Коментари - Враца се преклони пред паметта на Христо Ботев и героите, паднали за свободата на България | Днес.dir.bg

Враца се преклони пред паметта на Христо Ботев и героите, паднали за свободата на България

Пътят, по който вървим, не е пътят, за който мечтаеха Ботев и Левски и всички герои, които паднаха за свободата на България, заяви председателят на парламента Росен Желязков

Обратно в новината

Коментари - Враца се преклони пред паметта на Христо Ботев и героите, паднали за свободата на България | Днес.dir.bg

Коментари

И Ботев и Левски са сгрешили тотално. Бойко 100 г след тях,след защита на дисертация и докторска степен, намери първопричината за тяхната гибел -"Матряла е лош!"

Ботев и Левски не са загинали за да доживеем да ни управлява крадлива тиква!

А ПРИ НАС И В КАНАДА ... ВЧЕРА 1-ВИ ЮНИ ЗАПОЧНА МЕСЕЦА НА ПРАЙДА .... СЛЕД КАТО ОТКРАДНАХА ДЪГАТА НА ДЕЦАТА . СЕГА ПЕДАЛИТЕ СЕ ОЧЕРТАВАТ ДА ОТКРАДНАТ МЕСЕЦ ЮНИ ОТ НЕ-ПЕДАЛИТЕ :))

На общата снимка на трибуната в центъра на Враца при отбелязването на годишнината от гибелта на великия поет и революционер,.изключително лошло впечатление прави пошлото розово костюмче на Нинова.Тя сякаш не знае,че това е ден за почит на паметта, не абитуренска изпращане /парти/ на оглупели и алчни естафи.Нинова си е доста амбизиозна и жалка политическа фигура....

Само Ботев оле, Кур за Левски,!

Велик! Борец за свободата на Отечеството! Поклон!

и отново говорят за някаква си свобода, а се страхуват да кажат, че Ботев е тръгнал към България с оръжие в ръка защото не искал да гледа "турчин как бесней над бащино му огнище", че само той и Левски са искали да освободят България, останалите ни революционери са се стремели да пролеят колкото може повече народна кръв, за да се намеси Русия, после са бягали в Румъния. На кораба "Радецки" така са били впечатлени, че Австрия е искала да ни го даде след Освобождението, но Стамболов отказал, той искал да заличи всякакъв спомен за българските революционери, защото самият той нищо не е допринесъл за Освобождението, по време на Априлското въстание бяга преоблечен в женски дрехи, срам. Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Ботев е бил пълна пройдоха. Да си оставиш жената и новороденото дете и да правиш терористични актове. От кой и какво е освобождавал. Ходил по параходи из Сърбия Румъния. По комунизма и до София не можеше да се иде. За Сърбия и дума да не става.

ако е черен хумор, не му е мястото тука, ако наистина го мислиш, жалко за тебе, Ботев е българска светиня!

Ицака е станал курбан за гейтаци като Копейкин и Цончо.

Ботев е изпил парите дарени за заплата на войвода. И от нямай къде повежда четата. " Робите" си купуват билет за круиз по Дунав. Слизат и естествено никой не се присъединява. Ботев се уморява от тежкия преход и иска да бяга към Сърбия. Тогава някой го от четата му светява маслото.

Роден съм в този край - северозапада. Ботев е застрелян от своите най-близки саратници, от упор в главата, на втория ден преди да се стъмни. Причината е, че тогава както и сега повечето живущи си гледат собственият кеф и рахатлък и ботевата чета получава почти нулева подкрепа от врачани и околността. Това което сега се прави е лицемерие спрямо паметта на този велик българин. Мир на праха му, както и на всички национални герой отдали живота и каузата си за тази страна.

