Правителството оцеля и при 5-ия вот на недоверие - с 5 гласа

Вотът на недоверие за финансовата политика на кабинета очаквано не мина. От 224 гласували "за" бяха 109, "против" - 114, "въздържал се" - един.

Обратно в новината

Коментари - Правителството оцеля и при 5-ия вот на недоверие - с 5 гласа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОЦЕЛЯ, НО ТОЗИ ПЪТ ЗА ПОСЛЕДНО. СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ВЪВ ВТОРНИК ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА, НЯМА НА КЪДЕ ВЕЧЕ ДА ХОДЯТ . СЪДБАТА ИМ Е РЕШЕНА!

Не им остана много, могат да се снимат в парламента, защото като го напуснат ще забравят за него!

От цялата работа се разбра само едно- Местан е фурнаджийска лопата и БСП нищо не правят, освен да лъжат. Червено боклуци нямат срам...

При вот на недоверие са необходими 121 гласа за успех.

Това нито Цветанка Ризова, нито Цолова и Николаев, нито Десислава Димитрова някога ще успеят да го проумеят

Силно се надявам, че до следващия вот на недоверие вече ще са си подали оставката тези крадливи комунисти!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ПАДНА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ КУКЛИ НА КОНЦИ ТРЯБВА ОТНОВО ВСИЧКИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД НАРОДНМОТО СЪБРАНИЕВ В ВТОРНИК И АКО ТОГАВА НЕ ПАДНЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ КУКЛИ НА КОНЦИ ДА ВЛЕЗЕМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО В ПАРЛАМЕНТА И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ

Тези трябва наистина да гризнат дръвцето. Навремето, когато ги бяха обградили в НС пяха "къде си вярна ти любов народна" и крадливото костово цигане ги спаси, а не трябваше (но нали са си от една дружинка).

Кой ги знае какво правят в момента? Печелят време за да прикриват следи, да унищожават доказателства... Но краят им се вижда! Няма да ги оставим

Май тия няма да се разкарат без бой.Остава Герб и Атака да напуснат параламента и те да оста нат сами а народа да излезе и най вече всички демократично мислещи хора та да ги изринат.А жалкия Орешарски ако се види от страни ще си завре главата в земята.Продажник който е в изолация от всички

Г-н Орешарски всички разбраха ,че нямата "топки", ако поне са Ви останали "орехчета"......... подайте си ОСТАВКАТА ..........

А бе Тото за какво ти е тази оставка бе? Да не ставаш ти премиер? От една година Боко рече оставка, ама при него е ясно, той си иска премиерството... Ами ти знаеш ли какво искаш? Защо повтаряте като папагали? Боко нали беше! Оправи ли ви? Извинявай ти сигурно си от платените тролове на Цецо Е тогава може викай, важно е да вземеш стотинките дето ти дават....

Всичките ти въпроси, звучат като едни много известни "ОПОРНИ ТОЧКИ". Много ясно какъв си........

Оцеля, но не за дълго ! Искат да са сигурни, че са изнервили до краен предел народа, преди да си дадат оставката!

109 на 114 и Орешаро видял подкрепа ??? Така ли се подкрепя правителството от 5 души ??? Бареков не е решил не ги е купил, Оставка незабавно !!!! Без да овъртат повече и да ну губят времето - България няма време за губене!!

Както се казва от народа - удавник се хваща за сламка /в случая се крепи на конец/.

Vasquez

След 2 дена Бойко Борисов и Делян Добрев се завръщат от САЩ. В понеделник ще поискат да бъде прегласуван този вот на недоверие, защото той е бил по важни държавни дела в САЩ и не е могъл да вземе участие. За да няма липсващи депутати в нощта преди вота на недоверие от Атака и ГЕРБ ще прекарат в парламента, броеки от 1 до 120. Ако няма 120 човека, които да викат в хор "ОСТАВКА!", Бойко Борисов е решил да се барикадира в парламента и да не се бръсне докато не се появят всичките 120 депутати от ГЕРБ, Атака и "независимите". ПР-ите му мислят каква форма да придадат на брадата и мустаците му, ако станат прекалено дълги... Спрели са се на мускетарските мустаци и брада /заради жегата/, но се боят да не би брадата на някого от верните му хора да не закачи мустаците или брадата на Бойко Борисов, да не стане оплитане на брадите им, когато му шушукат на ухото нещо важно, затова обмислят вариант да купят на всички по едно уоки-токи... То ще е вградено в два часовника /на една ръка ще е микрофона, а на другата слушалката/ и всеки ще може да си говори безпроблемно... Ако видите Бойко Борисов да си е хванал главата все едно има главоболие, не се безпокойте - той говори по уоки-токито си. А ако държи ръцете си все едно има белезници - някой говори на себе си, микрофония... Ако пък е сключил ръце над главата все едно се предава - това е гимнастика...

Доколкото си спомням Борисов и неговите кадри ,като Дянков и Цецо сами се провалиха. От къде накъде пожарникар бивш комунист и мутра с ниско IQ, незнаеш никакви езици ще може да управлява!!! Не се залъгвайте , че тоя може да оправи държавата! Чакат ни още по- тежки дни! ГЕРБ и ДПС ще ни разкажат играта.

