Жан-Клод Юнкер се опасявал от Трета световна война

В изхода от референдума в Италия, който доведе до оставка на премиера Матео Ренци, председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер вижда опасност от война.

Обратно в новината

Коментари - Жан-Клод Юнкер се опасявал от Трета световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ НЕЩАСТНИК И ГЕРМАНСЛАТА БАБА, ЩЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА РАЗПАДАНЕТО НА СЪЮЗА

Аба Юнкер, аба швеста'а!

Тоя вече е бита карта.

Юнкер защо не го сменят с някой по-млад...

Жан-Клод Юнкер се опасявал от Трета световна война Абе Юнкер се е превърнал в един Нострадамус.

Дед Юнкер иска да каже, че ако падне еврото, европейците ще се сбият по между си. Няма кой да върне кредитите на Гърция, Италия, Испания, Португалия ... Баба Меркел ще остане сама с мигрантите, а те не са миролюбиви ...

Дедо Юнки трябва да разбере че популизма дето не му харесва е плод на това че хора като него ХИЧ не се вслушват в масите които им плащат заплатите!!!

Абе нали казаха че ще се борят срещу фалшивите новини? Да не би да съм недочул и да са казали че ще се борят с фалшиви новини?

Наистина ми е чудно как стигнахме до тук. Как допуснахме хора с ненормално мислене и лабилна психика да решават съдбите на стотици милиони? Допреди известно време мислех, че "началниците" в ЕС и САЩ може да са големи боклуци, но поне са умни и хладнокръвни. Изглежда съм ги надценил.

Крадеца вика "Дръжте крадеца"..... Юнкер и Меркел са главните виновници ако такова нещо се случи в Европа. Те са в основите на този анти-ЕС процес и те са тези, които наводниха ЕС смигранти и проблеми, а сега пее друга песен... Само се питам как този е още на ръководна длъжност , а не е свален о осъден вече????? Меркел също????

ДЪ КУЕШЧЪН БАЙ ЮНКЕР Е ДАЛИ РУСКИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЗИК В УЧИЛИЩАТА В БОРДО И МАЙЧИН НА ИСПАНСКИЯ КРАЛ :))

Идеята за обединена Евроап е силно компрометирана именно заради номенклатури като този.

Тези времена, в които живеем, са опасни времена... Разбира се, италианците правят най-доброто (според себе си), но аз съм загрижен от нарастващия брой политици в Европа, които желаят да играят с картата анти-ЕС. Абе , аланкоолу, я си задай въпроса, кой си играе с картата "анти-ЕС", дали не си ти, Меркел и цялата безотговорна пасмина в Брюксел. Другарят Юнкер по нищо не се различава от нашите политически разбойници.

Тая новина е забутайте в кучи задник.

Може и в неговият.Той не е по-различен от кучия.

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ПО ТРАДИЦИЯ ЗАПОЧНА НА БЪЛГАРИЯ - В ЮГОСЛАВИЯ ... ТОГАВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЛЕД 1945 ЕС И НАТО НАПАДНАХА СУВЕРЕННА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА :))

В Европа дърт педал залази, страх го от 3-та световна гъза му НАТО пази, къщата му пълна с ГОВНА!!!

Всъщност, изтривалката на корпоративния интерес, е напълно права. Просто трябва да четете между редовете. Иска да каже, че след загубата от Тръмп, либерастията смята да се окопае в Европа и тук да гради своя нов Вавилон. А ако някой се опита да ги изгони ще предизвикат голяма война, както не веднъж са правили вече. Относно общата европейска армия, може да се каже, че тя ще се командва от внучката на Хитлер, така както цяла Европа сега се командва от нея. Не случайно и Англия излезе от съюза. Вече се оформят същите лагери както от Втората световна война - САЩ, Великобритания и Русия срещу Четвъртия райх.

Опасни времена - да, но за статуквото, някой ще вземе да им държи сметка за лайната в които ни забъркаха.

