Връчиха 50 тома секретно обвинение на Николай Малинов, той се оплака от кола на US посолството

"Реално бях призован чрез 13-годишната ми дъщеря, тресе се от страх, вдигна температура", разказа русофилът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да има кола и от руското посолство.

КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО И СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА ДА ЗАПУКВА ВСИЧКИ ЧУЖДИ АГЕНТИ И ВЕРБУВАНИТЕ ОТ ТЯХ МАРИОНЕТКИ ПО АЗБУЧЕН РЕД ОТ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ ТА ДО ЕС, САЩ, БЛИЗЪК ИЗТОК ИТН, КВО СТАНА СЪС ОНИЯ МЕКЕРЕТА СЪС УЗИТАТА И ХЕРОИНА А??? НАЛИ ОНАЯ ХЕРО САЩ БИЛИ ЗА НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!!?? МЕДИИЙНИ БУЛШИТОВЕ

Просто безроден боклук!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3718283991558422&id=100001305730468

Ти нали си знаеш, какви си ги вършил?! Те това е описано и там..

Гнусни хора ще се окажат руснаците !!! Не спират с опитите си да манипулират Българските форуми ...

Ясна е партийната повеля. Но е възмутително за такива важни неща като националната сигурност да се действа с два аршина. Цветанов доказва парите си за апартамент с обяснението, че ги е получил за предоставени сведения на чуждестранни партньори. Той не обясни какви точно сведения е давал.И никой не се поинтересува. Има и други по върховете, които са много съмнителни. Но прокурорите са съсредоточени само към тези, посочени от Козяк. Това обаче също поражда въпроси и съмнения.

Ти дeбuл ли си, или по рождение си прocт .... какви ли мислиш "сведения е давал" и на кого ?! На САЩ - вероятно наивно мислиш, как има нещо, за което САЩ не им е известно ???

са по-назад и по-малко знаят. Чак пък слава. Ще е слава като ни затрият завинаги с това напиране към руските граници. Ние българите сме с богат фолклор и поговорки и едната вече в две войни не ни послужи: Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Ще ядем дървото покрай тия дето интересите им са навсякъде без изключение все "жизнено им важни" на пичка им майна от тук!

Гнусни, смрадливи руски мекерета и подлоги. Гади ми се от такива като този боклук и оня другия боклук Мунчо Естонския.

Поклон Хане !!! България има нужда от такъв владетел !!! Вечна слава на паметта ти !!!

Сам си пише хвалбите.

изпълнява натовската идея на "Три морета" да се отсече руския достъп до страните от НАТО. Някои от нашите демократи малко го спънаха, но планът три морета ще се осъществи тъй като е в ход.

нАТО е преди всичко САЩ, а отскоро - РАЩ (разединени). Заедно с братските полски глупаци РАЩ (САЩ) са се наели да разединят ЕС на триморски санитарен кордон около Русия и отделени от руските ресурси държави като Германия, Франция и Италия. Така беше и през 1939 г., когато поляците първо се съюзиха с Хитлер, а после и с Франция и с Великобритания, но Хитлер не им зачете съюза с Франция и Великобритания и ги прегази за 2 седмици. После Сталин взе онова, откраднатото от Полша и принандлежащо на Русия. След ВСВ Сталин предвидливо даде на Полша онова, което се нарича Източна Прусия. Поляците като са малоумни нека се набутват между шамарите. Въпросът е: Чий ще го крепи България в триморието? - Явно е, че не собствения си, а на янките и на малоумните поляци. Приведен към тримореца в президентството, ще го крепи на Бай Дън умрелия му и на негрото - министърът на отбраната на РАЩ (САЩ). Изглежда че Радев има придобит такъв афинитет към крепене на американски бели и черни от неколкократните си специализации в САЩ (РАЩ). Изглежда че му е по вкуса.

Скапани руски тролове,непрокопсаници

Всичките Ру-сифилистици, американо-сифилистици, турко-сифилистици, англо-, Франко-, германо- и тем подобни сифилистици в крайна сметка са потенциални или реални национални предатели, а трябва да се кара наред.

Каквото и да правите партия Русофили ще вземе повече гласове от ДПС. Та можете от сега да го дуате, предатели гнойни!

За повече гласове не знаем, но повече ватени гуйове със сигурност

Ходи смъркай руска сперма, гъз такъв!

