Враца: Изселват принудително ромски семейства точно преди зимата

Хората били предупредени 4 дни преди да трябва да напуснат сградата

Обратно в новината

Коментари - Враца: Изселват принудително ромски семейства точно преди зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В държавата с най проспериращата икономика Китай,бяха взети мерки-за образец е семейство с едно дете, сега с 2! Социални помощи само за тях! У нас циганите са превърнали раждането в бизнес и живеят от нашите данъци!

Настанени ги без пари в лукс хотел хранете ги без пари, грижете се за тях... Циганите са бъдещето на България!!!

трябваше да ги кастрират всичките. Досега да са измрели половината, а не да са станали 1 милион вече.

Пращайте ги натам... Няма нужда да паразитират тука и да се въдят като скаклци...

+1

Правилно са постъпили властите.

Ако аз се самонастаня ще ме изхвърлят с ритници. Щото не съм с правилната пигментация.

"Били посетени и от социални работници, които предупредили, че ако децата не бъдат Изведени, ще им ги вземат" Ако не бъдат изведени? Тоест е рисково за децата да остават в сградата? Чудно защо ли? Все пак ромляните никога не са били добри стопани когато става дума за общинска сграда. Да не се окаже като онзи случай с общински блок който бил оглозган от арматурното си желязо от обитателите си?!

Това решение за изселването изглежда много закъсняло. Трябвало е да стане края на пролетта или началото на лятото. До сега поне общини и полиция са действали така. Предизвестието от 4 дни, също звучи не много достоверно. Не пише, за причината за изселване, кото е доста съмнително. Автора е Калина Петрова ... този автор също е с интересен архив...

Как мислиш - в сграда която подлежим на събаряне , кой има партиди за ток и вода ?

Тая измет не може да предизвика съжаление!Когато не живееш по каноните на обществото не може да очакваш подкрепа от същото това общество.Или орките живеят и спазват правила ...или дреме ни къде ще живеят.Дори и животните имат различни инстинкти от този за размножаване!

пращат за Индия е добре , там е топло.

1

Близо 60 души, 31 от които деца, ? Кой е оставил тези деца в тази Мизерия !?

Точно цвета на нацията да изселят - тези са напълно луди . Сега трябва да се скитат немили недраги в Германията , а тя ни писа във високорисковата ултратъмно червена зона и ко ша праим ся не е ясно !

Явно сградата е толкова зле, че може да им се срути отгоре, след което собственика, общината ще бъде съдена, че е допуснала някой да живее там.

1во Казва се цигани, а не роми. 2ро Изселването не е мярка по българското законодателство. 3то Мярката трябва да действа поправително. 4то Нарушенията нямат род и произход. За нарушителите следва да се прилагат безпристрастно законите. А смисленото щеше да е да са принудени да полагат труд за обществен интерес.

Да са мислили преди да се нанесат безплатно! Сега и да търсят съжаление, няма да го получат!

Дали им я за ползване ама не им дали документи. Мда. Ясно. Нещо като "той собственика на това желязо ми го подари, ама той не знае"...

на вън всички , паразити долни.

оставете ги, бе! Ако имат акъл да гласуват имат акъл да останат в рушаща се сграда! Само не мога да разбера мангалския манталитет - нанесъл си се безплатно в сграда която не е твоя, ами постегни я малко!! Или играта е, че сега чакаме БХК да се активизира и да им подарят новички общински апартаменти ;-)

едни и същи и оставят едно и също след себе си. Напиши Перник Мошино Социални жилища - същата картина. Свалили и изгорели дограмите. Сега им ремонтираха апартаменти в друг квартал. За една година ще ги направят все едно диви прасета са се въдели там от десетилетия. И пак ползвателите на социални жилища на 90% са от един определен етнос, нищо че по статистика този етнос е към 5%.