Айде и тоя не може да направи разликата между собствения си политически край и края на света. Ренци просто беше поредния му съюзник, който получи електорален шут. Вместо да взема хляба на хоремагските фаталисти, Юнкер да си отговори честно на въпроса, къде са му грешките и да се опита да бъде по-полезен на европейците.

На тия паразити еврогейски ги е страх, че ще им спре хранилката!

Би било ненормално за един човек да не се притеснява от война, особено ако следи какви ги вършат Юнкер, Меркел, Обама и сие. Хубавото е, че в България имаме Отряд за Борба със СтрахЪ, на който винаги може да се разчита! И не ни е страхЪ!

Хората по света си живеят мирно и кротко,но на политиците ни това не им харесва и правят всичко възможно да ни вгорчават живота!!! Те работят за разделението на хората,за конфликти по между ни,те забъркват войните и ние се избиваме по между си заради техните виждания и тяхната алчност за власт,територия,пари и природни богатства. Ако нямаше политици,нямаше да има и войни сигурно...Ама нали все някой трябва да води стадото... 21 век щеше да е векът на мира,който да покаже,че хората са поумнели и ще градят един технологичен свят и добро бъдеще за децата си,но уви,още от началото на века започнаха войните и не са спирали и до днес,всичко това заради малоумните ни политици! Властта и парите за тях са над всичко,над живота.

Демек, ако има война, няма да е защото статуквото е загубило контрола, а напротив, губейки контрола си може да ни спретнат някоя касапница, докато все още властта е у тях. Това е най-лошия сценарий. Нека апелираме към разума им.

евтина ,,политика,, на заплаха от ,,корумпирани,, политици!!!

играем си със страховете на хората, а? А уж другите са оппулисти... Нали щяхте да правите реформи в ЕС? Станахте милионер от този ЕС, увеличихте си и заплатата - това са ви реформите! После -защо хората са настръхнали срещу вас!

И? Какво правим?! Аман от констататори- ние и тук с лопата ги рием! Вие там, горе, шепа знаещи и можещи, решавате световната политика, колите, бесите, наказвате, санкционирате, накаляти до червено световния мир, настройвате народите един срещу друг- и все с умни физиономии, все със знанието на това, което правите, решавате с лека ръка съдбите на милиони хора по целият свят и накрая " Пръц!" Ами, няма такива работи- ние само бачкаме, за да ви правим по- богати, ама и това вече ви е малко!

страх от война, страх от брексит, страх от путин, страх от картата анти-ЕС, страх от тръмп, страх от италия, страх от орбан, страх от фактите, страх от себеси, страх.., страх.., страх без край. Но пък, за чужда сметка и от бронираната каруца, много смели пред ислямската проказа, посрещат я с тълпи от плюшени парцали и отворени бузи... Отврат².

Да дойде да се опасяваме заедно. Да донесе и 100-те милиона наша пара, дето Бойко му ги даде като персонален подкуп.

ЕС е най социалният съюз в света,ако се разруши иде мизерия и конфликти,това е нормално да се случи... Някой не иска ЕС да съществува и този някой ще го и разруши чрез популизма в Европа!!! Русия и САЩ биха унищожили ЕС,както и Арабския свят,народите на Европа не трябва да позволяват това да се случи,но като гледам,какво се случва,няма да е далече времето до разпадането на ЕС! Някой хора,като Юнкер и Меркел също помагат съюза да се разпадне,като вкарват бежанци в Европа и създават конфликти.

Абе , тъпако ЕС е създаден от САЩ и е най-изгоден за тях! А Меркел е тяхна служителка и работи за тях. Всички други паразити като Юнкер са впили смукала и пият кръвта на европейските народи! Заради такива олигофрени като теб!

тоя път няма да участваме, понеже нямаме армия.