Че тя и ДПС е русофилска!

Като се има предвид нивото или по-тчоно липсата на ниво на т.нар. български служби за контраразузнаване, може да се предположи, че те са захранвани с тонове информация от ЦРУ. Това е много добре, защото много от българските контрашпини хранят симаптии към Русия. Няма да се изненадам ако СВР поддържа свой щат от български колеги. тя тази порочна дружба е вечно проклятие за България. Така че този боклук Малинов да не се оплаква. Случило се точно това, което трябва. Сега да го натикат на топло за по-дълго, за да попарят намеренията на другите руски слушалки в България.

А в полза на Америка?

Добро начало. Следват руските тролове по форумите. Не е трудно да се проследи, кой блъска едни и същи простотии в няколко форума.

Лош Гешев! Лош! Оставка Бойко! Да живее чичко Путин (в новия дворец). Да живее!

50 тома? Значи няма основание за обвинение и затова са трупани глупости за да изглежда, че прокуратурата върши някаква работа...

Именно защото не само звучи детинско, но и е такова - "През уая ми е за Турция, да живее България !" Не бих казал това за никой от съседните на България държави, защото запали ли се къщата на съседа - ще изгоди и нашата. А от съседите ни, най не харесвам Сърбия, защото най много неприятности от тях сме видели, и въпреки това и за тях не бих казал думите, които очакваш ....

Абе, тъпчо 25% от България( Македония и Зап. покрайнини) е окупирана от Сърбия, той не бил видял лошо от нея. Много си прост!

Чукча писател, не читател....

Докаде стигна мръсната и долна руска пропаганда - 140 години насажда омраза към държавата и народа на Турция, като го представя за най голям враг, а за същите тези години България НИТО ВЕДНЪЖ не е била военно нападната от Турция !!! Турците са любезни и имат прекрасно отношение към българите както в миналото, така и днес. В същото вевеме, "братята" не спряха с интригите, опитите за дестабилизация на България - военно нападаха държавата ни няколко пъти - през Първата Световна Война, а през Втората я окупираха, разграбиха и ликвидираха. Днес чрез предатели като лицето Малинов, отново се опитват да клатят свободната воля на Българите за независимост, а чрез мизерните копейкаджиски тролове, разпространяват внушения за ненужното ни членство в ЕС и НАТО . пРосия е отврътителна азиатска клоака и Империя на злото.

Особено прекрасно отношение са имали и към теб. Може би са пробвали дали ще забременееш и това много ти е харесало. За такива като теб - такова отношение, много нежно.

По-скоро ти страдаш, че не са опитали с теб!

Изключително съм щастлив и вечно благодарен, за това велико за България дело, че САЩ счупиха мръсните руски азиатски окови на болшевишкото иго и набутаха русофилистичната пасмина в девета глуха !!! Благодаря на САЩ !

Много съм щастлив, че САЩ ни освободиха от Руко иго !!!

Освен това си неграмотен!

Лесно е. Само трябва да докажат, че е издавал държавни тайни-според квалификацията по НК. Това обикновено са класифицирани онформации. И в тази връзка трябва да докажат как той, без право на достъп до такава информация се е сдобил с нея. Ама тогава ще излезе, че е имало и още някой, който му я е давал. И ще стане интересно.

Хехе...Турция си има цели 2 партии в България, тоя мухльо на снимката бил заплаха :-) Ето какви трябва да бъдат приоритетите на Българските служби (ако има такива). Първо, гонене на турски шпиони и хора които симпатизират на турските мераци на Балканите! Това е НАЙ важният приоритет, и на светлини години по критичен следващите по доле!!!!!! Второ, гонене на всякакви ислямски шпиони, ходжи и тем подобни брадати маймуни били те от Анадола (виж първа точка) или няоя друга камиларска държава. Трето, едва след като са изпълнени първите 2 точки, може вече нашите велики служби да тръгнат и да търсят руски, американски и други шпиони!!

Само ще напомня, че от 1878г. Османската държава и след това Република Турция НИТО ВЕДНЪЖ не са нападнали държавата България, въпреки че са имали поводи за това !!!! От всички останали съседи, както и от "братска" пРосия сме били нападани вероломно !!!! Схащаш ли сега какво означава изграденият от пРосия в душите на българите образ за Турция, и реалностите !!! Понял ?

