"Война" на шестима срещу един в Квебек

Плахи са надеждите, че срещата на лидерите на най-развитите седем страни ще предотврати търговската война. Форматът ще е по-скоро 6+1, а Доналд Тръмп си тръгва още утре, за да се готви за срещата си с Ким

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещу един шебек в Квебек.

Само Евразия е важна!

Време е Тръмп да върне част от американското производство от Азия в САЩ...като начало поне тоалетната хартия и велосипедите. През 2016 в САЩ има 45000 самоубийства....срещу 37000 убийства в автокатастрофи. Време е в САЩ да има заетост чрез работа а не пред ТВ-то.

Никой не се интересува от комунистческото село нарекло се “европейски съюз”. Такъв съюз няма и се води на летяща хартийка. По делата ще ги познаете (орел, рак и щука). Има двама луди, които още вярват в тази илюзия, а те са една изкукуригала старица и един полов атлет.

народът бандар-лог е най-великият - крещят маймуните от бандар-лог - и това несъмнено е така, защото ние така смятаме; Г7 се самообявява за "Г", а истината ги бие през лицето, не им дава да дишат

война на фалиралите джуджета.Даже британският "телеграф" писа за предишната им среща: гей 7-клуба на куците пилета о които практически нищо не зависи"

ТръНп да вземе да наложи санкции на САЩ.. и му свалям шапка.

Всеки лидер има за интерес само и единствено интереса на собствената си страна! И кретена Тръмп, и комплексара Путкин, и бабата Меркел! Другия им интерес е да останат на власт, щото била като опиат. Та по въпроса - Тръмп ще подрънка простотии, за да може в САЩ да го разпознат като "грижещ се за интересите на държавата", а накрая тоно както Путакис в Гърция, ще направи каквото се знае, а именно НИЩО!!! Путкин е наказан, защото дори да се толерират войните, никой няма интерес от преразпределяне на територии, особено овеличаване на и без това огромни супер държави!

Тръмпи най-добре днае а и види се МОЖЕ да концентрира международното положение да зависи от икономическите фактори и не до там от жулязото пушкала. С пушкалата нищо не се решава при сегашния паритет. САМО ИК. ИЗОСТАВАНЕ на РУСИЯ ще доведе до притичване на КЪСИЯ и слушкане. Той прибягна бързичко до,че ще бягал след 6 г. Това е ход за дъртите мужици,които знаят да мизерстват и чакат лъгани. А младоците?! Какво развитие се чака от пияндурска нация?! Та НОВИ ТЕХНОЛОГИИ с пияници....! Манталитет не се мени одма по силата на щуката. Затова Путев е цайтгнот и знае,че само САЩ могат да му помогнат както го съветва Кудрин. Свърши се да слушка военните и да дялкат оръжие. То не носи нищо освен да ръждясва в бункерите. А новите технологи неумолимо изхвърлят днес Русия от международния баланс защото ик. на Русия е немощна за нови технологии. А знае се,че те ще направят и Нови оръжия. Моли се Путев за среща с Тръмпи.........,това ти е хода.

Ето заради това Путин беше единственият, който подкрепи Тръмп на изборите през 2016.

Не бе, просто дегенератите се разпознават един друг! :)

Американските компании винаги гледат другите да плащат сметките и винаги изстискват другите. Крайно време е да се започне да им се търси сметка

И сега, кво прайме с демократическите ценности?

и лъснаха грозните лица на икономическите и политическите интереси на всяка една от силно развитите страни, както и вонящата смрад на договорките и пазарлъците помежду им при защитата или налагането на нечй/и интереси! Политическите лидери на страните за пореден път показват на света че в отношенията им няма хуманност и защита на общочовешки ценности, а всичко е безскруполно използване на всякакви средства и похвати от лицемерните усмивки и "чаровното" надлъгване, до откритите брутален натиск и заплахи!

Няма вечни приятели, има вечни интереси.

Газ пикаят от ЕС. Преди Америка им пускаше гювеч за да разпалват омраза срещу Русия. Сега Тръмп има друга стратегия, омразата към Русия не му е приоритет. Иска да се гъбата с " великите" и да ги накара да си платят сметките. На Европа и е по изгодно да мрази Русия отколкото да извади портмонето и да плаща.....

ти също си "Европа" - готов ли си да вадиш кинтите и да плащаш?

Шестте са като сирачета, а уж били много велики.

Кога е имало такова нещо като вечна дружба? :)

Няма вече такова нещо като - един за всички, всички за един. Пропука се вечната дружба, както е казал Мърфи - каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари.