Връчиха 6 акта за нарушения на "Шейново" заради разменените бебета

Пет от санкциите са за медицински лица, а едно от наказанията е за самата болница

Обратно в новината

Коментари - Връчиха 6 акта за нарушения на "Шейново" заради разменените бебета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не коментира вината на майките? Установиха, че гривните на децата не са разменени, т.е. майките са си взели бебетата, без да погледнат, че номерата на гривната на ръката им и тази на бебето не съвпадат. Как пък, нито една от двете не се усъмни/ все пак едното е бебе, другото е чаве/ и да погледне номерчето. Мирише таз работа, много мирише. От болницата са сгрешили, а тез двечките са видяли грешката и са решили да я осребрят. Аз бих ги пратил да пасат.

Всеки две родилки раждали в която и да е болница в един ден могат да си разменят бебетата отвън и да твърдят, че болницата е виновна. Интересен правен случай ще е.

Досега от болницата реагират доста адекватно - признават си грешката, оказват съдействие, за първи път им е, не е умишлено, слава богу няма поражения върху децата (като например битото от акушерка бебе), така че би трябвало съдът да отчете всичко това. Ако бяха решили да се правят на интересни, можеха да разиграват майките до второ пришествие и след това.

доста трудно биха се правили на интересни - доказателствата са повече от железни , просто нямат мърдане а това че съдействат и признават вина не ги оневинява и не е причина да не си платят

Какво са доказателствата?

Колкото и да са еднакви бебетата , Майките не са ли се усъмнили веднага

Ами ако е практика - ужас ! Мощни родилки срещу едва оживяващи !?

Има много лесен начин да платят на родителите без да се товари данъкоплатеца - да ги вземат от заплатата на директора, който беше достатъчно нагъл да не си подаде оставката, 600 хиляди са сигурно 5-6 заплати

Соросоидските мекерета ще съдят и ще осъдят България в порно "съда за права на човека"!

Moгат да осъдят България, само ако България като държава (и в конкретния случай през съда) не си свърши работата и въздаде правосъдие ... ако го направи - ами няма как да я осъдят. Иначе със сигурност ще спечелят.

Егати натегачите! 2 бебета - 6 акта!? Платете на родителите! Мърши!

Ша плащат, стига са пълнили само гуши тия тулупи!

Баси и майките. 3 дни гушкали и кърмили едно дете, накрая не разбрали, че си тръгват със друго.

Актовете за съставяне на административни нарушения сами по себе си са доказателства. Предвид и, че няма как да паднат в съда защото нарушенията не са незаконосъобразни, могат да бъдат използвани от майките в тяхното дело за непозволено увреждане.

То целият случай е пределно ясен и с железобетонни доказателства , даже самият директор по телевизията призна вина... Предполагам от болницата единствената им надежда е , че съдът ще определи по-малки обещетения ... защото ако си мислят че могат да спечелят делото - или са лунатици или директорът е решил да напълни джоба на адвоката на болницата (за друго разумно обяснение не мога да се сетя).

Просто юристът им се е заял.

Случаят с бебетата от Шейново много прилича на случаите, когата някоя си се е сетила, че е била изнасилена от футболист 10 години по-късно.

А дали наистина бебетата са разменени вътре или отвън болницата?

как мислиш, след като от болницата признаха вина и даже обясниха как се е случило ... само директорът се скатава и не подава оставка, въпреки че е директно негова отговорност да създаде организация която да не допуска системни грешки (а това е 100% системна грешка , а не човешка или нарочна - иначе щяха веднага да са си измили ръцете с някоя сестра примерно)

кой ще ги плати? да позная ли? НИЕ!!!

нещо гнило с тези разменени бебета и майки, дето не си ги познават.

ще им дадат по една докторска заплата(10хил лв.) и ще им вземат по 3хил. разходи за делото и това е. Така работи здравната система и съда в по тези ширини.

Ами то директора взима десет пъти по-голяма заплата .

Е една корумпирана дупка с шеф милионер.

не е лошо и един акт за родилното в Пловдив, че някой там е изпускал кирчо на галавата му.

Само актове са ти в главата, ей. Това на троловете да не почнаха да ви плащат в натура?