17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вниманието привлече и научен експеримент, проведен от института “Джон Хопкинс”, Световната търговска организация и фондацията на Бил Гейтс. През октомври 2019, два месеца преди първия регистриран случай на коронавирус в Китай, се разиграва сценарий, наречен “Ситуация 201”. В него група учени разработват хипотетична епидемия на смъртоносен коронавирус. Паралелите между фикцията и действителността са смущаващи. При симулацията на учените вирусът изчезва след 18-месечна епидемия, като взима над 65 милиона жертви. Финалът остава отворен."

Сега баце да ги посрещне на летището, а убавите каки и да ги разцелува.

Браво но защо не са по един в самолет .Така няма да си предадат вируса.

Радостно е, че не връщат двама българи с 4 самолета.

Ненормална и показна работа. А скоро за едно дете нямаше място в педиатрията и го отпращаха.

Лошото е, че вирусът мутира и може да се заразиш втори път. Така, че ако първият път си го изкарал на крак, вторият може да е.....

щом и лекари от ВМА лично ще пътуват с тях!!

Харчи пари боко нали са чужди защо да не ги харчиш... Нищо им няма на сънародниците ни и нямаше нужда отново да правиш помен с чужда пита... Явно това дето го оборудвахте трябва и да го ползвате за патаклама, нищо че в Русе българин умря от грип защото ''много'' се погрииха за него.

"Разработени са планове за реакция и действия, свикан е Кризисен щаб, включващ и военномедицинско разузнаване, подчертаха от болницата." - Военномедицинско разузнаване? Ще рече - лекарите от Военна болница ще подложат на кръстосан разпит връщащите се с топла бира, студени кебапчета и запор на тоалетната, докато си признаят?

Това сигурно защото сме много , а и разполагаме с най-ефективните лекарства, болници и лечение.Заради народ, който си хапва всичко що лети, пълзи, ходи, плува, целият свят е застрашен.

Вирусът вече се продава на Стиков базар Илиянци, а тия със самолета е ясно, че ще ги позяпат и ще ги пуснат да кихат в метрото. Те настинка не могат да хванат, за това чудо нямат шанс.

Единия полет щял да се забави че нашия си е забравил вируса ,другите двама са си го взели.

Върнаха чартър с британци и двама се оказаха заразени.Двама души с доказан вирус са в болницата в Ню Касъл.

То все някак трябва да дойде заразата и насам

Кой го хвърли този вирус...не е истина просто.... Учениците в Китай не ги пускат да излизат-никакви разходки,никакви изгри-ваканция

Боже мили там ги изследват с тестове дали имат или нямат тука с признаца и врачуване и чакат дали ще ритне камбаната.

Нищо не сме видели още защото тепърва ще се появяват да показват как са се маскирали в скафандри за не ''разнасят'' това що го няма ама трябва да се похвалят...Поредното отклонение на вниманието от месеци наред тормозене на 100000 българи без вода на крачки от столицата, боклуци чужди сякаш нашите са малко с тонове из страната.....сета, еврозона някаква по техните правила за да дообеднеям че сме много ''забогатели'', главния прокурор престъпва законите и дерибейства.....

А някой дали наблюдава дечицата от танцовата група от Петрич и техните ръководители, дето се върнаха от Пекин миналата седмица? Затях никакви мерки невзеха! На летището ги проверили и...всичко е точно!

Инкубационният период е около 2 седмици

Така де, ама по никакъв начин не ги поставиха под карантина.

тия българи двамата като видят какво ги чака в софийската инфекциозна болница, в специално подготвената им килия с желязно легло ... и ще искат да се върнат в Китай

Прелагам да ги карантинират в Банкя .....

вземи ги у вас отворко

Борисов ти ли се бе ?

За тези, които ще летят за Франция, не мога да коментирам. Но госпожицата, която ще лети за Германия е, най-меко казано, доста не наясно със себе си. Тя не би се притеснила, ако пренесе вируса тук или в Германия. Тя счита, че другите са ѝ длъжни за нещо. Гледах я по телевизията и се учудвам на напъните да върнат тези хора. Дано поне да ги сложат под карантина след завръщането им.

Добре че не е с 4 самолета

Връщаме българите, барабар със заразата.

Гледах видео от пазара в Ухан - има го в тубата - от там е тръгнал вируса . Това видео е потресаващо - има клетки с кучета и котки - харесваш си едно парче и ти го колят на място , печат ги на чеверме , прилепите бяха в клетки - печени на скара и на шишче , има змии на скара . Всичко е в кръв и има опашки от клиенти . Най - гадното бяха прилепите - набучени на шиш и със зъби . Спрях видеото на 20-та секунда .Тези са Извратеняци .

Така е, но това видео е от Индонезия, някои го написах Ухан. Както и да е, в Китай май е същото на пазарите им за животни. А въпросната лаборатория, която се занимава с такива вируси е на 30 км от пазара.

китайчугите са най-големите мърльовци на планетата. Нищо чудно че всички зарази идват от там

Потърси в гугъл "bat soup" и ще видиш как си хапват супи с варени озъбени прилепи. Страшна работа...

Обстоятелственото пояснение в заглавието " с два самолета" предизвиква не само присмех, но и основателни съмнения в трезвата мисъл на публикувания го.

Третият е вързан с въжета между двата аероплана.

ама голяма случайност е че на 30 мили от рибния пазар в Ухан има био лаборатория която е получила корона вирус от Канада 2019

кво ми слагате минус това го е казал израелски експерт който предполага от къде е тръгнал вирусът

Защо не ви вярвам. Можете ли да се справите ако стане нещо?

tonk11

Ако стане какво?

Щеше да е новина, ако бях двама българи в три самолета.

С глас се смея - много точно казано!

