Връчват наградата "Дете на годината" тази вечер

Конкурсът е благотворителен, насърчава талантливите деца, подпомага социално-слабите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за ид.иот.щина е това?!??!! ЕДНО дете ли ще е Дете на Годината??? Другите деца НЕ СА ДЕЦА, ЗАСЛУЖИЛИ С НИЩО ЛИ... ??? АМИ ДА БЯХА НАПРАВИЛИ КУЧЕ НА ГОДИНАТА ИЛИ ГОСПОДАР НА ГОДИНАТА, ИЛИ ЦЕРБЕР НА ГОДИНАТА....ВСЕ ИД.ИОТ.ЩИНИ!

Има много други начини за събиране на пари.Аз ли нещо не разбрах,какви са тези 10000 лв?Джобни пари за определени личности.Не пипайте децата.

Бизнес дамата Кремена Домусчиева.Събрслу 10хил лв. Мъжът и краде милиарди.

Ако съм на мястото на родителите, просто няма да разреша на детето си да се яви на подобен "конкурс" за нищо на света! Това си е чиста гавра!!!

Нямаше да се изненадам ако това се беше случило в САЩ, там обществото е изтрещяло. Не очаквах и ние да луднем. Не пращайте децата си на такива безумия.

Всяко дете трябва да знае, че е има нещо специално в себе си. Че по нищо не отстъпва на другите деца. Да, може би някои са по-будни, по-умни и по-талантливи от други, но това в никакъв случай не ги прави по-ценни за обществото като цяло. И защо още от детска възраст, те трябва да се борят за вниманието и одобрението на и без друго лицемерния и прогнил народ. Безсмислено начинание бих казала.Всяко дете заслужава да бъде окуражавано, подкрепяно и поощрявано постоянно, за са имаме в утрешния ден едно уверено в себе си, знаещо и пълно с енергия младо поколение. А не смачкана е оттегчена от живота младеж ивота младеж

И понеже конкурсът трябва да е политкоректен, победителят ще бъде: 1. от някое "малцинство"; 2. с физически/ментални увреждания; 3. с объркана сексуална ориентация. Нае е задължително да са и трите, но поне на едно от условията ще отговаря.

Не сте права. Познавам някои от децата, които ще бъдат избрани и те са съвсем нормални деца, от нормални работещи семейства, но положили наистина много труд и в училище и в спорта.

КАк е възможно да се измисли такава глупост?

До всички, които смятате, че конкурсът е глупост: не, не е! Как изобщо някой би могъл да нарече прането на пари глупост?

Безумна награда. Очаквайте "Сперматозоид на годината" и аналогичния женски приз.

Що за глупост?! Как може да се пренебрегват децата за сметка на едно? Кой може да каже как ще се отрази второ или трето място или изобщо некласиране на дете в този конкурс. И изобщо може ли някой да каже, че след време спечелилото дете ще остане все така по-добро в някаква област от другите деца. Не може ....

Само едно ли ни е останало вече? Къде е, защо го криете, от определен пол ли е и ще остане ли и то като порасне? МОН веднага да се намесят поне при връчването...

Идиотщина. ЩЕ ГОРИТЕ В АДА ВИЕ, КОИТО ОРГАНИЗИРАТЕ ТАКЪВ КОНКУРС.

Що за глупост