Войната като метеж. Защо режимът на Путин не се руши на фона на пораженията на фронта

Парадоксално е, че привържениците на руския президент и неговата война не смятат инвазията в Украйна за агресия срещу съседна държава. За тях това е акт на съпротива, ответен удар срещу много по-могъщите сили на Запада

Обратно в новината

Коментари - Войната като метеж. Защо режимът на Путин не се руши на фона на пораженията на фронта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Наполеон имаше пропагандата на каПутин, никой никога нямаше да знае за Ватерло.

кото освободи 9 проруски области и глей истинска война!

с путето приключи.Никой не го взема на сериозно вече.Подиграват го че и за паради не става.Само поражения в една война която започна.

Да, обаче рашкитре си го харесват и решението е изолация - желязна завеса. За путинофилите няма проблем. Ще ги пуснат свободно да заселят Сибир.

Санкции до дупка. Руснаците вече са клякали на колене пред запада, по времето на Рейгън. Пак ще клекнат.

свърши се тая с кляканоето.. Путин не е горбачов

Когато твърдиш, че Путин се е насрал в гащите, да се чудиш защо миризмата се разнася от твоите гащи е доста глупаво! ... Дори и за джендъри!

са им промивали сто години мужишките черепчета, какво друго очаквате? Та те дори и прославената си "революция" не знаят кога е станала и бъркат! Великата им ОКТОМВРИЙСКА.......с оня сифилистик Илич всъщност е станала.....на 7 НОЕМВРИ !!!!

промивката е засегнала и доста русофилистици у нас. Свинята си обича кочината!

За разлика от манипулираните шарани на запад- руснаците МИСЛЯТ!!!!!

ви е.ба в тъпанарите...мислят като кендзат на двора при минус 30-40!

Ами нормално, виждат, че западът се намеси където не му е работа и се обедини срещу тях. Украйна е само бойното поле сега. Да не говорим, че "санкциите" срещу приближени на Путин са си кражба. Нека не забравяме, че най-добре знаят какво става Русия и Украйна (и може би САЩ), а всички ние знаем само какво ни представят западните новини, които знаем, че не са безпристрастни, още по-малко пък независими.

Същото ли ще говориш, когато путкин акустира в България.

Ние не знаем, какво мисли Путин, защото няма свобода на словото. Руското мнение е недостъпно за европейците за да не разберат истината. Бен Ходжис още 2015 раздава медали на украинската армия и им каза, че ги готвят за война с Русия. Няма ли журналисти да го питат "защо"?

Бихме Хитлер, взехме Берлин. Скоро ще бием англосаксите, те сами ще ликвидират това свое продажно наркоманче Зе, злобно и лъжливо псевдоеврейче. Наше дело правое - мы победим укрофашизм!

ви сте прокажени бе алкохолици..само огън за вас и 80 % изтребление( 20% са нормални люде)!

Мога да кажа, ме сега като ще ви сблъскат с макета, ще вднете, кон боб яде ли?

Какви боклуци има по света и в територията България карате ме зорлем да обичам и подкрепям Русия. Никой няма потенциал да я победи, руснаците са патриоти, въпреки че Запада ги поразвратиха напоследък. Никога не съм се съмнявал в пълната победа за Русия.

Много празни приказки, а нещата са съвсем ясни: 1. Путин и неговите съветници не си направиха добре сметките и не можаха да сменят властта в Киев бързо. 2. Понесоха много загуби на фронта. 3. Разсипаха Украйна. 4. Не им е била целта да разсипят Украйна, а да вземат контрол върху нея, който обаме тотално загубиха. 5. Време беше да ограничат щетите. 6. Времето може да работи и в тяхна полза. Не могат да губят повече хора и техника, трябва да си направят газопроводите към Китай. 8. Ще се концентрират да запазят всички територии до Днепър и Крим. По-лесно е да отбраняват завзетите територии отколкото да нахлуват в Украйна. 9. Украйна ще бъде разделена, тя вече е. Всяко действие на Запада оттук насетне ще налива масло в руската пропагандна машина, че НАТО разсипва руския свят. Последно - абсолютно същата статия мога да я препиша и вместо Путин да сложа Зеленски. Не е ясно и той какво спечели, а също и Европа. Ако е да свалят Путин - не. Да си върнат земите - не. Да победят категорично руската армия - еми не. Тя винаги си е заплаха. Да не говорим, че има ядрено оръжие и ресурси. Изводът е, че всички загубиха и най-вече обикновенните хора по целия свят загубиха - както винаги.