Аркадаш...от лайно сладолед не можеш да направиш. Колко и да се опитваш.

Заради дългогодишната руска пропаганда, ние българите имаме негативно отношение към нашите съседи от Турция, докато те нямат подобна предубеденост и това се вижда прекрасно когато се отиде на екскирция или на почивка в прекрасната Турция !!!!

Да, наистина от руко лайно сладолед не става ... Понял ?

Разликата е в това че аз мога да кажа През уая ми е за Русия, да живее България! А ти можеш ли да кажеш "През уая ми е за Турция, да живее България"??? Някъде тука очаквам да млъкнеш - или ако се мислиш за много умен, да се опиташ да смениш темата. Тогава ясно ще стане кой си.

Аз съм Българин, ако има значение, а гледам ти се смоопределяш за "Тюрски Педал" Та ясно е кой истински е за България!!! За 140 години не Турция е пречила на развитието на България, а пРсоия !!! С малоумното ти удряне в гърдите и пискливо крякане - "да живее България", не помагаш реално на държавата ни. За да имаме успешна и силна България, трбва да разкараме руските шпиони и петата колона на мизерна пРосия. Само тогава има смисъл от "да живее България" !

Сменяш темата! Ще призная че те набеждавам по грешка, ако кажеш това което те питах. Колкото и детско да ти звучи, не би трябвало да ти коства нищо да го кажеш!

А другаря Малинов по-щастлив и доволен ли щеше да бъде, ако в двора на съда имаше лимузина от съветското, пардон, руското посолство?!

Българският съд няма нужда от чужди съветници. Ако е български.

0

900 коментара до момента! Не сте психопати!

Убеден съм, че вина за голяма част от проруските коментари е на платени руски тролове, разпространяващи лъжи в опит за изкривяване мисленето на читателите .... Големият брой коментари е част от хибридната война на мизерна пРосия срещи независима и Европейска България !!!

0

Че руски тролове има и пишат в големи обеми е вярно, ама чета от сутринта и хич не са само руските.

Всички знаем кой лапа пари от сороските НПО-та и предава националните ни интереси през последните 30 години. Вместо отдавна да са изхвърлени от Бг тия сороски комсомолци и техните сатанински НПО-та... Подмениха историята ни, а сега дебнат да подменят и пола на децата ни. Нагли боклуци ! Тръгнали Малинов да разпъват на кръст... Либерастки циркове !

Стига с този Сорос! Много се изтърка опорната ти точка. Вече не вървиш. България е най-старата държава в Европа след Гърция. На повече от 1300 години. И мястото и е в ЕС и НАТО! Затова сега сме свободни и проспериращи. Живеем на най-доброто място на Земята.

Свободни и проспериращи ????? Пий си хапчетата и спазвай терапията в Карлуково... Само така ще просперираш...хахаха Божеееее...

Егати и евтиния КГБейски номер! Дъщеря му се разплакала и вдигнала температура(от това вдига ли се температура?), а отвън имало американска кола на ЦРУ. Тоест аз съм жестоко репресиран. Кога взимаше парите за шпионска и подмолна дейност в полза на Русия за излизане на България от ЕС и НАТО не ревеше. а сега ривеш. Бий Гешев олигарсите, шпионите, техните информатори и предателите в президенството! Народа е с теб!

РРРРР Я ИСКАРАЙ ГАНЧО ГОВЕДАТА НА ПАША.

И 500 тома нелепици да съчинят, малко трудничко, да не кажа невъзможно, е да се докаже такова поръчково обвинение. По скоро мяза на лов на вещици. Преследват се хора, които харесват Русия, а не САЩ. Нарочват ги за агенти и всякакви такива, докато истинските агенти изпълняват поръчките на новите господари. Толкова е нелепо и грозно, че няма накъде повече... Не се гаси туй, що не гасне ! И така ще е...

Ти луд ли си? Какъв лов на вещици? Всичко е документирано. Петдесет тома материали обвинения. Руската агентура си бе направила централа на Балканите в България. А отровителите на Гебрев и това ли е лов на вещици?

Ти да не си ги чел тия 50 тома, че си толкоз устремен в омразата си ? Ще видим как ще завърши тоя антируски цирк. Ти си вярвай в либерастките бръщолевения... То и аз като те чета как се хвърляш на амбразурата и плюеш, ми се чини че си козяшки агент.