Хехе та.. Германия и Франция прибират наши сънародници от Китай, след което ще минат карантинен период в германски и френски болници( нали не мислите, че ще ги пуснат да щъкат насам натам).

tonk11

Абе както винаги 80% от коментиращите не прочели или разбрали въобще какво пише и ръсят ли ръсят мъдрост и знания.

По добре да имаме доверие на китайските власти и да изпълняваме заръките им никой да не напуска ухан докато не се намери ваксина или докато не свърши карантинния период ..или да почвам да събирам консерви и да си прая бункер в гората

Край, свърши се! До тук бяхме .... ! Докторите ни в момента потриват алчно ръчички , но и те ще ядат бахура!

Предприемайте мерки за карантинен период, че баба ми и дядо ми са на 78 и 83 години съответно. За тях ме е грижа; аз съм в екстра здраве - дори бих се заразил пробно от вируса срещу заплащане да го тествам колко е ербап и медицински изследвания да ми правят за намиране на ваксина/лекарства за другите хора.

Братче, толко ли си закъсал за пари?...

Селянин, нещо не си ме разбрал правилно. Добре съм с парите. Надявам се не си глупак, че нали знаеш ако заспориш с глупак ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит. Излизам.

Баба ти и дедо ти са си изживели живота, моето дете. Ти да му мислиш, дето се правиш на Чък Норис...

не се самозалъгвай за здравето.

Нали бяха казали че и по предмети вирусът може да си стои и ако човек докосне предмета и след това си докосне очите може да се зарази ... Демек всичко де що дойде в Бг трябва да се дезинфекцира - самолети багажи дрехи ... Или да стискаме само палци че нищо никъде не се е лепнало

Така е , но ако до 5 дни не намери приемник го пиши бегал.....

е това вече ще събори равителството глупостта и безхацерието удариха дъното-французите са взели всички мерки и самолета ще кацне във военна бада близо до марсирия и там ще бъдат изолирана и под карантина всички французи обаче нашите видиш ли няма да спазят изолацията и карантината а ще дойдат тук да зарозят 7 милиона е това вече е умопомрочително

Ох, милият! Как си представяш властите в съответните държави да пуснат няколко такива по своите улици и летища, за да могат да се приберат в някоя друга държава? М? Първо ще им бръкнат по дупките за изследвания, после ще ги позадържат 10 дни за по-голяма увереност.

а дано

3-ма бългаи с 2 самолета. Тия кви са бе, че не ги побира един самолет.

могат поне да четат....

че се изпуска основната идея - самолетите НЕ СА изпратени от загриженото ни външно министерство. Единият е част от френска мисия, която си прибира 200 французи обратно; другият е немски, а нашите с чужда пита помен правят.

Властниците ни са умопомрачени, за къв уй дърпат дявола за опашката, да ни натресат смъртоносната зараза от тези, които уж спасяват, а излагат на риск целия народ.

Трябва да се плаши матрияла че много гафове надробиха.

ама тия са луди-французите ще кацнат във военна база близо до марсилия и там ще ги държот 14 дни под карантина -защо нашите ще жднат тук а няма да стоят заедно с фронцузите под карантина след като кацнат във франция това е лудост ако са зоразени ще докарат вируса и тук и тогана ще стане страшно -това е безмозъчност

Чумата ГЕРБ Борисов и неговата бухалка Гешев закъсняват да обвинят Президента за корона вируса и липсата на дъжд.

Писали са, че щели да осигурят карантина на пристигналите. Което в превод значи да им се каже: "и ще си седите вкъщи, нали?"

Писали са пълни глупости. Колко тъпи трябва да са французите и германците, за да ги пуснат без карантинен период, да се шматкат из летищата им в търсене на полет до България? Разбира се, че ще си "излежат" карантината там. Живи и здрави!

Направо да ги карат в парламента да им кихнат там.... поне да има полза от този коронавирус!

Трябваше с 3!

Трябваше ,ама на...Бойко не си дава неговия...

От какъв зор се харчат грешни пари на данакоплатците за да ни натресат потенциално опасни носители на смъртоносния вирус, това е много опасен популизъм.

Ами като са германска и френски граждани да си ги вземат във Франция и Германия, а не да ни ги карат тук и да ни заразяват.

Сега е много важно, като кацнат, нашите журналя да се втурнат да ги интервюират още на летището

Пак добре, че не са пратили четири самолета за трима българи. Че тогава щеше да настане една математика и рязане.

Е тоя път ГЕРП има инструмент да затрие цялата държава...... а пък е и по хуманно не да ни мъчат без вода да се разболяваме от дизинтерии дето само мъчат

Правилно - по-добре с коронавируса и да ни свършват отведнъж, отколкото да ни мъчат с безводие у ниски заплати.

Сакън, активите къде ще отидат?

Значи Шишкото от Банкя пак излъга, правейки си ПР.

е това е да си българин .. пращат не един а ДВА САМОЛЕТА за трима българи!! ма разбирам ги изпращачите, не е лесно да ВЪРНЕШ българин

Тъп ли си или си трол? Прибират се с толкова самолета, в колкото има свободни места за тях. В единият има две места, а в другият едно. Дано си тъп, че ако си трол, ще е много тъжно...

Аз не мога да разбера какво налага такава масова евакуация на хора... Ако всичко, както твърдят здраните власти е под контрол, и няма опасност при пътуване... А не може ли да се мисли, че хората, които са били в Ухан, са заразени с нещо, дори и по въздух, и по този начин, с масовата евакуация, тази зараза да се предаде до всички точки по света?!

Не можаха ли да ги качат в един. По-евтини щеше да ни излезе. На нас данъкоплатците имам предвид.

tonk11

Кое ще ни е по евтино? Я помисли пак.