Войски на НАТО пресичат река Висла при голямо военно учение

Алиансът проверява способността на сухопътните, морските, военновъздушните и кибернетичните сили да работят заедно по време на голяма военна криза

Обратно в новината

Коментари - Войски на НАТО пресичат река Висла при голямо военно учение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Лесно се пресича Висла когато знаеш ,че е само учение!Как реално се пресича река питайте украинските войници:(((

Не е наред...Германците вече са в паника,защото има вълна от фалити и много техни големи компании напускат територията,наречена Германия.Местят се в Щатите и в Китай предимно.Тязи тенденция ще доведе до разпад на ЕС,защото икономически ЕС е на практика територията ,наречена Германия.Щатите врътнаха яка врътка на Европа ,като и заграбват икономиката.Някои малоумници на запад вече взеха да се усещат,но процеса е в ход.Скандинавскитр страни няма смисъл дори да ги броим ,не са фактор.Франция е разядена от икономически колапс .Италия и Испания направо си мълчат (те отдавна са приключили като нормални държави,пряко богатото си историческо наследство).Е,и това ли е НАТО?Кой ще се бие с огромната и мощна руска военна машина?Не се напъвайте ,няма да може да отговорите...защото отговора е НИКОЙ!

Клаус Шваб написа книгата "Голямото зануляваме" през 2020.Който не е разбрал,това означава ,че Европа отива на кино от 6 до 5 !Деиндустриализация,преведено на прост език ,обедняване...Тези най-отгоре нямат никакъв интерес например в Германия редовия Ханс да продължава да сменя нови коли на всеки пет години,да се хрантути на корем ,да ходи два пъти в годината на някой остров,и някоя азиатка да му лапа мекия бахур.Същото се отнася и за САЩ.Нито на Мъск,нито на Цукелбъкел ,нито на Били Гей им пука за обикновения американски народец...Напротив,те искат всички да измрем (особено ние в източна Европа),за дами остане малко обслужващ персонал от роби,и да векуват.Само че ,Русия и Китай леееко ще им объркат плановете,както и някои арабски държави.

Нас българите какво ни бърка,ние нали сме правилно ориентирани,нищо че за пореден 3 път сме на губещата страна:)))

НАТО вече е гладна въшка на самоиздръжка.Щатите повече няма да дават пари за "великото" НАТО,щото самите те сгънаха чадъра във финансов план.Руснака е роден като воин.Тези на запад само говорят,но като опре ножа до кокала ще се чудят на къде да бягат.Абсолютни насирачи.Как ще си оставят немците огромните къщи и скъпите коли за да се бият....Богат човек не може да се бие,той е разглезен,отпуснат и хабер няма какво е война.Запада в аванс загуби третата световна война,без дори тя да се е превърнала в пълномащабна.Духа на руския воин и въобще на славяните е в пъти по силен от на всички жалки англо-саксонци,които и без това са преяли с вурстове и препили с бира.Нато го пишете в историята...както и ЕС

Струва ми се, текат последни дни за руслямскта педерация, поради което не схващам повода за радост, обхванал мурзилажа ....

Тече ти на тебе кръв от носа.

Ох, тази Висла, на отиване я пресякохме с кеф, но на връщане бе голям зор! Наполеон 1812г

Не знам какво пресичат тия, но НАТО се разпуска.

Може и да се разпусне, но едва когато от просия няма и спомен ....

Горди "натовци" бягат панически от Украйна.

А на тези така наречени войници осигурени ли са бъргери и презервативи?? Да могат да почиват стойностно след ученията и нощем да се праскат на воля в джендърските си ануси?

Спокойно, без паника, руски ануси ще праскат ....

Че то на тях не им става, к'во ще "праскат".

Най-голямото учение от края на студената война. 90 000 мамуни. Под половината са пехоата, без реален боен опит. Тези с такъв умират като наемници в Украйна от две години. Само на Запорожкият фронт са 200 000 Руски военни в ротация, с реален боен опит, закоравели от ежедневните бойни действия. Общо на фронта официално са 600 000. Според западното разузнаване има 4 нови дивизии, които след подготовка са готови да се включат в мелето. Успех на ОТАНската мечта. Дано не пипнат директивата от 2008 ма за превантивен ядрен удар. Тогава филма свършва за всички. С по-високи шансове за оцеляване на далечните губернии като Нова Зеландия и Русия, която има достатъчно територия и най-доброто ПВО в света.

В много голяма грешка са - границата минава по река Одра, и по проекцията на долното и течение, хахаха

Войски на НАТО пресичат река Висла при голямо военно учение, като опита от него е възможно след това да приложат в Украйна, където също има доста пълноводни реки..

Ох... дано са тренирали преминаване от изток на запад, че знае ли човек...

Да не се напъват много, да не стане някой сакатлък.