И що умряха? За да се обезличим като членове на НАТО и ЕС. Законите европейски. Истанбул конвенция. Валутата европейска евро. По времето на Ботев и Левски, законите османски, валутата турска лира. Това ли е свободата

дре ни на оя за ицо ботев

Дебилен празник както всичко останало в България. И Левски и Ботев и всички останали не стават за герои защото са жалки и нищо не са постигнали в живота си. Освобождението си го дължим не на тях а на руснаците. Ползата за България и освобождението от борбата на Левски и Ботев с турците е колкото, ползата за България от този мой коментар в турският саит дир.бг. Всичката слава на Левски, Ботев и останалите е изкуствено измислена и затова вредна. Същите разбойници са като комунистическият герой Георги Димитров дето запали Райхстага и за това му построиха мавзолей, който после пък го срутиха че пречел и го заличиха напълно Освен това като се съди по това че сме заляти с турски сериали, имаме си турска партия, новини на турски език и турска комисия за борба с дискриминацията в България е повече от ясно че всички те са умрели абсолютно напразно Нямаме нито един нов герой след борците за освобождениуето и с тия тъпи и уродливи мутряци окуппирали всички органи на властта, скоро няма ниакъв шанс да се появи някои, защото толкова измислен герой който да е произлезъл от мутра не може да се измисли

Георги Димитров е единственото българско име в световната история, за антифашистка Европа той е "Героят от Лайпциг", след като царят го лишава от българско гражданство, за да го убият някъде в Германия, да изчезне без следа, защото самият гьобелс му се заканва, че ще му падне в ръцете, английски адвокати на собствени разноски изпращат майка му и сестра му в Лайпциг, за да се срещат всеки ден с него, докато Русия му дава поданство и Димитров заминава за Русия, за немския ни цар Хитлер е по-скъп на сърцето от българина Борисов

българина Димитров*, той е македонец между другото, семейството му са бежанци от Егейска Македония (сега в северна гърция)

Само на мен ли ми прави впечатление, че липсва Митрофана и неговия плешив пудел?

а така аферим

Вечна памет на всички българи загинали за България.Много често се питам заслужавало ли е да си жертват живода за родоостъпници като нас(не всички,надявам се да са по малка част народа) .Бог да ги прости

родоотстъпниците са 7%-10% процента както каза Киро родоотстъпника последно на записа. Ще ги изгоним от България съвсем скоро!

Ботев и Левски освободиха българите за да крадат каквото може от своите.

Поклон пред големия Христо Ботев! За съжаление днес имаме нужда от някой точно като него и Левски, да разчисти народа от национални предатели!

Трябва да ПОМНИМ празниците си за """ да НЕ падаме отново по МЮСЮЛМАНСКО РОБСТВО """... Някакъв турски башибозук- крадец, убиец и изнасилвач, писал под ИМЕТО- ""българска История""( това е името му ) в ""Yourtube"" за -"" Османско завоевание"""" Такива трявба да бъдат ХВАЩАНИ да им напомпят гъза с един полялник, нагорещен до 200 градуса и да ги пускат да бягат братно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Либерал талибаните също отричат историята и се кланят на рогатия за това и черните им души ще горят в пъкала

стандарти Ботев и Левски са били терористи, точно като Бин Ладен и подобни и Чегевара. Хр.Ботев дори е правил бомбени атентати в Турция. Нова Кравария: "Всеки, който се бори за свободата на родината си е терорист."

Я дай по руските стандарти да ги изчислим! Майданаджии, нацисти, фашисти, измет, иноагенти, предатели - това са били! Ще се бунтуват срещу негово величество власт дадена от Бога - Султана, хайръсъзи мръсни, нацисти!

че не можеш да мислиш тоя мозък дето Господ явно НЕ ти е дал, за наше щастие. Твоите любими нацисти избиха над 14 хиляди украинци в Донбас и Луганск от 2013 до 2018гг, сред които хиляди деца под 5 години. Дори има алея на ангелите пълна с надгробни плочи на украински дечица избити от шибаните ти нациски приятели шибаняко! Добре, че има справедливост в този свят, та твоите приятели вече са унищожени и останалата жалка съпротивата дори вече е безсмислена. Айде наздраве, ходи на фронта в Украйна да "помагаш", барем се отървем от теб и без това живота ти е безсмислен.

Шумкарите също празнуват на 2 юни антифашист

Кога е денят на тиквите ?

Да живее България!!!

От коментарите тук следва въпроса как българите биха гласували за ППДБ?

Ботев уж бил роб, ама си хванал параход да ходи в Сърбия от Румъния. Комунягиге не даваха и в София да идеш ако нямаш гражданство.

И за какво е хванал парахода ве гяур прост за разходка с лодка ли ?

