Вратичките, които обезсмислят мерките

Влизането в моловете, примерно, е практически достъпно за всички

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да , ма путко, за банките сертификатите не се отнасят, нито за чуждите хранителни вериги.....нали ще фалират ма....путкоо То и тука в медицинския университет всички са на работа и ваксини и неваксани и преболедували и неболедували.....бизнеса трябва да върви и нещо да се яде ....който балък се хване на мерките, да ги спазва си е негова работа ...

КВАРКИТЕ НА ЧОВЕШКАТА СЪЩНОСТ: "РАЗДЕЛЯЙ"и"ВЛАДЕЙ" черни срещу бели, севера с-у юга, запада-изтока, набожни-атеисти, християни-мюсулмани, образовани-глупаци, местни-емигранти, млади-стари, шофьори-пешеходци, богати-бедни, комунизъм-капитализъм, критично мислещи-овчедушни роби, мъже-жени, ПАР-ТИИ, ПОЛИ-ТИКА, джендърСРЕЩУджендър, ваксинирани срещу неваксинирани!!! Истината е че всеки признава свободата на другия, стига да не пречи на останалите или да ги експлоатира! Да но за да има този "МИР", земята вече е тясна!!! Човечеството е скорпион, затворен в горящ кръг, като земята е горящия гръг! !!! ЧЕСТИТО ВИ САМОУБИЙСТВО !!! ??? ВИЕ СРЕЩУ КОГО(кои) СТЕ ???

Стигнахме дотук. Смърт на вакса фашизма, свобода на народа.

На практика всичко опира до самосъзнание - не само в тази ситуация а във всяка една....Българинът е доказал че е много умен през годините и "тия работи за него не важат" - паркиране по тротоари, хвърляне на фасове от колата и още 100000 неща....БГ тариката нивга нЕма да умре

Аз от доста време вече не стъпва ни в мол, ни в бар, ни в ресторант и пр. на закрито. Не че някой ме ограничава, личен избор е. Не че нямам право - имам Зелен сертификат от месеци. Но нямам никакво желание да дишам един въздух с всевъзможни имбецили. Ето това е свобода, а не врякането за "права"! Тия с правата и демокрацията да ходят да се гъчат като говеда по молове, фитнес и и ресторанти

какво значи думата имбецили?

Състезания по джаги и дартс ! Тия са за Нобелова награда за иновации !

Колкото и да се напъвате няма да промените мнението на хората които искат да се ваксинират и на хората които не искат да се ваксинират. Сега какво ще правите? Диктатура на пролетариата пардон на ваксинираните? Браво.

Ама не е толкоз просто бе хора! Всеки иска на него да му е угодно. Ако няма зелен сертификат, няма да има никакъв контрол и 150 починали за ден ще останат само мил спомен. Кой ще лекува, къде, с какво? Искате да лежите в коридорите на болниците като в Румъния ли? Ако контролът стане повсеместен, веднага ще ревнат бизнесмените, че бизнесът умира. А и ако не се движи икономиката, няма да има средства за здравеопазване и ще се влезе в омагьосан кръг (или дългова спирала). Тука някой дрънка за многото болни ваксинирани в Израел и другаде. Болни са, защото се разхождат свободно и се радват на свободата си и не лежат в болниците и не умират по 1 на всеки 50! А ние тепърва ще се мъчим. Хората изтърпяха година с тежки мерки, но се ваксинираха и сега са свободни. А ние при най-малкото ограничение и ревем- все едно сме най-голямата демокрация на света. Явно събитията в историята ни са ни направили прекалено чувствителни на теми лични свобода и неприкосновеност- като изтървани говеда сме и мачкаме наред щом е за нашето лично благо. Да, постепенно и при нас ще стане като на Запад, но целта е хората да свикнат- "Со кротце, со благо и со малко кютек."

Това е житейската философия на простоватата маса, която предпочита да наведе глава за да не я рискува. Целият модерен прогрес в която и да е сфера обаче го дължим не на тази простовата подчинена маса, а на прогресивни и смели мозъци. Цитирайки тази слугинска максима показваш и твоята и принадлежност.