Но бъди сигурен, че някои други спечелиха. Все пак един такъв конфликт струва все повече с всеки изминал ден, а парите като се харчат не изчезват, просто сменят собственика си.

Карат немски и щатски коли, гледат корейски телевизори, пият кафе от италиански машини и т.н., защото не могат елементарна соковарка с копче да сглобят. И докато пият водката с водни чаши, целия свят им е виновен за некадърността.

Без руските двигатели за американските ракети щеше да имаш навигация на телефона да стигнеш до магазина да си купиш корейски телевизор или италианска кафеварка, но на кукуво лято. Нямаше да знаеш дори как да разбереш къде е адреса на техномаркет в Младост.

Минало отдавна. В един Свят, където имаше и трезвомислещи руснаци.

Ей, това за двигателите скоро не бях го чувал. Кажи нещо за сАрмата, ПАК ФАК и хипер аниме рокетите, че да се посмеем още малко! Сега! Ти, ако не можеш да си намериш задника без GPS, ние не сме толкова захлупени. Не ни мисли!

като те гледам доста си захлупен.

Ако Европа и САЩ искаха да разрушат Русия,досега можеха да го направят на три пъти.Не,не един път,а цели три пъти.Тогава обаче западните сатанисти мъкнеха помощи към Русия,вместо да я презвемат.Последно 1991г. самолетите на сатанисткото НАТО извършиха над 500 полета с хуманитарна помощ за Русия.От 1941 до 1945г. всичко се тъпчеше в СССР.Що педерашките не си признаят,че без тая помощ сега щяха да носят портрети на Фюрера и от Москва до Владивосток щяха да говорят на немски и да се позндравяват със Зиг Хайл.Вместо това неблагодарните путки(последователите на Путин) сега нахълтват в суверенни държави и плюят срещу хората,които от 100 години не са спрели да им бършат миризливите лайна.

1991 година Русия в русия хляб може и данямаше щото го скриха, ама имаше хиляди атомни бомби и нямаше как да я сринат. 1941 година дори да не се съпротилява Червента армия, няма как физически да превземат тази територия. Можеха да вземат европейската част до Москва. От там нататък до Урал дори немците не могат бензин на танковете да закарат. Просто Хитлер явно е проспал Гражданската война в СССР и как се е водила - с конница и саби, и битката печели този дето е обрал ешелона с муниции и има патрони за картечницата. Ако Вермахта беше прдължил на изток, конницата на Бюдьони щеше да ги изколя със саби докато тиловаците им докарат безнин и боеприпаси. И лайната в Русия ги забъркаха други - докато руснаците на крайцера аврора си пиеха водка на топло в каюткомпанията, финладнски наемници платени с американски и немски пари пратени по троцки и Ленин направиха преврата - втори преврат в рамките на една година - предишния през Февруари го платиха англичаните. А че Путин и компания са тъпанари спор няма защото се оставиха да ги набутат в тоя киреч - ама нещата отидоха в реката още по елциново време. ЗАщото като се правят договорки се пише на хартия. А не после като руснаците да реват като първокасници че някой не си изпълнява обещанието. Руснаците са ми през оная работа, ама проблма е че заради малоумието на техните управляващи сега Русия ще трябва да смачка Европа икономически, което хич не ми допада.

Не очаквайте, че след като се възползвате от слабостта на Русия, ще получите дивиденти завинаги. Руснаците винаги идват за парите си. И когато дойдат - не разчитайте на йезуитските споразумения, които сте подписали, уж ви подкрепяйки. Не си струват хартията, върху която са написани. Затова си струва да играете с руснаците или честно, или изобщо да не играете. Дори най-благоприятният изход от войната никога няма да доведе до разпадане на основната сила на Русия, която се основава на милиони руснаци ... Тези последни, дори ако са разчленени от международни трактати, се присъединяват толкова бързо един към друг като частици от отрязано парче живак ... Ото фон Бисмарк

Да де ама сега с нашите данъци плащат на украиците, а косвено плащаме и на руснаците. А да плащам чужди вересии не ми пасва на цвета на очите.