Къде си сега да видиш чудо невиждано? Явно си пропуснал някой и друг навремето да даде приплод.

И след излежаване на присъдата - чемадан, вакзал, Масква, без прево на връщане!

отиват във Виена, Цюрих и Тел Авив. Нито един не иска в Матушката. А за антидържавна дейност е нужен разстрел. САЩ не пожалиха евреите семейство Розенберг и ги разстрелват за шпионаж в полза на Русия - чрез Розенберг Русия придобива атомна бомба.

А ти налапвай шнорхела и с плавниците час по скоро през големия гьол...

Шпионин родоотстъпник получил милиони за шпионаж срещу държавата си, под домашен арест, место в строг арест. Системата е пробита и тя.

За шпионаж се обвиняват обикновено ... държавни служители. Този не е такъв. Такива които събират вътрешна информация. Шпиони могат да бъдат наречени например Ц.Ц., където от молитвена закуска, го привикваха в посолството на САЩ. И където умишлено ръководейки избора на изтребител, избра по-незгодната оферта с милиарди лева (особено от изпусната инвестиция). Дори от комисията си казаха, че на СААБ офертата е много силна финансово. Директната загуба е от 1-2 милиарда лева, от цена, самолети по-малко, подръжка, капризност за писти и плащане, разход на час полет и така нататък. Цитат: Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Е в това може да се разпознаят много хора. Ц.Ц. изпълнявайки държавна служба и представяйки ни пред чужди правителства, умишлено навреди на България. Същото важи и за други.

семейство Розенберг държавни служители? представляващи САЩ ли са били, че ги разстрелват?

РОЗЕМБЕРГ НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ КАМ ПРОЕКТА МАНХАТЪН . ТЕ СА ИЗКУПИТЕЛНИ ЖЕРТВИ МАЛКИЯТ . ИСТИНСКИТЕ ШПИОНИ ЗА СССР СА СЕМЕЙСТВО КОЕН Т.Е. ЕВРЕИ . И ДВАМАТА СА НАГРАДЕНИ СЪС ЗЛАТНА ЗВЕЗДА ГЕРОЙ НА СССР . ТОЛКОЗ ПО ТЕМАТА .

Пиши се НИКОЙ. По-точно е.

Малинов е ясен. Радев кога....

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки!

Подлите братя славянски, освободени от 500-годишно турско робство, с руска воля, с руска кръв и с руска под, се съюзиха със своите турски поробители и с враговете на братския им руски народ - Австроунгария и Германия и нападнаха подло в гръб съюзната на Русия държава Сърбия, докато тя водеше отбранителни боеве на север срещу Австроунгарската империя. Защото Русия предлага на България съюз, а руския цар Николай Втори даде три милиона златни рубли заем на бисексуалния български цар от германо-еврейски произход - Фердинанд, за въоръжение на българската армия, а Царство България, признато ПЪРВО ОТ РУСКИЯ ИМПЕРАТОР за царство, а Фердинанд - за цар, - нападна руските съюзни държави, след като беше обявила НЕУТРАЛИТЕТ!!! България си получи заслуженото за извършеното предателство, от съюзниците на Русия - Франция и Великобритания в Ньой през 1919 г.

защо предателите ги наричат русофили? имал връзки с олигарси? имал връзки с КГБ това русофил ли те прави? имаш орден от Путин, за аккво имаш Орден от Путин? честно война ли се води от Русия и срещу кого?

едно време са разстрелвали националните предатели като този

Харесвам руския народ, НО не харесвам руските политики и ненавиждам продажници!

Имам чувството,че сме 1945 г. ! Само,че нещата са обърнати сега ! Тогава руснаците управляваха българските прокурори,сега американците управляват спец.прокуратурата ! Държава вечно на кръстопът !

“Според разследващи срещу солидно заплащане той приел да изпълнява различни задачи, възложени му от бившия генерал от КГБ Леонид Решетников и руския олигарх Константин Малофеев. Разследващите открили и докладна записка на руски език за необходимата геополитическа преориентация на България и стратегия как да бъде постигната. Прокуратурата твърди, че българинът е получавал милиони евро от компания на близкия до Кремъл Малофеев.” Ако това е вярно, ако прокуратурата го докаже в съда, този трябва да изгние в затвора! Както и всички като него... Но като го знам що за дебил е Гешев и корумпиратата му шайка...