За да станем като на запад, трябва да сме от ограбващите. Ние, обаче, сме от ограбените и вече ни е ясно, че няма да ни допуснат до кокала. Пък и българинът не е крадец по природа, както и да го тормозиш. Едно време даже и вратите не си заключвахме.

Започна пречистването на нацията. Ангивакс ще са първите да оберат пешкира.

Преди 2 дни влезнаха в европейската система за Green Pass, и направиха валиден pass на Хитлер и на Mickey Mouse. Гениални хакери, това са модерните Robin Hood в защита на скромният човечец.

Има една голяма вратичка - никой дето има малко мозък в главата вече не вярва на боклуците с мерките, а даже и тия безмозъчните им писна и не спазват нищо

Тези мерки са безсмислени по начало. Ограничават човешките права без реален ефект. Затова ще има вълна след вълна. Разработването на лекарство е единственото решение.

Аз съм ваксиниран преди 6 месеца и сега съм позитивен. С файзер. Нито ми порасна 3ти крак нито имам какъвто и да било проблем от това. Бях в чужбина до преди месец и имаше болни около мен, не се разболях. Карам го леко. Ако не бях ваксиниран, щеше да не е много леко, след прекарани 2 миокардита. Даже можеше да е фатално. Жена ми също го изкара, но тя беше с доста повече симптоми - подути сливици, главоболие, температура, сополи, болки по тялото Всички ще изкарате вируса. Въпроса е дали ще имате усложнения или не и дали ще се заразите пак. Който иска да не се ваксинира. Няма проблем за ваксинираните. Само помислете какво ще стане с по-слабите около вас, по-възрастните, жената, детето ако вас ви няма. Попитайте лекар да ни обясни ако толкова се съмнявате че нещо не е както трябва. Като чета някои постове тек, само смях ме избива. Всички станахте изведнъж микробиолози, инфекционисти, политици, кви ли не, само да не кажете че от една игла ви е страх. Бунтарството в случая е пагубно. Вие решавате.

Жорка, всеки си знае за себе си. Преди години едва не умрях от противогрипна ваксина. Имам автоимунно и онкологично заболяване. За мен е противопоказно да се ваксинират с Пфайзер , защото изведнъж някое от хроничните ми заболявания ще му изтърва контрола и съм чао. Миналата година изкарах Ковид , макар и тежко + двойна пневмония. Мисля, че и тая есен пак го изкарах, но бе по-леко. Това което вбесява хората като мен е невъзможността да откажеш ваксинация по медицински причини. Да разболяваш насилствено част от населението си, за може друга част евентуално да се спаси е върха на глупостта. Говоря три чужди езика и живот и здраве скоро ще бъда доктор на науките. А да, и заклетите хипохондрици ваксъри са плоскоземни иди.оти

Ако имаш мед причини да не можеш да се ваксинираш е разбираемо въпреки че в чужбина се прави ваксинация и при такива случай. НО щеше да си по-спокоен ако другите се ваксинират защото въпреки че могат да се разболяват от Ковид произвеждат много по-малко вирус и вероятността да заразят някой е по-ниска. Ние живеем в Ломбардия в Италия и знаем какво значи да гледаш ноеоните и да плачеш защото ти се струва ужас без край. Това беше първата вълна.

Файзера е неграмотен като теб, в " добри" ръце си, свиркай си че те чакат още дози на ФФФайзер.

Зелените сертификати представляват метод за държавно подкрепяна насилствено въвеждана ваксинална наркомания.

С измислен, ФАЛШИВ вирус... ще има и фалшиви сертификати , фалшиви ваксинирани , заобикаляне на насилствените заповеди и правила,.. налагани.. заради безумието на шепа извратеняци! ;( Ако, тези репресии ("Правила")са измислени от шепа безумци , то милионите ще измислят как да ги заобикалят !! Как беше, Оня Закон на НЮТОН : "За всяко Действие има".... и.т.н .. ! ФАКТ..;)

плоскоземец, факт!

През 1918 г грипният вирус се разпространява чрез ваксинирането.! Това отдавна е установено. Сега се действа по същия начин .Разбра се ,че ваксинираните разпространяват заразата. Колкото повече хора са ваксинирани,толкова повече се разраства заразата ,заразяват се повече здрави хора. Това се разбра от Израел ,а и в други държави, където огромна маса от хора са ваксинирани. Парадоксът е ,че здрави хора не се допускат да магазини ,кина,театри,молове и пр. а заразоносителите им е разрешено. Направете си сами изводите !!!