Този бълвоч сами ли се сетихте да го публикувате, или някой ви подсказа? 1. Не е ясно за какъв режим става дума. Путин е избран с над 75% от явилите се пред урните и победата му никой не оспорва. В момента одобрението към него е около 80%. За какъв режим става дума? 2. За какви поражения става дума? Украйна може да забрави за Донбас и Луганска област. Това е повече от сигурно. За Херсонска и Запорожка ще видим. Това ли са "пораженията" на фронта?!

Ами ще видим! Сега, АТАКАМСите, като забухат по Севстопол да не обърнеш палачинката.

Таварищи,за Родину! Това е вражеска пропаганда,не вярвайте и унищожавайте враговете чрез клавиатурата!

е голям побърканяк)) Руснаците нямат загубена битка за пет седмици назад..... затова е необяснимо, защо се изтеглят от техните територии

Руснаците се изтеглиха , защото има опасност укритие да взривят дигата

Десния бряг на Днепър, превзет от Украйна е висок, а левият, който е под руска окупация е нисък. Въпрос за 20 ст: Кой ще остане под вода, ако "лошите" украинци "взривят дигата"?

Като взривят дигата тези на високия бряг ще умрат от глад защото няма да може да им се докара нито хляб нито патрони - Въпрoс за 3-ти клас - колко манжда ядат 50 000 човека на ден и коlко пaтрони стрелят+ колко нафта им трябва за танковете и кокло тона станради за тях? И може ли това количество което е минимум 300 тона на ден да се достави с Еконт или пощенски гълъби?

Мисирката А. Б. смърди отдалече със своята словестна диария ?! Ние не сме индианци бе, продажен пу... ! Само такива като тебе янките могат да купят за сто долара !!

Като за начало, да спрат продажбата на алкохол в русия и всичко ще си дойде на мястото.

Скандинавски страни ще го закъсат яко тогава. Постоянно са на алкохолен туризъм в Русия. Вервай ми!

Тези с дългоопашатите статии и коментари, обикновено искат да внушат нещо на плиткоумните читатели. За късмет те намаляват и недоверието към медиите е сериозно. Общо взето на Русия не й дреме за отделни издънки в тази операция, война или каквото щете. Преследва основни цели като отдалечаване на НАТО от границите й, по важна роля в световната политика и икономика, отслабване на САЩ и долара.

Какво отдалечаване? Границата на Финландците е на 190км от Ленинград!

Какво ще и дреме на Русия-само 50 000 убити ,още толкова инвалиди за цял животг,ама орки много.В лагера човешкия живот не е скъп.

До Стефан Павлов: Не е лъжа, истина е, че ядреното оръжие е неизползваемо от Русия! То може да й служи, само ако не се използва, за възпиране на използване на такова срещу нея самата! Американците казаха, какво ще се случи, ако руснаците използват ядрено оръжие в Украйна, информирай се сам! Донбас е украинска територия и според устава на ООН границите на Украйна не могат да бъдат променени насилствено! В този смисъл тази война е наша война, защото има опит от страна на Путин за налагане на Нов Световен Ред! Тя е война на всеки европеец и на всеки американец, защото сегашният световен ред не им е подарен, а е извоюван с кръвта на техните предци! Човешкият потенциал безспорно е много важен във всяка война, винаги е бил важен и за Русия, но сега руският войник е демотивиран, той не знае защо трябва да стреля по украинците по техните села! Руският войник също така е обезверен и унизен от претърпените неочаквани поражения на фронта. Има наемници и наемници, има такива, отишли да се бият за пари, но има и идеалисти, които мотивират украинските доброволци! Те виждат, че хуманисти от цял свят, от повече от 80 националности, проливат кръвта си за Свободата на украинския народ, за неговата независимост, за териториалната цялост на неговата страна! Съгласен съм, че за България е добре, колкото може по-бързо да настъпи мира! Това ще стане скоро, украинската армия ще деокупира до половин година всичките си територии и веднага ще започнат преговорите за мир!

Няма как да се случи това. Луганск и Донецк никога няма да се върнат в Украйна., а за Крим изобщо няма смисъл да се говори. А това за неизползваемост на ядреното оръжие си в голяма заблуда. Аз дори мисля,че ако ще има ядрен удар ,то първия няма да е в Украйна.

