на хората в този регион,бие наред,подпалва коли и къщи,стреля с калашници,сина му върлува из цялата околия и прави побоища,няколко пъти го ловят с наркотици и нищо и до ден днешен,човекът си е на свобода невинен! Престъпниците в България са невинни! Съдиите превърнаха България в кочина и рай за престъпния свят!!!!

така се живее 100 години

и селото му показват кмкакъв модел отива България. Един циганин докопал се до власт чрез пари и коли и беси наред.

Прокуратурата във Враца спи!

то да беше само във Враца дългото спане на прокуратурата

Хаха, цяла държава неможе (очевидно не иска) да се справи с една хлебарка ! Аз емигрирах ! А ти ?

Аз съм българче, а ти?

този простак ще определя съдби и ще бъде оставен да мародерства като феодалнад хората там? Кой го закриля? Прокуратурата може да провери кой е спирал дела и оплаквания срещу него! Безобразна държава!

Представи си в какъв тоалет живеем щом тоя палячо прави всички криви...даже и Боко.Като чели сме длъжни само с него да се занимаваме.По времето на бай Тошко тоя педал щеше да чука камъни до вечни времена.

Вече съм убеден, че този селски примат и синчетата му имат протекции от горе. Циганска, долнопробна държава.

ааа , и ние сме дали принос , не забравяйте !

Ценко в велик! Номер 1! Ценко президент веее!

Цонко е бок!!!!

Абе, в тази държава няма ли кой да сложи този глиган на мястото му?

Няма държава, а разграден двор с много глигани.