Щом може руски шпиони да ни управляват, що да не може пожарникар?

Орешарски е уважаван икономист, професор по финансии, знае чужди езици за разлика от ехпремиера ББ, който освен да обяви по телевизията ,че пикае за друго не става !!! Пълен простак и невежа.Само простаци могат да харесват простака!!!Някои го мислят за агент на ЦРУ, ама надали С неговите познания по английски....

Точно в дир-а се проведе тест за самопроверка на IQ-то на публичните личности. Бойко Борисов беше с най-висок резултат!!!!!!!

Единственото самостоятелно решение на Орешарски датира от преди една година и то е следното: "Реших, от днес ще слушам само моите господари"

Дано да има избори, че както като гледам се разсейват сериозно.

Проблемът не е в това коя партия управлява - проблемът е в неразбирането от страна на повечето политици какво искаме от държавата. Новите избори за безсмислени ако политиците не разберат, че трябва да поемат курс към това ДЪРЖАВАТА ДА СЛУЖИ НА ОБЩЕСТВОТО. Френските митничари обявиха, че ще стачкуват с престараване като това ще доведе до ОПАШКИ, а ОПАШКИТЕ във Франция водят до недоволство срещу правителството. В България за добър служител се смята този, който се престарава и тормози населението. Всеки, който реши да не изпълни точно по закон своите задължения рискува да бъде уволнен. Е като разберете защо във Франция не уволняват хора, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ совите задължения тогава може и да почнем да се разбираме. Чао, отивам до държавната администрация за да подам пълномощно, че се опълномощавам сам себе си. Не се майтапя - ще загубя днес цял ден, защото се оказва, че трябва да подавам пълномощно от името на управителя и собственика, който съм аз за да се опълномощя. Защото в закона пишело, че трябва да има пълномощно и чиновника си го иска с обяснението, че иначе ще го накажат. Стигнахме до тук с дружните усилия на партиите управлявали България. Разберете, че искаме не да сте ни господари - искаме да сте ни слуги. Ако не ви удовлетворява не се явявайте на избори - напуснете политиката.

Проблема е че БЪЛГАРИТЕ не са на ясно какво искат от държавата, а те политиците са си много на ясно!

Българите знаем какво да искаме от държавата, но в България станаха много НЕбългарите, на които не им пука за България и се продават от 25 години за кебапчета или 20 лева.

Ами как ще реши сам. Той за една година да е решил нещо сам? Пълен боклук

Орешарски е уважаван икономист, професор по финансии, знае чужди езици за разлика от ехпремиера ББ, който освен да обяви по телевизията ,че пикае за друго не става !!! Пълен простак и неважа.Само простаци могат да харесват простака!!!

И кво като е икономист и професор, кво направи, седи в ъгала и козирува! Диплома и титли не те правят умен, икономистче мамино!

Чичковите червенотиквеничковчета :)

Ако Атака влезе в новия парламент, ясно е на кой ще разчита Борисов - на "златния пръст" на Сидеров. Ако не влезе -май ще се ходи при Доган-Местан / Яни го няма, а реформатерите не стигат/

вземи си едни Дегазин и ще се ришиш

пак биха дузпата на тиквата

Тва с тиквата не е много ясно .Ма, тиква е на майкат ти сина(дъщерята) дето сигурно така се буди всяка сутрин -добро утро тиква !как си тиква ?.Разбра ли тиквеник !

За 25г плахи опити за демократизиране на страната и силни напъни това да не се случи, отново сме на изходна позиция. А дано на народа му е дошъл акъла и не прави отново грешката, която направи през 90г да даде на БСП да "демократизира" страната.

Банките, корпорациите и капитала като цяло са в основата на всички мизерии навсякъде по света! И това е световноизвестен факт от много години. Коментара на господина от Гардиън много добре загатва точната тема.

Само един бутафорен Премиер като него ,който е кукла на конци може да не може сам да си подаде оставкатаТой може да бъде само УВОЛНЕН.Егати държавата,егати мафията...

ОК Орешарски, сега вече спокойно можеш да си подадеш оставката! УВОЛНЕН СИ!

Егати експертите! Можем да ги разменим за една СС20 със същата разрушителна сила.

Борисов, смятам че вече имаш поука и ако застанеш в бъдеще на власт, трябва до корен да изриташ от всички служби мекеретата , които сложиха БСП и ДПС.Не направиш ли това, сам си подписваш смъртната присъда.Тези подлеци заеха със свои хора всички местенца и службички, които са доходоносни и могат да си крадът и смятаха, че са недостижими.сега трябва много внимателна кадрова политика, защото и в ГЕРБ има много боклуци.А предателите, които се отметнаха от ГЕРБ, трябва безпощадна чистка.

Доколкото си спомням Борисов и неговите кадри ,като Дянков и Цецо сами се провалиха. От къде накъде пожарникар бивш комунист и мутра с ниско IQ, незнаеш никакви езици ще може да управлява!!! Не се залъгвайте , че тоя може да оправи държавата! Чакат ни още по- тежки дни! ГЕРБ и ДПС ще ни разкажат играта.