Гледай сега, руснаците няма да искат да върнат ДНР и ЛНР на Украйна, така е, а пък за Крим изобщо да не говорим. Но въпросът е дали са добре с моженето! Как са с моженето, за да ги опазят тези територии! Ползването на ядреното оръжие е същата работа, моженето ще им попречи да не го ползват, а не хуманизъм или липса на желание!

Може Донецк и Луганск да не са Украински,но няма да са руска територия.Ще бъдат оформени като Косово ,или автономни украински републики.

Не хуманисти ot цял свят, а наемници + хора с промити от пропагандата мозъци мрат за да може украинските и западните политици да лапат милиарди на техен гръб. И на руснаците точно големият им проблме е че не стрелят по украиските села. Ако стреляха като трябва войната щеше да свърши още март месец.

Аз па не знам като Ганьо го връткат вече 33 години от кеф ли риве в нета, или по принцип..

Кой е този Александър Паунов от Карнеги НПО на когото дира му публкува простотиите по поръчка ФАБ ?! Ибрикчийски и празитиращи български медии !

Другари Запада пак на нахуяри

80 хиляди бляда срещу 15 хиляди украинци. Погромът на Русия е пълен.

Обратно е, укри 800000, срещу руснаци 250000

сър

Защо режима на Сорос не окапва... искат да живеят вечно... ама няма... рано или кьсно всеки яде Х..

Интересно виждане. Смятам, че е точно така и да се продължава с военната агресия на Запада срещу Русия с цел да постигнат за пореден път regime change е безсмислено. С този интензитет няма да стане. А по-голяма военна агресия може да доведе до ядрена война. Тъй че - западняците да си стягат налъмите, да спират войната и да мислят други варианти. Могат да пробват с някой нов навални примерно. Или да изчакат Путин да умре и още отсега да гласят някой за негов наследник... щом като контрола върху Русия им е толкова важен :)

че трябва да се бият ватнишките канчета, докато не се приберат обратно в кончинката си. Там да се оправят както искст.

С мислене не става, мекотелце жалко. Взимай да снабдяваш украйна с оръжие от заплатата си и/или ходи да биеш по канчетата любимите си "ватници". От много "мислене" си пропуснал обаче, че кукловодите на мумията байдън изобщо не се интересуват от украйна, целта им е да сменят Владимир Путин и да инсталират някой като пияната мумия Борис Елцин на неговото място. Тъй че това "в територията си да се оправят както искат" не е вариант за агресорите и едва ли ще се откажат скоро. Дано поне се откажат сега от войната като средство за постигане на целите си.

Стефане, а бе ватниците имат нужда от вас бе, в Донбас! Зеленски каза, дайте ни оръжие, ние имаме много доброволци, на които не им достига оръжие!

Поздравявам ви за този анализ дано да е искрен.

Другарю Павлов, контролът над Русия е дотолкова необходим, колкото и контрола над маймуна с картечница в ръце на оживен площад. За да се минимизират щетите в глобален мащаб са необходими няколко неща: първо и най-важно - да се отнеме картечницата от ръцете на маймуната. Второ: да бъде прибрана маймуната в нормалното и място за обитаване -зоопарка, при невъзможност се прибягва до крайни мерки - приспиване. И трето: да се даде на маймуната да разбере, че оживените площади са място където се разхождат нормални, културни и възпитани хора и маймуната може да ги ползва, когато стане нормална, културна и възпитана. И при всички случаи без картечница.

Руската армия е обречена, де факто тя воюва срещу целия цивилизован свят. Тази война е много изтощителна, тя е позиционна и се изразходват много на брой тежки боеприпаси. В началото на войната руснаците са изразходвали около 10 хиляда боеприпаса всеки ден. Сега продължават обстрелвания по целия фронт, дълъг хиляда километра, макар и с по-малко боеприпаси. Дълго време не може да се издържи в такава интензивна война, тилът ще е решаващ за изхода й! В случая тилът на украинската армия практически е целият свят. Руската армия може да разчита на помощ от две, три държави, и то частична! Така че ресурсът на руската армия бързо ще се изчерпва и войната не е възможно да продължи много дълго! Човешкият фактор също е много важен, украинците летят, а руснаците са смачкани! Основното предимство на руската армия, яденото оръжие, е неизползваемо!