Само дето в Израел няма болни вече и животът си тече както преди. Има регистрирани 10 000 положителни за цялата страна. Смъртността е 0.6 процента за 9,2-3 млн население и то гъстонаселени, щото половината стана е пустиня.

https://latableronde.over-blog.com/2021/10/irlande-record-de-vaccinations-record-de-covid-19-bin-ils-ce-sont-fait-avoir.html Превода е автоматичен. Une ville d'Irlande qui est à 99,7% "complètement vaccinée" voit une "épidémie" massive de covid ! Град в Ирландия, който е 99,7% „напълно ваксиниран“, вижда масивна „епидемия“ от Covid! ( Natural News ) Ирландският анклав Уотърфорд, където 99,7% от всички възрастни вече са „напълно ваксинирани“ срещу коронавируса в Ухан (Covid-19), преживява огромно огнище на болестта. ...... Звучи много като ситуацията във Върмонт днес. Въпреки че близо 90% от щата вече е „напълно ваксиниран“, хоспитализациите, свързани с китайския вирус, нарастват до небесата . ..... Covid е психично заболяване! Забавно, Уотърфорд всъщност беше смятан за бижуто на ирландската програма за масова ваксинация. Преди това избухване правителствените служители се хвалеха за спазването на окръга и как това ще сложи край на пландемията. Това, което в крайна сметка се случи вместо това, беше, че регионът отприщи нов кръг от заболявания, тъй като напълно ваксинирани жители наводняват местните спешни отделения, отчаяно нуждаещи се от грижи. ..... И така, накъде да тръгнем от тук? Не много далеч, за съжаление, тъй като правителствата по света изглеждат решени да нанасят тези удари, докато всяка душа на планетата не бъде застреляна. „Какво ще е необходимо хората да отворят очите си?“ — попита коментатор. „Ваксините не работят“, пише друг. "Тази история показва резултатите от ваксините. Малко критично мислене тук от обикновените хора би помогнало много!" „Бустер, бустери, вземете безплатните си бустери тук!“ пошегува се друг. Последните новини за това как китайските вирусни ваксини разболяват хората могат да бъдат намерени на ChemicalViolence.com . Източниците за тази статия включват: CitizenFreePress.com NaturalNews.com Понеделник, 18 октомври 2021 г. от Итън Хъф : https://www.naturalnews.com/2021-10-18-ireland-town-fully-vaccinated-massive-covid-outbreak.html

Писане писане и накрая на статията пак за ваксината говорим .... А бе да не сме толкова залухави, че да не виждаме през ограничените ви манипулации!!!!

За вируса който не е изолиран още??? Или просто го няма??? Никой ли не му светва лампата????

Заради антиваксърите ще умират много хора! Те не са човешки същества!

Я стига си говорил глупости. Самият Кацаров е антиваксър. Защо не кажеш нещо за него? Замислял ли се защо карат хората да подписват информирано съгласие? За да си носят сами отговорността. Защото знаят, че ваксините не са читави и не са тествани достатъчно дълго време, за да се видят страничните ефекти. Ваксината е доброволна и не е задължителна. Ако искаш си сложи и 5 дози. Това няма да те предпази на 100 %.

Тази Петрова е олицетворение на най-долните човешки качества.

Няма да се ваксинираме, разберете го най-после. Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда.

ваксиниран си отзад и непрекъснато те ваксинират, ама си траеш.

ЗАобикаляйте бре, то си е за вас. Автогеноцида си върви и се пречистваме един вид. Туко виж се вдигнал и средния коефициент на интелигентност на нацийката ни с_мотана ! :)

Щом е в мола, значи е от веригата "ZOOCENTER".

Сертификатът има смисъл, ако ваксинираните не предават заразата. Иначе си играем на стражари и апаши. Съвсем друг е въпросът дали ваксините помагат. Но напоследък има толко много специалисти, че отговорът едва ли е проблем за повечето от тях.