Честват се само турски робства,Левски и Ботев. Това обслужва Раша Говняша. Няма история преди и след. Само ще бием чела пред сатрапията.

Ботев от какво е искал да освободи българите ? Българите са били свободни да ходят, където си искат и да правят каквото си искат.

Ботев се е въргалял като свиня под масите в кръчмите в Букурещ. Накрая Обретенов му прави дупка на челото. Разбира се комунистите казват турците го били застреляли. Фалшив герой. След години Пеевски, Борисов, Цветанов, Горанов, Фидосова и подобни ще бъдат подобни на Ботев.

Упс, Борисов го написах по инерция.

Какво става, в България през ден се чества освобождение, паднали в боя, родени. Всеки ден само за турско робство се говори,празнува, сякаш България няма друга история з 1300 лг. съществуване.

Дъртия Джо пак потроши кокалите https://www.youtube.com/watch?v=lEFt-rD8gro

Ботев е ИЗПИЛ поверениглте му пари за войвода и затова застава начело. Врачани се крият като мишки и накрая Обретенов го утрепва щото е искал да бяга за Сърбия.

Само от Израждане, ВМРО и БСП са там, хахаха, жалки бълхарски роби, какво ви чака няма представа!

И що глупости издрънкахте, че и на първи....мани....димукрацията не прощава....

И Левски предадохте и Ботев предадохте Продажно племе.

Що давате + на караджорджееич? Това е мекере сръбосевмакеонско.

Всички със шкембета, явно добре храни Българската Армия...

Де да мижеше Воеводата да стане .. Щеше да помилва със сабята си всички продажници, които се консултират и чакат да им дръпнат конците от посолството. Чий го крепи там лорер и иска да е министър в българско правителство. Колко са БЪЛГАРИТЕ в списъка на ротационните пионки и кой от лидерите им мисли за народа и държавата?!?

ПосолстватА. Множествено число. Предателско племе. Колко ли велики стихотворения би написал Ботев, ако не бе тръгнал да освобождава народ, който не заслужава да е свободен.

Макар, че от изтеклите записи се визираш еедно, но подлогите са толкова много , че ги влече във всякакви посоки.

Коментари - Враца се преклони пред паметта на Христо Ботев и героите, паднали за свободата на България | Днес.dir.bg

Враца се преклони пред паметта на Христо Ботев и героите, паднали за свободата на България

Пътят, по който вървим, не е пътят, за който мечтаеха Ботев и Левски и всички герои, които паднаха за свободата на България, заяви председателят на парламента Росен Желязков

Обратно в новината

Коментари - Враца се преклони пред паметта на Христо Ботев и героите, паднали за свободата на България | Днес.dir.bg

Коментари

И Ботев и Левски са сгрешили тотално. Бойко 100 г след тях,след защита на дисертация и докторска степен, намери първопричината за тяхната гибел -"Матряла е лош!"

Ботев и Левски не са загинали за да доживеем да ни управлява крадлива тиква!

А ПРИ НАС И В КАНАДА ... ВЧЕРА 1-ВИ ЮНИ ЗАПОЧНА МЕСЕЦА НА ПРАЙДА .... СЛЕД КАТО ОТКРАДНАХА ДЪГАТА НА ДЕЦАТА . СЕГА ПЕДАЛИТЕ СЕ ОЧЕРТАВАТ ДА ОТКРАДНАТ МЕСЕЦ ЮНИ ОТ НЕ-ПЕДАЛИТЕ :))

На общата снимка на трибуната в центъра на Враца при отбелязването на годишнината от гибелта на великия поет и революционер,.изключително лошло впечатление прави пошлото розово костюмче на Нинова.Тя сякаш не знае,че това е ден за почит на паметта, не абитуренска изпращане /парти/ на оглупели и алчни естафи.Нинова си е доста амбизиозна и жалка политическа фигура....

Само Ботев оле, Кур за Левски,!

Велик! Борец за свободата на Отечеството! Поклон!