В момента ни управлява бай Юнкер, догодина ще реве,стар съм, болен,склероза, не ме пращайте в затвора.

Най-голямата опасност щурмува граници и идва с лодки.

Тоя боклук ,кой го е избирал, та е "министър - предстедател на съюза" ?!

Следващото изявление на този жалък бюрократ е да намеси Русия и Путин...те друго не могат,освен /фалш,лицемерие,кражби/

за да не се играе с картата "анти ЕС" трябва да няма такива като Юнкер, които словослвят тези които им уйдисват на акъла и не се интересуват от хората и пренебрегват интересите на някои страни в полза на други. Такива, за които стрина Кристина е блестяща. за такива, които в официалната си кореспонденция рисуват сърчица, та да има какво а се показва във Фейсбук

Този ПЕНСИОНЕР, вместо да се мъчи да налага антихристиянски и антидемократични цености да помисли как да направи ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ - ОБЩА! ДА ПОМИСЛИ ЗА ОБЩА ОХРАНА НА ВЪНШНИТЕ ГРАНИЦИ НА ЕВРОПА ОТ ОБЩА ОХРАНА!!! Този съсипва Европа заедно с Мелкел, като се мъчат да ни убедят че арабите са добри, разумни и т.н. Юнкер и Меркел развалят ЕС. Имам чувство че нарочно го правят!

времената са опасни, щото ЕС е управляван от Меркел, Юнкер и други безподобни идиоти.

ЕС вече е в период на разпадане. Няма какво да реве Юнкер за подредения си лесен живот за сметка на обикновения европеец. Дори баба Ванга е предсказала разпадането на Европа. Вече не се съмнявам в думите й.

Много по-голяма опасност е Юнкер да напълни ... памперса си!

ЕМИ ОЛАНДЧО, АКО НЕ ИЗГЛЕЖДАХТЕ КАТО САМОВЛЮБЕНИ И САМОДОСТАТЪЧНИ ПЕДАЛЧЕТА: повече народи и поуитици щеха да се съобразеват с вас. ВОЙНА ДО ПЪЛНА ПОБЕДА НА ЕВРОБЮРОКРАТИЗЪМЪ. БРЮКСЕИЛ НА САПУН! ТРЕТАТА ВИ Е МАЛКО.

НАД ЕВРОБЮРОКРАТИЗЪМЪ.... ПОНЕКОГА ПИШЕМ ЯДНО И БЪРЗАМ.

Абе тия дърти педали не мрат ли? Опикани, осрани и още не са гушнали букета.

хахаха.. а някой помни ли вече какво беше казал Камерън преди Брекзита? "Ако Англия излезе от ЕС ще има икономическа криза и Трета световна война!" И журналистът го беше подиграл с въпроса: "А кое ще е първо - Войната или Кризата?" И сега Юнкер ни "плаши" така заради Италия. Аман от тъпи брюкселски/евроГейски номера!

Европейската цивилизация си отива заради такива като този и Меркел.

ами да спретне една гей армия да го пази от картата анти-ЕС. Идеално ще се съчетава с нуждите на шариата, а и ердоган също ще окаже дълбока подкрепа отзад... Жалък палячо.

юнкер не разбира, че за да се надигат анти-ЕС движения, то явно причината е в ръководството на ЕС а не в масово изтрещяване на хората. Той не разбира, че именно той и подчинените му помагат анти-ЕС движенията.

БРЦК

Нормално - хората виждат в ЕС агресор който ги принуждава да приемат 'мигранти' които никой не иска. Да бяха мислили по-рано.

Този що не го пенсионират? Деликатно казано.

В Италия вече е един ужас , не им стигат земетресенията, ами щото се натъпкаха с мигранти и ще потънат

Юнкер виждал, ама и ние не сме слепи!Такива като него успешно паразитерат в ЕС.На всичкото отгоре са далеч от зравия разум.Изобщо -ако им погледнеш в главите , ще се ужасиш и отвратиш!