Сертификатът щеше да има смисъл при наличието на ефективни и безопасни ваксини. Всъщност и тогава щеше да е излишен, защото хората щяха да се ваксинират по собствено желание :)

в интернет са страшни и безполезни ваксините. Освен че гледам как е по света съм ваксиниран. А работя с ковид болни.

Работиш ...а оная си работа....къде ви намират бе?

Петровааа да ти умрат децата петровааа

Аз пак имам един въпроса who the fuck is Мария Петрова* със смененото име, че ходи да прави проверки и търси вратички и ги докладва? И стига с тоз блокран ИП адрес бе тъпаци имам си ИП адреси много на разположение мога да си пиша от където искам!

Ей гледай тука колко ръсят мъдрост дето нямат. То всеки ако всеки вършеше само каквото му е работа...

ваксини менте за вируси менте мерки обаче драконовски за $$$

Като искат всички да се набодем - да махнат всякакви мерки. Така, от страх, че никой не те "пази", доста народ ще се нареди на опашката за "ваксини".

ама неприлично много народ ще измре още. Понеже троловете са професионалисти в плашенето. Успяха ваксините да изкарат с лъжи и манипулации по-страшни от вирус убил десетки хиляди за година. Никой не знае колко е оставил с увреждания.

Мерките обезсмислят сами себеси, защото нямат нищо общо с медицината. Ако наистина бяха медицински, министъра трябваше да затвори и големите хранителни магазини. Но понеже не го прави, как хората да повярват в логиката на министъра, че може да се заразят в мола, но не и в кауф, лан.

трябва и да ядат. В началото на 2020г. се видя, че мерките като са корави, кораво действат. Сега трябваше и трябва да въведат подобни и чак като подействат да освободят ваксинирани и официално преболедували. Иначе много народ още ще измре. От болест срещу която има ваксина. И има от нея за всички у нас.

Кацаров през април: Сертификатът е класически пример за непряка дискриминация „Ако се изисква сертификат за имунизация за пътуване или за постъпване на работа, това е класически пример за непряка дискриминация.” "Ако имунизираните продължават да заразяват, значи ваксините не работят." Тази теза изрази пред Дарик радио през април 2021 г. настоящият здравен министър Стойчо Кацаров, в ролята си на председател на Центъра за защита на правата в здравеопазването. Тогава той бе категоричен, че ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване и още повече - за работа, това е класически пример за непряка дискриминация и създаване на предпоставка за отнемане на права. „Ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване, както Европейската комисия обсъжда, а още повече пък за работа, това е класически пример за непряка дискриминация – създаване на предпоставка за отнемане на права. Цялата тази история с коронавируса повлия много на психиката на хората и на обществените отношения. В един момент този процес става неконтролируем и хората започват да го поставят като условие – като прокажените, едно време – това е психологически феномен,”

Това са боклуци, отрови, лайна, повръщано, мърша, паразити тежки метали за СДуханяци набий си я в мозъка и умри, мръсна педераска гнидо проста

Мерките спряха ли вируса някъде? "Ваксинираните", като могат да се заразяват и заразяват ще спрат ли вируса? Може да продължаваме до пълен фалит така...

е педераст и то не в добрия смисъл на думата. Затова и мерките са му такива. Няма как да се преодолее сегашната криза без яки мерки с як контол иначе ще има още по-яко умиране. През това време всички да си знаят, че след това ще отпаднат строгите мерки само за доказано защитените и пак як контрол. Пък те да си правят сметка ще се ваксинират ли или какво, докато са в локдаун. А на другите мозъци ще препоръчам да се поинтересуват как е по белия свят. Ваксините не спират вируса за съжаление, пък то май и нищо не може да го спре окончателно, но правят така че да не е особено голям проблем.

Как е в Словения?

И какво викаш - ще пускат само "ваксинираните" да заразяват себе си и другите, докато всички не преминем през вируса. Тоест вместо, както е сега от от 4 до 7,5% от починалите да са със "завършен" "ваксинационен" цикъл ще са 100%... Кога ще свърши?

При 50% ваксинирани по 5 човека умрели от ковид. И не е проблем и 200% от умрелите от ковид да са ваксинирани. Ако са двама и са над 80г. и с по над 5 придружаващи болести, както се доказа че са ваксинираните умрели в Шотландия. Но благодарение на ваксините и такива успяват да оцеляват. Понеже от вируса такива никога почти не оцеляват.