Ще има ли оставка или не трябва да се изследва с багети! Ама от онези - дебелите, дългите, дряновите! И завъртят ли се по гърба на Орешарски ще е един знак, ако се завъртят по цялото ЦК на Партията съвсум друг и много по-добър знак!

Да се смее ли човек, да плаче ли на тези изрази, които се появяват от устата на нашите политици напоследък. Бареков : "облякох си бялата риза и отвам на заколение, мама да купи кутия бонбони да почерпи зарад мен", Станишко размята едни "изтривалки" и се кълне ,че е дал всичко от себе си, Янаки Стоилов цитира Лао Дзъ и величае Станишев ,като велик стратег с "изчаквателна стартегия и после внезапна атака", сега пък Орешко "екстраполира" някакви въпроси и отговори в необозримото бъдеще! КОШМАР! Най- важното е обаче, че комунистите отново играят ролята на "жертви на ползу роду", "ужким" все някой друг трябва да реши какво ще става , ама щом зависи от тях- няма да сдадат властта доброволно! Това чест, достойнство,морал- остава за простолюдието !

Боклуци с бопклуците! Не могат да решат как да завъртят шмекерията с изборите, че да им е най-изгодно. Кой знае и ДПС дали не се кротнаха и да почнаха пак пазарлъка. Кой знае какви "30-годишни" договори ще изкочат от тия боклуци след време.

- Искрен ли е разводът между БСП и ДПС, защо се скараха? - Те се целуваха до преди няколко месеца, но не трябва да забравяме, че БСП, ДПС и Атака са и кръвно свързани помежду си. Техният източник е един и същ комунистическата номенклатура, Държавна сигурност, КГБ и руските имперски домогвания, олицетворяващи един корумпиран режим, като този на Путин. Скарването между партньорите, ако изобщо го има е част от инстинкта за самосъхранение на електората на БСП, но и на ДПС.

Няма по голяма измет от комуниста!

И той си има име - Боко тиквата!

Има си име - майкати дето де е родила.

ОРЕШАРСКИ НЕ МОЖЕ ДА РЕШИ САМ ЗАЩОТО Е КУКЛА НА КОНЦИ. А КУКЛАТА Я РЪКОВОДИ ИСТИНСКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ-ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И РУСКАТА БАНКА НА МАФИЯТА.

ТОВА МНОЗИНСТВО Е ВРЕДНО ЗА ДЪРЖАВАТА.ЯВНО РАБОТЯТ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОН ЕВРОСЪЮЗА И РУСИЯ ДА НИ ГЛЪТНЕ.

Капитан Харлаков съвсем обществено е действал за благото на държавата.

Очевидно е, че управляващите ще продължават да шикалкавят, защото имат далавери за довършване, сред които е и тази за Южен поток. Орешарски няма сам да си подаде оставката, защото явно е човек без соабствено достойнство и играе по свирката на Станишев, който пък се прави на луд и продължава всеки ден да ни поднася своите безумия. Безумията обаче са такива само на пръв поглед. Всичкото шикалкавене е заради Южния поток и тези негови номера за сетен път покават, че подобно на руския агент Сидеров, Станишев ще брани руските интереси тук до край.

Много слабо писание. пробвай с нещо по/така....

Много точен коментар.

Говорят едно, правят друго. Не, че се учудваме, но тия лъжат без да им мигне окото, толкова нагло...

Явно от Герб са ти спуснали разпорните точки.:) Казаха: Правителството няма да падне от вота на недоверие! Въпроси?

На България не са нужни вотове а кървави хора като през 1923г.

И ДА ПОЧНАТ ОТ ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО ЛИ

Споменът за професор Цанков и капитан Харлаков е жив.

Да в твоята глава и очевадно имаш сериозни проблеми. Кои сса тия мухъли бе ? какво са направили за държавата, че да е жив спомена за тях, нещо си се пренапънал, гледай да не се о/акаш!

Достойни български патриоти спасили България от комунистическата чума. Поклон пред паметта им.

Господа от ГЕРБ, запомнете добре: когато отново спечелите парламентарните избори, по никакъв начин и повод не се заигравайте с ДПС. Виждате какъв лоялен партньор са и човек винаги трябва да се движи около тях с ръце отзад!

Зелен, кой им е виновен на БСП, хората протестираха 140 дни за да не си дават г-за на ДПС, да не играят тайни комбини с тях, обаче те не и не, голям мерак им имаха на ДПС-то, ама бързо им омръзна столетницата, има ехее нови младички партийки вече..

Само един комунист може да каже подкрепям правителство, което трябва да подаде оставка!

Браво Сидеров за добрата реч във Парламента,за да измести,Боко във Небитието като НДСВ,СДС,РЗС,Трябва да се съюзите със ББЦ да станете една партия,и без това и на теб и Бареков целта ви е една,да Вкарате Борисов и Цветанов във затвора,

Повече няма да те финансирам Не ставаш вече

Как да си го нахлузя този капут?