Няма подготвена армия, няма проведена мобилизация, няма евтина газ и ресурси. Те нямат вече производствена икономика в Германия, на война тръгнали. Армията на англичаните не мое напълни един стадион от 100 000 човека, немците са същият смех. Престанете с тия идиотски опорки. Русия си запали военният комплекс на денонощни обороти. Европа няма с какво да изкара зимата. Тъпанарите от САЩ искат и война с Китай? Ми да видим как ще им се развият компутерните модели дето явно им обясняват, че са богоизбрани и победата е винаги за тях.

от изводите за комплексираните ватници важат в пълна степен и за нашите мурзилки

Как ще им работи индустията без руска газ и петрол. Те ще ти обяснат. Питай великите айти компании в САЩ що е то рецесия и как 70 процента тря бъдат уволнени. Малоумни олигофрени пишещи тука за центове, ай сиктир ше ви еа в малоумната паплач.

Ти тях ли пита или си слушал руските медии!

Кой те излъга, че ядреното оръжие е неизползваемо? Много ми се иска да го изпиташ само ти на гърба си, но е невъзможно, защото всички ще умрем. И ако си мислиш, че вечно ще търпим да плащаме от залъка си за имперските амбиции на украинският "елит" - да властват на населеният с руснаци Донбас - няма да стане. Тазо война не е наша, нито на никой европеец и на никой американец. Просто шепа мафиоти в държавния департамент, получаващи тлъсти комисионни от оръжейните поръчки. Основното предимство на РФ не е ядреното оръжие, а човешкият потенциал, винаги са стъпвали на него. В Украйна той е на изчерпване и ги помпят яко с наемници. Но наемниците са адски скъпи и са там за да печелят, а не да измират. Наемниците винаги се движат на втора или трета линия. Само с тях няма да стане, колкото и инфлационни долари да принтират Сащ, за да ги привличат от цял свят. Но за България ще е хубаво скоро да има мир. Въпреки, че продажните медии ви убеждават ежедневно, че трябва война до дупка.

Молете се да не падне Путин, защото след него идва Пригожин или някой като него. Същото ще кажа и на издаващите вопли за импийчмънт на Радев - молете се да не стане, защото тогава на негово място идва Илияна Йотова. Кой разбра - разбрал. Останалите - продължавайте с лозунгите. Давайте сега и днес, защото утре ще ви раздадат други опорки. А тези от фондация Карнеги да си заврат грантовете за пропагандата там, където Слънце не огрява.

Ние като дойдем на власт, ще мечтаете за дядо ви Путин и меките му похвати с "партньорите". Обявяваме народен съд за всички еврогей предатели и едните разстрел другите каторга в колонийте за обществено полезен труд. Нещо което ако Българите бяхте направили в началото на прехода, сега щяхте да сте Швейцария на балканите. Крадци и мошеници не се спират с римско право. Само законите на Чингиз Хан и империята Хан гарантират благоденствие на всички обединени нации. Историята е доказала този факт.

Това е проблем на руснаците, те трябва да си го решат!

а режимьт на жьлтите павета се руши без война ! защо ли ?

Не съм Шерлок Холмс но, Колко хубаво би било да няма оръжия в целия свят. Но те са част от човечеството още откакто сме станали ловци. Какво можем да направим сега? Да ги унищожим? Кой, как? На кого ще имаме доверие да го направи? Както казваше мой приятел „Аз на себе си нямам доверие.“ Защо на последните избори по-голяма част от хората не отидоха да гласуват? Повтаря се ситуацията със Симеон Сакскобурготски. Но да направим разбор на последните събития! Конфликтът възникна, когато Русия категорично каза, че не иска натовски бази в Украйна. Имаше разговор между Путин и Байдън. Какво са си говорили скоро няма да разберем. Но след разговора Байдън уверено твърдеше, че Русия ще нападне Украйна. Сега си мисля, че Путин му е казал, че ако не се откажат от Украйна за членство ще го направи, което и стана. Да не забравяме и минските споразумения, които изчезнаха от медийното пространство. Спазвани ли са или не? Доказателства за едното или другото? Изразът „Военните действия са други средства за дипломация“ познат ли Ви е? Какво последва – страдания за обикновените жители, за които изглежда никой не мисли. Много удобен конфликт за някой. Сега се налива оръжие и други средства за омраза, включително и от ЕС. Някои взеха вече да се замислят кой печели най-много, не и Русия обаче. Спирането на Северен поток в чий интерес е? Европейските политици или са продажни, или люхи или не толкова човеколюбиви. Русия почти цялата е обградена от членки на НАТО, защо точно Украйна и защо сега?