Фашистки сертификати за масово убийство на цял народ....Пръскаха и днеска с най- дебелите аерозолни оръжия над цяла страна, но курвата а Мария Петрова не сигнализира за това ...защо ма курво фашистка нещастна педераска - смърт на педерасите на брадавичестия убиец гумен гадев, най- жестокия българоубиец след освобождението от 500 годишно турско робство

който слага плюсчета на подобна идиотщина, като тази дето си написал, нито може нито трябва да оцелее. И последно баркодовете ли убиват най-много или „най-дебелите аерозолни оръжия“? Ти противогаз ли носиш между другото, че си жив? Или са им калпави оръжията?

Доносници и натегачи, винаги е имало, има и ще има.

Няма да се ваксинираме, разберете го най-после. Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда.

И аз мисля като теб. Обаче като гледам няма да се разминеме. Правят се нелогични мерки и въпреки това се налагат... това е диктатура. А когато имаш диктатура не търси логика, ще правиш това което са решили. Имам чуството, че съм в кошмар...там нещата не са наварзани логично.

Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди , може да проработи. И ще видите че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо . Мислете. Да загубиш търпение означава да загубиш битката. Бъдещето зависи от това какво правим в момента. Бъди промяната, която искаш да видиш в света. Вярата ми в ненасилието ме задължава на решителност. Няма място за страх или слабост. Отричам насилието, защото доброто, което изглежда то може да причини, не е трайно; трайно е лошото, което то причинява. Насилието е оръжието на слабите. Око за око и светът ще ослепее. Силата не произлиза от физическите възможности. Тя идва от несломимата воля.

Медал ли очакваш? Свободен си както да не се ваксинираш, така и да си носиш последствията.

Охраната по принцип е никой. Без специално разрешително да работи с лични данни и да носи съответната отговорност няма право да ти види личната карта. Може , ако ти искаш да я покажеш. П. С. Контролите в градския транспорт имат право, така че не се правете на отворени, че може да дойдат куките и да ви окошарят.

Много е забавно да видиш най-строгите последователи на затварянето как в голяма епидемична обстановка се юрват да ходят навсякъде и.. се натъкват на пропуски в системата за следене ;) Алоу, патко заспала, какво правиш в мола и на улицата?!? Бегом в мазето, след сутрешната спринцовка.

тая Мария Петрова е някакъв най.долен боклук и нищо чудно да е написано от някой близък на фашистката власт идиот

Какво говорят глупости. Румъния още е много далеч дори от резултата ни за предната 2020г. С 46430 на 1616027 констатирани или 2.87% приписвана смъртност. Нашата за 2020г. преди ваксините е 3.754% (7576 на 202266). После НСИ измислили 8554 починали уж от ковида. Преди всякакви ваксини сме си номер 1 на изкарвана смъртност от ковида - тоест имаме най-скапаното здравеопазване. Това само при пик на почиващите втората половина на 2020г. от 19-5-20 хиляди човека. Сертификатите са фашистко престъпление и то по множество причини, включително погазване на конституцията за равни права на хората, право на труд и така нататък. Всичко основаващо се на незаконното решение за извънредна епидемична обстановка, с лъжата за "решение номер 325 на министерски съвет от 14.05.2020г.", когато няма заседание на министерският съвет. Трябва да спасим хората от обсесивно-компулсивно разстройство, ковид фобията и от здравеопазването ни.

Ей тая ковидарка трябва да я бият до посиняване или загуба на съзнание, което настъпи първо. Да се скрива в мазето и да не си подава психопатския нос.

Евала бе, антиваксър... Как очаквате да ви третират като нормални хора и да се води нормален разговор за смисъла, формата и ефекта от мерките, като се държите като полу-човеци?

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

Андрешко спасява съселянина от бирника, ама след това реве, че държавата не му дава пари.

Чакайте малко да се уточним ! Знаете ли, че в белите държави, ако излъжеш, че отиваш на място, където не ти искат зелен сертификат, а отидеш да си купиш сладолед например, сладоледът ще ти го заврат във врата и ще преспиш в ареста ! За какви вратички говорим, ако няма контрол ? Абе я малко повече контрол и превенция с бой по нарушителите !

