Вотът на 2 април ще струва 87,7 млн. лева, отговорник за организацията е Демерджиев

Министърът на финансите ще внесе в Министерския съвет проект на тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети заплащат предизборните предавания по БНТ и БНР

Обратно в новината

Коментари - Вотът на 2 април ще струва 87,7 млн. лева, отговорник за организацията е Демерджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой захлебва яко

2 детски болници. Но при нас трябва си ги мерят.

Подобре похарчени пари за избори отколкото спестени пари на Черепа,Боко мафията и неговите крадливи приятели.Така парите отиват за хората да се почувстват значими и важни.Иначе всичко отива в хотели и лимузини!

Бах мама му! ЦИК каза 10 млн лв, тя пък сметката набъбнала на близо 90 млн за два дни.

Абе 12 млн казаха ама се тая. https://dnes.dir.bg/politika/tsik-presmetna-predsrochniyat-vot-shte-struva-okolo-12-miliona-leva

Демек към 90 медицински хеликоптера или 10000 ковиоза. Продължавайте да събирате капачки, о неразумни!

Де ги продават тези медицински хеликоптери по милион?

Откъде ги взимате тези поредни 87 млн, нали уж бИджетът нямаше пари? Или няма само за пенсионери и работещи бедняци? Който иска да се забавлява от скука и да си прави избори, да си вземе финанси не от джобовете ни, а от европартийните си каси и да си им ги изплаща после.....Абе и аз не си вярвам, ама поне да си начешем езиците бапрем като никой не ни слуша. Че тия думбази наште дори и кирливите си плакати по тарабите и трафопостовете не си почистват, къде ти пък някой да си плати сам кампанията.....При положение че има такива търпеливи абдали да им взцемеш стотинките безплатно.....А после даже и проценти за гласовете им дават, ти да видиш! Сега разбрахте ли защо толкова се довличат от дълбокия прованс и учили-недоучили бързат да яхнат работните добичета? Не случайно им казват електорат, е-ге-не-та, популация, данъкоплатци, но никога...ХОРА !!!

милиони на вятъра....истински се дразня 90 ×5 корко прави...това е престъпление..

За кой пореден път...гласувайте пак за ИТН ПП и 4г размотаване..истински са виновни задено с Радев

на 2 април ще се преброят русофилите и евроатлантиците. И тези на които не им пука и няма да гласуват.

Каквото и да си говорим,всичко ще ни е за нас! Когато блеем кервана си върви,а ние даже и не сучим! Така ни се пада,само си обсъждаме.

Еех, ако имаше начин партиите, които са получили и неуспяли да реализират мандатите да ги платят тези пари...

Добре де, ама сутринта нали пуснахте статия със заглавие: ЦИК пресметна: Предсрочният вот ще струва около 12 милиона лева. Аз доста се зачудих на тая ниска сума, но си рекох: Ей какви отговорни хора в тоя ЦИК и в това служебно правителство! Как са спестили от 50 и кусур милиона последните избори да паднат на 12 милиона? Съобразяват се, криза е, няма пари. И сега изведнъж вътрешния министър казва 87.7 милиона лева т.е. 7.5 пъти по-голяма сума Ама това както и да е, свикнали сме. Ама кога ще свикнете тия дето ги пишете статиите в дира да вземете да се оправяте по-добре с цифрите и числата? Щото едва ли тия от ЦИК са казали 12 милиона. По-скоро някой глухар-репортер трябва да си промие ушите. А ако наистина тия от ЦИК са казали 12 милиона колко трябва да си извън час, че да не ги попиташ как така само 12 милиона? Нали предните избори струваха над 50 милиона?

Предните бяха 80 милиона...

89млн.,отколкото ГЕРБ и ДПС на власт.

Човекът 'бях точен с парите", ще ги открадне половината.

Сега вече е късно да се противопоставяме,но така или иначе ще хвърчат пари,които ние даваме,поне да отидем и да зачеркнем всички.невалидният глас поне ,не дава право на циганите и другите ,не знам как да ги наричаме вече!и когато всеки несъгласен го направи,ще има повече хора,които показват вече на няколко месеца,че автоматите не се използват,а се е изнасят! Може да пробваме и с мотиките!!!!!! Не знам колко да сме тъпи и търпеливи вече.овце сме и такива ще си останем.

И пак мисля... След като така нареченото народно събрание не може да излъчи правителство парламентарно прдставените партии да връщат парите за субсидиите. Малка компенсация за тяхната неразумност, а и облекчение на бюджета.

Демек, сметката на парите за вота е точна. Отговорник е другарят "бях точен с парите"!

КОЙ гласува за "Коалицията НА ВОЙНАТА"?!

А за децата събираме капачки и на Коледа ,под патронажа на президента пеем песни. Няма такава държава .

Аз няма да стъпя да гласувам повече това е подигравка с народа,но явно им изнася защото тези пари отиват в джобовете им.

Ами затова иди да гласуваш. За който и да е а Луна, Витков...

Иначе най-добре е служебни правителства, ама тоя радев да вземе да прояви малко творчество.. да сменя по-често министрите.

Това са около 5-6 км магистрала - нищо не е. По-добре избори за 87 милиона отколкото 6 км магистрала за 16 млн на километър. Нанковата/Бойковата струва толкова.

Ако ще и 200 милиона да струва, докато неграмотни цигани и турци незнаещи и дума български могат да гласуват, няма смисъл.

Ти пък щото си много грамотен, та почна да променяш и Конституцията. Само олигофрени като теб ли трябва да имат право да гласуват?