_stankow

Много меко се изразявате. Северен поток не беше просто "спрян". Той беше взривен ! Да наричаме нещата с истинските им имена, иначе като автора само ще си задаваме въпроси и ще викаме - абе много лош този Путин, нищо не му се разбира от комбинациите ...

Правилно товарищ Stankov,трябва да го напишеш и във "Военное обозрение".

Не си и никога няма да бъдеш. След като през ума ти не минава и мисълта че печелившия от взривяването на "северен поток" е най-вече Китай. В момента Китай купува газ от Русия на символична цена - десеторно по-ниска от борсовите цени. Русия просто няма на кого друг да я продава иначе трябва да консервира находищата - после е почти невъзможно добива да се поднови. При санкции срещу Русия, северен поток не е заплаха за цените за Китай. При нормалното урегулиране на войната в Украйна - връщане на всички територии на Украйна и сваляне на санкциите Китай ще трябва да плаща газа по борсови цени. Затова взривяването на газопровод, по който и без това не тече газ е в полза на Китай, и на САЩ естествено. При налагането на пределни цени на газа за ЕС заинтересоваността на САЩ не е толкова висока,докатотази на Китай си остава.

Статия от господарите на хохола, готови на всичко да си дигнат умрелата икономика през поредната война. ЕПМ мутанти долни. Можеше това да е свършило март и края на лятото. Ма не. Тря убиете икономиката на Европа и хиляди невинни та да си наредите схемата. Свърши се тая. Или си седате на гъза и подписвате Европейски фреймуърк с намалено влияние на САЩ или ще станете и вие като Украйна. Руснаците дават последен шанс на малоумните джендери да няма Трета световна. Джендерите вместо да се възползват убеждават раята, че Русия губи. Явно е дошло време малоумието и пожелателното мислене да се лекува с кръв, глад и мизерия. Да ви е честито Зануляването и новият световен ред на Давоските фараони.

Как кразбра, че е хохол, педал :)

Нужно ли е пак да изброяваме никнеймчетата? А що е хохол? Който симпатизира на Бандера и подкрепя нацистката престъпна хунта в Киев е хохол. Явно и ти си хохол. Бандера ви очаква всичките "смелчаци". Ма по-вероятно да не излезете от вас, щото сте диванни войни. Идиоти бутащи идиокрацията към светлият и край. Имам предвид ядреният и финал.

Народа винаги е бил премазван от от тия крадци дето седят в Кремъл вижте в ютубата канал Гулагу-нет Официальный канал Пытки в Оренбурге: избиение 18-летнего парня в ОП №2 УМВД, угрозы "отпетушить" и принуждение к явке

https://youtu.be/APWOlrCkxok Херсонци спират с телата си колите на ВСУ!!!

Sm3hurk0

Виж това от твоя клип :)))) https://youtu.be/APWOlrCkxok?t=311 бабата с цветята - дава ги на войника, а той ѝ ги връща понеже не стават за шмъркане и не са кешовица ! :)))) А оня с изцъклените очи - войника :))))) Тия имат много яки дилъри.., от сорна на брендо.

Че след загубата на Херсон рейтинга на путин паднал с 0.2 процента.... Ай ся моля ви са дай да не са занимаеаме с тез истински руски статистики. По тази логика ако на обикновенния руснак майка му бъде изнасилена лично от Путин той ще намали доверието си към към диктатора с цял процент !

Владко, Защо ти беше на баир лозе!

Всъщност поражението е за дивия Запад.Излизането от Херсон е някакъв вид договореност.А да твърдиш, след като си загубил около 450000 войници ,че си победил,си е чиста проба дебилизъм. Русия избута стрелките малко по далеч от границите си.Остава неприятното усещане,че диваците империалисти отново употребиха изтока за своите цели. В цялата лошотия положителното е това,че диваците разбраха,ше нямат големи шансове за успех.