Абе, това е хафиф работа - не забелязвам читави обвинения. Намерили докладна записка, че България трябвало да си смени курса... Е и? Това си е негово лично мнение, той може да го разпространява, пропагандира, дори партията му да си го постави като основна политическа цел. Не е наказуемо. Получавал задачи от бивш генерал и олигарх... Е, и? Правил изследвания, разработки... ГоУем праз! Ако не е откраднал отнякъде и включил в тях класифицирана информация, няма лошо - дали му пари, правил го. Същите неща правят всички социологически и ПР-агенции. Отделно - с това се занимават и всички пресаташета по посолствана, информационни агенции (платени услуги са) и отделни журналисти. Включително по поръчки от чужди компании. Ама много му били плащали руснаците - ами, браво на него! Одрал ги е за безсмислените глупости, които е написал. Пазар - един предлага стоката, друг предлага цената. Щом и двете страни са доволни няма нищо незаконно. Ако си е декларирал доходите по сделките и си е платил данъците нищо не могат да му вменят като вина. Пропаганден шум е това обвинение. Но не знам, кого повече реално ще облагодетелства сриването му - май ще са русофилите. Хем ще се изкарат жертви, хем после ще осъдят държавата за бесни пари - напр. за накърняване на имиджа и понесени морални щети... каскетура. Това обяснява всичко - некадърни, но послушни и изпълнителни.

На пропаднала пРосия, все Запада и е виновен .... Това го слушам от 50 години ....

Да бе, представяш ли си! Все им се привиждат някакви натовски военни учения покрай границите ѝ. Или пък някакви западни агенти в границите ѝ. Много са тъпи тези руснаци да се пънат, вместо като една демократична държава като нашата могат спокойно да подарят ресурсите на американците и да си плащат за правото да ги използват.

ТОЗИ МАЛОУМНИК ДА СИ ХОДИ В РУСИЯ КАТО ТОЛКОВА Я ОБИЧА, НЯМА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ!!!

В САЩ има момичета на повикване. А тук си имаме Гл. прокурор на повикване. Каквото му кажат - това прави.

И защо САЩ са ти виновни ??? То целият нормален и цивилизован свят е против пРосия ... Би ли казал за един съюзник на пРосия ?!

И как се сети че точно САЩ диктуват на нашето Гл. прокурор? Досетлив си явно.

Господ е съюзник на Русия ! Вдяваш ли !? Или си прост атеист консуматор на шкембе чорба !

А с откачалки е безсмислено да се спори.

Гешев определи за кого ще гласувам на изборите. За партия ,,Русофили" естествено. Това е партията на истинските българи-родолюбци.

Това са подлогите на ватенките на които ти цял живот си слугувал и си с досиенце та няма мърдане нещастник от тази мафия

Благодаря Ви, г-н Гешев! Приемете едно голямо Браво! Най-сетне България да има гл. Прокурор, който служи на държавата ни!!!

Да и какво викаш е свършил, освен да се крие от народната любов? Ама спокойно, може да усетиш колко си прост, когато и това дело се провали и този ни осъди в международния съд да му плащаме. Ама няма страшно, той Гешев няма да се бръкне да плати! Ще плащаме пак аз и ти.

Не знаех за тази партия, но ето че се заинтересувах. Лоша реклама няма! Безплатната реклама на ППВО е дело на българската прокуратура в тясно сътруднивество с посолството на САЩ в България! Браво, братя русофили от прокуратурата и от САЩ! Да живее България! Да живее Русия, която създаде България на 03.03.1878 г.! Да живее Херо Мустафа!

НЕ ЛЪЖИ !!!! България НЕ Е създадена на 03.03.1878 г.! На 03.03.1878 г. е подписан Мирен договор, който създава Руска окупационна зона !!! България получава признание едва на Берлинският конгрес. "От най-новите исторически източници се разбира, че Русия е знаела, че с подписването на Санстефанския договор нарушава тайното Райхщадско споразумение с Австро-Унгария, съгласно което на Балканите не е можело да се образува голяма славянска държава. По времето на социализма историческата наука, вероятно с цел да поддържа добрите отношения между СССР и България, не информира за наличието на тайните договорености, а твърди, че позицията на руското правителство на конгреса била предопределена от предварително даденото съгласие за неговото свикване и компетентност, както и от изчерпаните в хода на войната възможности за противопоставяне на евентуален въоръжен натиск."