е с Украйна. Помагаме им от началото на конфликта.

аз съм убеден, че "великата помощ" от територията ...е огромна лъжа и на практика - един пратон не е пращан !

Отворете сателитните снимки на Сентинел и ще видите каква голяма лъжа е това. Тези 20 000 човека трябва някъде да спят, да ядат и да серат някъде, а лагери на сателитите снимки не се виждат. НАТО все повече се превръща в сборище на обратни.

да им качат снимка? ех, айде пак на Цариградско да туриш едно самотни рашко знаме. Деня ти ще е безполезен иначе.

За твое сведение всичко се вижда, колкото и странно да ти звучи. Няма лагер в Полша за 20 000 човека. Пропагандна лъжа е.

Следваща отправна точка нека бъде Масква, да открият бункера, да превземат Кремъл и да дезинфекцират.

Следващата ьм отправна точка ще бъде "в къщи"! Торбенцата, железата и друм - при мама и тате, жената и децата! А твойте фашисти, ще чакат от умрел писмо, и помощи под девиза - "1'000'000 снаряда".... Ще дойдат самички, но от друг адрес, и с безплатна доставка.

Тия войски са виждали истинска война само на картинки и филми. Когато дойде времето да водят истинската такава, половината ще им се счупят маникюрите и ще дезертират, другите ще врещят, че нямало нет, телевизи, баня и те ще си бият шута.

на кучето като му се яде бой,препикава бреговете на Висла - българска народна поговорка

100км северно или югоизточно от Гданск?

Пребройте се, колко сте блокираните украински лизачи и трол подлоги. Продължавам, но това не е всичко. Вчера изпуши на първият пронацист процесора. Ще има и втори. Ако си мислите, че се шегувам, лъжете се, ще го изпитате на гърба си.

И където кажеш

Пребройте се, колко сте блокираните украински лизачи и трол подлоги. Продължавам, но това не е всичко. Вчера изпуши на първият пронацист процесора. Ще има и втори. Ако си мислите, че се шегувам, лъжете се, ще го изпитате на гърба си.

Пребройте се, колко сте блокираните украински лизачи и трол подлоги. Продължавам, но това не е всичко. Вчера изпуши на първият пронацист процесора. Ще има и втори. Ако си мислите, че се шегувам, лъжете се, ще го изпитате на гърба си.

ти плащат?

Днес Висла, утре Москва река....

стой и гледай.

скоро ще бъде форсиран от група армии "център" (танкови армии с "черната пантера") под ръководството на внука на генерал фон бок !

май река се форсира при атака. Толкоз за защитния характер на НАТО.

Хайде от учението направо в бой срещу руснаците и след три дена са в Масква.

Правят учение по ИЗТОЧНИЯ фланг, по възможност с ИЗТОЧНО-европейски държави, защото украинските войски вече намаляха и НАТО трябва да изпрати войници от източния фланг да умират за интересите на ЗАПАДНИЯ фланг и преди всичко за атлантическия фланг отвъд океана.

Скоро и река Москва!

Българите сме късметлии че не граничим с колхоза на руските свини и сме в НАТО Добре че съм се родил руснак

хапчетата.

Не остана неокупиран метър земя от краварските сатани в Европа.....искат смърт тия сатани, искат братоубийствени войни, искат европейска кръв да се лее като река, да подгизне от кръв цяла Европа....

добре я пресичат ама ако видят мечка дали ще могат обратно да я пресекат

да пресекат и днепър! И това скоро ще стане!

пръдне рака

20 000 накуп.. без да съм военен, мисля че това е адски тъпо. 2-3 искандера и половината Нато ще нахрани рибите... После едва ли ще има нови 20 000 тъпаци да се наредят в редичка и чакат смъртта

ти да видиш , ами няма ли мостове на тая река бе ?? ааа сетих се , тренират пресичане на реката в посика изток-запад , че като ги нагънат руснаците да бягат по-успешно

аз пък ще се моля да разбера какво тренират за да видя краха на раша.

ха ха те много смели са искали подобен крах...и бяха нагънати до един..ха хаа смешници заблудени..оФце безгръбначни

в Русия ли беше?

Сега е в Полша, После ще е в Русия

Правят си учения и не им дреме. Вчера обаче не видях няко от вас русороби да спомене репарациите които сме плащали на Русия за освобождението. Все пак си мисля, че сле 45 години комунизъм и 35 години мрънкане пак трябва да се научите да четете.

ти колко плати

Тъй като парите са идвали от данъците на хората.

Репарациите ги плащахме заедно с Румъния и издържахме седми американски флот който като изплатихме всичко си вдигна платната и напусна Гърция.СССР ни даваше самолети,танкове и ракети и бяхме най добре въоръжената армия на Балканите.Наброявахме над 700 000 редовна армия и с запасняците над 1,5 Милиона Всички ни имаха страх а сега съм сигурен че е може да спретнем и два полка.