и отново говорят за някаква си свобода, а се страхуват да кажат, че Ботев е тръгнал към България с оръжие в ръка защото не искал да гледа "турчин как бесней над бащино му огнище", че само той и Левски са искали да освободят България, останалите ни революционери са се стремели да пролеят колкото може повече народна кръв, за да се намеси Русия, после са бягали в Румъния. На кораба "Радецки" така са били впечатлени, че Австрия е искала да ни го даде след Освобождението, но Стамболов отказал, той искал да заличи всякакъв спомен за българските революционери, защото самият той нищо не е допринесъл за Освобождението, по време на Априлското въстание бяга преоблечен в женски дрехи, срам. Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Ботев е бил пълна пройдоха. Да си оставиш жената и новороденото дете и да правиш терористични актове. От кой и какво е освобождавал. Ходил по параходи из Сърбия Румъния. По комунизма и до София не можеше да се иде. За Сърбия и дума да не става.

ако е черен хумор, не му е мястото тука, ако наистина го мислиш, жалко за тебе, Ботев е българска светиня!

Ицака е станал курбан за гейтаци като Копейкин и Цончо.

Ботев е изпил парите дарени за заплата на войвода. И от нямай къде повежда четата. " Робите" си купуват билет за круиз по Дунав. Слизат и естествено никой не се присъединява. Ботев се уморява от тежкия преход и иска да бяга към Сърбия. Тогава някой го от четата му светява маслото.

Роден съм в този край - северозапада. Ботев е застрелян от своите най-близки саратници, от упор в главата, на втория ден преди да се стъмни. Причината е, че тогава както и сега повечето живущи си гледат собственият кеф и рахатлък и ботевата чета получава почти нулева подкрепа от врачани и околността. Това което сега се прави е лицемерие спрямо паметта на този велик българин. Мир на праха му, както и на всички национални герой отдали живота и каузата си за тази страна.

И що умряха? За да се обезличим като членове на НАТО и ЕС. Законите европейски. Истанбул конвенция. Валутата европейска евро. По времето на Ботев и Левски, законите османски, валутата турска лира. Това ли е свободата

дре ни на оя за ицо ботев

Дебилен празник както всичко останало в България. И Левски и Ботев и всички останали не стават за герои защото са жалки и нищо не са постигнали в живота си. Освобождението си го дължим не на тях а на руснаците. Ползата за България и освобождението от борбата на Левски и Ботев с турците е колкото, ползата за България от този мой коментар в турският саит дир.бг. Всичката слава на Левски, Ботев и останалите е изкуствено измислена и затова вредна. Същите разбойници са като комунистическият герой Георги Димитров дето запали Райхстага и за това му построиха мавзолей, който после пък го срутиха че пречел и го заличиха напълно Освен това като се съди по това че сме заляти с турски сериали, имаме си турска партия, новини на турски език и турска комисия за борба с дискриминацията в България е повече от ясно че всички те са умрели абсолютно напразно Нямаме нито един нов герой след борците за освобождениуето и с тия тъпи и уродливи мутряци окуппирали всички органи на властта, скоро няма ниакъв шанс да се появи някои, защото толкова измислен герой който да е произлезъл от мутра не може да се измисли

Георги Димитров е единственото българско име в световната история, за антифашистка Европа той е "Героят от Лайпциг", след като царят го лишава от българско гражданство, за да го убият някъде в Германия, да изчезне без следа, защото самият гьобелс му се заканва, че ще му падне в ръцете, английски адвокати на собствени разноски изпращат майка му и сестра му в Лайпциг, за да се срещат всеки ден с него, докато Русия му дава поданство и Димитров заминава за Русия, за немския ни цар Хитлер е по-скъп на сърцето от българина Борисов

българина Димитров*, той е македонец между другото, семейството му са бежанци от Егейска Македония (сега в северна гърция)

Само на мен ли ми прави впечатление, че липсва Митрофана и неговия плешив пудел?

а така аферим

Вечна памет на всички българи загинали за България.Много често се питам заслужавало ли е да си жертват живода за родоостъпници като нас(не всички,надявам се да са по малка част народа) .Бог да ги прости

родоотстъпниците са 7%-10% процента както каза Киро родоотстъпника последно на записа. Ще ги изгоним от България съвсем скоро!

Ботев и Левски освободиха българите за да крадат каквото може от своите.

Поклон пред големия Христо Ботев! За съжаление днес имаме нужда от някой точно като него и Левски, да разчисти народа от национални предатели!