България е създадена на 03.03.1878 г. и това са го знаели всички наши предци преди социализма, който става обществено-икономическа система в България през 1947 г, след референдума, с който е прогласена Народната конституция и НР България на мястото на Царство България. Твоите хуморески ги разправяй на чааветата у циганската си маала! Всички българи преди 09.09.1944 г. са празнивали Освобождението на България от турско робство и създаването на Третата българска държава на 03.03.1878 г. - и демократи, и капиталисти, и селяни, и работници, и фашисти, и комунисти. Дори и тогавашните "русофоби", към които причисляват и Ст. Стамболов, макар че последният е заявявал, че е РУСОФИЛ. Единствено българомразците са били истинските русофоби тогава! И сега единствено българомразците са русофобите в България. Защото, който мрази своето освобождение от турско робство от Русия и създаването на България от Русия отново, на 03.03.1878 г. със Санстефанския мирен договор между Руската империя и Турската империя, той е БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, ДОЛЕН МАНГАЛ БЕЗ ДЪРЖАВА И ГНУСЕН РУСОФОБ! Защото със Санстефанския мирен договор от 03.03.1878 г. Русия създава България, а не Цигания, Македония, Потурнакия, Помакия или нещо друго. И Русия създава държава на българския народ, а не на русофобите и я нарича България, а не нещо друго. А на Берлинския конгрес на великите сили Русия е принудена да отстъпи под натиска на алчната за славянски земи Австроунгария, русофобските Англия и Франция, и победената Турция, с посредничеството на Германия - все наши врагове - и това най-добре го е отразил в стихотворение П.П. Славейков през 1877 г.: Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог! На Берлинския конгрес враждебниците на новосъздадената от Русия държава България, я разпарчетосаха на Княжество България - васал на Турция, Източна Румелия – турска област с широка автономия и Македония – без никаква автономия. С това западните враждебници на България, заедно с Турция, положиха основите за вековното разделение на България и на българите и на българските национални катастрофи – Първа национална катастрофа в междусъюзническата война от 1913 г.; Втора национална катастрофа в Първата световна война – на страната на 500 годишния ни поробител Турция, гадната Австроунгария и Германия, срещу Освободителката ни от турско робство – Русия и нейните съюзнички – Франция, Великобритания, Сърбия, Гърция, Румъния… И най-страшната сегашна ТОТАЛНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, която смали българския народ от девет милиона през 1989 г. до 6,5 милиона заедно с турчеещите се българи и с циганите…

Аз пък казвам: Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

На по висока скорост печатарската Щатска машина може и 500 тома обвинения да направят

13 годишната му щерка, може да е преяла със салам и за това да и е лошо. На момиченцата на тия години само салама им е в акъла.

0

Много високо ниво поддържаш. Бахти форума

Американското посолство се изтъпани и каза , че ще разкрива имена на корумпирани , и изплю името на Миталов , вече мина повече от година и нищо повече. Това показва , че всичко е политическа поръчка , а корупцията - да живей !

Мислех си, че е правилно коментарите да са след прочитане на присъдата. Като имаме резултатите на прокуратурата досега, трудно ще се стигне до осъдителна процедура. И тези 50 тома обвинение са направо смешни. Да не би да искат да ни кажат, че досега разузнаването е спало, та толкова доказателствен материал да се събере?!?!?

Дъщерята се разтреперила?!? Ама няма да се пУашиш бе Малинов. Прати момичето на шопинг терапия с 5-10,000 евро от парите, за които продаваш България!

''50 тома секретно'' обвинение??????????? Тия наистина мяра нямат на нагъзване за изпълняване на поръчката правейки томове от изрезки от техните медии защото толкова ''секретност'' няма как да се намери в разградения ни двор дето всичко що поискат им даваме на менторите ....

Гешев още преди година заговори за промяна, която да вкл по-съкратени документи за внасяне на делата в съда. Даде пример с Великобритания, където обвинителния акт може и един лист да е. Друг проблем, че съда има право да стопира дела заради супер смешни подробности. Нещо от типа : абе този може и да е шпионирал за чужда държава, но в обвинителния акт се пропуснали три запетаи, затова процедурата трябва да започне от начало