Връчиха наградата "Сахаров", майката на Махса изпрати силно послание (видео)

"От пепелта на Жана д'Арк и Джина ще се издигне като феникс дин непобедим и вдъхновяващ дух: духът на времето"

Обратно в новината

Коментари - Връчиха наградата "Сахаров", майката на Махса изпрати силно послание (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сахаров не беше ли един от бащите на водородната бомба? Нещо не ми се вързва с тази награда?

гледам, превъзбудени русороби нещо цвилят....а бе друзя. Не ви влиза в работата нищо,свързано със Запада......гледайте си кочинката Русский Мир и си правете чествания и награди със братушките (иранци,севернокорейци,мадърковци и черни племенни вождове). Какво се случва във Цивилизацията - не ви вълнува , не е ваша грижа. Вижте там как върви събирането на реколтата ориз в КНДР, незнайните африкански държави с колко им се вдигна жизненият стандарт след като отхвърлиха колониалният гнет, Мадуро ще освобождава ли Есекибо, във Иран уморили си ли са поредният вражи агент,сложил накриво забрадка да ги провокира. Такива ми ти работи........Нобелова награда,награда "Сахаров", Оскари , Грами , Пулицър - това е за белите хора (и нямам предвид по цвят,такъв е израза), не за орки

Супер прав си!

Подкрепям дейността на дисидентите в тоталитарни режими. Не подкрепям обаче външни страни да използват тази дейност за политическа пропаганда и да прокарват собствени идеи. Когато народът на Иран е готов да празнува Амини, тогава нейната жертва ще придобие истинската си стойност.

Едната с вяра в Бога тръгва и побеждава англичаните и връща трона на краля си, който за благодарност я предава и англичаните изгарят на клада, втората е обикновено момиче, което нещо не се е харесало на полицаите на собствената си страна и е убита в участъка. А тука сте се събрали "коментатори" диванни с пошли коментари. Да сте живи и здрави дълго време.

Ма само на едната и майка ма Махса? А на другата и майка? А ако са повече майки?

Трябва ли да заплачем, или да отложим за утре.

Тези съвсем се побъркаха ! И точно за какво и дават награда ?! Нещо не прочетох в статия нито една нейна мисъл !

За да дразнят иранците и да се опитват да им подриват държавата. Американците така са казали.

Е как така ще я дадете на тая, а не на Зеления педерас? Ами той ще се разсърди и няма да идва да проси повече. И ще тропне с краченце. Тая смотана агитнаграда си я заврете в задния двор. Дайте една и на Бидоня за последната му реч. Изби рибата с нея. Колко много истини може да покаже едно неработещо аутокю стига да има необлъчени, които да могат да ги видят.