Връщат коли от годишен преглед заради грешка

Онлайн системата не отчита платения налог в някои градове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карам си таралясника вече 15-та година. Дори не съм ходил в данъчното да го заверя. Съответно, никога не съм плащал данъци за колата. Вярно, че малко затегнаха положението, но точно преди две седмици си минах прегледа. Е, вярно, вместо 25 кинта вече давам 50, но за сега ми е поносимо.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Е,и?

не е грешка-това е реалното състояние на нещата-НЯМА СИСТЕМА-отделните поделения на КАТ нямат връзка с централната база данни,с ДАИ ,с останалите служби освен тази където следят дали сте си платили глобите-ако пререгистрирате кола минавате през целия ред за регистриране все едно е нововнесена-вместо след регистрция в НАП да ви излезе до 2 дена данъка който трябва да платите той излиза след 1 месец-бях свидетел как от ДАИ искат справка на хартиен носител за нарушенията-попитах -защо нямате ли компютри-оговора бе че нямат връзка с КАТ-така че у нас само се говори за създаване на обща система на КАТ с останалите служби но само се говори-реално сме в каменната ера-това предполагам е че някой чиновници от КАТ които са на някого хора ще трябва да напуснат сладките си служби

Значи проблемът е не толкова ,дали колата е технически изправна,а дали са дадени пари на държавата!

Това винаги е било и си остава най-важното.