Е кои са тия държави, бе мушмул? Иди в Гърция например да видиш дали някой ти иска нещо.

по закон охраната на всеки обект може да иска лична карта за сверка при влизане или излизане от обект. Не можа да я задържи или копира данни, но може да свери снимката с лицето ви, възрастта и т.н. Няма нищо общо с ковид. Моловете просто са частни имоти и такъв е закона

Може ли да ми покажеш този закон, който не съществува?

Закон за частната охранителна дейност, чл. 56 ал. 1 т. 1 буква "а"

Само дето този закон стига до Чл. 46 и няма подобно нещо в него.

Сериозно ли бре, Иване? Сериозно ли пенсионера, който се чуди с какво да си купи хляб, та се е хванал охрана за 600 лева, има достъп до личните данни на всеки? Я бегай да си провериш информацията, че някъде ще те бият по чутурата с тези "права", които имат охранителите...

Само дето този закон стига до Чл. 46 и няма подобно нещо в него. Бррррей.... верно? Как лъжеш нагло, без да ти мигне окото даже... https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2137180492 Сериозно ли бре, Иване? Сериозно ли пенсионера, който се чуди с какво да си купи хляб, та се е хванал охрана за 600 лева, има достъп до личните данни на всеки? Съвсем сериозно бре, пич!!! Същият закон, чието съществуване отрича идиотът преди теб, налага набор от изисквания към онези, които могат да получат лиценз да упражняват охранителна дейност отрича. Може да ти звучи странно, но в този набор изисквания няма заложено изискване за минимален доход, което да отключва правото да ти проверяват личната карта на входа на сградата.

Бай Ганьо - Тарикатът, хитрува. Но кого лъже? Лъже себе си. Пак ще мрат деб...._илите селски.

При нас насело молове няма. След 20.00 и хора по улиците няма. Спасявайте се в "големите градове"...

Ще изгниете без никой да разбере

Ех, тези управляващи, не могат навсякъде да контролират. Провал, господа. Друго беше при пълно затваряне и кпп-тата по време на т.лупа, то не бяха болни родители в друг град, то не бяха деца за прибиране в къщи или друга спешна работа.

На интересен ли ми се правиш ве каунь? Така беше не само в България, а навсякъде в ЕС. Непознат вирус и никой не знаеше какво може да се очаква. Нормално е при такива ситуации да се подходи със свръхпредпазливост! После лека-полека се разра малко от малко какво и що, и мерките се смекчиха. Дори в България мерките бяха най-леки от всички останали страни.

1. В началото беше – света прави така. После стана – Европа прави така. Сега сме на етапа – половин Европа прави така. Тук да се разбира – онази силно “демократичната, културна и осъзната“ Европа дето (уж) са се наболи кажи, речи до крак. Тук само да вметна, така пътьом – а кои протестират масово баш в тези страни всеки Божи ден? Нали си имат масово “паспорти“. Само питам, че ми бяга ми логиката, ама карай. Та ако се запази тенденцията на свиване, скоро очаквам да минем на – в столицата правят така, в съседния град правят така ... докато стигнем до бай Пешо от Обеля бл.23, ап.7 прави така...

Във вторник ще имаме черен рекорд,над 300 починали.И ще има затваряне.Дано да е като в Сърбия и Турция,с полицейски час,войска и жандармерия по улиците.Бай Ганя само от сила го е страх.

Коя войска? И тримата ли?

Това са пълни глупости , работя в МОЛ , не знам още колко ще ни държат, празно е като във филм на ужасите.

Егати тъпата овца- заоплаквала се е както някое дебилче навремето в училище пред учителката.

ама що оревахте орталъка от комунистическите доносници тогава? То се вижда, че сте достойна смяна и мамина и татева отмяна

Много пара, но тя отива в свирката! Просто е - който не иска не се ваксинира. Толкова.

Този тарикатлък на някои го плащат всички останали ! Хванат ли някой, който лъже - бой, бой и пак бой ! Това тарикатско племе, което гледа само как да мине метър и не мисли за последствията без бой няма да се оправи !

Бедна ти е фантазията какъв дебил си.

А твоята фантазия ти казва, че си умен ? Щото си тарикат ?