Коментари - Вписване на българите в конституцията на РМС? Едва ли, смятат Podcast слушателите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще го направят ! Сърбоманските келеши "подскачаха" и срещу смяната на името на нещастната си държавица, но накрая това стана и с гласове от опозицията.Това са "котешки каваци" за да се правят на жертви на "фашистичка" България и да се създаде впечатлението,че френското предложение е в тяхна вреда и така получиха още по-изгодни условия при подписването на протокола. За съжаление истината е, че това няма подобри положението на българите в Сев.Македония.

Ще ги впишат, но когато се откажем да ги притискаме, т.е. когато те и защото те са поискали! Македонскотата държва и особено държавния елит са унизена измислена държва. Т.е. управляващите не могат да си вират носовете, че са нещо. Затова искат и българската държава да се самоунижи като им се извини за нещо, което те наричат окупация и фашизъм. Така ще се почувстват победители в нещо и що годе равноправни. Чуйте ги - искат равноправно отношение, т.е. да паднем до тяхното ниво. Това имат, това могат, за това са се хванали. Както с Г. Делчев. За българите Г.Делчев е един от многото и е далеч от Левски и Ботев. Но за македонците е всичко, по простата причина, че това сме и дали! Ако бяхме им дали Сандански, сега той щеше да е на мястото на Делчев. Но за щастие на Сандански, той е погребан, а другия сме го изкопали и държали в сандък. Македонците не случайно задават въпроса, що не го погребахте, а го държахте в саркофаг - значи има нещо.

И какво от това, че ги впишат ???

Северна Македония ще впише Българите в конституцията ,когато вече дойде момента за финалното гласуване за евросъюза. Ако бях Истински муж с Топки и политик ,веднага бих казал на Северна Македония,че от 1-ви януари 2022 тече време което ще спре когато впишат Българите в конституцията и когато дойде момента да ги приемем ще стартира това време и България ще ги забави със също толкова време . Мисля ,че е справедливо...

Има там един народ, много прост е като Скот. Без история, без морал И от сърби обруган… Имат те еднички братя, Българите на земята! Българите горди смели С Европейци се родели! Хайде маке ти бездарно. Племе пак неблагодарно. Българите ти обичай! В Българите пак се вричай!

Ама много сте изтрили

И какво по точно ще впишат?! “Коренно население - Българи” ли?!