Трябва да ПОМНИМ празниците си за """ да НЕ падаме отново по МЮСЮЛМАНСКО РОБСТВО """... Някакъв турски башибозук- крадец, убиец и изнасилвач, писал под ИМЕТО- ""българска История""( това е името му ) в ""Yourtube"" за -"" Османско завоевание"""" Такива трявба да бъдат ХВАЩАНИ да им напомпят гъза с един полялник, нагорещен до 200 градуса и да ги пускат да бягат братно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Либерал талибаните също отричат историята и се кланят на рогатия за това и черните им души ще горят в пъкала

стандарти Ботев и Левски са били терористи, точно като Бин Ладен и подобни и Чегевара. Хр.Ботев дори е правил бомбени атентати в Турция. Нова Кравария: "Всеки, който се бори за свободата на родината си е терорист."

Я дай по руските стандарти да ги изчислим! Майданаджии, нацисти, фашисти, измет, иноагенти, предатели - това са били! Ще се бунтуват срещу негово величество власт дадена от Бога - Султана, хайръсъзи мръсни, нацисти!

че не можеш да мислиш тоя мозък дето Господ явно НЕ ти е дал, за наше щастие. Твоите любими нацисти избиха над 14 хиляди украинци в Донбас и Луганск от 2013 до 2018гг, сред които хиляди деца под 5 години. Дори има алея на ангелите пълна с надгробни плочи на украински дечица избити от шибаните ти нациски приятели шибаняко! Добре, че има справедливост в този свят, та твоите приятели вече са унищожени и останалата жалка съпротивата дори вече е безсмислена. Айде наздраве, ходи на фронта в Украйна да "помагаш", барем се отървем от теб и без това живота ти е безсмислен.

Шумкарите също празнуват на 2 юни антифашист

Кога е денят на тиквите ?

Да живее България!!!

От коментарите тук следва въпроса как българите биха гласували за ППДБ?

Ботев уж бил роб, ама си хванал параход да ходи в Сърбия от Румъния. Комунягиге не даваха и в София да идеш ако нямаш гражданство.

И за какво е хванал парахода ве гяур прост за разходка с лодка ли ?

Честват се само турски робства,Левски и Ботев. Това обслужва Раша Говняша. Няма история преди и след. Само ще бием чела пред сатрапията.

Ботев от какво е искал да освободи българите ? Българите са били свободни да ходят, където си искат и да правят каквото си искат.

Ботев се е въргалял като свиня под масите в кръчмите в Букурещ. Накрая Обретенов му прави дупка на челото. Разбира се комунистите казват турците го били застреляли. Фалшив герой. След години Пеевски, Борисов, Цветанов, Горанов, Фидосова и подобни ще бъдат подобни на Ботев.

Упс, Борисов го написах по инерция.

Какво става, в България през ден се чества освобождение, паднали в боя, родени. Всеки ден само за турско робство се говори,празнува, сякаш България няма друга история з 1300 лг. съществуване.

Дъртия Джо пак потроши кокалите https://www.youtube.com/watch?v=lEFt-rD8gro

Ботев е ИЗПИЛ поверениглте му пари за войвода и затова застава начело. Врачани се крият като мишки и накрая Обретенов го утрепва щото е искал да бяга за Сърбия.

Само от Израждане, ВМРО и БСП са там, хахаха, жалки бълхарски роби, какво ви чака няма представа!

И що глупости издрънкахте, че и на първи....мани....димукрацията не прощава....

И Левски предадохте и Ботев предадохте Продажно племе.

Що давате + на караджорджееич? Това е мекере сръбосевмакеонско.

Всички със шкембета, явно добре храни Българската Армия...

Де да мижеше Воеводата да стане .. Щеше да помилва със сабята си всички продажници, които се консултират и чакат да им дръпнат конците от посолството. Чий го крепи там лорер и иска да е министър в българско правителство. Колко са БЪЛГАРИТЕ в списъка на ротационните пионки и кой от лидерите им мисли за народа и държавата?!?

ПосолстватА. Множествено число. Предателско племе. Колко ли велики стихотворения би написал Ботев, ако не бе тръгнал да освобождава народ, който не заслужава да е свободен.

Макар, че от изтеклите записи се визираш еедно, но подлогите са толкова много , че ги влече във всякакви посоки.