Путин е КГБ, а тази организация не е руска и никога не е защитавала интересите на Русия. Целите на КГБ винаги са били целите на световния комунизъм. Разпадането на СССР и разгрома на комунизма беше очевиден фейк.Така че ако гледаме на Путин като на руски император, то с тази война той си вкарва автогол от центъра със задна ножица. Ако обаче гледаме през призмата на един от лидерите на световната комунистическа революция (цел на комунистите от 1917, базирана на учението на Маркс) това е гросмайсторски ход. В широко отразено от мейнстрийм медиите интервю преди инвазията, Путин е гласът на здравия разум наричайки "зелената сделка" икономическо самоубийство, отхвърляйки ЛГБТ извратенящините и политкоректната диктатура. Броени дни след това влиза в ролята на откровен злодей, давайки възможност на марксистките марионетки управляващи вече недотам Свободния свят да използват извънредното положение с войната, за да прехвълят страните си на тоталитарни релси и да обявят всеки дръзнал да се усъмни в 'климатичните промени", ваксата, джендър идеологията и съпътстващото ги брутално нарушаване на правата и свободата на словото "агент на Путин".

""пораженията'' на фронта се видят кой непрестанно иска и на гого непрестанно се дава от чужди джобове, за да защитава интересите на са'',, РРеалния метеж го направиха изпълнителите на исканията на сащ без да им дреме до какво докараха страната си..

Да живее Зеленски. Слава Украини!

още първите дни след началото на войната имаше протест на украинците в херсон и хората викаха: Зеленски наш президент!

За да разнообразиш скуката зимъска убий рашист преди закуска ! За да ти е спорно през деня убий рашист на сутринта !

Насран в соросокопа. Покажи ни клипче как го правиш. На фронта. Останалото са онанизми на соросробчета за центаци и хохолски мечти за прегръдка с Бандера.

Русия е една огромна, ледена, недоразвита и средно бедна държава - с БВП на глава от населението колкото в България, която е най-бедната държава в ЕС. Понеже Русия няма с какво да се гордее в реалността, на русначетата от малки им набиват в главите как са най-великите и как целият свят трябва да им се подчинява. Точно това имперско самосъзнание пречи на руснаците да се вдигнат на бунт и да свалят Путин. Това би означавало признаване на грозната руска дейсвителност и чисто нов модел на управление, но такъв засега тотално липсва.

Руснаците са с тотално промити мозъци. Водка и пропаганда от векове. Направо са като зомбита. Дори българите са пламенни демократи, сравнени с ватниците. Тези припаднали крепостни нямат възможност да разберат света. Живеят в двумерния "руски свят", в които Русия не е кочина, а Путин не е прокажен диктатор.

По промити от еврогейчетата едва ли ще се намерят, след като за чужди интереси студуват, джобовете им се изпразват за да се пълнят чуждите...

първите европедали. Ленин и Горки ... Единия и мавзолей са му издигнали в центъра на Москва. Европа прихвана от там :) хахахаа

Ами много просто. Защото ценностната система на обществото им е тежко болна. Не са наясно кое е заплаха и кое е важно. Като свобода и просперитет и други такива. Затова руснаците са единни в глупостта си и постоянно се провалят. Вижте нас българите. Един с един уж не сме, в парламента уж не се разбират, в обществото уж се мразим. Но въпреки това, обичаме демократичните ценности до смърт и сме част от ЕС и НАТО. Въобще, общество без идеали е обречено на провал. Затова България расте, а Русия пропада.

И къде расте България? Само гробищата растат,малоумнико. Хората умират бедни ,не могат да си плащат сметките. Растяла,на майка ти пу...а расте,ифиот

След като всеки втори потребител ви каза , че не вярва на DW сега сменихте с друг бездарник !

Смърт на Фашизма! Смърт на Русия!

За едната чест живея и с нея се прехранвам!

Режима на Путин трябва да е вечен за да напомня на политиците да не се забравят.

Тактическо отстъпление без да даваш жертви не е поражение. Да почакаме и ще видим как ще се развият събитията.

не е без поражения.

А плуващите в Днепър трупове?