е платила 132 тона злато на раша за освобождението ни. Братска лИбов - разбирай я както искаш.

Е па гледам, че тук европенделите Хамериканизирани пак са сА накокърджили кат на зло куче кесиите. Споко мили пачаври на Посослството, баба Меца ще пусне малките си мечета за вас, да си поиграйкат с миндили безродни.

100 самолета и 25 000 започнаха учения. Швеция Финландия и Норвегия / за първи път заедно от 500 години

Срещу Мурманск

А до вчера ти обясняваха как няма пари за клиники за болните от КОВИД, ха ха как нямало пари за пенсионерите, за децата сираци...ха ха а храним мигранти ислямисти и се топорчим срещу границата.... ама половината от НАТО скришно се молят от страх да не ги изправят пред МЕЧКАТА......че бой са яли всички и ще има и за вкъщи

че по време на такива учения има доста жертви.....да се пазят, да се мажат с взелин и да слагат капути...като се шият по мъжки

16 000 руснака убити при геройското завземане на гр/с. Авдевка

Ха ха , те лупаха две седмици само артилерия, за закопаят Урките... ха ха ти познаваш ли числата или си слабоумен ???

16 000 са потвърдени и от руската страна За Украйна се говори за максимум около 5 000 загинали при отбраната, отново руска оценка.

Пресекли това , пресекли онова ... Да внимават да не пресекат полско- украинската граница , или белоруската , защото ще се къпят в кръв!

Трябва руски да учат, след като свалят и линчуват Путин ще трябва военно присъствие в Русия, за да се гарантира мира и спокойствието до избирането на президент. НАТО като миротворческа организация ще трябва да окаже съдействие на братския руски народ.

Ха ха ти за много смели ги взе, ще бъдат вечно наакани и пребивани от мирните граждани...ха хаа и опикавани от децата дори.....ще им мочат в каските

Нато като каква организация?

ще влязат с баки свазелин да се предпазват от претриване на тръбаъа и нагар

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

Тия в масква сега ще се разквичат. Ма голям страх от това НАТО бре.

Дали има все още някой, който да вярва на тези психопати? Стига вече с тая мантра, че Русия има намерение да предприеме ""Поход на войната" срещу НАТО като последователно напада всяка една от страните-членки на Алианса. Ами драги манипулатори, нали ще се задейства чл.5 още при нападението над първата страна-членка! НАТО ще ги отблъсне агресора веднага, какъв е проблема? Със съжаление казвам, че във всяко свое изявление Путин говори за развитие на икономиката в мирно време, а тези, които говорят само за война са изкривените от злоба физиономии на ръководителите на ЕС и НАТО. Много жалка картинка.

Река Висла в горната част е доста буйна, а в долната става широчка над километър. Натуфците може да я преджапат при извора, но в останалата част ще им трябва сериозно водолазно оборудване, за да я пресекат. Сега не изключвам момента да са наясно, че трябва да я преодолеят тази водна преграда, но от друга страна си спомням как правеха десант с колесна техника в оясъчна коса в Португалия, а в Германия деасантираха Хамъри без парашут, шот забравили да ги сложат. В бойно снаряжение трудно се плува, ма яките натуфци може и да успеят, знае ли човек. Тагарчук да се взима с ръце и веднага да им прати гумените лодки, да могат да преплуват реката, че водата е мокра, а сега Слънцето не пече силно и бавно ще изсъхнат.

Най големите началници отдавна знаят,че нямат шанс срещу Русия.Не по земя,не по въздух ,да не говорим за другото. Но нямат избор,трябва да скачат.Проблемът на тези англосаксонски дришлщовци е,че ако не водят война трябва да си признаят,че са фалирали и мамят целия свят с машината за фалшивки.

Много ми се иска да гръмнат по Москва. Само така ще бъдат приключени в рамките на един ден и край на всичко ! Не,че съм подстрекател, ама не им стиска да гръмнат по Русия?

Подстрекател,маймуна.

Грешка!

Ало о о о о, НАТО, руснаците няма да идват на вашите територий, преди те да бъдат обезлюдени, дори и тогава няма да идват. Територия те си имат бол и това мниго добре го знаете. Просто ще изчезнете завинаги, заедно с болните си амбиций.

Да се чете....войските на НАТО ще пресичат река Висла в черни торби.

Украина като държава не съшествува, не я искам на картата и в действителност. Това там е Русия, свиквайте. След преврата в Киев нацисти и садисти са на власт, те трябва спвшно да бъдат обесени публично!

Като имаше избори и Янукович загуби бре ? И не вие копейките свиквайте че Нато ще разпадне Русия